![]() |
#1051 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
No mnie mama mowila, ze lepiej miec soczewki, bo przy sn nie przeszkadzaja, a przy cc widzisz dziecko i nie musisz szukac breli. Ja mam -4,5 i -4,75,bja zamierzam rodzic w okularach, jakos odzwyczailam sie od soczewek.
Kasia no taka przecietna waga (podobno) ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki o ile dobrze widzialam Mala Biegaczka spodziewa sie dzidzi. Termin na 02.06
![]() ![]()
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Mam zdemontowana kuchnie i musialam jechac po obiad. Maz maluje salon i aneks
![]() ![]() Kasia, wspolczuje sytuacji ale wiadomo, bez Twojego wkladu z kasa bedzie kiepsko.... Mam nadzieje, ze dziecie bedzie spokojne i dasz rade z nim wszystko ogarnac ![]() Viki, no dobra zona jestem, bo maz jest dobry dla mnie ![]() Baby, cieple oklady na okolice ledzwiowo-krzyzowa (ale nie gorace) i lezenie w pozycji ktorej Cie nie boli. Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
Ooooo rewelacja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba dawno Nebuli nie widzialam, co u niej, ktos wie?
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zazdroszczę śniegu! ![]() Mój tż gotuje i to bardzo dobrze. Jak zamieszkaliśmy razem to ja nie potrafiłam w ogóle gotować i to on mnie wszystkiego nauczył ![]()
![]() |
#1057 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1058 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1059 |
Zakorzenienie
|
Uaoo tu chodzilo o to, zeby meza Dotki troche odciazy. Wstaje o 5 rano a kladzie sie spac o 1 w nocy. Nie chodzilo o to, zeby mu pod nos podstawiac, tylko zwyczajnie pomoc.
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Zakorzenienie
|
Widocznie musiałam czegoś nie doczytać, ale mimo wszystko dla mnie jest to dziwne, żeby być oburzonym, że mama czy teściowa nie zrobiła obiadu.. Jeżeli potrzebuje pomocy to czemu wprost nie powie jej/im czy by trochę więcej obiadu nie przygotawała/ły dla niego?
#1061 |
Zakorzenienie
|
Jakbym miała własną matkę prosić specjalnie o ludzki, naturalny odruch w sytuacji, jaką jest i która widzi, ale olewa,to wolałabym się stołować w restauracji niż zmuszać do pomocy
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Powiem Ci tak, moj tz np nie lubi prosic o pomoc i woli zjesc daremna kanapke, albo cos na miescie tylko, zeby nie pokazac, ze potrzebuje pomocy. Nie mowie, ze tak jest z mezem Dotki, nie wiem, ale tez chodzi o to, ze jego matka chyba sama powinna wpasc na pomysl, ze moze cos zrobic dla syna, ze jak przyjdzie do domu to szybko odgrzeje i gotowe.
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
Może o tym w ogóle nie pomyślała?
#1064 |
Zakorzenienie
|
#1065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mój też by nigdy nikogo nie poprosił o pomoc. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- więc może warto jej podpowiedzieć?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1066 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pytam dzis tzta co jutro ma na obiad a on mi ze moja mama mu dala zapiekanke ziemniaczana na jutro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale najbardziej polecam plukanie zstok:strzykawka, sol fizjologiczna. Nachylasz sie nad umywalka, przechylasz glowe poziomo i strzykawka szybko wprowadzasz sol do dziurki po czym smarkasz z calych sil -super pomaga bo wylazi caly ten gleboki katar. Dla lepszego efektu ja na 1strzykawke daje 1 kropelke olejku oilbas oil. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wow, faktycznie -tyyyle ma czasu na gotowanie, masz racje -dwie rece ma, niech robi ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
Tylko z tego co Dotka pisala, to siostrze tz bardzo pomaga mimo, ze ma juz duze dzieci, wiec nie sadze, ze nie widzi, ze chlopak potrzebuje pomocy.
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
U nas znow kroczek do przodu! Maly zostal przeniesiony do sali o mniejszym nadzorze
![]() Przytulalismy sie od 12:30 do 15:00 a o15 jeszcze chwile w beciku bo go karmilam. Z karmieniem jest super! O 12 zjadl 18ml ale koncowki juz nie chcial za bardzo, polozna go dokarmila resztka. Aleee przytulanie dziala cuda. Obudzil sie o 14:30 wiec pol godziny przed karmieniem i juz byl okropnie niespokojny wiec trzeba bylo jesc dal. No to dostal znowu wiecej bo 20ml i zjadl wszystko bez problemu. Akurat przyjechal tz, moja mama i siostra tzta a mlody byl taaki zadowolony, takie usmiechy walil ze szok ![]() ![]() Wieczorem druga dawka przytulania. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
Cudowne wiesci Dotka. Gratulacje kolejnego kroku. Moze wyjdziecie szybciej niz myslisz
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratuluje kolejnego kroku na przód. No wtedy faktycznie trochę nie fajnie..
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 ![]() Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-13 o 16:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Zakorzenienie
|
Tak gotuje kompot codziennie. Zreszta niewazne, po prostu jest to mile jak ktos pomoze zwlaszcza ze to sytuacja dlugofalowa a nie kilkudniowa. Do tego stres i nerwy tez robia swoje. Jasne, moze sobie zrobic kanapki ale milo jest zjesc ciely obiad.
Na szczescie moja mama jest tego samego zdania. Ja gdyby moje dziecko bylo w takiej sytuacji to tez bym mu gotowala. Co do przybierania to nie wiem ile dokladnie przybiera ale mowia ze ladnie. Dzisiaj wazyl 2140 ale on po porodzie musial duzo spasc bo byl obrzek i czekalismy az sie odsika dobrze. Wiec spadek duzy byl wskazany no a teraz juz tylko przybiera. No i co wazne -w ogole nie ulewa wiec tez super ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to same dobre wiadomosci ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Aaaa Dotka, bo ciagle zapominam zapytac ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
Caasa jeszcze nie ale na pewno kupimy
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1075 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1076 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W szpitalu używają jakiś ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
W ramach ciekawostek to mam nowa laske na sali i...dramaaat! Ja chce poprzednia
![]() Co chwile dzwoni tez na noworodki z takimi bzdurami ze szok. Jak byla tamta laska to skrecilysmy jeden kaloryfer. Ci odkrecili na maxa, bo dziecku zimno a ja sie gotuje i zaduch taki..Tv przyciszony na maxa, bo 'ona musi posluchac czy dziecko przelyka'. Swiatlo chce zgasic bo dziecku swieci (ale ja zaraz bede czytac ksiazke). Przewijaja to dziecko co 30 minut i oczywiscie on bo ona nie da rady. Przy czym co chwile dzwonia na noworodki, bo 'kupa i oni nie dali rady tak dokladnie go umyc'. Dziecko co chwile wyje bo je co chwile rozbieraja, przekladaja zamiast dac mu swiety spokoj. Jej maz jak przyszedl chyba o 11 tak siedzi nadal. Nie musze wspominac ze musze przy nim wywalac cycka i odciagac? Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yyyyy, ze co?! Ze Ty to wytrzymujesz.... Moj agresor chyba by tego nie zniosl :| |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.