Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-06, 00:28   #3241
Sasabina
maskott

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

https://youtu.be/GI16VwyX7lg

Makijaż u Karli Kloss.
Moment zbliżenia na kredkę i no nie kurczę, lubię takie niedbałe/nonszalanckie podejście do makijażu u profesjonalnych makijażystów - w odróżnieniu od youtubowych beauty guru, gdzie wszystko od linijki jest robione. Np. Lisa Eldridge właśnie taki lekki makijaż proponuje, nie rozdmuchany o wszystkie elementy. ale no schludność narzędzi bez porównania. nie chciałabym aby ktokolwiek malował mi kreskę czy też linię wodną tak zdartą kredką
Stary 2015-12-06, 00:30   #3242
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Napisane przez izusiak Pokaż wiadomość
Widzowie chyba oglądają Karoline dla Karoliny a nie dla komentarzy Często i gęsto głupich i bezsensownych.

Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Niby tak, ale wyobraź sobie sytuację, że masz większy problem z wagą i widzisz Karolinę, której lekko się przytyło i patrzysz na komentarze a tam same najazdy na jej tuszę i wtedy sobie myślisz: jeżeli oni tak ją za to hejtują to co ludzie dopiero muszą mówić/myśleć o mnie.
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 00:37   #3243
izusiak
czytadło

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
Niby tak, ale wyobraź sobie sytuację, że masz większy problem z wagą i widzisz Karolinę, której lekko się przytyło i patrzysz na komentarze a tam same najazdy na jej tuszę i wtedy sobie myślisz: jeżeli oni tak ją za to hejtują to co ludzie dopiero muszą mówić/myśleć o mnie.
Nie rozumiem co komentarze na temat Karoli mają do jej widzów. Tak myśląc można zwariować. Ludzie piszą że Karolina Baszak ma wyłupiaste oczy... Nie wiem czy każdy kto ma duże niebieskie oczy ma cierpieć z tego powodu bo ktoś napisał tamto i sramto?

Stary 2015-12-06, 00:43   #3244
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Nie rozumiem co komentarze na temat Karoli mają do jej widzów. Tak myśląc można zwariować. Ludzie piszą że Karolina Baszak ma wyłupiaste oczy... Nie wiem czy każdy kto ma duże niebieskie oczy ma cierpieć z tego powodu bo ktoś napisał tamto i sramto?

Ludzie są różni i różnie reagują. Jeden się zaśmieje, drugi będzie się stresował tygodniami. Jeżeli może usunąć chore komentarze i racjonalnie wytłumaczyć dlaczego to świetnie. Jeżeli rzeczywiście ma na uwadze dobro potencjalnych czytających - tym lepiej.

Dochodzimy do sytuacji kiedy dziwi nas że ktoś się czymś przejął bo przecież nie powinien, a nie dziwi nas że setki półgłówków bezkarnie wypisują idiotyzmy i obrażają kogo popadnie.
GgochaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 00:48   #3245
izusiak
czytadło

Cytat:
Napisane przez GgochaA Pokaż wiadomość
Ludzie są różni i różnie reagują. Jeden się zaśmieje, drugi będzie się stresował tygodniami. Jeżeli może usunąć chore komentarze i racjonalnie wytłumaczyć dlaczego to świetnie. Jeżeli rzeczywiście ma na uwadze dobro potencjalnych czytających - tym lepiej.

Dochodzimy do sytuacji kiedy dziwi nas że ktoś się czymś przejął bo przecież nie powinien, a nie dziwi nas że setki półgłówków bezkarnie wypisują idiotyzmy i obrażają kogo popadnie.
Nie wiem ja uważam że olewając te półgłówki osiągniemy więcej niż się im tłumacząc.

Stary 2015-12-06, 00:53   #3246
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem ja uważam że olewając te półgłówki osiągniemy więcej niż się im tłumacząc.

Ty uważasz. Ale nie każdy jest taką silną osobowością żeby spływało po nim wszystko bez wyjątku. Po Karolinie też spływa ale jest na tyle ogarniętą osobą że zdaje sobie sprawę że nie każdy na to reaguje w ten sposób.
Stary 2015-12-06, 00:54   #3247
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Tu nie o to chodzi nawet, że ma zdawać jakiś raport tylko kiedyś biegała i ogólnie dbała o siebie bardziej pod tym względem, a od kiedy jest z Darkiem jakoś przestała, być może nie ma na to czasu. Gdyby jej to nie przeszkadzało miałaby gdzieś te komentarze, a widać, że ją zabolały mimo, że mówi, że nie.

