Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-10, 18:11   #781
salud
Zadomowienie

Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
kliknełam Lulka, jeśli mnie przyjmiesz to mam nadzieję,że będę potrafiła się tam odnaleźć technicznie.
Tylko fajnie jakby jednak życie toczyłoby się tu na wątku,na klubie jedynie prywatne fotki czy takie rzeczy, bo z doświadczenia z poprzedniej ciąży powiem,że wątek się rozpadł przez klub,bo połowa dziewczyn,które nie były dopisane nie wiedziała o co chodzi.
salud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 18:12   #782
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beth007 Pokaż wiadomość

Co do imienia dla dzidzi nie wiem, nie mam pomysłu.

PO BADANIACH:
Dzidzie ważą 300 i 315. Mniejsze niż powinny być, wychodzą jakoś o tydzień mniejsze według gin. ale wszystko jeszcze się trzyma normy.

Tylko lekarz nie zmierzył długości dzieciaczków bo mówi, ze na tym etapie się tego nie robi bo to niemiarodajne i teraz tylko waga się liczy. To prawda ? Też już wam nie mierzą ?

[/QUOTE]

ładnie rosną maluszki mój tez nie mierzy juz długości, mówił ze długoś odpowiada mniej wiecej tygodniowi ciązy, czyli jak jestem w 22 to maluch ma ok. 22 cm, chociaż póżniej jeszcze szybciej przyrasta w koncu koło 40 tyg. maja co najmniej 50 cm
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 18:15   #783
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tabaska25 Pokaż wiadomość
Zjadłam obiad i troche lepiej mi sie zrobilo ten klub to fajna sprawa z chęcią sie odslonie:P tak sobie mysle ze jak sie rozpakujemy to czegos będzie brakować.. Jak juz mamuśki zajmą sie dzieciaczkami to kto tu będzie zaglądać
Będziemy się wspierać w trudach macierzyństwa,pewnie czasu będzie mniej,ale nie jest powiedziane,że nie będziemy dalej klikać. Wizaż uzależnia
Stary 2015-12-10, 18:16   #784
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Salud wlasnie! Przypomnialas mi ze ostatnio mialam ochotę na kisiel a jeszcze princesska orzechowa chowa sie w szufladzie
Stary 2015-12-10, 18:16   #785
beth007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
beth mi juz od jakiegos czasu nie mierzy dlugosci bo tez twierdzi ze nie miarodajne i podobno ciezko ogarnac duze juz maluchy sa

To mnie uspokoiłaś bo już myślałam, ze coś nie tak z tym ginem

beth007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 18:17   #786
MiniMonix
Zakorzenienie

Tylko w aplikacji nie wejdzie się do klubu niestety.

Ja znalazłam super lumpka u siebie, dopiero otwarty. Wygrzebałam parę ciuszków dla dziecka, dla siebie szerszy sweterek a mąż spodnie z Lee w na jego chudą dupkę. Od razu widać, że odzież z UK

A potem poszłam do pepco, gdzie wzięłam jednego bodziaka i spotkałam swoją szwagierkę z mężem. Bardzo mi miło się zrobiło,jak prawie na cały sklep wypaliła :ale jesteś gruba!

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 18:19   #787
Smarrita
Wtajemniczenie

Ja też chętnie do klubu dołączę, możemy tam utworzy kilka wątków. Wiem, że za często się nie odzywam z braku czasu dlatego jeśli zaproszenie nie zostanie zaakceptowane to rozumiem

Córa obudziła mi się o połnocy i do 4 nad ranem nie chciała spac a o 7 pobudka. Masakra. Jeszcze na północ muszę by w opolu (90km w jedną stronę) a z rana na badania Pewno jutro wieczorem nadrobię odpisywanie, czytam na tel na bieżąco;p

Sunmade- oby się dobrze Wami zajęli. Będzie dobrze. Musi byc!!!
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 18:22   #788
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Ja nie umiem na tym klubie dodac fotki, chyba z Tel sie nie da a ja najczęściej korzystam z apki
Stary 2015-12-10, 18:24   #789
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:

PO BADANIACH:
Dzidzie ważą 300 i 315. Mniejsze niż powinny być, wychodzą jakoś o tydzień mniejsze według gin. ale wszystko jeszcze się trzyma normy.

Tylko lekarz nie zmierzył długości dzieciaczków bo mówi, ze na tym etapie się tego nie robi bo to niemiarodajne i teraz tylko waga się liczy. To prawda ? Też już wam nie mierzą ?

