|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie kuś ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
No to żeby Malutka jeszcze chwilę posiedziała u Mamy w brzuchu
|
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski!
jak tam nastroje w ostatni weekend przed świętami? Ja męża wysłałam z electro-śmieciami po odbiór choineczki :P stoi w kolejce i mnie teraz trochę przeklina :P a ja dogorywam, wczoraj powiem Wam, że zaległam w łóżku ok 18stej i wstałam dopiero dziś. nadrobiłam większość tego co pisałyście, ale odnosić się już nie będę, bo szkoda rozgrzebywać niektóre dyskusje. Filozoficznie tylko powiem, nigdy nie wiadomo co ma się w życiu zdarzyć :P ja rozstałam się z partnerem na miesiąc przed ślubem. całe szczęście, bo teraz jestem z tym prawdziwym mężczyzną mojego życia w trakcie pisania posta przyszedł kurier. AAA! ale się wzruszyłam.normalnie siedzę i smarkam w chusteczkę. głupie hormoniszcza. ten napis "Wiktor <3" oh. ![]() Kurier przyniósł szumisia.Gdy wysłałam zdjęcia mężowi stwierdził "O, miśmiorniczka" coś w tym jest. jest superaśny. tak jak myślałam, nie jest ultra miękki, ale jest dość przyjemny. jeszcze nie wiem jak szumi, bo nie mogę się dostać do narzędzi męża. zatem, podsumowując. zzyskałam miśmiorniczkę i purrkota (leży w kartonie odkąd otworzyłam...żadna siła jej stamtąd nie ruszy). Enjoy!
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
Już rano zaliczyłam i jest ciiiiisza
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula "miśmiorniczka" z imieniem super wygląda
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3248 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Nie pamiętam czy się dzisiaj witałam
Dzień dobry Cytat:
![]() Cytat:
tylko syn mi ją zabrał i nie chce oddać chyba muszę drugą kupić Cytat:
Cytat:
ale po porodzie syna mąż wszystko ładnie ogarnął, więc teraz też sobie poradzi ![]() Cytat:
Zawsze mi mówi, że histeryzuję jak coś wspominam, że mnie plecy czy głowa boli ![]() Cytat:
Miśmiorniczka super ![]() Córka dostała wczoraj domek z piernika od babci, dzisiaj syn jej dach trochę poobgryzał, ale idziemy spróbować coś z niego jeszcze zrobić
|
||||||
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak miało być i jest super ![]() Super miśmiorniczka i purrkot ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Iola - a nie jesteś? Jest taka bajka - moja mama czarodziejka ![]() Pościerałam kurze o i najchętniej zrobiłabym tak Kuchnię jeszcze muszę umyć... ale to mam cały dzień jeszcze nie
|
|
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
optymistka ale czy to nie jest słodkie? "mama wszystko naprawi, mama wszystkiemu sprosta, wszystko naprostuje..."
|
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
JERZYCZKA, zazdroszczę, że już możesz się rozpakowywać
strasznie mnie wkurza, że mi się wszystko przesuwa i święta będą jak na szpilkach, jeśli dostanę skierowanie na 28
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Nebula super ta zabawka
a koteł cudny ![]() Med to i tak juz niedlugo Jade na bazar po jablka, troche sie wyrwe z domku ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3254 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj zjadłam krem pomidorowo-paprykowy i lasagne Cytat:
to poinformuję lepiej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
TŻ właśnie zadzwonił i załatwił mi położną znajomą do porodu Powiedziała, że akurat nawet ma od rana dyżur i bedzie dumna, ze kolejnego potomka rodu TŻtowego odbierze także uff. I Ona i mój lekarz to będą dwie znajome twarze przy stole operacyjnym zawsze jakoś milej będzie..
|
|||||
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
a to nie wybierasz się jednak do szpitala w pn?
|
|
|
|
#3256 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeżeli chodzi o takie neologizmy, to mój mąż jest dużo bardziej kreatywny niż ja i zawsze jest w stanie mnie czymś rozbawić i tego typu sprzątanie zostawiam jednak dla męża.... :P niech on w te święta przejmie pałeczkę 'wszystko na mojej głowie' :P |
|
|
|
|
#3258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe na co Tż się ostatecznie zdecyduje Cytat:
Med to już pewne, że się przesunie? |
||
|
|
|
#3259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyjazne twarze są zawsze potrzebne w takich sytuacjach także uff
|
|
|
|
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Nebula - mój już umył łazienkę, poodkurzał. Ma podłogi jeszcze umyć. Kuchnię to blaty i zlew przetrzeć bez żadnych tam większych myć w środku, bo tam czysto to po co ruszać
![]() Obiad trzeba robić powoli.. ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3262 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poodkurzał, a powiedział, że jak będę w szpitalu to wszystko wypucuje na nasz powrót do domku ![]() Haha, to mój najlepiej śpiewa piosenkę "Nothing's gonna change my love for you" Robi to tak: "Nothing's gonna change my love for you eee aaa makarena how much I love youuuuu" ![]() Zadam to pytanie: CO DZIŚ NA OBIAD? .
Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2015-12-19 o 12:59 Powód: . |
||
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to nawet przeniesienie herbaty z jednego miejsca na drugie może być zbyt męczące, a Ty kurze ścierasz Bogini
|
|
|
|
|
#3264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Będziesz się lepiej czuła mając kogoś znajomego obok. Ja też się meeega cieszę ze znajomej położnej, która będzie przy porodzie ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() Też nie mam koncepcji na obiad...
|
||
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
Jadę do szpitala w pn na oddział na wizytę konsultacyjną, bo skoro nie miałam jak dostać skierowania to nie mogą mnie pokroić. Jedynie musiałoby wyjść coś nie tak, żeby mnie ciąć poza dyżurem
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Fajny mąż, porodowo obrotny
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za facet ![]() ja nawet nie mam artykułów by owy obiad zrobić....pustka do kwadratu |
|
|
|
|
#3267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A on wtedy ma dyżur tak? Ten Twój gin?
|
|
|
|
|
#3268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój pewnie też posprząta, ale to będzie pewnie typowe sprzątanie co tygodniowe Dobrze, że najważniejsze słowa śpiewa Na obiad u mnie dziś to - KLIK Tylko to piwo w cieście.. no i nie wiem czy mogę ale w końcu pod wpływem temperatury alko ulatuje prawda?Cytat:
Nie jest jeszcze ze mną tak źle |
||
|
|
|
#3269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
Szlag. Zjadłam 4mandarynki i czuję jak stwierdziły, ze one jednak wracają. Dawno tak źle po zjedzeniu czegoś się nie czułam. Masakra.
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Aż strach ziewnąć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

żeby Malutka jeszcze chwilę posiedziała u Mamy w brzuchu

Dzień dobry 

chyba muszę drugą kupić 
Kuchnię jeszcze muszę umyć... ale to mam cały dzień jeszcze nie 

Tak się najadłam, że ledwo się ruszam. A jeszcze kupił mi "na deser" dwa pączki, które leżą takie smutne i czekają... Ja chyba przytyję 3kg przez ten ostatni weekend we dwoje
to poinformuję lepiej
zawsze jakoś milej będzie..

A on wtedy ma dyżur tak? Ten Twój gin?