|
|
#751 |
|
Winter is coming
|
Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III
Nic nie poradzisz, ciesz się. Ja mam 29 i też nie wyglądam, prędzej na 19
ale chociaż na pełnoletnią i zawsze dowód noszę ze sobą, bo nadal mi się zdarzy, że ktoś mnie zapyta...
|
#752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja teoretycznie nie muszę się malować, ale mam wrażenie, że z lekkim makijażem wyglądam lepiej....więc robię to dla samej siebie. Codziennie jak się pomaluję, wyszukuję, zrobie włosy to zdecydowanie lepiej się czuję
|
|
#753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III
Cytat:
Ja kiedyś tez tylko tusz a potem zaczęłam beauty art szkole wizażu ale i tak na codzień robię delikatny make up co innego na wyjścia robię sie na sucz haha. W zwykły dzien Obowiązkowo brwi krem bb tusz brązer i rozświetlacz Dziewczyny ciekawa jestem jak wyglądacie Co Wy na to by sie pokazać ? ![]()
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące." Kwietniowa Mamusia - Maja Edytowane przez kropcia007 Czas edycji: 2015-12-10 o 15:28 |
|
|
|
|
#754 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale jakie to ma znaczenie? no i oczywiście Pani o dowód mnie zapytała...myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
bo jestem w ubiorze remontowym i nie bede sobie robić specjalnie zabawy w przebieranie ![]() Ja też obowiązkowo brązer, tusz, lekko brwi i delikatnie podkład
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę się pokazać w jakimś klubie czy gdzieś, a nie mamy go. Mam założyć?
![]() Kejka Diabolo Pomidoro zupka chińska? uwielbiam, ale jadlam w ciąży tylko 2 razy, boję się. Jestem wściekła bo dostaliśmy z tż niekompletną przesyłkę z allegro. On chce odpuścić, ale ja nie. 20 zł plus koszt wysyłki mam popuścić
|
|
|
|
#756 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w 24 tyg
kropcia007 ciuszki super a brzuszek rzeczywiście malutki jeszcze ![]() patulinka94 fajnie jak będziesz miała tyle lat co ja (28) to bedziesz miała już takie spore, odchowane z pieluch dziecko. Sunmade Bidulko znowu szpital, oby wszystko było ok i szybko Cie wypuścili ![]() Picie, palenie No tez jestem przeciwna i też znam dziewczyny które twierdziły że nałóg silniejszy i paliły w ciąży ukrywając sie przed rodzina, tż. upolowałam dziś w lumpku ciuszki i wstawiam brzuszek z dzisiaj
|
#757 |
|
Winter is coming
|
akinomka to body w czachy szałowe, chcę takie!!!!
piękny brzuszek ![]() ja też tu nie będę wrzucać swojej mordy, możemy pomyśleć nad klubem/grupą na fejsie ewentualnie wtedy tak ;]
|
#758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak dla mnie może być nawet profilowe z FB po prostu fajnie dopasować nick do twarzy Ja jutro 24 tydz 0 dni wole liczyć rzeczywista ilośc dni i tygodni jak idę zawsze do gina to mówi ale pani dokładna jak pyta o tydz a ja mu tydz i dzien mowię
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Założyłam klub prywatny
![]() https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=1860 |
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobry pomysł zróbmy grupę prywatna na FB ️
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja z kolei zamówiłam przewijak..o teraz stwierdziłam, że raczej go nie będę używac...ale czy jest sens zwracac ![]() ![]() Tak chińska... Ja jadłam z 4 a czego się boisz? chemii?Bo szczerze mówiąc ja chyba nie podchodzę do tematu różnych rzeczy, że nie można bo ciążą czy coś....w końcu wszystko jest dla ludzi, ale z umiarem. Wydaje mi się , że jedzenie np. cały czas słodyczy zrobi większy problem dziecku i Tobie niż to, że zjesz raz na jakiś czas zupkę chińska
|
|
#763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie odpuszczaj bo z jakiej racji. Ja bym zrobiła dym
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
robie, robie,ale nie odbierają telefonow...
Kejka ja jem zupki, ale po prostu rzadziej niż przed ciążą. Jak mam mega zachciankę
Edytowane przez lulka19 Czas edycji: 2015-12-10 o 16:01 |
|
|
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie macie w awatarku, wiec widzicie jak wyglądam
![]() Klub..... Łoooooo matko szczerze to tez wolałabym grupę na fb Idę zajrzeć co tam na tym klubie. O Obżerałam sie strasznie obiadem... Pieczone mielone z płatkami owsianymi, ziemniaczki z wody z lubczykiem i koperkiem i surówka z marchewki i jabłka z oliwa ledwo sie ruszam.Myła któraś z was okna octem? Capi jak nie wiem co, ale faktycznie sa czyste
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Po wizycie
