|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
ano niestety takie uroki tez tak miałam ale na szczescie ja spokojnie i mozna powiedziec nie miałam takiego czegos jak latanie do łazienki fakt mdłosci i zwracanie mnie domeczyło, ale tylko to a puzniej to jak taki mały słonik po szkole sie toczyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
a ja od soboty kiedy dostałam @ non stop jem słodkie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zakorzenienie
|
no tak a powiedz mi nie mialas problemow w szkole ze jestes w ciazy??? tak z ciekawosci pytam bo jak sama bylam w liceum i byla jedna dziewczyna w ciazy to oj musiala sie nasluchac niejednego teraz pewnie czasy sie troche zmienily chodz ja wiem...
a ja w ciazy za slodkim tak nie latam np czekolady w ogole mi sie nie chce jak juz to lizaki czy lody wodne a tak nic poza jedynie przegryze cos tam u kogos ![]() ciekawa jestem kiedy mnie tak wypchnie na prawde zeby bylo widac normalnie ciąze zaokrąglony brzuszek hmmmm
#2434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zadomowienie
|
emi22 dokładnie moje maleństwo siedzi w brzuszku 26 tygodni i 4 dni
![]()
#2436 |
Zakorzenienie
|
ja na przyklad od poniedzialku zaczynam 5 miesiac wedlug ostatniej mc a tak normalnie za tydzien dopiero a tez duzo nie widac :/
#2437 |
Zadomowienie
|
no no to juz poza półmetkiem jestes
![]() ![]() ja urodziłam 3yg za wczesnie miałam termin na 21 stycznia a urodziłam w sylwestra ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2438 |
Zakorzenienie
|
Dorotka co tam u ciebie słychac?
Rybkad jak samopoczucie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Raczkowanie
|
Hejka....dawno do was nie zagladalam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dorotko ,to biegnij czym predzej do lekarza a nie odkladaj wizyt,kurcze czy to mozliwe ze az tak cie soe @ rozregulowala po tabletkach,chociaz u nie ostatnio bylo podobnie bo cykl mialam 40 dniowy a teraz juz jestem po i juz dzis mam 8 dc wiec moze na weekend juz beda dni plodne,watpie ale zaczynam na nowo staranka w tym miesiacu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Raczkowanie
|
Kasiu to zycze ci owocnych staranek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 |
Raczkowanie
|
dobra ja juz lece spac bo rano mam do pracy pozdrawiam wszystkie dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ..dziewczynki moj mezus na miesiac po slubie sprezentowal mi sliczna kuchnie ![]() ![]() ..tylko wiecie co mnie wkurza najbardziej..kiedy pan T wraca z pracy zamiast od razu przyjsc do mnie sie przywitac itd idzie najpierw do kuchni swojej mamy i tam z Nimi rozmawia ![]() ![]() ..zmykam kobitki na film na Tvn ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Zadomowienie
|
Nikitko dziekuje Ci za zdjecie fotelika
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wolaj odrazu go do gory albo powiedz mu dobitnie kilka razy ze obiad byl cieply ale jak siedzial u mamy to niestety musi sobie sam odgrzac,ja tak zrobilam kilka razy jak moj Tz spoznial sie bo mowil ze bedzie o 16 np a byl o 17 to niestety jadl zimne albo musial sobie sam odgrzac i wiesz co kochana ????pomoglo i juz pozniej na czas przychodzil tak jak sie umawial |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki ja tez juz zmykam,ide szybciutko sie pochlapac pod prysznicem i do lozeczka a jutro od rana czeka mnie policja i zeznania przez jakiegos barana ktory posluzyl sie moim podpisem na swojej liscie poparcia kandydatow w wyborach w 2005-jeszcze przez takich oslow mnie ciagaja po komisariatach buuuuuuu
Dobranoc kochane |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczynki życzę Wam miłego, słonecznegi i pełnego pozytywnych wrażeń dzionka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zadomowienie
|
Hej kobitki.
