|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niestety vegete uzywam, sol moze nie istniec bo nie czuje jej smaku ale vegeta ma jakis taki inny smak... Wiem, ze to samo zlooo
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dam rady Was nadrobic :-(
U nas wszystko dobrze, bylam dzisiaj na KTG w ogole macica nie wykazuje czynnosci skurczowych. Szyjka zatrzymala sie na 1,5 cm. Nic na to nie wskazuje, ze za 11 dni mam rodzic
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3517 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malwi nie znasz dnia i godziny to, ze teraz szyjka ma 1,5 nie znaczy, ze jutro cos sie nie zadzieje oczywiscie wytrwaj w dwupaku jak najdluzej
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
O widzisz jak się wszystko uspokoiło. Wojtkowi jednak nie śpieszno.
|
|
|
|
#3521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- I dostałam dzisiaj mejla, że moje zamówienie (fotoksiążki) zostały spakowane i oczekują na odbiór przewoźnika Czyli tak jak obiecywali tak jest
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo oby tylko z kolorami nie było problemu
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie tych kolorów boję się najbardziej, ale może wasze kciuki mi pomogą i będzie wszystko ok
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3526 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja wiem, ze jeszcze jest duzo czasu i to jest chwila, zeby wszystko sie rozwiazalo, ale tz bedzie dopiero z nami od Wigilii, wiec musimy jeszcze troszke wytrwac, a Wojtus niech siedzi w brzuszku, tam ma cieplutko i w ogole
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|||
|
|
|
#3527 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za miłe komentarze
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ważne, że wszystko w porządku ![]() Cytat:
ale mi tam na niczym specjalnym nie zależało ![]() No to oby książka była piękna ![]() Dzisiaj upewniłam się, że nie chcę rodzić w grudniu
|
|||||
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi najwazniejsze ze juz jestescie z Wojtkiem bezpieczni i spokojnie mozesz rodzic
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, no to Wojtek musi jeszcze poczekac
![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze kilka dni, ale juz chcialabym go przytulic :-D ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Iola bo moja macica to odrebny organizm, takie mam wrazenie, ze ona ma swoje zycie i kieruje sie swoimi zachciewajkami. Aaa zeby bylo smiesznie, to dzisiaj sie nie oszczedzalam caly dzien i powinno cos tam wyjsc, a tam prawie prosta krecha
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi a Twoja mama co mowi
? Kaze jeszcze odpoczywac czy wrecz przeciwnie ?---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Ja sie wcale nie oszczedzam w tej ciazy, wrecz przeciwnie wiem ze czesto gesto przeginalam bo nie powinnam dzwigac na przyklad... a i tak poki co nic sie nie dzieje Wiec jakbym plackiem lezala to chyba nigdy bym nie urodzila ![]() Dzisiaj wzielam ciepla kapiel
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Wiola, ja sie codziennie kapie w goracej wodzie... No nie umiem inaczej
i codziennie jest, ze to ostatni raz :P Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Zuken ja tak samo. Robię w tej ciąży dosłownie wszystko, sprzątam, chodzę na zakupy, nawet okna myłam ostatnio i poza rzadkimi bólami jak na @ nic się nie dzieję
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
Kocham gorące kąpiele |
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna no wlasnie u mnie jest tak ze czesto boli mnie doslownie wszystko... juz nie daje rady normalnie a ze skurczami te bole maja niewiele wspolnego... ostatnio z mezem jak podzialalismy to prawie ryczalam z bolu brzucha cala noc ale to tez nie byly zadne skurcze
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Pocieszajace jest jedynie to ze w koncu kazda z nas urodzi :P Tylko szkoda mi troche tych Swiat bo juz niewiele moge zrobic, sily i ochoty brakuje... |
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, jakbym o swojej czytała... ja nawet o niej mówię "q*wica-macica"... bo robi sobie co chce.
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się poprzytulamy z TŻ to też mi całą noc spokoju brzuch nie daje. Boli jak na okres ale tak jak mówisz ze skurczami nie ma to nic wspólnego niestety... ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Jezuu ale mnie coś boli i kłuje (?) z tyłu koło kręgosłupa, ale tylko z jednej strony. Nie wiem czy to Młody coś odwala czy co ale już drugi raz mnie tak złapało i nie puszcza jakiś czas. I promieniuje na cały bok... Nie mam pojęcia o co chodzi i od czego to
|
|
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna a moze to te skurcze krzyzowe czy jakies sie zaczynaja
?
|
|
|
|
#3539 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to powinien być odgórny nakaz dla szpitali zeby pozwalali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale skoro chcesz rodzić w styczniu to dobrze sie składa, może synuś posiedzi jeszcze te 2 tygodnie niecałe nadrobiłam na szybo i idę się położyć bo padam
|
||||||
|
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Med jutro masz ta wizyte w szpitalu?? Mocne kciuki! Moze cos sie uda ugrac skoro chcialabys juz miec to cc...
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Jutro wedle przepowiedni ktoras niespodziewanie urodzi takze spijcie dobrze laski bo niewiadomo na kogo padnie ![]() Dobranoc !
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

mam mlynki i dla mnie sa wystarczajace ale wiadomo, kazdy poszukuje pod swoj styl i potrzeby 

żeby wszystko było cacy i żebyś była zadowolona.

Ważne, że wszystko w porządku