.[/QUOTE]
prawda. za wizytę,, skoro w normie to nie ma się czym przejmowac

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Ja nie umiem na tym klubie dodac fotki, chyba z Tel sie nie da a ja najczęściej korzystam z apki
no bo w klubie dodawanie fotek jest daremne. Musisz zdjecie wrzucic gdzies na neta i potem z linka je wygenerowac
Stary 2015-12-10, 18:25   #790
salud
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MiniMonix Pokaż wiadomość

Ja znalazłam super lumpka u siebie, dopiero otwarty. Wygrzebałam parę ciuszków dla dziecka, dla siebie szerszy sweterek a mąż spodnie z Lee w na jego chudą dupkę. Od razu widać, że odzież z UK

A potem poszłam do pepco, gdzie wzięłam jednego bodziaka i spotkałam swoją szwagierkę z mężem. Bardzo mi miło się zrobiło,jak prawie na cały sklep wypaliła :ale jesteś gruba!

No mi mój brak podobnie powiedział jak się spotkaliśmy u rodziców na obiedzie. Niby fajny żart miał być,ale mnie specjalnie nie śmieszył
Stary 2015-12-10, 18:29   #791
MiniMonix
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
No mi mój brak podobnie powiedział jak się spotkaliśmy u rodziców na obiedzie. Niby fajny żart miał być,ale mnie specjalnie nie śmieszył
Ja mam poczucie humoru, ale jakoś powiedziała to z takim pogardliwym wyrazem paszczy i przy obcych ludziach :/

4 V 2013
Żona
31.III.2016 Córeczka !

MiniMonix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 18:31   #792
danika
Zakorzenienie

no i już nie jestem na bieżąco a było tak dobrze

Patulinka wyglądasz młodziutko to fakt laseczka z Ciebie ze ślicznym brzuszkiem. Nic sie przejmuj, niech sobie ludzie myślą co chcą, i tak nic na to nie poradzisz - tzn zawsze możesz się farbnąć na czarno, walnąć solarę, pazury i ostry makijaż tylko po co

Cytat:
kliknełam Lulka, jeśli mnie przyjmiesz to mam nadzieję,że będę potrafiła się tam odnaleźć technicznie.
Tylko fajnie jakby jednak życie toczyłoby się tu na wątku,na klubie jedynie prywatne fotki czy takie rzeczy, bo z doświadczenia z poprzedniej ciąży powiem,że wątek się rozpadł przez klub,bo połowa dziewczyn,które nie były dopisane nie wiedziała o co chodzi.
to prawda, u mnie na watku było to samo, a teraz tak naprawdę żyje tylko grupa na fejsbuku bo najwygodniej go obsługiwać z telefonu czy tableta

Cytat:
Salud wlasnie! Przypomnialas mi ze ostatnio mialam ochotę na kisiel a jeszcze princesska orzechowa chowa sie w szufladzie
a ja na śledzie! i sobie kupiłam koreczki kaszubskie i zamierzam je zjeść

Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość

no bo w klubie dodawanie fotek jest daremne. Musisz zdjecie wrzucic gdzies na neta i potem z linka je wygenerowac
mówię Wam - najlepiej na fejsbuku

Edytowane przez danika
Czas edycji: 2015-12-10 o 18:32
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 18:35   #793
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość

mówię Wam - najlepiej na fejsbuku
to załóż też na fejsie a w trakcie wyjdzie co jest wygodniejsze
Stary 2015-12-10, 18:36   #794
velika
Winter is coming

co do klubu jeszcze dodam od siebie:
- powinien być regulamin. Jestem w jednym bardzo sprawnie funkcjonującym klubie i regulamin to podstawa ;] teraz wiadomo będzie nas tam dużo, ale trzeba ustalić zasady przyjmowania/usuwania dziewczyn z klubu ;] bo potem wiszą foty/prywatne posty, a dostęp ma osoba, która przestała się udzielać
- też uważam, że powinno być to miejsce na dzielenie się fotami, ewentualnie sprawami, o których nie chcemy pisać publicznie. Byle nie zastąpić klubem tego wątku
- fotki da się dodawać tak Smarrita pisze jak już gdzieś wiszą w necie ja korzystam z fotosika
Co do wymiarów dziecia, to ja też nie dostałam ostatnio wymiaru w cm, tylko szacunkową wagę a już się martwiłam

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 18:37   #795
tabaska25
Zadomowienie

GG do tabaska25

Na princessce sie nie skonczylo, dojadlam knoppersem i ciągle czegos brakuje.. Jezu jaki jestem obzartuch.

