|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
a ja kompletnie nie mam pomysłu na prezent dla tż
|
#1562 | |||||||
|
Rozeznanie
|
uff w końcu nadrobiłam po weekendzie, gaduły
spedziłam sobote i niedziele u rodziców bo mąż gruntował i zdąży nawet sufity pomalować na biało i jest coraz ładniej ale jeszcze końca nie widać ![]() dzis z rana pojechałam na badania bo jutro wizyta u endo i kurcze wkurzyłam się bo w diagnostyce mieli jakąś awarie systemu i wszytsko tyle trwało że szok a ja głodna ale wracam do domu i chciałam sprawdzić wyniki a oni zamiast tsh robią badanie na poziom glukozy - wiec zadzwoniłam i na szczescie mieli jeszcze moja krew zeby zbadac ponoc program i badania podmieniał ehhh Cytat:
![]() Cytat:
, nie moze sie babcia doczekacCytat:
Cytat:
Cytat:
a mi już obojętne, byle dziecko było zdrowe Cytat:
chyba w dobrej kreci sie chyba tylko z boku na bok bo codziennie ma nogi z innej strony - boję się tylko po przeżyciach Dotki żeby sie nie poowijałaCytat:
Dotka cieszę się że Witek sobie tak dobrze radzi, oby jak najszybciej dali Ci go na salę aaaa i gratuluję współlokatorki |
|||||||
|
|
|
#1563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Racja
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
No jeszcze z miesiąc musi a najlepiej byłoby gdyby siedział 2 miesiące hahaha
|
|
|
|
#1565 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dalej nie wiem czy dac sie pociac,teraz dwie szkoły sa i jedni twierdza ze lepiej naturalne pekniecie a drudzy ze lepiej ciecie Cytat:
To teraz juz nie wycofasz sie z wielo :-D Witaj w klubie Ja nie wiem czy bedziemy sobie cos kupowac
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Maz wyprowadzil mnie z domu na obiado kolacje
ale sie nazarlam.... Dzis przyszedl prezent od moich rodzicow na swieta dostalismy album dziecka no i koperty najpraktyczniejszy prezent jaki mogli dac ![]() Maz zaczyna sciany malowac w salonie, a pozniej ogarnie mi bozene przed jutrzejsza wizyta ![]() Ciekawe co u Ewusi po wizycie u diabetologa ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
My w listopadzie w ramach prezentu gwiazdkowego kupilismy sobie szczoteczki soniczne pewnie jakis drobiazg jeszcze kupimy typu czekolada czy cos ale generalnie to mamy z glowy ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- No raczej
|
|
|
|
#1569 |
|
Wtajemniczenie
|
Russian, piekne te ubranka
Baby, polozna na sr opowiadala nam,ze ostatnio pierworodka sie uparla na nieciecie krocza, mimo ze polozna widziala wskazania, widac bylo,ze krocze "puszcza". Prosily, radzily, a ona nie pozwolila. Ponoc tak popekala,ze jak to polozna stwierdzila "dawno tyle haftowania przy pacjentce nie bylo".. Takze ja cesarka, ale juz wolalabym byc nacieta chyba gdybym miala rodzic sn ![]() Wlasnie skonczylismy ogladac film-Kapitan Philips. Ale mi sie podobal, jak nie macie dzis pomyslu na wieczor to odpalcie ☠☠☠☠☠☠☠ i sobie obejrzyjcie. Naprawde swietny film ![]() Za tydzien o tej porze bede do Was pisac ze szpitala ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Wlasnie przeczytalam,ze Kim Kardashian po porodzie je swoje lozysko.. Takze smacznego dziewczynki
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka, ja to Ci powiem, ze juz sie nie moge doczekac Twoich newsow z porodu
bedzie dobrze, nie martw sie ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Casaa, co jadlas?
