|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Zla jestem,ze zdjec nie widze nooo!
Kinga,nie wiem czy zasne,spac mi sie chce mocno wiec moze chociaz troszke. Obecnie lezd podlaczona na ktg ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Mysle tylko o mcdonaldzie na te chwile A tu dupa, o 18 zjadlam biedokolacje i teraz juz po prostu czuje jak chudne tak sobie to tlumacze
|
|
|
|
#3872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o której masz? ano ![]() ale szczerze mówiąc zdziwiona nie jestem, spodziewałam się że tak to dziś będzie wyglądać Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3873 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z ciążowych rzeczy tylko leginssy kupiłam a tak to reszte ogarniam, wiadome to co było dopasowane niestety jest za krotkie a jeśli chodzi o jeansy fajnie wszystko ale może raz na tydzień zakładam bo jak siedzę to boli bo jednak materiał twardy![]() Cytat:
haha dobrze że do kibelka nie latasz;D jeszcze kilka godzin i zdasz nam tu relacje...ja jeszcze cale 6 dni ![]() a mogłam mieć dziś za sobą
|
||
|
|
|
#3874 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia! Daj znać co i jak jutro! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
widzę, że podobne charakterki mamy Cytat:
Dziękuje wszystkim za przepisy!
|
|
#3875 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobno wywoływanie do przyjemnych nie należy...ale spokojnie Ewcia ja Ci mówię że się rozpakujesz jeszcze przedemną
|
|
|
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pewnie ilością, na pewno umrzemy od mizerii
![]() Cytat:
Ja normalnie korzeń pietruszki dawałam do zup itp. Cytat:
Faktycznie duuużo zmalał, ale jest nadal. Natomiast w ubraniu nie widać. Ale położna mnie zbadała- macicę mam pod pępkiem,a musi się obkurczyć na tyle żeby się 'schować' pod blizną z cięcia. Więc jak się macica obkurczy to wtedy i brzuszek zejdzie. Najlepiej się obkurcza jak dziecko ssie pierś, no u mnie to jest laktator, więc trochę gorzej.Piersi może nie tyle rosną, co są baaaardzo pełne i ciężkie. Jak się odciągnę to spoko. Ale jak poszłam w szpitalu pod prysznic jakoś jak mi więcej pokarmu napłynęło i zdjęłam stanik to boooooziu, ledwo te cycki w rękach utrzymalam, takie ciężkie ![]() Ej no własnie nie, bo skubany już po 50ml wciąga ![]() i chyba jestesmy przykladem tych badań, które kiedys tam zrobiono,że dzieci matek, które jedzą czosnek, chętniej i więcej piją mleka bo ja dzis i wczoraj duuuuzo czosnku i mlody po obiedzie wciaga az milo ![]() A on robi taaaakie miny, że my lejemy
|
||
|
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam poród wywoływany oksytocyną.. co mogę powiedzieć.. no żyję no!
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
kinga super zakupy
![]() ewusia jeszcze nie wiem, lekarz ma zadzwonić, jak będzie miał najmniej pacjentek. Powiedział, że da mi godzinę na zebranie się ![]() Ja bym strasznie chciała uniknąć wywoływania. |
|
|
|
#3879 |
|
Zadomowienie
|
Znaleźliśmy paragon z drzwi
![]() Dotka słodki ten Twój maluszek Jerzyczka ciężka choroba zwana kaszlem bardzo mi się podoba! Śpij dobrze ![]() Nam fizjoterapeutka opowiadała że ona właśnie rodziła dwójkę swoją sn: 4,2 i 4,7 i jakoś dała radę i mówiła że to nie duże dziecko jest wskazaniem do cc tylko duże dziecko plus mała macica, tzw. Niewspółmierność porodowa U nas pokój małego pomalowany, jutro ew. Poprawki plus panele, a sypialnia jutro będzie malowana i też panele będą kładzione i facet mówił że on musowo to jutro zrobi przemalowanie salonu itp. Zostawia na po świętach, ale to zrozumiałe. Także namarudziłam Wam sporo, ale ostatecznie powinno być ok
|
#3880 |
|
Zakorzenienie
|
Najadłam się sernika i to nie było dobre dla mojej szyjki
Mała tak się wierci, że co chwilę dosłownie podskakuję. Dotka no to super Ja się właśnie martwię o tą ilość skóry na brzuchu a rozmiar piersi Ci się zmienił? Czy to nie aż tak?
|
|
|
|
#3881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile na USG wychodziło? Cytat:
Dobra była? ![]() Mały agent ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Hariett za reklamację.
|
