|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część II
Ja zawsze zostawiałam wszystkich swoich chłopaków, poza ostatnim. Ale w sumie takdo siebie nie pasowaliśmy, że jego też bym w końcu zostawiła. Nie, nie żałuję niczego.
|
|
|
|
#3842 |
|
BAN stały
|
Zmieniasz całkowicie sens moich postów i sprowadzasz to zdania, którego nie napisałem i nie podzielam. Napisałem z grubsza o manipulacji w celu osiągnięcia swoich celów. I tak zinterpretujesz to jak Ci wygodniej więc nie będę się dłużej produkował.
|
|
|
|
#3843 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3844 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pleblo, jak ja niby manipuluje żeby osiągnąć jakie cele? Fajnie byłoby sie dowiedzieć! ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Cytat:
Jestem na tak! Zawsze tak robiłam.
|
|
#3845 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Ja już nie chcę. Dajmy temu spokój. Wiesz o co mi chodzi. Edytowane przez pleblo26 Czas edycji: 2015-12-07 o 00:37 |
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, ale to zupełnie nie ma związku ze mną. Ktoś coś dopisał i wszyscy faceci w tym wątku nagle stwierdzili ze jestem nieszczera egoistka która wykorzystuje faceta i manipuluje nim. Ja wy zdaliście maturę, skoro nie czytacie ze zrozumieniem?
|
|
#3848 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. Ja nigdzie nie napisałem, że wykorzystujesz faceta i manipulujesz nim. Napisałem tylko (i aż), że nie jesteś szczera w tym co robisz, i swoje zdanie dalej podtrzymuję. Teza pt. "zależy mi więc tak łatwo z nim nie pójdę do łóżka" jest mocno naciągana i nijak do mnie nie przemawia. To już nawet nie chodzi o sam seks. TAk jak mówiłem wcześniej, na 100 % zacząłbym się zastanawiać gdzie jeszcze stosujesz podwójne standardy w stosunku do mnie. Widziałbym to jako nieszczerość, jako 'produkt niezgodny z opisem' (sorry za porównanie, ale tak to wygląda - kreujesz się przed facetem jako ktoś inny niż naprawdę) i zakończyłbym współpracę z Tobą. Nie da się mieć ciastka i zjeść ciastka. Jesteś niekonsekwentna i zgrywasz przed facetem cnotkę niewydymkę, kogoś innego i tym samym już na wejściu go oszukujesz. Ja rozumiem, że jak zależy to staramy się być lepsi, ale ... są jakieś granice, po przekroczeniu których już nie jestesmy sobą. Edytowane przez Gregorius_ Czas edycji: 2015-12-07 o 08:48 |
|
|
|
|
#3849 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każda sytuacja jest inna, każdy człowiek jest inny, każda relacja jest inna, każda miłość jest inna i rozwija się w inny sposób, w innym tempie. A Ty...uczepiłeś się tego, kiedy dziewczyna pójdzie z kimś do łóżka. O bosh... daj sobie spokój. Seks to nie wszystko.
|
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
Telka, nie mam za soba zadnych jednorazowych przygod, ale rozumiem Cie I popieram. W szczegolnosci probe odreagowania po zwiazku.
|
|
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
Jezus dziewczynie sie raz czy dwa zdarzyło isc z kims do lozka bez zobowiązań a robicie wielka afere o podwójnych standardach. Już widze jak żadnemu z was nie zdarzyło sie zrobić żadnej głupoty i potem tego zalowaliscie. Każdy może popełnić błąd i każdy może zechciec zmienić coś w swoim życiu. Że raz coś zrobi to potem musi tak całe życie? Litości. Troche juz przesadzacie.
Nie wiem jak to jest bo ja w ogóle potrzebuje trochę czasu ale nie sądzę żeby takie postepowanie wynikalo z nieszczerosci i udawania kogoś. Klapki na oczach macie. |
|
|
|
#3852 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3853 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3854 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za wsparcie!