teraz czekam na ploteczki z położną Szyjka zamknieta serducho bije - ha wiem ze bije bo mala kopala mnie na badaniu <3 Gruba na wizażu czy na fb super sprawa!! Chetnie zobaczę wasze córeczki z waszych wesel 8-) luubie zdjęcia z wesel pooglądać jak macie jakies oczywiście które chetnie pokażecie Oooo i pokaze wam mnie i teściowa w białej sukience i te lachony z mojego wesela co tez białe sukienki zalozyly
|
|
#767 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Klub jest przydatny żeby pisac o prywatnych sprawach, więc dawajcie mi zaproszenia
![]() ![]() dodalam już tam moje foto
|
|
|
|
#769 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Patulinka jest duża szansa ze na Tel klub moze nie działać :P ja obczaje jak wrócę do domu hehe
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Spróbujcie z kompa. Ja jak będę starała się w miarę na bieżąco akceptować zaproszenia
|
|
|
|
#772 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Genialna pierwsza strona Cytat:
Zatłuc można za takie teksty Jak chłopak będzie to co będzie jakiś gorszy ? ![]() Ooo... ![]() Od wczoraj mnie nie było a tu ponad 10 stron... OSZALAŁYŚCIE !!!!!! Mamuśki spokojniej haha ![]() Lecę nadrabiać
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
Zjadłam obiad i troche lepiej mi sie zrobilo
ten klub to fajna sprawa z chęcią sie odslonie:P tak sobie mysle ze jak sie rozpakujemy to czegos będzie brakować.. Jak juz mamuśki zajmą sie dzieciaczkami to kto tu będzie zaglądać
|
#774 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaraz nas dziewczyny z forum wyrzucą ![]() Cytat:
Ale młodziutko wyglądasz. a brzuszek już ladny ciązowy Cytat:
![]() Cytat:
Ale pycha obiad, ja właśnie się zbieram żeby zapiec warzywa z kurczakiem i makaronem ale najpierw herbatke wypiję. Moja mama czasem myje okna ocetem, działa to lepiej niz płyny tylko szkoda, że tak straszliwie śmierdzi
|
||||
|
|
|
#775 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ale jesteś tydzień do przodu, to u mnie może jeszcze spokojnie do tego czasu przybyć z 1 kg .Dziś sukces,nie zjadłam ai jednej Princessy,ale kisiel na podwieczorek wciągęlam,a to też słodkie;/---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() Zakupy świetne ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
.---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#776 | |||
|
Zadomowienie
|
[/QUOTE]Cytat:
Cytat:
Trzymam kciuki za szybkie wyjście i najlepszą opiekę Cytat:
Ja nie wiem co takie kobiety myślą... Moja kuzynka, która w tym roku rodziłą ( lat też 20), całą ciąże jarała jak smok bo stwierdziła, że LEKARZ jej powiedział, że rzucenie palenia w ciąży by dziecku bardziej zaszkodziło niż samo palenie..Taaa... jasne Mało tego jak była w szpitalu z bólami żołądka to też sobie na fajeczke wychodziła...NIgdy tego nie zrozumiem Ja fajki może nie ale alko lubię. Początek ciąży przypadał na naszą podróż poślubną więc wakacje. Piliśmy driny codziennie na plaży wiadomo. PO powrocie winko z wesela też szło dość sprawnie. Ale jak tylko zobaczyłam II kreseczki na teście tak już nawet kropli i miałam mega wyrzuty sumienia za to co robiłam wcześniej... Widzę, że część cytowań mi się pokasowała Z tego co pamiętam: Polinezyjka : Zdjęcie z wypchanym brzuchem mega Co do imienia dla dzidzi nie wiem, nie mam pomysłu. PO BADANIACH: Dzidzie ważą 300 i 315. Mniejsze niż powinny być, wychodzą jakoś o tydzień mniejsze według gin. ale wszystko jeszcze się trzyma normy. Tylko lekarz nie zmierzył długości dzieciaczków bo mówi, ze na tym etapie się tego nie robi bo to niemiarodajne i teraz tylko waga się liczy. To prawda ? Też już wam nie mierzą ? PESSAR: Nie pamiętam która miała ale chyba gosiaczek. Mogę zapytać jaki masz rozmiar ? bo ja zamówiłam nr. 2 jak gin kazała i dziś go odebrałam ale jakoś taki wielki mi się wydaje....
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#778 |
|
Zadomowienie
|
gosiaczek widzę , ze historyjka o tym że rzucenie palenia jest bardziej szkodliwe to normalka dla tych mamuś...;/
|
#779 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Ja mogę się ujawnić w klubie,chociaż nigdy w takim nie byłam i nie za bardzo wiem z czym to się je. Bo chyba jak jest grupa na fejsie to wszyscy znajomi widzą,że masz taką grupę,a ja nie koniecznie chcę się obnośić z ciążą,kto ma wiedziec ten wie. |
|||
|
|
|
#780 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaaaa od zawsze myje octem ![]() Uwielbiam ten blysk po umyciu no i jakos kurz sie mniej czepia szczerze mowiac ![]() No i wszystkie baterie umywalkowe i kibel tez zawsze na koniec octem traktuje ![]() Cytat:
Jaaaaa ️![]() beth mi juz od jakiegos czasu nie mierzy dlugosci bo tez twierdzi ze nie miarodajne i podobno ciezko ogarnac duze juz maluchy sa ️
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.

