![]() |
#2521 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Ale zawsze zostawia brudne skarpetki w butach,ostatnio Trzy pary wyciagnelam ![]() Ja tesknie za tymi co byly w polsce do kupienia bo tu za slodkie sa :-P
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zwracaj uwagę czy Olivia się rusza, jak będzie spokojna dłuższy czas to spróbuj ją obudzić, a jak nie (tfu tfu tfu!) to wtedy na IP jedź. Jak dla mnie to trochę Cię nastraszył ten lekarz po prostu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
dołączyłabym do tostowych...nawet nie wiecie jaką mi chrapkę narobiłyście
![]() tak czytałam o przygodach z Waszymi facetami i mój jest taki sam - wieczorem zdejmuje spodnie razem z bokserkami i skarpetkami, rano co prawda wynosi (teraz zaczął odkąd ja niechodliwa) ale w zwinięte w trąbkę wszystkie. I weź to upierz człowieku. Ale deskę opuszcza ![]() i w ogóle to złapałam jakiegoś doła. Nie wiem czy to hormony, zachowanie męża dziś (jakiś małomówny z pracy wrócił), czy fakt, że jednak zaczęłam tyć (widzę róznicę między dziś a tydzień temu), czy to, że tylko leżę i NIC konstruktywnego nie robię (czytam tylko o ciąży i porodzie i dzieciach) i jak mama do mnie dzwoni to od 3ch miesięcy na pytanie 'co tam?' jedyne co mogę odpowiedzieć, to 'a nic, leżę sobie tak...' i chyba mój próg akceptacji tego faktu uległ drastycznemu obniżeniu. chce mi się czegoś dobrego, fajnego, nawet wyjścia na spacer do lasu. nie wspomnę o jakiś zakupach. :/ pomacałabym coś dzieciowego, albo na święta jakieś dekoracje porobiła... i w ogóle czuję się źle sama ze sobą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic dodac, nic ujac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Dotka, super, ze wszystko jest ok
![]() A przy podwyzszonych probach tez wystepuje takie swedzenie? Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dotka super, że wszystko dobrze. ![]() Kiedyś będziesz robić badania wątroby? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
Baby, dziewczyny już CI napisały - waga się waha w zależności od pomiaru, w zależności od sprzętu na którym dane usg jest wykonywane, nawet od umiejętności lekarza. Więc spokojnie.
![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Nie wiem czy to hormony. Ale czuję się trochę jak na silnych psychotropach - taka w marazmie. oby jutro było lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nebula Mi też ostatnio hormony wariują ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
MallaMi - piękny wózek!
![]() Mojakaren, nie szalej za bardzo ![]() Malwi, nie ogarniam Twojego TŻta, zachowuje się jak głupek, co to za fochy i awantury?! A co to, Twoja wina,że ma długi? Twoja wina, że nie wie za co i ile? No błagaam. A on pracuje na etat? Dziwne, że mu z wypłaty nie potrącają. Po pierwsze niech idzie do komornika właściwego ze względu na miejsce zamieszkania, komornik niech napisze do drugiego, przejmie tamtą sprawę i będzie miał całość dokumentów. Nie chcę Cię martwić, ale moim zdaniem TŻ kręci i Cię okłamuje ![]() Ja też miałam mandat raz, dostałam w lutym, nie płaciłam cały rok i w następnym roku potrącili mi ze zwrotu podatku. Mandat był 300zł, doliczyli 18zł odsetek i tyle. A gdzie tam do 5000 ![]() Magda, jezu strasznie dużo tego chleba je ![]() No u moich teściów to z owoców to jabłka, banany. Teraz mandarynki i tyle. Moja teściowa zawsze mówi, że ona by chętnie gotowała inaczej, ale że niby teść nie zje. A dla mnie to tylko wymówka, bo wiem, że ona uwielbia takie jedzenie i woli zjeść wieprzowinę w sosie, niż naleśniki ze szpinakiem, bo gdyby chciała, to by je zrobiła ![]() Literki mi się nie podobają ![]() Casaa - wow, perfekcyjna pani domu! Ja mialam robić zapasy ale taak mi się nie chce.. TŻ twierdzi, żeon oarnie po porodzie ![]() Baby, nie przejmuj się, tak jak dziewczyny piszą - USG może się różnić nawet do 500g. I ja ruchów też nie liczę i nie zapisuję, bo prostu zwracam uwagę, czy mały się rusza tyle co zwykle. Nebula, na pewno hormony i pewnie to leżenie - mnie też by dobiło. A Ty faktycznie masz taki absolutny-absolutny nakaz leżenia, że nawet 10 minut spaceru nie możesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
i właśnie zdałam sobie sprawę, że na święta to ja się chyba w nic nie zmieszczę... w szlafroku męża będę chyba siedzieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to mogę prędzej wyliczyć czas, w którym on śpi, niż nie śpi ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I staniki tej koleżanki (za 200zł) prała ze szmatami np. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
nie mogę właśnie. jak wstaję do toalety, albo zrobić sobie jeść to już mi się wszystko spina, boli, ciągnie, schylać się nie mogę, nosić niczego co waży więcej niż1kg też. no i mieszkam na 3cim piętrze bez windy. samo wchodzenie i schodzenie np gdy idę do gina to już jest wyprawa ponad moje możliwości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2538 | |
Zakorzenienie
|
Dotka dlatego chce sie przejsc z tz, bo on mi powie tyle ile chce, a ja sie denerwuje.