Moze przeszkadza jej to, bo to nie jest interes innych ludzi? Zyj i daj zyc innym.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 01:00   #3248
GgochaA
Zadomowienie

Cytat:
Widzowie chyba oglądają Karoline dla Karoliny a nie dla komentarzy Często i gęsto głupich i bezsensownych.

Nie zmienia to faktu że niektórzy z nich również czytają.
Stary 2015-12-06, 01:07   #3249
izusiak
czytadło

Cytat:
Nie zmienia to faktu że niektórzy z nich również czytają.
W internecie czyta się wiele rzeczy, nie sądze aby widzowie Karoliny byli tak wrażliwi aby wszytsko łykali jak pelikany. Niestety jeszcze nie było youtuberki która się tłumaczy z przetłuszczonych włosów i mówi widzom jak z tym żyć. Ludzie nie popadajmy w paranoje, nie bierzmy wszystkiego do siebie.

Stary 2015-12-06, 01:33   #3250
werek serek
no witam

Cytat:
W internecie czyta się wiele rzeczy, nie sądze aby widzowie Karoliny byli tak wrażliwi aby wszytsko łykali jak pelikany. Niestety jeszcze nie było youtuberki która się tłumaczy z przetłuszczonych włosów i mówi widzom jak z tym żyć. Ludzie nie popadajmy w paranoje, nie bierzmy wszystkiego do siebie.

ty tak serio? wiesz kto głównie ogląda Karolinę? dzieci z podstawówki i gimnazjum, czyli osoby, które jeszcze nie mają ukształtowanego charakteru i takie komentarze łatwo mogą je wpędzić w kompleksy. nie wiem czy faktycznie przez to je kasuje, czy może dlatego że po prostu sprawiają jej przykrość, bo trafiają w jej czuły punkt. może ma kompleksy, ale nie chce się do tego przyznać - co w tym złego? a może faktycznie siebie akceptuje, ale nie chce mieć takiego syfu na kanale? bo w sumie PO CO pisać komentarze, że Kretka jest drobniejsza. ewidentnie po to, żeby dogryźć.
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 01:36   #3251
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Zarejestrowałaś się na Wizażu w listopadzie, większość twoich postów jest jawnym hejtem w kierunku szusz. Nie przeginasz? Przyszłaś z kafeterii lub innego bagna, żeby dawać tu popisy wrednej chamówy, czy może jesteś youtuberką, której w życiu nie wyszło i teraz najeżdża na innych?

Wiecie co, kiedyś bardzo lubiłam ten wątek, ale od dawna zmierza w jakimś dziwnym, rynsztokowym kierunku. Zwłaszcza, gdy mowa o szusz. Wiocha.pl, fryzura do pługa, takie teksty, serio??
Kiedyś można było fajnie pogadać, powstawiać linki bez głupich i PROSTACKICH komentarzy, których mały wycinek zamieściłam powyżej. Kiedyś śmiałam się z tego, gdy w komentarzach na YT dziewczyny pisały o złym wizażu, który tylko obgaduje, bo wiedziałam, że to nieprawda. Teraz często jestem zażenowana poziomem niektórych dziewczyn z tego wątku. Ciekawe, czy swoim koleżankom lub nieznajomym też takim chamstwem walicie w oczy.

te same przemyślenia, ale ja nie ujęłabym tego tak delikatnie, tylko z nieco grubszej rury, że niektórym by w pięty poszło.

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Cytat:

powiedz to dziesięcioletnim smarkulom.

