![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Malwi, przykre to jest ze nie masz kontaktu z jedynym bratem. Probowalas sie z nim kontaktowac? Moze on przez swoje wystepki wstydzi sie wyciagnac pierwszy reke? Chociaz w obliczu ciazy u siostry powinien byc wystarczajaco zmotywowany do kontaktu :|
Pisalyscie o tesciowych (temat rzeka) i jedzeniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dotka, a jak dzis Wituś? ![]() Mi do planowanego cc zostalo 28dni ![]() Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-12-13 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że dzisiaj jakiś kiepski dzień ogólnie, ja siły nie mam zupełnie i spać mi się chce. Ciśnienie nawet nie najgorsze ale mam chęć wrócić w ogóle do łóżka. Nie lubię się tak czuć
![]()
#996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mhm, no to rzeczywiscie chyba on nie potrzebuje kontaktu.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sa uniwersalne ![]() ja kupiłam stojak bo nie mamy takiego stołu w domu, ani blatu który by się nadawał do kąpania ![]() jak mam przekroczony cukier to uważam ze jest źle i danie jest skreślone ![]() Cytat:
![]() za to były bułki (takie hamburgerowe z sezamem) z masłem, żółtym serem i ogórkiem kiszonym ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() widzę ze dołek Cię trzyma, mam nadzieję ze przejdzie ![]() ja jako osoba która w zaawansowanej ciąży przeżyła 2 obroty swojego potomka, których nie zauważyła, nadal nie wiem jakim cudem Ty jesteś taka pewna że się nie odwrócił ![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała tylko do jutra doczekać bo mam wynik gbs dostać i mam ostatnia wizytę u diabetologa, a później niech się dzieje co chce ![]() Już mam takie bóle brzucha że ciężko mi funkcjonować |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dooobra dziewczyny nie ma co zanudzac, za chwile bede miala swojego mezczyzne w domu, najukochanszego, dla ktorego bedziemy z tz calym swiatem. Baaa i powiem Wam w tajemnicy, ze zazdroszcze mu, ze bedzie mial tak cudownych rodzicow :-D
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#999 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Również dopisuję się do klubu ciężkiej nocy. Wczoraj całe popołudnie, wieczór i noc bolał mnie brzuch jak tylko chciałam się przekręcić. No i oczywiście od leżenia na jednym boku bolał kręgosłup. Dotka ale macie fajnie z przytulaniem. Wiersze Brzechwy polecam, często czytam do brzucha i chyba zapakuję do torby szpitalnej. Moja mama wczoraj przeraziła się jak powiedziałam, że chcę w piątek iść na Star Wars. Kazała brzuch kurtką zakryć :P byle do piątku i mogę rodzić ![]()
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Dotka może teściowa nie zdaje sobie sprawy z tego wszystkiego, chociaż to dziwne. Ja tak jak pisałam nie mam teściowej nie wiem jak to jest, a moja mama jest bardziej za mężem niż za mną.