Nebula ja to sie tylko w ogrodniczki mieszcze i chyba tak wystapie :-P ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gin mówił, czemu tak jest? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja uciekam spac. Dobranoc
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja tak samo ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Ej właśnie mi uświadomiłyście, że nie mam nic na święta do ubrania ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Rozeznanie
|
Ja na święta chyba w koc się zawinę
![]()
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |||
Rozeznanie
|
i znowu nadrabiałam
Cytat:
U mnie trochę więcej, ale szafa dzisiaj postawiona, oświetlenie zamontowane cotton balsy jeszcze nie wiem gdzie na razie na karniszu zawiesiłam nad łóżeczkiem, teściowa z chorym kolanem nie chodzi ale do prasowania się zgłosiła bo to na siedząco robi i czas jej leci. Więc co ona uprasuję muszę poskładać no i czekam na pościel jeszcze mam nadzieje że w tym tygodniu będzie. Przewijak z wanienką nie złożony bo kuzynka męża zapomniała o rurkach na nóżki jak nam go wiozła i czekam. Literki też planuje ale to po porodzie bo boje się że mi się odmieni. A musze sie pochwalić że w hurtowni mówili że wózek bedzie za około 2-3tygodnie a dzisiaj dzwonili że jest. to Jutro go odbierzemy. Hariett a nie może za was ktoś oddać gruzu, my jak mieliśmy za dużo to po prostu ciocia pojechała i powiedziała że to jej. Cytat:
Cytat:
Dotka super że jest dobrze i trzymam kciuki za obrót Ja zapasów nie robię, nie lubimy rozmrażano-odgrzewanego moja mama i tesciowa (o ile bedzie na chodzie) nam nie dadzą z głodu umrzeć. Na święta też mam problem w co się ubiorę o ile w dwupaku dotzrymam, ale na andrzejki zakupiłam sukienkę z ala dresu z błyszczącą nitką (oversize jedyne co było dobre i w ramionach i brzuchu i w miarę wyglądało) to ją założę i już
![]() |
#2546 | |||
Zakorzenienie
|
My się odżywiamy zdrowo odkąd mąż przeszedł na dietę. I trzymaliśmy się jej mocno przez dość długi czas. Teraz pozwalamy sobie na różne grzeszki, ale nawyki zostały. Tak się przyzwyczailiśmy do ciemnych makaronów, że jasnych już nie kupujemy. Chyba że jest jakieś takie danie, co nam do smaku średnio pasuje. W ciąży ja trochę sobie musiałam dogodzić, bo żytni chleb przestał mi totalnie podchodzić, szczególnie na początku, miałam po nim jeszcze większe mdłości. Za to świeżutka bułeczka z białego pieczywa
![]() Cytat:
![]() Mallami super bryka ![]() malwi współczuję sytuacji i nerwów z tym związanych. Za bardzo pomóc w tym nie umiem, więc tylko trzymam kciuki by się jak najszybciej sprawa pozytywnie rozwiązała. kogiel śliczne te buciki ![]() ![]() baby to były różne aparaty do usg, a błąd pomiarowy może być nawet do 0,5kg na tym etapie, tak jak dziewczyny powiedziały. Dotka super, że wszystko ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
Baby chyba jeszcze żadna z nad nie dostała zaleceń liczenia ruchów... teraz te nasze dzieciaki sa juz inaczej aktywne plus trzeba mieć ciagle na uwadze, ze któres upodobaly sobie nocny tryb życia
![]() Ja dzisiaj w nocy czulam jak mlody zaczął szalec, tz mi spi z reka na brzuchu (on teraz ma fazę namawiania młodego zeby przekrecil swoj lebek na dol i go kontroluje ![]() ![]() Dotka ciesze sie ze Witek tak ladnie rosnie, no ale ta jego pozycja nieladna choc niewiele brakuje ![]() ![]() Nebula niedlugo sobie odbijesz i spacerować będziesz codziennie ![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#2548 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I trzymam kciuki żeby wątroba się unormowała. Z ciekawości - boli cię czy coś? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja mam ze schodami podobnie, wczoraj weszłam na drugie piętro i potrzebowałam 5 minut żeby się uspokoić...
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Niunia_leyla
![]() ![]() Na jaki się zdecydowaliście? Nie pamiętam czy już mówiłaś ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Z dobrym żółtym serkiem i pomidorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
odliczanie ![]() Edytowane przez niunia_leyla Czas edycji: 2015-12-02 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.