To moze utworzmy taka grupę na fb ale nazwijmy ja jakos dyskretnie, bo nie wszystkie chca sie chwalić swoim stanem przed dalszymi znajomymi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-10, 18:37   #796
beth007
Zadomowienie

Polinezyka nie wiem jak córeczka będzie mieć na imię ale mogę poprosić o druga połowę na różowo ?

Stary 2015-12-10, 18:42   #797
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
- powinien być regulamin. Jestem w jednym bardzo sprawnie funkcjonującym klubie i regulamin to podstawa ;] teraz wiadomo będzie nas tam dużo, ale trzeba ustalić zasady przyjmowania/usuwania dziewczyn z klubu ;] bo potem wiszą foty/prywatne posty, a dostęp ma osoba, która przestała się udzielać
- też uważam, że powinno być to miejsce na dzielenie się fotami, ewentualnie sprawami, o których nie chcemy pisać publicznie. Byle nie zastąpić klubem tego wątku
- fotki da się dodawać tak Smarrita pisze jak już gdzieś wiszą w necie ja korzystam z fotosika
Co do wymiarów dziecia, to ja też nie dostałam ostatnio wymiaru w cm, tylko szacunkową wagę a już się martwiłam
dlatego tu jest plus na korzyśc klubu na wizazu a nie grupy na fb. Na fb moze PRZYPADKOWO dołączyc osoba z naszych znajomych/rodziny i sobie conieco poczytac.
- pkt 1 też tak uważam. Też mamy regulamin w klubie w którym się udzielam a osoby nieudzielające zostały wyrzucone

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

muszę mykac, zostawiłam młodą u dziadka, że niby rachunki idę popłacic i już pół h siedzę przed kompem
Stary 2015-12-10, 18:42   #798
justyna_fli
Zadomowienie

Matko nie nadazam dzis za Wami! Musialam dzis sie urwac wczesniej z roboty zalatwic mezowi prezent na miescie i dopiero wrocilam Zaraz robie obiadek (pieczony camembert, frytki i bukiet surowek ) i powycieram kurze zeby miec mniej roboty na sobote Ale mnie synio kopie
Niezle dzis historie opowiadacie, patologia jak sie patrzy Musze obczaic tego kluba ale to jutro bo dzis juz nie zdaze. Chociaz ja tez bym wolala fejsa. Brzuszki i zakupy jak zwykle super
Obiecalam Wam to zdjecie w sukience to macie Jak dla mnie masakra, az sie boje ile on jeszcze urosnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20151210_003.jpg (73,8 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20151210_005.jpg (77,5 KB, 32 załadowań)
Dawidek 31.10.2018
justyna_fli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 18:56   #799
salud
Zadomowienie

Tak w ogóle muszę się Wam pożalić z mojej/naszej z mężem porażki dydaktycznej.Nasz synek (ponad 3-letni)od kilku tygodni bardzo źle się zachowuje,wymusza różne rzeczy, wrzeszczy jak coś mu się zabroni. Normalnie makabra.Mąż dziś zapytał nauczycielki w przedszkolu jak to tam wygląda i przyznała,że ostatnio też się żle zachowuje i przynajmniej 2 razy dziennie miał karne krzesełko czy jaką tam karę stosują. Nic nie mówiła,bo myślała,że przejdzie.Zaczęłam dziś czytać artykuły nt wychowania dzieci i uzmysłowiłąm sobie,że to nasza wina,nadskakiwalam mu,żeby zjadł,się ubrał, bywaliśmy niekonsekwentni i czasem mu na coś zezwalaliśmy,żeby mieć po prostu święty spokój. A on się wycwanił i nadużywa tego. Mam nadzieję,że uda nam się go wyprowadzić na prostą. Znacie jakieś fajne i mądre książki nt wychowania dzieci?Musimy popracować nad konsekwencją i się nie złamać, jak to nie wystarczy to zapiszemy się na konsultację do psychologa.
Stary 2015-12-10, 19:03   #800
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Zatłuc można za takie teksty
Jak chłopak będzie to co będzie jakiś gorszy ?
Na to wygląda

Ja JUŻ po wizycie. Pojechałam przed 14, musiałam czekać do 17.30 na usg, bo było dużo kobiet, a usg jest na dole Dzidzia się dobrze rozwija, ma nieco ponad 600g i... najprawdopodobniej będzie jednak dziewczynka Ale nie na 100%, więc dalej będę w niepewności. Gin nie widział nigdzie jajek i mówił, żebym mu przypomniała na następnej wizycie (5 stycznia) to zrobimy i wtedy już na pewno będzie mógł mi powiedzieć, bo wszystko będzie większe.