Casaa mieliście cwiarke z parowka, ale fajnie już zaczęłam myśleć, że tylko u nas była. Malwi przykro, że nie masz kontaktu z jednym bratem ale czasami tak jest. Ja z moim jedynym też nie mam za specjalnego, odzywam się od czasu do czasu, ale jak coś się dzieje to jedno za drugim murem. Pietrusiowa witaj w 37 tc ![]() Ewusia co to za bóle, cały czas je masz? Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-13 o 10:21 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1002 |
Wtajemniczenie
|
Pietrusiowata graki nowego tygodnia
![]() A do mnie przyszla zima i sypie snieg ![]()
#1003 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiscie zapraszam z otwartymi rekoma
![]() Ale tak dla pocieszenia dodam ze jest na plusie takze nie wiem ile moje szczescie jeszcze potrwa ![]()
#1005 |
Wtajemniczenie
|
![]()
#1006 |
Zakorzenienie
|
Ale czad MAGDUSIA, u mnie jest szaro. Moze cos sypnie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
Ewusia ja wiem, że się nie przekręcił bo ciągle czuję go tak samo no i główka jest bardzo dobrze wyczuwalna pod żebrami z prawej
![]() Pietrusiowata ![]() ![]() Magdusiaa ale fajnie, że sypnęło! u nas zbierają się na razie czarne chmury ![]() My dzisiaj zaczynamy 34 tc ![]()
#1008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie leje od rana ![]() ![]()
![]() |
#1009 |
Zakorzenienie
|
Magdusia to jak na plusie to ja nie zdążę dojechać
![]() Karen gratuluję kolejnego tygodnia. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Pietrusiowata, Karen gratki nowych tygodni
![]() ![]() Magdusia ale Ci zazdroszcze ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratki nowego tygodnia ![]()
![]() |
#1012 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry
![]() Dziewczyny dziękuję za pamięć i dobre slowo ![]() Ja jak na złość obudziłam sie dziś z ogromnymi jak na ten okres dla mnie pokladami energii ( czytaj mialam sile wstac i moze zrobić cos jeszcze) ![]() ![]() ![]() ![]() zycze wszystkim dobrego popoludnia i lece zrobić cos z ta moja energią ![]() Do przeczytania pozniej ![]() Edytowane przez russiandoll Czas edycji: 2015-12-13 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 |
Wtajemniczenie
|
Noo ciesze sie jak dzieciak
![]() ![]()
![]() |
#1014 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję nowych tygodni
![]() Widzę, że nocka udana nie była. U mnie niestety też nie. Ale to już chyba tak do końca będzie teraz. Boli mnie chyba wszystko ![]() Ale miałyście wspominki nocne ![]() ![]() ![]() A z jedzenia z liceum, to pamiętam takie wielkie pączki z budyniem ![]() ![]() Dotka fajnie, że przynosisz same dobre wiadomości, bardzo miło się to czyta i aż człowiek sobie już wyobraża siebie ze swoim maluszkiem ![]() ![]() Tż poradzi sobie ze wszystkim, sprzątanie mało ważne teraz ![]() ![]() magda nie wkręcaj sobie niepotrzebnie ![]() Jerzyczka przygotuj sobie listę ciętych ripost ![]() Mój mąż nie pije już ani piwka po ostatniej wizycie. Musi być cały czas w pełni gotowości w razie czego. ![]() Nie! Dobrze, że do mnie nie przyszła, choć już nie wiem co lepsze czy ten śnieg czy to co mam za oknem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
Nie zacytowało mi wszystkiego
![]() russiandoll dobrze, że dalej w dwupaku ![]() mojakaren gratki! ![]() magdusia ale bialutko ![]() Ja mam nadzieje, że jak będziemy jechać do szpitala to akurat śnieg sobie nie stwierdzi, że zrobi zamieć. Mamy kawałek na dojazd i wolałabym by podróż była szybka jednak ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A różne, do koloru do wyboru ![]() ![]() Ale takich porodowych przepowiadaczy jak na razie brak Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No więc naprawdę nie zaprzataj sobie tym głowy do wizyty. Może faktycznie się nie obrócił a może tak jak ja bardzo miło się zdziwisz ![]() Gratuluję wszystkim nowych tygodni ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Rozeznanie
|
Hello ponownie całej reszcie
![]() Ja po nocnych gawędach zawiozłam Tż na dworzec i poszłam dalej spać. No i niedawno sie obudziłam, śnieg ładnie sypie i zgaga jakby mniejsza. Mój kot ciagle myśli ze łóżeczko małej jest dla niego rozstawione ![]() ![]() Co do teściowych.. Moja nawet nie wie czy żyjemy, w którym jestem miesiącu itp. Nigdy nie pyta co u nas. W związku z tym raz w życiu dała nam worek ziemniaków to ze złego nastawienia do niej nie zjadłam ich tylko sie zepsuły :p Tż nawet jak z matką mieszkał rzadko jadał w domu obiady, chyba niewiele kobieta gotowała. Ja mojemu kupie paluszki rybne, pierogi i jakieś kotlety zamroże i sobie poradzi jak mnie nie bedzie ![]() ![]() Dziewczyny, nie wiecie gdzie kupie korkowe podkładki pod talerze, jakieś ładne na prezent?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.