|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
malwi89
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to nie wiem jaki to jest odpowiedni termin dla mnie ![]() Cytat:
![]() Fajnie wyglądasz |
|
|
|
|
#3843 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba ją pogięło Za nic w świecie bym się na to nie zgodziła. Masz rację - niech się obraża.Cytat:
No co za babsko durne! Cytat:
Cytat:
A czym się wg niej różni ogórek w mizerii od tego na kanapce? Gratki zrzucenia ciążowych kilogramów. Migiem Ci to poszło ![]() |
||||
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka a ile przytylas do porodu? Mozemy razem zrzucac,ja sie dolacze w lutym ;-)
Aaaa a co do pietruszki to szwagier mi powiedzial ze nie moge, że ma dzialanie poronne. Ja mu mowie ze moze natka a nie korzen (Bo chodzi o to ze dodaje suszony korzen do zupy) a on ze nie,że wszystko... I nie wiem gdzie tu prawda.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-12-21 o 21:04 |
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, zawstydzilam sie
Aleee ta sukienka mi sie taaaak podoba i tak ladnie lezy, ze az jestem w szoku. Pewnie normalnie bym na nia nie spojrzala, a wzielam ja totalnie z ciekawosci, bo jako jedyna miala odcinana czesc pod cyckami. Teraz to chyba bede w niej codziennie chodzic. Mam juz po kokardy spodni. Dotka aleeeee slodziak. Szybko Ci poszlo z kilogramami. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Baby ale Tobie poronienie nie grozi i tu chodzi o natke a nie o korzen, poza tym przypuszczam, ze nie jesz tego w ilosci kilogramowej na jedno posiedzenie. Niech nie wymysla.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka czyli rano trzymamy kciuki, super, że Tż będzie mógł jednak do was wejść chociaż na chwilkę.
Ja też, do wszystkiego robię sobie sos czosnkowy. Są, ale takie marniejsze, albo ja do złych sklepów chodzę. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo co to za grzybowa bez pietruchy :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
malwi widzę bardzo ładne zakupy
I właśnie co do mojej torebki, to nie kupiłam nic. Była jedna ładna za bagatela 229 euro, także no. A w normalnych sklepach już wszystko poprzebierane, bo promocje już są, a ludzi na mieście, że nie ma jak przejść. |
|
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
malwi89pewnie ! sukienki są mega wygodne
fajne rajtki mamowe są w rossmanie ok 14 zł kosztują ciepłe a i jeden dresik reszta sukienek i spódniczek |
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kinga co za babsko. Też bym się wkurzyła. mallami super choinka ![]() ewusia czyli czekamy dalej Ja mam jutro wizytę i mam nadzieje, że nic się nie wydarzy do tego czasu ![]() malwi super sukienka ![]() Dotka mega fota |
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
russiandoll bardzo ładna karuzela
Kogiel Jaka mała już duża, ale pod koniec podobno dzieci już zwalniają z wagą. |
|
|
|
#3853 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie moge obejrzec Waszych zdjec cholera przez apke w tel
jedynie mi sie wyswietlilo zdjecie ksiazeczki tygryska i jest obledna |
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi super kiecka
uwielbiam takie wzory
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Russi leginsy mam wlasnie takie wielorybie dla malych hipciow, wiec sobie zaloze i bede wymiatac na Wigilii, a tz jak dojedzie do nas, to chyba oszaleje
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za słowa wsparcia co do tej kobiety ze sklepu.
Już mi trochę lepiej, bo zaczęłam myśleć, że nie potrzebnie się uniosłam. No ale kurde, ... a nie będę już pisać bo szkoda moich i dzidziusia nerwów. |
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
baby chodzi o natke a nie o korzeń.
kinga nie pytałam już jak było z tym SN, więc nie wiem jak to się stało.