ale chociaż na pełnoletnią 

Ja teoretycznie nie muszę się malować, ale mam wrażenie, że z lekkim makijażem wyglądam lepiej....więc robię to dla samej siebie. Codziennie
jak się pomaluję, wyszukuję, zrobie włosy to zdecydowanie lepiej się czuję
ale i tak na codzień robię delikatny make up co innego na wyjścia robię sie na sucz haha. W zwykły dzien Obowiązkowo brwi krem bb tusz brązer i rozświetlacz

wtedy tak ;]

wole liczyć rzeczywista ilośc dni i tygodni jak idę zawsze do gina to mówi ale pani dokładna jak pyta o tydz a ja mu tydz i dzien mowię
️

ledwo sie ruszam.

). No i teraz jak jej po wizycie nic nie powiem, to dla niej będzie znaczyło że chłopiec. Cholera mnie bierze, wie że nie mam ochoty nikomu mówić, to tak wymusza. I jeszcze te teksty, że ona chce dziewczynkę. To sobie mogła zrobić. Czyli jak będzie chłopiec (a gin mówił że na 90% będzie), to nie będzie "zadowolona"?:confuse d: Musiałam się wyżalić
:party :
byłam wczoraj w hm i kupiłam kombinezon na który sie czaiłam przeceniony z 80 na 30 zł
[/QUOTE]
️
duze juz maluchy sa