ja zjadlam kanapke z hummusem i papryke w occie taka moja kolacja ![]() I fajny gwiazdkowy prezent ![]() Maz uroczyscie oswiadczyl mi,ze jutro popoludnie spedzam sama, bo On wybiera sie na shopping do galerii po prezent dla mnie musze Mu powiedziec,zeby mi nutelle kupil wiem,ze wstawialyscie przepis na zdrowa, ale chyba nie powstrzymam sie i zjem normalna :p---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
w tajemnicy powiem,ze myslalam,ze kupno-rozwolnieniowy stres zacznie sie za tydzien, ale mylilam sie:jak pomyslalam,ze to juz tydzien i szpital to ledwo do lazienki zdazylam a mowia,ze zelazo zaparcia powoduje, pff :p
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Raczkowanie
|
Jerzyczka nie przy kolacji zołzo
![]() ![]() co jeszcze w tej Hameryce wymyślą? Edytowane przez russiandoll Czas edycji: 2015-12-14 o 20:37 |
|
|
|
#1573 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka ja się już nie mogę doczekać zdjęć i relacji i w ogóle tego jak sobie będziesz radzić i jaki maluszek jest itd
czasem się cieszę że mam termin na koniec stycznia przynajmniej będę bogatsza o wasze doświadczenia |
|
|
|
#1574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nigdy nie mialas takiej zachcianki? te gwiazdy to jednak pochrzanione sa ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
Wywieracie na mnie presje ale stresuje mnie to coraz bardziej.. Przynajmniej perystaltyka jelit dzieki temu jest w normie
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka no wlasnie lekko cukrowy szok przezylam (maz tez) bo zjadlam zeberka z sosikiem do tego kasza gryczana i kapustka kiszona, cukier po tym 87! A obzarlam sie!
Magda, kazda z nas bedzie sobie fenomenalnie radzic przynajmniej utrzymujmy taka wersje dla malkontentow doradcow i upierdliwcow :PWyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1576 |
|
Raczkowanie
|
no wiesz...jakoś nie znalazło się to nigdy na szczycie moich kulinarnych fantazji...
dokończę więc prostą i nieskomplikowaną bułkę z twarożkiem i popije herbatką ot taki wsiok ze mnie ![]() |
|
|
|
#1577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wlasnie i pysznosci jadlas, uwielbiam wczoraj od tesciowej dostalismy wielkie wiadro takiej domowej, wlasnie mi o niej przypomnialas i jaki cukier ladny!Mowie mezowi o tym lozysku, a maz do mnie "Dobrze,ze nie rodzisz po terminie przynajmniej lozysko nie bedzie stare, to bedzie dobry obiad" glupek
|
|
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Jak smakuje hummus?
Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja będę ciekawa wszystkiego łącznie z kupa Jeśli cię to pocieszy moja perystaltyka mi ostatnio daje mega czadu.. A nie jem nic dziwnego, innego ba nawet lepiej jem niż wcześniej! Bo jogurty sama robię, gotuję na parze itp.. Więcej warzyw, ciągle owoce.. No masakra jest
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka
nie czytaj takich rzeczy
|
|
|
|
#1581 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Taka zblendowana pasta, troche jak hmm lepszy pasztet?
ja akurat z suszonymi pomidorami, wiec smak bardzo pomidorowy ale polecam, pyszny jest Cytat:
![]() Cytat:
Probowalas suszone sliwki? Zalej wrzatkiem i potem wypij wywar i zjedz te sliwki. Mi pomagalo w trudnych sytuacjach, teraz sok jablkowy i wizja cc za tydzien daja rade
|
||
|
|
|
#1582 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ![]() i śliczny Wituś jest Cytat:
Cytat:
![]() i witaj z powrotem ![]() ja biorę w moich tabletkach dla kobiet w ciąży Po porodzie tez je będę nadal brała Cytat:
![]() no pakuj sie pakuj, nie znasz dnia ani godziny ![]() Cytat:
jestem jestem ![]() dziękuję za kciuki Po wizycie ok. Mam zaświadczenie do porodu (że mam cukrzycę i że trzeba mi i dziecku monitorować glikemię) i zalecenia na po porodzie że dietę mam trzymać, ale mogę powoli wprowadzać produkty których nie jadłam (np czasem coś słodkiego ) i mierzyć po nich cukier. No i po 6 tygodniach zrobić glukozę i przyjść na wizytę No więc wizytę mam zaliczoną, ale wyniku gbs jeszcze nie ma więc jeszcze nie mogę rodzić
|
|||||
|
|
|
#1583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nasmaży naleśników Poza tym to zazdroszczę tak dobrej perystaltyki |
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja właśnie dwa i częściej razy codziennie... Jeszcze żeby to twardo było a tu woda praktycznie.. Koszmar
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
ewusia super, że wszystko ok po wizycie
musisz powiedzieć maluszkowi, że nie może jeszcze wychodzić, bo wyników nie masz ![]() Moja córa zaraz mi rozerwie skórę
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy jest czego. To naprawdę męczy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

, nie moze sie babcia doczekac
chyba w dobrej kreci sie chyba tylko z boku na bok bo codziennie ma nogi z innej strony - boję się tylko po przeżyciach Dotki żeby sie nie poowijała

wczoraj od tesciowej dostalismy wielkie wiadro takiej domowej, wlasnie mi o niej przypomnialas
ja będę ciekawa wszystkiego
rosi:
) i mierzyć po nich cukier. No i po 6 tygodniach zrobić glukozę i przyjść na wizytę