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moja mama jak szła rodzić siostrę to też wszyscy myśleli, że będzie mała, bo moja mama brzuszek miała nieduży, a kiedyś nie robili tak USG no i nawet mamy nie nacięli ani nic, a siostra urodziła się 4400 chyba Nie muszę mówić jak mama popękała... I też się nie spodziewali, że się taka duża urodzi
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki kochanyyyyy^^ juz się swojego przystojniaka nie mogę doczekać... Super że kg poszły i w gatki wchodzisz, ja w spodnie i spódnice wszytkie wchodzę...nawet wczoraj przymierzałam jedną z sukienek i o dziwo też sie udało więc na wigilie będzie jak znalazł ![]() Ślicznie wyglądasz Kiedy masz Malwi termin??
|
|
|
|
#3860 |
|
Raczkowanie
|
malwizostaniesz krolowa wieczoru
wlasnie wcinam czekoladki.... ciekawe czy ja sie zmieszcze w jedna z wizytowych kiecek
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka a jak z brzuszkiem? Wciągnął się już cały? I jak rozmiar piersi? Faktycznie tak rosną przy laktacji?
|
|
|
|
#3863 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ewusia czyli nic konkretnego nie wiesz i czekania ciag dalszy ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Jerzyczka jak wieczor w szpitalu?
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn.wejsc to ja wejde,ale nie ma mowy o zapieciu przez brzuch :-D
|
|
|
#3867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ciekawe ile maly bedzie wazyl.. Cytat:
takze maja sppkojny dzien ![]() A tak to wiecie.. Niby ok,ale ciagle mysle jak to bedzie i ze to juz i w ogole.. Dziwne uczucie.. Tej dziewczynie drugi raz podali dzis wlasnie oksy i nic. Ma termin wg om tak jak ja,na 4 sttcznia ale ma wywolywanh przez bialko w moczu i wysokie cisnienie.. Na biedna nic nie dziala a ordynator nadal chce czekac,jutro jej daje dzien odpoczynku i w srode znowu oksy.. Biedna jest zalamana i wkurzona na maksa, bo skoro zagrozenie i chca wywolac to ona by juz cc chciala.. |
||
|
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka pewnie super uczucie wejść w dzinsy sprzed ciąży
Kinga szkoda że nie udalo sie kupic torebki ale może spróbuj zapolowac na nią na wyprzedażach ![]() Moja ciotka 10 lat temu urodzila kuzyna sn i wazyl 4800 też jej nie zrobili usg wcześniej i to co ja porozrywalo to nawet nie umiem sobie wyobrazić. ..Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to w dużych ilościach.. no i na tym etapie to nie ma możliwości poronienia jedynie wywołania porodu więc co on gada ![]() Co do wagi... Moja koleżanka urodziła we wrześniu córeczkę (drugie dziecko). Mała ważyła 4500. Urodziła naturalnie, w pół godziny i nie popękała w ogóle! Mówi, że nie wie jak to zrobiła, ale synka rodziła 16h, mały ważył 3500, popękała i w ogóle A tu ledwo ją odwiózł mąż na porodówkę, pojechał odstawić małego i nie zdążył wrócić i już mała była na świecie Położne były bardzo zdziwione tym, że w ogóle nie popękała - już zabierały się do szycia a tu przemyły ją i zonk.. nie ma co szyć Jedyne co to mówi, że drugi poród bolał o wiele bardziej niż pierwszy, bo przy pierwszym miała bóle z kręgosłupa, a podczas drugiego z brzucha i że podobno te z brzucha bolą bardziej, ale są bardziej skuteczne (nie wiem dokładnie w czym różnica znam tylko taki opis ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- idę spać.. dobranoc |
|
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka Ty uśniesz dziś ?
Cytat:
Ja nie kupiłam nic, ale oczywiście Szymek wrócił z reklamówka Chwali się na 62 i 68, te niby dżinsy są takie fajne bo są mięciutkie, a buźka z tyłu na tych w paski- cudna. Aha i po 2,99 sztuka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Za nic w świecie bym się na to nie zgodziła. Masz rację - niech się obraża.

jedynie mi sie wyswietlilo zdjecie ksiazeczki tygryska i jest obledna
Nie muszę mówić jak mama popękała... I też się nie spodziewali, że się taka duża urodzi