To nie chodzi o to, ze zgrywam cnotkę niewydymke, nie mam ochoty iść z tym kolesiem do łóżka jeszcze teraz. NIE CZUJE TAKIEJ POTRZEBY. Mam specjalnie go bzyknac bo przez ostanie pare miesięcy uprawiałam dziki seks bez zobowiązań, wiec każdego muszę traktować po równo? To nie komunizm, ze każemu sie należy po równo! Ahhahah
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nikogo nie oceniam, i rozumiem ją. Nie rozumiem takiej oceny ze strony facetow. Trochę mi to wygląda jak kompleks pt "jak to on dostał od razu a ja mam czekać? Pffff".
Ja na seks bez zobowiązań mam za słaba psyche, musze mieć jakies uczucia, ale jeśli komuśsię to zdarzy to jego sprawa, i nie znaczy to że musi tak postępowac całe życie. |
|
|
|
#3856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jestem nieszczera, bo nie chce z nim jeszcze iść do łóżka z tego zwykłego powodu, ze nie czuje sie na to gotowa? I moze jeszcze jestem nieszczera, bo powiedziałam w trakcie rozmowy, ze zdażyło mi sie mieć jednonocna przygodę? To jest nieszczerość? Nie mam zamiaru być konsekwentna w takich sprawach jak seks, nie będe tego nawet rozpatrywać w kategoriach konsekwencji/ niekonsekwencji. Będe kierować sie swoimi uczuciami i emocjami. Dzisiaj mam ochotę na seks na pierwszej randce, jutro z kimś innym nie mam na to ochoty. Proste. Wszystko zależy od sytuacji i ludzi, którzy sie spotykają.
|
|
#3857 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie ostatnio o tym myślałam i nawet miałam spytac co o tym sądzicie.Moim zdaniem jak najbardziej na tak,w końcu nie powinno sie ryzykować swoim zdrowiem, a niestety czasem ktos nawet nie wie ze jest zarażony, a jest (a nie miał dużej ilosci partnerów) bo zarazić można sie równie dobrze u dentysty np.hivem.
|
|
|
|
#3858 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tyczy się to wielu rzeczy, nie tylko pójścia z kims do łóżka Cytat:
Aż się prosi, żeby Pana jakąś igłą zaatakować
|
|
|
#3859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Inna sprawa gdyby facet po prostu nie miał ochoty na seks, miał cięższy okres w życiu, zmieniło mu się libido, albo doznał jakiejś wewnętrznej przemiany i postanowił zupełnie zmienić podejście do seksu. Ale tu na to nie wygląda, to wygląda na schemat: jak ktoś jest niewystarczająco fajny aby z nim być to idę do łóżka od razu, a jak ktoś jest naprawdę fajny to odkładam to na później, bo nie jestem gotowy, jest to dla mnie za wcześnie. Ja rozumiem, że każda relacja rozwija się we własnym tempie, ale tu się odnosi wrażenie, że gdyby znów pojawił się ktoś średnio fajny + alkohol to nagle nie byłoby "za wcześnie". To nielogiczne.
|
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeciez reakcja czy postawa czlowieka moze sie zmieniac w zaleznosci od okolicznosci w jakich sie znajduje. Czlowiek nie jest skotniala bryla , ktora caly czas zachowuje sie tak samo. Wy tez zachowujecie sie inaczej w stosunku do kobiet na ktorych wam zalezy i na ktorych nie. Bo akurat nie wierze w to, ze wszystkie traktujecie tak samo. I nikt wam nie wytyka podwojnych standardow tylko dlatego, ze zmieniacie zahcowanie gdy wam na kims zalezy. Bo z tego co piszecie wynika, ze telka przyjmuje podwojne standardy bo w podobnych sytuacjach nie zachowuje sie tak samo. A taka interpretacja ktora na sile mozna przyjac jest jakas sorry, ale niedobrzeczna.
