|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
Ja chcę tą http://www.ceneo.pl/26685890 Jestem na nią strasznie napalona, mówili o niej na szkoleniu i nawet ząbki sobie nią umyłam. Jest rewelacyjna. ( i mam aż trzy końcówki, bo co mi one jak nie mam szczoteczki )
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to juz mercedes wsrod sonikow ale powiem Ci, ze jestem bardzo z tej mojej zadowolona, jest lepsza niz poprzednia zwykla elektryczna, a juz nie mowie o tradycyjnej szczotce TheFall Bardzo mi sie podoba, ze dzieciaczki juz ponad 2kg maja mam nadzieje, ze moj jutro tez ladna wage wykaze
|
|
|
|
|
#1625 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
to jutro sie razem nutellujemy ![]() Cytat:
Cytat:
Usuwane jest na 100% po porodzie sn musza Ci je pokazac, a przy cesarce to po prostu czesc operacji.Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz będę was nadrabiać, ale muszę pokazać co kupiliśmy w TKmaxx nie mogliśmy wyjść bez tej zabawki oboje z mężem. Jest świetna, nie dość że kolory ma piękne to uszy szeleszczą, ciągnąć za ręke skarca się noga i na odwrót, w brzuszki ma "pępek" do którego można włożyć paluszka, w buzi na języku gryzak i na ogonku też, i jeszcze grzechocze. Jak gdzieś spotkacie, to naprawdę polecam jest boska
http://www.edushape.com/html5/ProLoo...DFA42C566F3106 |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Ale swietny koteł
Kinga, super zabawka ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1628 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
żebym stwierdziła czy na gulasz się nada?
|
||
|
|
|
#1629 |
|
Rozeznanie
|
Kinga cudowna jest !!!! I na prawdę pomysłowa ! ♡
Casaa masz termin z OM 4 dni po mnie a mój synek wg usg z piątku ma już 2.5kg wiec Twój maluszek też pewnie będzie miał już podobną wagę. ![]() Ahnessy no właśnie chyba trzeba się przyzwyczajać. Ale dziwne to i nie przyjemne uczucie. A jeszcze się spytam jak u was z aktywnością maluchów ? Ja mam wrażenie że co raz mniej śpi. Czuje go bardzo często i w nocy i w dzień. Kiedyś to najczęściej wieczorami szalał a teraz tak min co godzinę go czuje. Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-12-14 o 22:29 |
|
|
|
#1630 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Obiad swoja droga polozna i lekarz je ogladaja czy wyszlo cale i tez pokazuja matce tak jest u nas w szpitalu ponoc wyglada jak duza watroba
|
||
|
|
|
#1631 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak i w ciazy tez bralam. Biore prenatal dha deie tabletki. Cytat:
U mnie to byla norma. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
||||||||
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Rozeznanie
|
Dotka kochany ten twój synuś
![]() Malwi możesz mi zmienić termin wizyty na jutro czyli 15.12. Jutro muszę być w dwóch miejscach na raz i chyba się rozerwe.. |
|
|
|
#1634 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba po to żebyś mogła ocenić sama czy całe wyszło Ja nie oglądałam to nie na mój żołądek
|
||
|
|
|
#1635 |
|
Rozeznanie
|
ja tam wolę jak pokażą bo przynajmniej będę wiedzieć na 100 % że nic we mnie nie zostało :P
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga ale świetna ta zabawka! Widać ze pewnie jest uwielbiana przez dzieciaki
![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#1637 |
|
Rozeznanie
|
Idę wcinać nutelle i to przez was :P
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawi mnie ta książka, słyszałaś coś o niej czy tak po prostu kupiłaś? Ja nie robię, nie umiem Cytat:
Cytat:
![]() Ewusia czyli wizyta uda, nic nie mówił na przekroczenia? Zabawka jest naprawdę super, i kosztowała 9 euro. |
|||
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no właśnie na mój tez raczej nie, już teraz jak o tym myslę to mnie mdli - ogólnie nie chcę widzieć ani łozyska ani pępowiny bo ona to mi glizde przypomina ![]() ja i tak się na tym nie znam więc nie stwierdzę czy zostało coś czy nie, moja znajoma dowiedziała się na wizycie kontrolnej że jakaś część łozyska została i miała robione łyżeczkowanie i na nastepnej kontroli się okazało że nadal coś tam jest i musieli jej usuwać raz jeszcze ale w trakcie zabiegu kontrolowali cały czas na usg |
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zamiar na początek kupić małemu skarpetki z grzechotką! ![]() Cytat:
Cytat:
przepraszam, ale mam uraz z dzieciństwa jak mi mama to świństwo w kuchni wciskała! Pamiętam do tej pory. Stała naprzeciwko mnie, a ja się modliłam, żeby mi już dała spokój ![]() Ej dziś byłam u Olki nie... I oni serio pomyślą, że to dziecko to ja zaklinam, coś jej dosypuję do mleka albo coś Wystarczyło przy kolacji powiedzieć, że musi zjeść, żeby była taka silna jak tata. A przy zasypianiu kiedy prosiła mnie, żebym znalazła smoka powiedziałam jej, że krasnoludek i wróżka (z bajki) nie mają moniusia, i tata nie ma, i niania nie ma i mama nie ma i zero kolejnych pytań o smoka ![]() Chyba jestem czarownicą albo będę okropną matką ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- W ogóle mina tatusia jak wyszłam z pokoju od małej i pokazałam mu moniusia i powiedziałam, że zasnęła bez niego: Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-12-14 o 23:03 |
|||
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Laski mam problem :P kupilismy dzisiaj lozeczko, wlozylam materac, ochraniacz i sie okazalo ze jest jakis za wysoki... zle przylega, najlepiej jakby mial 20 cm bo tyle jest od materaca do konca lozeczka (wiecie o co chodzi :P?) no ale takiego nie moge znalezc na allegro... wszystkie 30 cm :/
Moze ten materac zrobic na drugi poziom? Kurde przy poprzednim lozeczku nie mialam takiego problemu |
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
albo nie mam serca
kumpela ze mnie tylko śmieje czy przy własnym też taka będę ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Zuken a nie może być od deski tylko musi być od materaca? |
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do drapania - ja też mam czasem wrażenie jakby mała chciała się wydostać na zewnątrz wydrapujac sobie korytarz :banghead: I też czuje więcej ruchów, bo czuję też te delikatne przesuwania się, pewnie dlatego że wieksza już jest i bardziej się ociera o ścianki.
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym najpierw założyła ochraniacz a później materac i byłoby ok chyba nie?
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Idę spać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

taka o:
Jestem na nią strasznie napalona, mówili o niej na szkoleniu i nawet ząbki sobie nią umyłam. Jest rewelacyjna. ( i mam aż trzy końcówki, bo co mi one jak nie mam szczoteczki
)
ale powiem Ci, ze jestem bardzo z tej mojej zadowolona, jest lepsza niz poprzednia zwykla elektryczna, a juz nie mowie o tradycyjnej szczotce
ciągle sobie mówię że nie ma się czym przejmować dopóki mi wody nie odejdą ale.. 

ala: ja będę ciekawa wszystkiego 

mlody ma sie dobrze 
przepraszam, ale mam uraz z dzieciństwa jak mi mama to świństwo w kuchni wciskała! Pamiętam do tej pory. Stała naprzeciwko mnie, a ja się modliłam, żeby mi już dała spokój