||
|
|
|
#3882 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ile pojęcie herbaty z liści malin dziennie?
Hariett czyli i u was koniec remontu bliski. |
|
|
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec mam wrażenie ze wydarzylo sie Najgorsze... Nie pije i nie bede bo nie mam :-(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do brzucha, to może jutro Wam wrzucę fotkę do klubu, tylko muszę legginsy przywdziać żeby było cokolwiek widać. |
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zdążyłas już kupić jakieś biustonosze do karmienia? Możesz coś już polecić? ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- I jak z obwodem? Faktycznie od razu wraca do poprzedniego?
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Wtajemniczenie
|
Niepozorna, dokladnie 12 dni temu mial 2900
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Ja tu nie zasne.. Jest mi mega goraco.. Plus tak mi sie stawia brzuch,ze szok.. |
|
|
|
#3888 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak - obwod wraca do poprzedniego, alle z racji tego, że w biustonoszu tez trzeba spać, to ja jednak zostałam przy 80tce, tylko zapinam na najciaśniejszą haftkę.
Z biustonoszami problem mam, bo cyc mam duży. Zamówilam dwa mitexy te zwykłe( takie po 40zl) i jutro odsyłam. Oba w rozmiarze 75G - jeden nude, drugi czarny, a rozmiarowo roznia sie baaaardzo. Mimo wszystko oba sa duzo za male, niewygodne i w ogole do kitu. Za to mam 75H do karmienia, z odpinanymi ramiączkami na 'klik', ale kupiłam używany na allegro za 30zł i jest fajny. Mam dwa staniki miękkie, bez fiszbin z nieodpinanymi ramiączkami. Ale nie przeszadza to w niczym - zsuwam ramiączko na ramię i wystawiam cyca, po czym trochę bluzką okrywam i prawie nic nie widać. Kupowałam w małym lokalnym sklepie (krakowianki - na Bieńczycach jak coś), nie pamiętam marki, mogę sprawdzić jutro,bo mama z tztem mają podejść i kupic jeszcze jeden. |
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to ciekawe ile będzie miał ![]() Brzuch to Ci się ze stresu pewnie stawia ![]() A nie możesz z cichacza sobie okna otworzyć?
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3892 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to spanie w staniku przeraża. Ja nie usnę w nim
---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- O matkooo Jak usną to sobie otworzysz
|
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, a jeszcze powiedz wkładki do biustonosza często wymienisz?
|
|
|
|
#3894 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też ... Nie lubię tak.
Dotka dzięki to może ten jeden co mam będzie ok do spania, tylko może być problem z miska. ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- jerzyczka to pewnie wszystko z nerwów |
|
|
|
#3895 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka mocne kciuki za jutro! Ale piekne chwile przed Toba
|
|
|
|
#3896 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to przepowiednia się nie sprawdziła i żadna dzisiaj nie urodziła
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Ale się zrymowało
|
|
|
|
#3897 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze 29 minut haha
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- No to teraz obstawiamy kolejna date! Do konca tygodnia musi ktoras niespodziewanie urodzic nie ma bata !---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Ja moj porod przekladam na styczen, chcialam przed Swietami ale teraz juz nie zdaze takze trudno... moze byc 1 stycznia nawet ale nie wczesniej
|
|
|
|
#3898 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chciałam przed Świętami więc u mnie ten tydzień też odpada
|
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
No ja przed sylwestrem juz nie zdaze bo na sylwestra musze byc w domu :P
Moje dzisiejsze dzielo
|
|
|
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mogę urodzić 27 lub 28 żeby na Sylwestra być w domu ![]() Bosko wygląda to Twoje dzieło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:19.

o której masz?

Mała tak się wierci, że co chwilę dosłownie podskakuję. 

Jak usną to sobie otworzysz