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 19:05   #801
beth007
Zadomowienie

Hehe to może jednak teściową będzie zadowolone hehe. .

600 g to już sporo :-P

Stary 2015-12-10, 19:15   #802
patulinka94
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Na to wygląda

Ja JUŻ po wizycie. Pojechałam przed 14, musiałam czekać do 17.30 na usg, bo było dużo kobiet, a usg jest na dole Dzidzia się dobrze rozwija, ma nieco ponad 600g i... najprawdopodobniej będzie jednak dziewczynka Ale nie na 100%, więc dalej będę w niepewności. Gin nie widział nigdzie jajek i mówił, żebym mu przypomniała na następnej wizycie (5 stycznia) to zrobimy i wtedy już na pewno będzie mógł mi powiedzieć, bo wszystko będzie większe.
No to super. Już spory ten twój dzidziuś. 😊
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 19:18   #803
annihilate
Rozeznanie

ja też mam 22 lata i już drugie dziecko w drodze ale wydaje się sobie ogarnięta jak braliśmy ślub to każdy myślał, żewpadka, więc się zdziwił jak po ponad roku się syn urodził, bo jakaś długa ta ciąża by była

a twarz mogę pokazać w klubie bo tu na forum to nie wiadomo kto jeszcze zagląda :P Lulka - wysłałam zaproszenie

Beth teraz już wagę będą nam podawać bo ciężko pomierzyć dzieciaczki na długość

Smarrita a na fb też nie ma czasem grup zamkniętych, że administrator musi daną osobę zaakceptować? wtedy by w tym wizażowym klubie można by podać linki do swoich fb żeby wątpliwości nie było kogo zaakceptować

justyna_fli piękna ta sukienka, i masz świetną figurę do niej, fajnie wygląda z brzuszkiem

Salud nie znam się na takich starszych dzieciach (jeszcze ) ale może ma to związek z ciążą? czuje, że coś się zmieni w waszym życiu i tak to odreagowuje?

Kalpana świetnie, że z dzidzią wszystko dobrze i waga

PIOTR 08.04.2016
annihilate jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-10, 19:20   #804
patulinka94
Zadomowienie

😘
patulinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 19:21   #805
kejka90
Wtajemniczenie

GG do kejka90

Kalpana ale dzidzius juz duzy

Uwaga...remont od jutra a my juz pierwsza klotnie mamy zaliczona

Mikołaj <3
01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3
kejka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 19:28   #806
velika
Winter is coming

Kalpana a jednak! szkoda, że nie wiesz na 100%, ale przynajmniej nie zostanę sama z niewiedzą co do płci duży dzieć już!
kejka wcale mnie ta kłótnia nie dziwi

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 19:36   #807
lucy111
Zadomowienie

Cytat:
Zgadzam się, tym bardziej, że częścij niż z komputera korzystam z wizażu na tablecie a w apce nie mam dostępu do klubu.

Gdybyśmy miały jakieś historie czy zdjęcia, którymi nie chcemy się dzielić to wtedy będzie na to miejsce w klubie.

Cytat:
za mną też chodził kisiel, ale jak zobaczyłam skład kisielu instant to jakoś mi się odechciało
moze w weekend zrobię sama

Cytat:

Ludzie to mają wyczucie... nie jestes gruba tylko brzuch Ci urósł a to różnica

Cytat:
.
prawda. za wizytę,, skoro w normie to nie ma się czym przejmowac

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

no bo w klubie dodawanie fotek jest daremne. Musisz zdjecie wrzucic gdzies na neta i potem z linka je wygenerowac[/QUOTE]

Dzięki za porady dla nieogarniętych jak ja do jutra bym się męczyła z dodawaniem foty

Cytat:
Co do pogrubionego w 100% się zgadzam.

A masz jakieś propozycje zasad?

