|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
a ja myślałam, że gaduły jesteśmy
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Też są dobre
idę zobaczyć ile ich tam jest---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Ma kto tam gadać ![]() "Na wątku są z nami 54 mamusie W swoich brzuszkach noszą 20 chłopców, 33 dziewczynki i 1 niespodziankę" |
|
|
|
#4443 |
|
Wtajemniczenie
|
No jak widać nie
tylko tam chyba ich więcej bo 54 sztuki![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Ładnie dużo dziewczynek, nasze przystojniaki będą mieli w czym wybierać
|
|
|
|
#4444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jakbyscie łóżko odwrocili w takim razie? 80km to nie tak dużo,przy takich warunkach wolalabym przejechac niz spac... Ja nie mam kreski i córka :-D
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Wtajemniczenie
|
Niepozorna powodzenia
Uaoo zdrowka dla corci. Obys Ty sie nie zarazila:-* Magda troche kiepsko jak tak. No i spanie z takim brzuszkiem na podlodze tez troszeczke lipa:/ Ewusia ostro lecisz kochana uwazaj zeby Ci synus nie wypadl przypadkiem powodzenia na KTG ciekawe co wykaze...Kasia pora na lody idealna. Wczoraj zdadlam pol litra bakaliowych
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Uaoo, no wlasnie bo zawsze w swieta cos musi wyskoczyc... Mam nadzieje, ze Lenka szybko wyzdrowieje
![]() Ja kreski w ogole nie mam i bedzie syn pepka tez nie wypchnelo, obrzekow rowniez brak Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co mogę zrobić ze śledzi marynowanych? Trochę zostało, więc trzeba coś z nich zrobić.
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4450 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja swojej kreski na brzuchu nie widze ale TZ mowi ze mam bardzo ciemna
|
#4451 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tam ciężko zarazić
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------
|
|
#4452 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jakieś 250-300ml zjadłam;p poprawie później;dJa kreski brak, pępek na swoim miejscu a obrzęki od kilku dni mam delikatne. Wczoraj większe bo cały dzień na nogach, tyle że ja już tylko niecałe 5 dni^^ |
|
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
To ja z takich mam zamiar zrobić (jak gdzieś je kupimy bo ostatnio nie było) po kaszubsku (tylko bez rodzinek) i pod pierzynką
|
|
|
|
#4455 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry! Wczoraj Was na telefonie nadrobiłam, prawie odpisałam i się dziadostwo skasowało
Dlatego olewam i jadę na bieżąco, bo nie dam rady inaczej Pamiętam że miałam pogratulować Witusiowi złapania cyca, oczywiście Tobie Dotka też - na pewno bardzo się starałaś Jerzyczko powodzenia z Kubusiem ![]() Uaoo dużo zdrowia dla córki, biedna ![]() Piona. Wstyd bez skarpetek chodzić, szynki zamiast nóg ![]() Co do linii - u mnie jest od spojenia do pępka i niby będzie chłopiec ![]() Wczoraj pojechaliśmy do Castoramy po listwy i do Ikea po listewki do łóżka, materac i pościel Ja dziś mam więcej ogarniania, bo pranie pościeli, ręczników, dywaników, ścieranie kurzy i mnóstwo innych pierdółek. Swoją drogą nie wiem na ile tż zdąży cokolwiek złożyć, bo musimy jeszcze podjechać do Obi z drzwiami, zrobić zakupy spożywcze A, dziś zbudził mnie dzwonek kuriera do drzwi, i kierując się Waszymi radami, nie przejmując się zbytnio tym, że jestem najgorszą wersją siebie narzuciłam na siebie szlafrok i popędziłam otworzyć. Przeżyłam! I on też Niestety nie nawet lekko usztywniany, ale piersi w nim wyglądają i tak o wiele lepiej niż w usztywnianych niedobranych stanikach Także po porodzie zainwestuję w jakieś bardziej dopasowane do mojego trybu życia, a ten będzie na noc ![]() Dobrego dnia
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj mi się zachciało lodów o 22 więc 11 to nie jest taka zła pora
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak. Ja czasami wyje z bólu w nocy, bo się z boku na bok nie mogę przewrócić.
|
#4458 |
|
Rozeznanie
|
Dzieńdoberek
Człowiek wyjedzie, a tu takie nowości! Gratulacje dla świeżych maluszków i ich dzielnych mam Ja jechałam wczoraj 150 km pociągiem do rodziców, w pociągu mała tak naciskała na pęcherz ze myślałam ze to skurcze juz... Gorąco mi sie zrobiło byłam w poniedziałek na ktg i nawet lekkie skurcze sie zapisały. Poza tym kolejna osoba powiedziała ze mam nisko brzuch a tu jeszcze miesiąc do tp. I dzisiaj mi wyszła anemia :/ nie wiem czy cos suplementowac jeszcze... Co do kreski to mam pod biust a ma być córcia podobno
|
|
#4459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
|
|
|
#4460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hariett, skąd zamawiałaś? ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
|
|
#4461 |
|
Zadomowienie
|
intymna.pl Wczoraj złożyłam zamówienie z dostawą kurierem i dziś rano przyszło
|
#4462 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie szalej za bardzo z porządkami!Cytat:
||
|
|
|
#4463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i cebulę. Na wszystko śmietana ( w tym roku jogurt ze śmietana) i posiekany koperek, Wszystko do lodówki chociaż na godzinę. Znam jeszcze wersje, że na wierzch starty żółty ser, i dają jeszcze warstwę jajek i buraczków. Ale z racji na cukrzycę u mnie w tym roku wersja uboższa
|
|
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Kto co lubi
ja tam taka zwykła sałatke warzywną uwielbiam, tylko bez pora
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam, tylko musi być bez pora, bo tak to nie zjem, albo będę fraki wyciągać. Por to tylko jako dodatek do zupy, zeby dał aromat i do kosza.
|
|
|
#4467 |
|
Wtajemniczenie
|
Ma któraś kupiony pas poporodowy??
|
|
|
|
#4468 |
|
Zadomowienie
|
Nawet się nie przejął! Już nigdy specjalnie się nie ubiorę żeby otworzyć drzwi kurierowi ![]() Chciałam ponosić trochę rzeczy (gry tż i swoje ubrania, nic ciężkiego!), ale tż asekuracyjnie kazał mi ścierać kurze, także niestety nie poszaleję ![]() Kasia - ja jeszcze nie, ale myślę kupić po porodzie
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-23 o 11:25 |
|
|
|
#4469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja i tak nie jem takiej sałatki.
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też koślawa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

a ja myślałam, że gaduły jesteśmy

idę zobaczyć ile ich tam jest

Dlatego olewam i jadę na bieżąco, bo nie dam rady inaczej
Także po porodzie zainwestuję w jakieś bardziej dopasowane do mojego trybu życia, a ten będzie na noc

uwielbiam, tylko musi być bez pora, bo tak to nie zjem, albo będę fraki wyciągać. Por to tylko jako dodatek do zupy, zeby dał aromat i do kosza.