|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
maskott
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
https://youtu.be/GI16VwyX7lg
Makijaż u Karli Kloss. Moment zbliżenia na kredkę i no nie kurczę, lubię takie niedbałe/nonszalanckie podejście do makijażu u profesjonalnych makijażystów - w odróżnieniu od youtubowych beauty guru, gdzie wszystko od linijki jest robione. Np. Lisa Eldridge właśnie taki lekki makijaż proponuje, nie rozdmuchany o wszystkie elementy. ale no schludność narzędzi bez porównania. nie chciałabym aby ktokolwiek malował mi kreskę czy też linię wodną tak zdartą kredką
|
|
|
|
#3242 |
|
lonelyrun
|
Niby tak, ale wyobraź sobie sytuację, że masz większy problem z wagą i widzisz Karolinę, której lekko się przytyło i patrzysz na komentarze a tam same najazdy na jej tuszę i wtedy sobie myślisz: jeżeli oni tak ją za to hejtują to co ludzie dopiero muszą mówić/myśleć o mnie.
|
|
|
|
#3243 | |
|
czytadło
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
|
|
#3244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dochodzimy do sytuacji kiedy dziwi nas że ktoś się czymś przejął bo przecież nie powinien, a nie dziwi nas że setki półgłówków bezkarnie wypisują idiotyzmy i obrażają kogo popadnie. |
|
|
|
|
#3245 | |
|
czytadło
|
Cytat:
|
|
#3246 |
|
Zadomowienie
|
Ty uważasz. Ale nie każdy jest taką silną osobowością żeby spływało po nim wszystko bez wyjątku. Po Karolinie też spływa ale jest na tyle ogarniętą osobą że zdaje sobie sprawę że nie każdy na to reaguje w ten sposób.
|
|
|
|
#3247 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moze przeszkadza jej to, bo to nie jest interes innych ludzi? Zyj i daj zyc innym. |
|
|
|
|
#3248 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3249 |
|
czytadło
|
W internecie czyta się wiele rzeczy, nie sądze aby widzowie Karoliny byli tak wrażliwi aby wszytsko łykali jak pelikany. Niestety jeszcze nie było youtuberki która się tłumaczy z przetłuszczonych włosów i mówi widzom jak z tym żyć. Ludzie nie popadajmy w paranoje, nie bierzmy wszystkiego do siebie.
|
#3250 | |
|
no witam
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3251 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te same przemyślenia, ale ja nie ujęłabym tego tak delikatnie, tylko z nieco grubszej rury, że niektórym by w pięty poszło. ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3252 |
|
maskott
|
https://youtu.be/5yT2dQoCo4Y
Lisa Eldridge i Alexa Chung jaki uroczy i zabawny filmik polecam i to jak Lisa odbija pytania i obawy Alexy. pełna klasa
|
|
|
|
#3253 | ||
|
czytadło
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3254 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
Nie popadajmy w paranoje. Jak cos jest czarne to jest czarne a nie szare bo tak uprzejmiej okreslic. Chyba tutaj nie ma 10latkow i my mozemy sie kulturalnie wypowiadac co myslimy? Bo czasem zajezdza tu kindersztuba. U Karo w komentarzach rozumiem, ze usuwa bo nikt nie lubi takich ocen siebie i robi sie gownoburza krytykantow z obroncami Karo i dodatkowo rycerze wolnosci slowa sie dobijaja. Dla mnie Karo nie wygladala na wieksza niz jest przy Kretce. Wygladala tak jak wyglada normalnie, jak we vlogach. |
|
|
|
|
#3255 |
|
Raczkowanie
|
Witam w niedzielę!
Vlogmas u kretki: I Laury: Byłam wczoraj w Berlinie, żadna bomba mi na jarmarku nie wybuchła więc jest spoko . Ilość ludzi niestety porażająca... Niby się tego spodziewałam no ale był po prostu koszmar, przejść się tam nie dało. Weszłam też 1 raz w życiu do Primarka no i zaraz z niego wyszłam bo z ilością ludzi gorzej niż na jarmarku . W przyszłym roku mam nadzieję odwiedzę i zwiedzę to miasto już we własnym zakresie, bo takie jednodniowe objechanie i przelecenie centrum to jednak sporo za mało .
|
|
|
|
#3256 |
|
lonelyrun
|
https://youtu.be/McLs5X3M_W4
Widziałyście ten kanał? Młodziutka dziewczyna, ale bardzo przyjemnie się ogląda i mówiła, że za jakiś czas jej kanał będzie typowo urodowy, teraz póki co jest początkującą vlogerką Ja ją lubię mimo, że jestem od niej starsza to jakoś przemawia do mnie ![]() Dziewczyny, skończcie już temat o Karolinie. Każdy ma swoje zdanie i czy warto się o to kłócić? Nie róbmy już o to syfu na wątku. |
|
|
|
#3257 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
WEz pod uwage ze to w duzej mierze dziewczynki lat 10-13, wtedy sie ttoche inaczej na to patrzy. Osobiscie wole karole, ktora mówi otwarcie ze kasuje komentarze bo to i to (nawet jesli dorabia jakas naciagana idrologie do tego) niz inne youtuberki ktore udaja ze komentarzy nie bylo. |