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
A ja nie rozumiem właściwie, dlaczego to w ogóle jest temat do komentowania i oceniania. Nie wiem, może jestem jakaś dziwna, ale rzadko mi się zdarza zastanawiać nad tym, czy ktoś ma w mojej opinii czegoś w nadmiarze lub cierpi na niedostatek innego czegoś (inna sprawa, że sobie samej funduję surową ocenę 24/7 ). Swoją drogą, zastanawia mnie, czemu ludzie pozwalają sobie komentować figury znanych osób, pisać im na profilach o ich ciele, a "szarakom" już nie. Ani u mnie, ani u chyba żadnej z dziewczyn, które mają tu linki do insta, nie zauważyłam takich komentarzy, a pewnie takie myśli oglądającym się przewinęły. A vlogerce można napisać tylko dlatego, że pokazuje się więcej?
tak się właśnie zastanawiałam, co by było, gdyby co niektórym zaserwować porcję krytyki podobną do tego, co się tu czyta. jaki wtedy byłby pisk o nękanie
Stary 2015-12-06, 02:16   #3252
Sasabina
maskott

https://youtu.be/5yT2dQoCo4Y

Lisa Eldridge i Alexa Chung

jaki uroczy i zabawny filmik makijaż ok, ale nie on tu zachwyca, a rozmowa między nimi. oglądałam z uśmiechem na twarzy polecam i to jak Lisa odbija pytania i obawy Alexy. pełna klasa
Stary 2015-12-06, 03:42   #3253
izusiak
czytadło

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość
ty tak serio? wiesz kto głównie ogląda Karolinę? dzieci z podstawówki i gimnazjum, czyli osoby, które jeszcze nie mają ukształtowanego charakteru i takie komentarze łatwo mogą je wpędzić w kompleksy. nie wiem czy faktycznie przez to je kasuje, czy może dlatego że po prostu sprawiają jej przykrość, bo trafiają w jej czuły punkt. może ma kompleksy, ale nie chce się do tego przyznać - co w tym złego? a może faktycznie siebie akceptuje, ale nie chce mieć takiego syfu na kanale? bo w sumie PO CO pisać komentarze, że Kretka jest drobniejsza. ewidentnie po to, żeby dogryźć.
Kto ogląda ten ogląda , niestety nie mamy dokładnych statystyk. Uważam że nikt nie powinien się tłumaczyć z tego jak wygląda jakimiś pokrętynmi ścieżkami ( przypomnijmy nie poerwszy raz) aby ulżyć innym. Tym miłym przesłaniem na niedzielny poranek kończę temat Karoliny
Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość

te same przemyślenia, ale ja nie ujęłabym tego tak delikatnie, tylko z nieco grubszej rury, że niektórym by w pięty poszło.

---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ----------

tak się właśnie zastanawiałam, co by było, gdyby co niektórym zaserwować porcję krytyki podobną do tego, co się tu czyta. jaki wtedy byłby pisk o nękanie

Stary 2015-12-06, 08:50   #3254
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:

Moze wlasnie trzeba zrobic porzadek. Kazdy ma cos na sumieniu. Dajesz, moje piety czekaja
Nie popadajmy w paranoje. Jak cos jest czarne to jest czarne a nie szare bo tak uprzejmiej okreslic. Chyba tutaj nie ma 10latkow i my mozemy sie kulturalnie wypowiadac co myslimy? Bo czasem zajezdza tu kindersztuba. U Karo w komentarzach rozumiem, ze usuwa bo nikt nie lubi takich ocen siebie i robi sie gownoburza krytykantow z obroncami Karo i dodatkowo rycerze wolnosci slowa sie dobijaja. Dla mnie Karo nie wygladala na wieksza niz jest przy Kretce. Wygladala tak jak wyglada normalnie, jak we vlogach.
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 10:03   #3255
Zanetka1990
Raczkowanie

Witam w niedzielę!
Vlogmas u kretki:

I Laury:

Byłam wczoraj w Berlinie, żadna bomba mi na jarmarku nie wybuchła więc jest spoko . Ilość ludzi niestety porażająca... Niby się tego spodziewałam no ale był po prostu koszmar, przejść się tam nie dało. Weszłam też 1 raz w życiu do Primarka no i zaraz z niego wyszłam bo z ilością ludzi gorzej niż na jarmarku . W przyszłym roku mam nadzieję odwiedzę i zwiedzę to miasto już we własnym zakresie, bo takie jednodniowe objechanie i przelecenie centrum to jednak sporo za mało .
Zanetka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 10:50   #3256
lonelyrun
lonelyrun

https://youtu.be/McLs5X3M_W4
Widziałyście ten kanał? Młodziutka dziewczyna, ale bardzo przyjemnie się ogląda i mówiła, że za jakiś czas jej kanał będzie typowo urodowy, teraz póki co jest początkującą vlogerką Ja ją lubię mimo, że jestem od niej starsza to jakoś przemawia do mnie

Dziewczyny, skończcie już temat o Karolinie. Każdy ma swoje zdanie i czy warto się o to kłócić? Nie róbmy już o to syfu na wątku.
Stary 2015-12-06, 11:07   #3257
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
, nie sądze aby widzowie Karoliny byli tak wrażliwi aby wszytsko łykali jak pelikany.