|
|
#3861 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Telka przed burzą nie napisała, że nie ma aktualnie ochoty na seks tylko, że boi się o rozwój sytuacji (zrozumiałem to jako obawa o opinię faceta). Dopiero po tej burzy napisała, że nie czuje się gotowa na seks. Dla mnie to pozoranctwo i wyrachowanie. Niektóre osoby starają się na siłę wmówić nam kompleksy i skłonność do nadinterpretacji. Ja staram się po prostu analizować całą sytuację i przedstawiać swoje stanowisko. Edytowane przez pleblo26 Czas edycji: 2015-12-07 o 15:04 |
||
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego nie rozumiem, to jak ktoś inny "dostał" wcześniej, a ktos później to ten drugi myśli ze jest gorszy z tego względu? Wychodzi tak jakby seks to było wszystko co można "dostać" od kobiety ![]() Przynajmniej dla mnie to tak wygląda. No a wybaczcie ale jest masa innych rzeczy ktore łączą ludzi, i to o wiele bardziej wartościowych. Wiec co z tego ze ta kobieta z kims sie przespala skoro Ty dostajesz znacznie wiecej bo jej uczucia? |
|
|
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To raz. A dwa mozesz sobie analizowac i wymyslac co chcesz, tylko ze efekt tych wnioskow jest jak dla mnie przejaskrawiony i oderwany od rzeczywistosci. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
Nie wiedzialas :P
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
O mamo, wśród facetów prowadzenie wybujałego życia seksualnego aż do momentu poznania wyjątkowej kobiety, z którą chce się czegoś na stałe jest tak częste i oczywiste, że nikt nawet o tym nie dyskutuje, a gdy kobieta robi podobnie: "nieszczera", "udaje", "podwójne standardy".
Jak mężczyzna nie chce mnie zaciągnąć do łóżka mimo ewidentnej okazji, okraszając to tekstem, że 'on mnie szanuje', 'ze mną to jest inaczej', bo z tamtymi innymi laskami to było nic, ja jestem ta wyjątkowa, dla której warto poczekać, to powinnam skakać z radości i chwalić się koleżankom, jakiego porządnego gościa spotkałam. Nagle, gdy działa to w drugą stronę, spotyka się z kompletnym niezrozumieniem. To są dopiero podwójne standardy. Panowie, fuj fuj, akurat po naszych wątkowych Wizażanach się tego nie spodziewałam
Edytowane przez _Mia Czas edycji: 2015-12-07 o 16:31 |
|
|
|
|
#3865 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nigdzie nie napisałem, że kobieta ma do zaoferowania tylko seks i na pewno tak nie uważam. Proszę, nie dodawaj teorii. ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Edytowane przez pleblo26 Czas edycji: 2015-12-07 o 16:58 |
|||
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Ale na co 'byście zareagowali', bo nie rozumiem? Odnoszę się do tego, co tu zostało napisane, nie rozumiem Twojej odpowiedzi
|
|
|
|
#3867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
mysle ze sedno całej sprawy.Zaczynam sie cieszyc ze nie mam takich problemów i nikt mi nie zarzuci podwójnych standardow ktorych nie rozumiem
|
||
|
|
|
#3868 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Pokaż ten post temu fajnemu chłopakowi. Ciekawe jak zareaguje. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
Widzę, że reszta Panów zrezygnowała z dyskusji. Pewnie są tu dłużej i wiedzą, że kłótnia z niektórymi przypomina walenie głową w mur. Można pisać rzeczowo, argumentować, szukać prawdy a i tak na koniec któraś z rzuci hasło "podwójny standard" i pozamiatane, nie masz chłopie racji. ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() Jeśli dziewczyna, o której piszesz, poczułaby się wyjątkowa przy takim facecie to jej sprawa. Ja w odwrotnej sytuacji czułbym się mniej atrakcyjny. Może po prostu mamy inne poglądy. |
|||
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3870 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.