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Matko nie nadazam dzis za Wami! Musialam dzis sie urwac wczesniej z roboty zalatwic mezowi prezent na miescie i dopiero wrocilam Zaraz robie obiadek (pieczony camembert, frytki i bukiet surowek ) i powycieram kurze zeby miec mniej roboty na sobote Ale mnie synio kopie
Niezle dzis historie opowiadacie, patologia jak sie patrzy Musze obczaic tego kluba ale to jutro bo dzis juz nie zdaze. Chociaz ja tez bym wolala fejsa. Brzuszki i zakupy jak zwykle super
Obiecalam Wam to zdjecie w sukience to macie Jak dla mnie masakra, az sie boje ile on jeszcze urosnie
Też jestem do tyłu, podczytuję a potem zapominam co miałam odpisać.
Ale laska w tej sukience, a brzuszek wcale nie jest jakis bardzo duzy, ale widać już, że ciążowy

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Na to wygląda

to się wyczekałaś, ale duża dzidzia juz

Dziewczyny podjęłam męską decyzję i idę jutro na glukozę. Nie ma co tego odwlekać. Wizytę mam dopiero 4.01 ale gin mówił ze mogę zrobic jak będę się czuła gotowa. Będę miała jutro 2 godzinki na czytanie wizazu w poczekalni
lucy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 19:43   #808
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sunmade Pokaż wiadomość
Witam się standardowo ze szpitala bo przecież byłoby nudno prawda...

Pojechałam sobie do rodziców na dłuższy weekend i wylądowałam tutaj w szpitalu. Pojawiło się delikatne krwawienie i bóle brzucha. Zostawili na obserwacje. Dmuchaja tu na mnie niesamowicie wiedząc o amniopunkcji, chorobie małego.

Idę Was nadrabiać.
oj biedna Ty nazwiedzasz sie tych szpitali.. no nic trzymaj się tam ciepło i myśl że to wszystko dla dobra Kuby

Cytat:

ja bym nawet łyka nie wzięła. Zresztą po co, żeby sobie ochoty narobić?
Poli no ja właśnie pytałam dzisiaj rano jak mierzyć Bo różnice są duże między talią a pępkiem, u mnie i przed ciążą było 10 cm różnicy.
heh a ja własnie sobie tak "łykam" od meza piwka czasem no normalnie nie moge sie oprzec tak mi smakuje mam ogromna zachcianke na wino i piwo. w poprzedniej ciazy tak nie mialam i łacznie ciaza i kp nie pilam nic 1,5 roku

Cytat:
Napisane przez patulinka94 Pokaż wiadomość
Wczoraj zaczęliśmy 20 tydzień. Macie mój pojedzony brzuszek 😀 W środę mamy usg polowkowe i drugie prenatalne. 😍
ale jestes chudzinka. nie powiem brzuszek juz widac ladny no i mega młodo wygladasz

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Klub
jak dla mnie może byc chetnie bym wrzuciła swoja fotke ale skoro ona musi byc najpierw w sieci a potem jakoś do klubu to już dla mnie wyzsza szkola jazdy a co do grupy na fb to jest super to zawsze na szybko mozna wejsc i zobaczyć co tam ciekawego. ale z doswiadczenia z poprzedniej grupy wiem ze jak założyłyśmy grupe na fb to wizaz umarł smiercia naturalna bo sie juz niktórej nie chciało tu pisac wiec nie wiem trzeba się zastanowić czy jest sens czy może teraz pisac tu a po porodzie gdzie beda zdjecia dzieciaków czy mniej czasu załozyć taka grupe własnie
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 19:45   #809
lulka19
Zakorzenienie

Na pewno nie będą w klubie dziewczyny, które mało/wcale nie udzielają się na wątku
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 19:58   #810
Polinezyjka
Zakorzenienie

FB - jakby miała być grupa na Fb to moim zdaniem tylko TAJNA
wtedy nikt jej nie wyszuka i nazywamy sobie ją jak chcemy
ja to takich grup robilam duzo heheh
na moj panienski, na moj slub, na odchudzanie hahaha, na pozytywne myslenie no duzo
i wtedy musialabym dodac do znajomych kazda z was - i wtedy dodac was do tej grupy. Inaczej sie nie da chyba .

Cytat:
Nie no - klub lub FB to tylko na zdjęcia i bardzo prywatne rozmowy

Cytat:
o co za chamstwo! ja nie ograniam jak kobieta moze kobiecie takim chamskim "żartem" rzucic. Nawet zakładając, że chciała tylko zażartować - to jakim trzeba być pustakiem by zażartować w ten sposób (przepraszam, nie chcę obrazić szwagierki, znam też takie jak ona, że żartują w tak debilny sposób, niektóre wiedzą, że tym mogą zranić a inne naprawdę nie zdają sobie z tego sprawy).