emi22 ja mam przeczucie że też urodze moją córusie przed terminem. Moja mama mówi że na święta napewno będziemy już razem ![]() Gizelciu dziekuję ![]() Ja mam od rana zły humor. Nie mogłam jak zawsze dodzwonic się do dziekanatu i zadzwoniłam do knacelarii. Troche zle zrobilam bo tej babie tez się oberwalo ale sama zaczela tym że gadala jak to tamte sa zapracowane ze od 3 dni jak dzwonie nie moga odebrac telefonu od 8 do 16! ![]() Troszke podniosłam glos ze to nie ja zgubilam swoje dokumentyw dziekanacie i chce dowiedziec sie czy doszly te co wyslalam poleconym. Powiedzialam ze nie bede jechac specjalnie 150km i to w ciazy. Powiedziala ze pojdzie sie zapytac i mam do niej oddzwonic. Wszystko bylo by ok gdybym sie przez to nie zdenerwowala i teraz mnie brzusio boli ![]() Jeszcze dzisiaj czeka mnie nauka do obrony wrr....... mam juz dosyc studiowania
#2450 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie dziewczynki
![]() Kachula zycze powodzenia i krotkiej wizyty na komisariacie, mam nadzieje, ze sprawa szybko sie wyjasni i nie beda Cie dluzej meczyc ![]() Gizelciu swietna wiadomosc, ze masz juz kuchnie ![]() ![]() ![]() Emi ciesze sie, ze masz w koncu neta i mozesz troche z nami posiedziec na wizazu, ucz sie kochana ucz, zebys zaleglosci pozniej nie miala ![]() Ray zobaczysz, ze juz niedlugo brzuszek urosnie i wszyscy beda Ci zazdroscic fasolki pod serduszkiem i nawet sie nie obejrzysz, a dzidzia bedzie juz wsrod nas, tak jak niedlugo nasza mala Olisia ![]() pozdrawiam wszystkie kobitki i zycze Wam milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety nie zdazylam z praca na czas, ale to nic, powtorze jeden semestr i spokojnie dokoncze ta magisterke a poza tym kobitki nie bed episac juz do Was z pracy, bo tej pracy juz nie mam, wszystkich, ktorzy byli na umowe zlecenie zwolnili ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zadko sie pojawiasz u nas, a jesli juz to tylko czytasz, a jak u Ciebie Kochana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napewno znajdziesz prace w miejscu gdzie Cie docenią i kto wie może jeszcze lepiej zapłaca. Głowa do góry i trzeba byc dobrej mysli. Ja już jestem po telefonie. Babka próbowala wmówić mi że to ja nie powiedzialam ze praktyki sa jeszcze na stare nazwisko wrrr.... ![]() Zołza! wytłumaczyłam jej jak to babki szukaly tych papierów przez tydzien na dwa nazwiska a i tak musialam wyslac im nowe papiery. Tylko mnie zezloscila i nic wiecej. Musze się uspokoić
![]() |
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ach te babki z dziekanatu, co za zolzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do pracy mgr to przez ten dodatkowy powtarzany semestr tak ją dopracujesz, że dostaniesz 5 z wyróżnieniem ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a magisterke, nie ma wyjscia, musze napisac na 5 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Raczkowanie
|
Kinuś, przykro mi bardzo z powodu Twojej pracy
![]() Karolinka, nie denerwuj sie tymi babami bo nie jest tego warte. Lepiej posłuchaj ładnych piosenek z córeczką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
ja jestem juz po wizycie u GP..........tego lekarza ogolnego- srednio mila Polka, ale nie najgorsza..
przepisala mi reszte lekow jakie kazali brac w szpitalu, dala mi tez cos na tradzik....... nic jej za bardzo nie interesowalo np jak mowilam, ze mialam zawsze krwawienia miedzy miesiaczkami i ze chcialabym sprawdzic hormony...... a ona na to, ze z hormonami jest wszystko wporzadku bo przeciez bylam w ciazy!!!!!!!!!!!!!!!! nic nie chciala sluchac, mowila ciagle ze to pewnie przypadek i wogole i ze w Anglii nie robi sie zadnych badan, ze dopiero po 3 poronieniu............... mowi, ze moje miesiaczki nie maja tu nic do rzeczy........ takze na nic mi skierowania nie dala, to ja mowie, ze w takim razie bede musiala wszytsko prywatnie zrobic.. a ona mowi, ze nie, ze nic mam nie robic, ze praktycznie kazda kobieta w zyciu przechodzi poronienie i to czesto nie jedno, a nie jest o tym tak glosno, bo bardzo czesto porania sie we wczesnym stadium i kobiety myla to z okresem i nie wiedza!! mowila, ze u mnie skoro byl bol i krwawienie w ciazy to pewnie wady genetyczne plodu albo lozysko sie nie przykleilo dobrze...(a ile kobiet ma krwawienia w ciazy i przy pomocy lekarzy i oszczedzajacego trybu zycia moga donosic ciaze i rodza zdrowe dzieci- to co ona tu generalizuje, ze jak krwawienie to wada genetyczna ![]() i ze mam nic nie robic, tylko odczekac 2-3 okresy i zaczac probowac mowi, ze trzeba czekac, zeby macica znowu stala sie twarda, a ja sie pytam to czy bede mogla jakos to sprawdzic- usg czy cos takiego czy juz jest twarda i czy po tej infekcji wszystko ok........... ona mowi, ze ta infekcja nie jest wogole grozna( ta a lekarze mowia, ze moze nawet do sepsy dojsc.......) i ze nic nie bedziemy sprawdzac, nie ma takiej potrzeby i ze mam do niej przyjsc dopiero jak bede w ciazy i ze wtedy normalnie bedzie mi sie przynalezalo 2 razy usg.................... matko!! beznadziejnie sie czuje, chce mi sie wyc jak mozna tak pacjenta zostawic na pastwe losu ![]() ![]() ![]() powiedziala, ze pewnie swieta beda dobrym momentem, zeby zaczac sie starac ![]() dodam na koniec, ze ja tez poczelam sie w swieta Bozego Narodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.