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś biegała, kiedyś ćwiczyła - mo i co z tego? Może zabolał ją sam fakt, że obcy ludzie wciskają swoje nosy między każdą fałdkę JEJ tłuszczu, a nie to, że ten tłuszcz ma. Też bym miała już dość, nawet gdybym się sobie podobala. |
|
|
|
|
#3260 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Wiesz ze to wartosci wymierne? Cos dla kogos moze byc chamskie czepialskie i prostackie a dla innych juz nie bardzo? Jak rozumiem ukracac calkowite chamstwo tak dopisywac niektorym ich niby podszyte intencje to juz nie bardzo rozumiem. Cieszmy sie ze jest to CZASEM a nie czesto
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mi się tak wydaje, tym bardziej, że teraz pokazała im, że ją to rusza.
|
|
|
#3262 |
|
Czekoladożerca
|
Icovetthee i haul z top shopu i cult of beauty Suzi i makijaż na imprezę Oglądając mam wrażenie mocnej reklamy palety rozświetlaczy Becca kolejny dzień vlogmasu u Sharon, jak uwielbiałam jej vlogi z NY to te vlogmasowe z każdym kolejnym coraz krótsze i gorsze. Czekam na przyjazd gościa do nich to może pokażą trochę Australii.
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem co to za dziwne podejscie - cieszmy sie, że czasem, a nie często? Najpierw sama mówisz, że czarne jest czarne, a tu właśnie czarne próbujesz wybielić. |
|
|
|
|
#3264 | |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3266 |
|
Wilk co zjadł babcie.
|
Nie rozumiem dlaczego myslicie ze wszyscy musza byc tak idealni i nieomylni. Ja jestem bezposrednia na zywo i tutaj. Mam wrazenie ze panuje tu w miare przyjazna atmosfera o ile nie wychylasz sie poza pewne granice. Jestem realistka. Nie wierze w to ze na ogolnodostepnym forum plotkowym beda same alfy i omegi a czasem komus puszcza nerwy i buracko wyrazo swoja opinie. Mysle ze poziom utrzymujemy wspolnie i dopingujemy sie gdy trzeba kogos "naprostowac" mi sie to przydalo raz i wystarczy. Dlatego ciesze sie ze zdarza sie chamstwo i buractwo tutaj rzadko i jest poprawnie prostowane. Nie lubie gdy wciska sie komus cos w usta lub nadwyraz pietnuje.
Niestety najbardziej sa irytujace personalne podjazdy niby pod woalka ale widac je jak dupe zza krzaka. Edytowane przez nerwussss Czas edycji: 2015-12-06 o 12:05 |
|
|
|
#3267 |
|
lonelyrun
|
Już nic nie można tutaj napisać, bo zaraz zostanie się stłamszonym za własną opinię. Stwierdziłam po prostu fakt, że kiedyś biegała i bardziej o siebie dbała pod tym względem i nawet było już widać efekty i już Cię to słabi? Nie można wyrazić już własnego zdania? To po cholerę jest to forum? Żeby każdy każdego przekrzykiwał kto ma rację? Rację ma każdy, bo są to nasze indywidualne zdania, z którym nie musi się nikt zgadzać.
|
|
|
|
#3268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, słabi mnie - jeśli pytasz. Nic na to nie poradze. Słabi mnie wyliczanie kalorii, kilogramów, rachunek sumienia z aktywności fizycznej kogoś zupełnie obcego. |
|
|
|
|
#3269 | |
|
lonelyrun
|
Cytat:
Trochę wyolbrzymiasz, bo nigdzie nie wyliczałam jej kalorii ani kilogramów. Nawet nie mam nic do ludzi bardziej puszystych, nie przeszkadza mi to. Podzieliłam się spostrzeżeniem, że ostatnio trochę jej się przytyło. I równie dobrze mogłabym powiedzieć to koleżance lub nieznajomej. Tyle. |
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie uważam, że to bardzo ładnie, że mówisz takie rzeczy koleżankom i nieznajomym, musisz być szalenie lubiana w towarzystwie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

kurczę, lubię takie niedbałe/nonszalanckie podejście do makijażu u profesjonalnych makijażystów - w odróżnieniu od youtubowych beauty guru, gdzie wszystko od linijki jest robione. Np. Lisa Eldridge właśnie taki lekki makijaż proponuje, nie rozdmuchany o wszystkie elementy. ale no schludność narzędzi bez porównania. nie chciałabym aby ktokolwiek malował mi kreskę czy też linię wodną tak zdartą kredką

Często i gęsto głupich i bezsensownych.

). Swoją drogą, zastanawia mnie, czemu ludzie pozwalają sobie komentować figury znanych osób, pisać im na profilach o ich ciele, a "szarakom" już nie. Ani u mnie, ani u chyba żadnej z dziewczyn, które mają tu linki do insta, nie zauważyłam takich komentarzy, a pewnie takie myśli oglądającym się przewinęły. A vlogerce można napisać tylko dlatego, że pokazuje się więcej?

kiedyś biegała, kiedyś ćwiczyła - mo i co z tego?