WEz pod uwage ze to w duzej mierze dziewczynki lat 10-13, wtedy sie ttoche inaczej na to patrzy.

Osobiscie wole karole, ktora mówi otwarcie ze kasuje komentarze bo to i to (nawet jesli dorabia jakas naciagana idrologie do tego) niz inne youtuberki ktore udaja ze komentarzy nie bylo.
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 11:21   #3258
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Moze wlasnie trzeba zrobic porzadek. Kazdy ma cos na sumieniu. Dajesz, moje piety czekaja
Nie popadajmy w paranoje. Jak cos jest czarne to jest czarne a nie szare bo tak uprzejmiej okreslic. Chyba tutaj nie ma 10latkow i my mozemy sie kulturalnie wypowiadac co myslimy? Bo czasem zajezdza tu kindersztuba. U Karo w komentarzach rozumiem, ze usuwa bo nikt nie lubi takich ocen siebie i robi sie gownoburza krytykantow z obroncami Karo i dodatkowo rycerze wolnosci slowa sie dobijaja. Dla mnie Karo nie wygladala na wieksza niz jest przy Kretce. Wygladala tak jak wyglada normalnie, jak we vlogach.
czasem tu zajeżdża chamstwem, czepialstwem i prostactwem.
Stary 2015-12-06, 11:30   #3259
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Tu nie o to chodzi nawet, że ma zdawać jakiś raport tylko kiedyś biegała i ogólnie dbała o siebie bardziej pod tym względem, a od kiedy jest z Darkiem jakoś przestała, być może nie ma na to czasu. Gdyby jej to nie przeszkadzało miałaby gdzieś te komentarze, a widać, że ją zabolały mimo, że mówi, że nie.
Jak mnie słabi takie rozliczanie kiedyś biegała, kiedyś ćwiczyła - mo i co z tego?
Może zabolał ją sam fakt, że obcy ludzie wciskają swoje nosy między każdą fałdkę JEJ tłuszczu, a nie to, że ten tłuszcz ma. Też bym miała już dość, nawet gdybym się sobie podobala.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-06, 11:37   #3260
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
czasem tu zajeżdża chamstwem, czepialstwem i prostactwem.
Wiesz ze to wartosci wymierne? Cos dla kogos moze byc chamskie czepialskie i prostackie a dla innych juz nie bardzo? Jak rozumiem ukracac calkowite chamstwo tak dopisywac niektorym ich niby podszyte intencje to juz nie bardzo rozumiem. Cieszmy sie ze jest to CZASEM a nie czesto
Stary 2015-12-06, 11:43   #3261
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Nic złego nie powiedziała. I na pewno sporo w tym racji że wygląda na większą przy drobnej osobie niż kiedy nagrywa sama. Idiotyzmem są komentarze do których się odniosła, a nie to co powiedziała.
Ja też uważam, że te komentarze nie były na miejscu, ale skoro już się pojawiły i skoro już się postanowiła do nich odnieść, to mogła po prostu powiedzieć, no że jest większa od kretki i tyle. A nie tłumaczyć się, że ona jest wysoka (i dlatego wygląda na większą), że kretka drobna, że wygląda dobrze. Moim zdaniem w ogóle niepotrzebnie się do tego odnosiła.