Cytat:
Ja też chętnie do klubu dołączę, możemy tam utworzy kilka wątków. Wiem, że za często się nie odzywam z braku czasu dlatego jeśli zaproszenie nie zostanie zaakceptowane to rozumiem
e Ty Ty nie pitol tutaj jesteś na tyle na ile masz czas i to jest najważniejsze

Cytat:
a nie możemy zgapić regulaminu od innych? + dodać to do 1 postu? tam widziałam, że wszystkie mają info że minimum 1 miesiąc na wątku by dostać się do klubu.

Cytat:
To moze utworzmy taka grupę na fb ale nazwijmy ja jakos dyskretnie, bo nie wszystkie chca sie chwalić swoim stanem przed dalszymi znajomymi
tak jak pisałam w 1 poście można tajną i wtedy nikt nigdzie nie dowie się, że do takiej grupy należysz - a możemy nazwać ją wtedy szalenie

Cytat:
Polinezyka nie wiem jak córeczka będzie mieć na imię ale mogę poprosić o druga połowę na różowo ?
Zrobione

Cytat:
Napisane przez justyna_fli Pokaż wiadomość
Uaaaaaa przepiękna figura z tym brzuszkiem to Ci pięknie w sukienkach!!!

Cytat:
Tak w ogóle muszę się Wam pożalić z mojej/naszej z mężem porażki dydaktycznej.Nasz synek (ponad 3-letni)od kilku tygodni bardzo źle się zachowuje,wymusza różne rzeczy, wrzeszczy jak coś mu się zabroni. Normalnie makabra.Mąż dziś zapytał nauczycielki w przedszkolu jak to tam wygląda i przyznała,że ostatnio też się żle zachowuje i przynajmniej 2 razy dziennie miał karne krzesełko czy jaką tam karę stosują. Nic nie mówiła,bo myślała,że przejdzie.Zaczęłam dziś czytać artykuły nt wychowania dzieci i uzmysłowiłąm sobie,że to nasza wina,nadskakiwalam mu,żeby zjadł,się ubrał, bywaliśmy niekonsekwentni i czasem mu na coś zezwalaliśmy,żeby mieć po prostu święty spokój. A on się wycwanił i nadużywa tego. Mam nadzieję,że uda nam się go wyprowadzić na prostą. Znacie jakieś fajne i mądre książki nt wychowania dzieci?Musimy popracować nad konsekwencją i się nie złamać, jak to nie wystarczy to zapiszemy się na konsultację do psychologa.
w 1 poście zobacz sobie książki, odgapiłam od innych wątków i tam chyba były coś w tej tematyce, no ale tu nie pomogę. ale faktycznie to co opisałaś to coś w tym może być. Ale coś czuję, że to ładnie ogarniesz i naprostujesz

Cytat:
Napisane przez kejka90 Pokaż wiadomość
Kalpana ale dzidzius juz duzy

Uwaga...remont od jutra a my juz pierwsza klotnie mamy zaliczona
Hihihi no cóż.... remonty remooonty .... nienawidzę ich, jak kiedyś będziemy zmieniać mieszkanie to ... nie umię sobie tego wyobrazić

Cytat:
Napisane przez lucy111 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, tym bardziej, że częścij niż z komputera korzystam z wizażu na tablecie a w apce nie mam dostępu do klubu.

Gdybyśmy miały jakieś historie czy zdjęcia, którymi nie chcemy się dzielić to wtedy będzie na to miejsce w klubie.

Dziewczyny podjęłam męską decyzję i idę jutro na glukozę. Nie ma co tego odwlekać. Wizytę mam dopiero 4.01 ale gin mówił ze mogę zrobic jak będę się czuła gotowa. Będę miała jutro 2 godzinki na czytanie wizazu w poczekalni
Tak tak, ja też , z komórki często chociaż od jutra L4 to komputerek będzie non stoper haha

Ale jak faktycznie trzeba gdzieś zdjecie dodać by do klubu dodać to dla mnie to zbyt męczące, ja bym wolała prosto z komoreczki foteczki wrzucac

No to ladnie sie jutro wynudzisz! Daj znac jak wypijesz!
21 tc córeczka
Polinezyjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości