![]() |
#4951 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mam kilka drobiazgów do wymiany
torebka ma ciemnobrązowy kolor, wykonana z bardzo porządnej, cudownie mięciutkiej skórki, w środku ma 1 zamykaną kieszeń i 2 otwarte, całość zamykana na zamek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4952 |
Wtajemniczenie
|
Twoje sokole oko się nie myli, ja nawet do tej pory dokładnie jej nie oglądałam i miałam napisać że jest w bardzo dobrym stanie ale pod wpływem pytania oglądnełam i jest w jednym miejscu naddarta skórka i przy szwie na spodzie jest też niezbyt duże otarcie, więc chyba wymaga ręki fachowca. Poza tymi mankamentami stan bardzo dobry. Skóra torebki nie jest gruba i bardzo miękka więc pewnie przez to narażona na uszkodzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
Ogarnę nas wieczorkiem Gosiu, dobrze?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4954 |
Wtajemniczenie
|
U mnie w wątku Dorotka wypowiedziała się na temat stanu torebki, ja napisałam Ci że wymaga ręki fachowca bo skoro Twoje sokole oko na zdjęciu to wypatrzyło to może chciałabyś to naprawiać ale jeśli u mnie zostanie to będę ją nosić taką jaka jest teraz, nie przeszkadza mi to. A co bym chciała w zamian? Myślałam o pandorkowych charmsach albo jakbyś miała jakieś męskie zapachy ze średniej półki nadające się dla młodego mężczyzny to też chętnie. Jeśli chcesz to przeglądne swoje skórzane torebki wpasowujące się w Twoje potrzeby. Na pewno mam czarną firmy Batycki połączenie zamszu i skóry lakierowanej w idealnym stanie, o ciekawym fasonie nie mieszczącą A4.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Już go mam
![]()
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Oddam Ci sweter Gosiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4958 |
Wtajemniczenie
|
To zerknę do Ciebie jeszcze jutro, bo dziś pracuję do późna i nie będzie już mi się chciało odpalać laptopa a z telefonu zdjęć nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
Wrzucam foto Idylle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4961 |
Witchdoctor
|
Nie
![]() Ale szłam do teściowej i wypadało zabrać ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- chcesz ją? ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Nie byłam w D. od ostatniej rozmowy o flaszce ![]() Ale pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Nie, to był zbiorowy prezent od rodziny M. na wyraźne zamówienie (moje). Tylko kupiła inny kolor niż chciałam, bo uznała, że będzie praktyczniejszy... ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Chciałam pearl grey ze srebrnymi okuciami, głównie chodziło mi o te srebrne okucia i szary kolor. Nawet dałam dwa modele do wyboru... Ale teraz kupiłam sobie sama na święta Avę cinder i jestem zadowolona ![]()
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
W takim razie zapraszam na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4964 |
Wieczne Kutango
|
Hej, znajdziesz u mnie cosik za Lip Balm?
![]() |
![]() |
#4965 |
BAN stały
|
witam, pytalas u mnie kiedy o leginsy biker i wrociły mi do watku
![]() podoba mi sie balm bobbi brown....czy na wymiane masz tez ta srebrna bransoletke pandore? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]()
Edytowane przez Kaataarzynaa1 Czas edycji: 2023-12-14 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4967 |
Zakorzenienie
|
Tak, to chyba ten koncentrat, musiałam chwilę podumać, bo zmienili chyba szatę graficzną opakowania. A co? Masz?
![]()
![]() |
#4969 |
Zakorzenienie
|
Ja po podklad
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4970 |
Zakorzenienie
|
Tak
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4971 |
Zakorzenienie
|
Więc tak, jest w całości rozciągliwa, ale nie aż tak bardzo, bo to jest taki grubszy materiał. To jest DOKŁADNIE ta co na zdjęciach katalogowych https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1447327619 Taka jest na górze, nie ma paska, klasyczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4972 |
Zakorzenienie
|
Strasznie się biłam z myślami, bo ten filtr 100% Pure bardzo mnie ciekawi, ale jak zobaczyłam tę krótką datę...
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
Około połowy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4975 |
Wtajemniczenie
|
Odpisywałam ale widać coś poszło nie tak:-(. Napisałaś że po świętach będziesz miała jakieś dokładki to stwierdziłam że spokojnie mogę poczekać bo nie spieszy mi się z wymianą. Potem był już świąteczny rozgardiasz i przeglądałam tylko z telefonu bo mam masę pracy. Dzisiaj zajrzę i zobaczę co masz, obiecuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4976 |
Wtajemniczenie
|
Obiecałam więc jestem
![]() SEPHORA Rouge Shine nr40 i MAC pomadka Impressive sporo tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4979 |
Wtajemniczenie
|
witam w Nowym Roku
![]() Pandorową branso noszę 17, ale tą od Ciebie chciałabym dla siostry , a na nią moja 17 upchana po korek koralami się ledwo dopina więc byłaby ok. Poza tym co wcześniej pisałam podobają mi się też srebrne przekładki... I weź tu babie dogódź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4980 |
Raczkowanie
|
Kochana pytałaś o florę, odpisałam Ci u siebie, nie wiem czy w ogóle odczytałaś także piszę tutaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.