Cytat:

Też mi się tak wydaje, tym bardziej, że teraz pokazała im, że ją to rusza.
Stary 2015-12-06, 11:46   #3262
koainka_
Czekoladożerca

Icovetthee i haul z top shopu i cult of beauty

Suzi i makijaż na imprezę
Oglądając mam wrażenie mocnej reklamy palety rozświetlaczy Becca

kolejny dzień vlogmasu u Sharon, jak uwielbiałam jej vlogi z NY to te vlogmasowe z każdym kolejnym coraz krótsze i gorsze. Czekam na przyjazd gościa do nich to może pokażą trochę Australii.
Stary 2015-12-06, 11:46   #3263
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz ze to wartosci wymierne? Cos dla kogos moze byc chamskie czepialskie i prostackie a dla innych juz nie bardzo? Jak rozumiem ukracac calkowite chamstwo tak dopisywac niektorym ich niby podszyte intencje to juz nie bardzo rozumiem. Cieszmy sie ze jest to CZASEM a nie czesto
Kultura słowa to nie tylko brak przekleństw. Można o kimś powiedzieć coś złego, dosadnie, ale nie mieszać go z błotem i nie robić bajora ze swojego słownika. Sama nie lubię kilki jutuberek i często o tym piszę, ale warto dostosować trochę treść wypowiedzi do sytuacji. Bardzo źle możw skonczyć się myślenie - że w sieci to można, i tak mnie nie widzą.
I nie wiem co to za dziwne podejscie - cieszmy sie, że czasem, a nie często? Najpierw sama mówisz, że czarne jest czarne, a tu właśnie czarne próbujesz wybielić.
Stary 2015-12-06, 11:54   #3264
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Kultura słowa to nie tylko brak przekleństw. Można o kimś powiedzieć coś złego, dosadnie, ale nie mieszać go z błotem i nie robić bajora ze swojego słownika. Sama nie lubię kilki jutuberek i często o tym piszę, ale warto dostosować trochę treść wypowiedzi do sytuacji. Bardzo źle możw skonczyć się myślenie - że w sieci to można, i tak mnie nie widzą.
I nie wiem co to za dziwne podejscie - cieszmy sie, że czasem, a nie często? Najpierw sama mówisz, że czarne jest czarne, a tu właśnie czarne próbujesz wybielić.
Odnosze sie do cytowanego tekstu. Nie wybielam nic. Po prostu twierdze ze pewne rzeczy sa nieuniknione w "tlumie" poza tym odnoszę sie do naszego forum nie ludzi komentujacych filmy Karo. Ja tez nie przepadalam za wieloma ytuberami ale dopiero po paru swoich wypowiedziach tutaj sama zauwazylam ze wyslawiam sie nie tak jakbym chciala wyrazac sie wprost. Stad tez uwazam ze nieuniknione sa czasem ostrzejsze wypowiedzi. Kwestia ich smaku. Dalej oponuje ze jesli ktos wali jawnym chamstwem nalezy go sprostowac. Ale jesli ktos okresla fakt "jaki jest kon każdy widzi" to nie widze w tym nic zlego. Nie myl to z jawna nienawiscia. Wszystko opiera sie na kulturze wypowiedzi.
Stary 2015-12-06, 11:58   #3265
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Odnosze sie do cytowanego tekstu. Nie wybielam nic. Po prostu twierdze ze pewne rzeczy sa nieuniknione w "tlumie" poza tym odnoszę sie do naszego forum nie ludzi komentujacych filmy Karo. Ja tez nie przepadalam za wieloma ytuberami ale dopiero po paru swoich wypowiedziach tutaj sama zauwazylam ze wyslawiam sie nie tak jakbym chciala wyrazac sie wprost. Stad tez uwazam ze nieuniknione sa czasem ostrzejsze wypowiedzi. Kwestia ich smaku. Dalej oponuje ze jesli ktos wali jawnym chamstwem nalezy go sprostowac. Ale jesli ktos okresla fakt "jaki jest kon każdy widzi" to nie widze w tym nic zlego. Nie myl to z jawna nienawiscia. Wszystko opiera sie na kulturze wypowiedzi.
ja wiem, że nie każdy mieć musi dobry smak i ogładę, ale generalnie jestem przyzwyczajona mimo wszystko tego oczekiwać i sądzić, że można liczyć na dobre wychowanie. jeśli dla ciebie jest ok, to ok, ale dla mnie nie jest i nie cieszę się, bo niestety świeży narybek, który wpływa ostatnio do wątku, nie napawa optymizmem.
Stary 2015-12-06, 12:03   #3266
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Nie rozumiem dlaczego myslicie ze wszyscy musza byc tak idealni i nieomylni. Ja jestem bezposrednia na zywo i tutaj. Mam wrazenie ze panuje tu w miare przyjazna atmosfera o ile nie wychylasz sie poza pewne granice. Jestem realistka. Nie wierze w to ze na ogolnodostepnym forum plotkowym beda same alfy i omegi a czasem komus puszcza nerwy i buracko wyrazo swoja opinie. Mysle ze poziom utrzymujemy wspolnie i dopingujemy sie gdy trzeba kogos "naprostowac" mi sie to przydalo raz i wystarczy. Dlatego ciesze sie ze zdarza sie chamstwo i buractwo tutaj rzadko i jest poprawnie prostowane. Nie lubie gdy wciska sie komus cos w usta lub nadwyraz pietnuje.
Niestety najbardziej sa irytujace personalne podjazdy niby pod woalka ale widac je jak dupe zza krzaka.

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2015-12-06 o 12:05
Stary 2015-12-06, 12:05   #3267
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Jak mnie słabi takie rozliczanie kiedyś biegała, kiedyś ćwiczyła - mo i co z tego?
Może zabolał ją sam fakt, że obcy ludzie wciskają swoje nosy między każdą fałdkę JEJ tłuszczu, a nie to, że ten tłuszcz ma. Też bym miała już dość, nawet gdybym się sobie podobala.
Już nic nie można tutaj napisać, bo zaraz zostanie się stłamszonym za własną opinię. Stwierdziłam po prostu fakt, że kiedyś biegała i bardziej o siebie dbała pod tym względem i nawet było już widać efekty i już Cię to słabi? Nie można wyrazić już własnego zdania? To po cholerę jest to forum? Żeby każdy każdego przekrzykiwał kto ma rację? Rację ma każdy, bo są to nasze indywidualne zdania, z którym nie musi się nikt zgadzać.
Stary 2015-12-06, 12:10   #3268
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Już nic nie można tutaj napisać, bo zaraz zostanie się stłamszonym za własną opinię. Stwierdziłam po prostu fakt, że kiedyś biegała i bardziej o siebie dbała pod tym względem i nawet było już widać efekty i już Cię to słabi? Nie można wyrazić już własnego zdania? To po cholerę jest to forum? Żeby każdy każdego przekrzykiwał kto ma rację? Rację ma każdy, bo są to nasze indywidualne zdania, z którym nie musi się nikt zgadzać.
Według Twojego podejścia ja także wyraziłam swoją opinię o Twojej i nie powinnaś tak reagować, bo to 'tłamszenie'

Tak, słabi mnie - jeśli pytasz. Nic na to nie poradze. Słabi mnie wyliczanie kalorii, kilogramów, rachunek sumienia z aktywności fizycznej kogoś zupełnie obcego.
Stary 2015-12-06, 12:16   #3269
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Według Twojego podejścia ja także wyraziłam swoją opinię o Twojej i nie powinnaś tak reagować, bo to 'tłamszenie'

Tak, słabi mnie - jeśli pytasz. Nic na to nie poradze. Słabi mnie wyliczanie kalorii, kilogramów, rachunek sumienia z aktywności fizycznej kogoś zupełnie obcego.
Aha, wyraziłas swoją opinię o mojej opinii. Spoko.

Trochę wyolbrzymiasz, bo nigdzie nie wyliczałam jej kalorii ani kilogramów. Nawet nie mam nic do ludzi bardziej puszystych, nie przeszkadza mi to. Podzieliłam się spostrzeżeniem, że ostatnio trochę jej się przytyło. I równie dobrze mogłabym powiedzieć to koleżance lub nieznajomej. Tyle.
Stary 2015-12-06, 12:24   #3270
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, wyraziłas swoją opinię o mojej opinii. Spoko.

Trochę wyolbrzymiasz, bo nigdzie nie wyliczałam jej kalorii ani kilogramów. Nawet nie mam nic do ludzi bardziej puszystych, nie przeszkadza mi to. Podzieliłam się spostrzeżeniem, że ostatnio trochę jej się przytyło. I równie dobrze mogłabym powiedzieć to koleżance lub nieznajomej. Tyle.
no a co, opinia o opinii już ci nie pasuje?
generalnie uważam, że to bardzo ładnie, że mówisz takie rzeczy koleżankom i nieznajomym, musisz być szalenie lubiana w towarzystwie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości