|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIV
Cytat:
Ostatnio wśród moich znajomych 3 pary się rozeszły, które były ze sobą po 6 lat... i kilka par z krótkim stażem... większość moich znajomych to single... dziwnie.. |
|
|
|
|
#1952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
No i dopadają mnie myśli...żeby się odezwać
że nawet jak on nie chce związku, to warto chociaż mieć kontakt koleżeński... wrrr idę spać
|
|
|
|
#1954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że zasne szybko.
|
|
#1955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
już po prawie 2 miesiacach nawet nie cche mi się pisać , pewnie chce zrozumiec tylko jego tok myslenia ![]() Pierwszy miesiac jest najgorszy ciągłe myslenie, a potem uwierz mi juz z górki :P baby muszą się jakoś trzymac i wspierac ,zeby nie pisac do tych dupków
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że z tym miesiącem masz rację...
|
#1957 |
|
Raczkowanie
|
W tym miesiacu raczej nie da rady
w pare dni musiałabys sklerozy dostac ,zeby sie odkochac, jak juz to w styczniu ;p a wiecie co poprawia humor ? Wyprzedaże-od jutra sie zaczynaja
Edytowane przez Qrola Czas edycji: 2015-12-27 o 01:10 |
|
|
|
#1958 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłam sobie z moim facetem przerwę, około 10 dni. On oczywiście dzwonił, przychodził, płakał, starał się, przynosił kwiaty, pisał sms jak bardzo mnie kocha. Spotkaliśmy się w wigilię, wymienilismy prezentami, on oczywiście przepraszal ble ble ble . Długo rozmawialiśmy, i doszliśmy do wniosku, że będziemy się spotykać ale nie wiem czy do siebie wrócimy. On do mnie, że bardzo mu zależy na związku (i zawsze tak było, ja nie chciałam z nim być tylko się spotykać na seks i "takie tam"). Siedzimy wczoraj i on do mnie " zostaniesz z moją mamą ja pójdę do kolegów i wrócę ". No to mu powiedziałam, że nie ma takiej opcji, że jak idzie z kuzynka to ja też chcę iść. Przemilczal. Wychodzimy i rozmawiał przez telefon" no my z kuzynką wychodzimy ". I ja mówię " a ja? ". On na to " no jak musisz to możesz iść z nami ". Obraziłam się i wyszłam. Coś mi się wydaje że długo ten związek nie potrwa.
Potem napisał do mnie, i koniec końców odwrócił kota ogonem że on chciał, żebym szła tylko ja nie chciałam. |
|
|
|
#1959 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mogę spać. Dziś w nocy budziłam się kilka razy i sprawdzałam telefon, czy aby nic nie napisał. To głupie, bo sama się nie odzywam, gdyż uważam, że tak szybciej uda mi się zapomnieć, ale z drugiej strony liczę w głębi duszy, że on napisze, coś zaproponuje. Wiem, że mała szansa na to, ale jakoś nie potrafię uwierzyć w to, że to już naprawdę ostateczny koniec i więcej się nie zobaczymy, nie przytulimy, nie chwycę go za rękę. Mój mózg broni się jak może przed takimi myślami. Wciąż żyję tą głupią nadzieją, że on zatęskni, a pewnie tak nie będzie i serce pęknie mi po raz n-ty. :-(
|
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już od dwóch tygodni śpię po 7 godzin. Dla mnie to mało, ale rano się budzę i spać nie mogę
|
|
#1961 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam inaczej - pierwszy miesiąc był w miarę ok, nie dochodziło to do mnie, były jeszcze mocne emocje i jakaś złudna nadzieja. Zaczęłam tęsknić po około miesiącu i teraz czuję się gorzej niż np. tydzień po zerwaniu. Myślę jednak, że to te etapy po rozstaniu i w końcu będzie lepiej.
|
|
|
|
#1962 |
|
Raczkowanie
|
U mnie jest ciężko
nie mogę spać, jeść, żyć :/ nie wiem co robić ..
|
|
|
|
#1963 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie Moje Drogie, dolączam do wątku, bo dokładnie miesiac temu rozstałam się z facetem po 2 latach i 7 miesiącach związku.
Pojawiła się nowa propozycja pracy u niego we Wrocławiu, którą przyjął, ale jak się okazało nie chciał żebym z nim wyjechała. Ogólnie okazało się, że człowiek mnie bardzo lubi po prostu, natomiast nie jest się w stanie mocniej zaangażować. Także kwas po pas. Od tej pory wymieniliśmy dwa maile z okazji świąt. W ogóle przez ten miesiąc odkryłam, że trudniej niż z tym, ze się rozstaliśmy jest mi z tym, że on się wyprowadza do Wrocławia. No i jestem niecierpliwa w przeżywaniu - chciałabym szybko stanąć na nogi. Edytowane przez Erykah_B Czas edycji: 2015-12-27 o 12:09 |
|
|
|
#1964 |
|
Raczkowanie
|
Moja sytuacja wygląda tak ze facet kochał mnie do szaleństwa..1,5 roku. przez ostatnie parę miesięcy działo się z nim wiele dziwnych rzeczy .. miał mnie w dupie poprostu ..Nie chciał nawet rozmawiać przez telefon . Ostatnio powiedział mi ze sam nie wie czy mnie kocha. Związek zakończył. Typ niesmialego z kompleksami wyrósł na śmiałego pewnego siebie chama. Walczę żeby nie pamiętać o tych chwilach które rujmują mi teraz życie bo sama nie wiem co się ze mną dzieje. Ślepa miłość... Nie mogę spać ani jeść, kobieta która kiedyś miała wiarę i duzo życia w sobie praktycznie jest na skraju dna. Jak to mówią czas leczy rany,ale nie wiem czy moje da się uratować
jestem młoda.. ale nie woem czy będę potrafiła zaufać komukolwiek..
|
|
|
|
#1965 | |
|
she-wolf
|
Cytat:
![]() Drugie pogrubione: nie miałyśmy tego samego frajera czasem? To "nieśmiałe z kompleksami" to po prostu ich przykrywka... żeby zwrócić na siebie naszą uwagę, ech. Potem, wcześniej czy później, jak się pobawią, wychodzi szydło z worka...
![]() Edytowane przez faeria Czas edycji: 2015-12-27 o 12:15 |
|
|
|
|
#1966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Rzecz w tym ,ze mam dostęp do jego fb.. Może zachowuje sie głupio ,ale przeglądam czasem co pisze z innymi.. Nie interesuje mnie to czy wchodze w jego prywatność.. ukradł mi 1,5 roku. Żal mi siebie ze musze czytac jak piszę o jakiejs cycatej koleżance.. szybko sie pocieszył. Nie chce tam wchodzic,wiem ze to nie jest w porządku ale ciągnie mnie jak ćpuna do narkotyków .. ;/ nie wiem co robić .. boje sie wejść bo czuje ze bede jeszcze bardziej przygnębiona ,ale z drugiej strony chcę i to bardzo.. |
|
|
|
|
#1967 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powiem Ci jaki ból jest najgorszy. Strata dziecka. I żaden inny nie przebije tego. Mimo, że nie straciłam swojego. Dzięki Bogu, bo chybaby odwiezli mnie do wariatkowa. Bo na bank bym na łeb dostala. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
boze, Boże co oni maja w tych głowach ![]() Cytat:
Dziewczyny to przejdzie, tylko naprawdę musicie zerwać kontakt.to najbardziej pomaga nawet z największą tęsknota. Ja to sobie takie kręgi zataczam, bo znów z nim rozmawiam, nakręcam się i musze nawracać się na dobry tor :p
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do snu, to minię, na to potrzeba czasu. Ja przez dłuższy czas miałam problem żeby zasnąć, a jak zasnęłam to budziłam się po kilka razy, bo mi się śnił. Teraz przesypiam całą noc, także dajcie sobie trochę czasu, będzie z tym lepiej.
|
|
#1969 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli którakolwiek łudzi się że eks może przeżywa, tęskni itd. to chciałabym rozwiać wasze wątpliwości.
Faceci nie są do tego zdolni. Przekonałam się na przykładzie mojego eks, z którym nie jestem od 4 miesięcy. Wczoraj dowiedziałam się że mój były szuka dziewczyny na sympatii ![]() I wiecie co, z ciekawości podejrzałam go sobie tam, I co ? Po zdjęciach zorientowałam się że jednak był na wczasach na które mieliśmy razem polecieć, tylko rozstaliśmy się na tydzień przed i nie doszło do skutku. Umowa była spisana na niego, więc ten patafian czekał do samego końca, zadzwonił pewnie do biura i przebukował wyjazd na inną osobę, która pojechała sobie za moje pieniądze bo ten skończony idiota nie miał na tyle cywilnej odwagi żeby się ze mną rozliczyć i oddać chociać cześć mojej kasy !!! I takie coś napisało mi życzenia świąteczne - kiedy milkną waśnie spory, w wigilijną noc przyjmij prosze me życzenia. Odpisałam dziękuje, wzajemnie - ale gdybym wiedziała wcześniej że on nie miał najmniejszych skrupułów nie odezwałabym się ani słowem. Chicałam w nowy rok wejść bez uczucia nienawiści ale mogę powiedzieć jedno - tak mnie skrzywdził że życzę mu źle i nienawidzę go !!!
|
|
#1970 |
|
Rozeznanie
|
To mnie najbardziej wkurza, że oni tego nie przeżywają tak jak my!
Nawet jak tak jak mój - płakał razem ze mną na sam koniec ostatniej rozmowy. Nojapierdzielę. A mam w sobie teraz złość i chciałabym, żeby przeżywał równie mocno jak ja. |
|
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
i jak mi się śni, to jest tak, jakbyśmy ze sobą byli :/
|
||
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu będziesz musiała zacząć żyć, ale powoli, daj sobie trochę czasu. Ja jestem idealnym przykładem na to, że kochając kogoś tak bardzo i rycząc za nim dzień w dzień, można sobie z tym poradzić, upłynie dużo czasu zanim zrozumiesz. Nie jest u mnie idealnie, bo też mam w głowie byłego, ale już nie jest tak, że żyje bo muszę, bo inni oczekują tego ode mnie, żyję bo chce i gdzieś w głębi wierze, że coś jeszcze dobrego na mnie czeka, może nie dziś, może nie za miesiąc, ale czeka. I to każdy Ci to powie, potrzeba czasu, jedni mniej, drudzy więcej go potrzebują i wiem jaki to banał, ale jak bardzo prawdziwy. Z czasem zaczniesz wracać do normalności, będzie bolało, bo nie jesteś kamieniem, ale w końcu sobie z tym poradzisz, uwierz.
|
|
#1973 |
|
Rozeznanie
|
Tez sie zastanawiam dlaczego faceci podchodza do tego zupelnie inaczej.
|
|
|
|
#1974 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
żałuje.. bo wolałabym żyć z myślą ze jeszcze będzie żałować i spokojnie zapomnieć. Ale przynajmniej wiem co czuje. ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1975 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Nie pisałam tutaj jakiś czas, bo zajęłam się pracą i studiami i jakoś tak myśli o byłym pojawiały się coraz rzadziej, no ale cholerne święta... nie złożyliśmy sobie nawet głupich życzeń, nic, zero. oszukiwałam samą siebie że na nie nie czekam, ale co chwilę sprawdzałam telefon czy może jednak się odezwie...
najgorsze jest to, że poznałam kogoś niedawno, facet się strasznie stara, non stop szuka kontaktu (aż do przesady...), jest mega w porządku, stara się, niby wszystko jest okej a ja nie potrafię tego docenić... nie wiem czy to kwestia czasu bo znamy się bardzo krótko, czy powinnam od razu skończyć z tą znajomością zanim on się za bardzo zaangażuje? od mojego rozstania z eks minęło już pół roku, myślałam że to wystarczająco żeby spotkać się z kimś nowym, zwłaszcza że naprawdę już nie przeżywałam, a tu wszystko wraca....
|
|
|
|
#1976 |
|
Raczkowanie
|
Najgorsze jest to ,że cały czas jestem w szoku .. jego zachowaniem..
Ten który mnie kochał i obiecywał.. potrafił skończyć to od tak? Nie wiem skąd biorą sie tacy ludzie.. nie sądze na dzień dzisiejszy ze spotkam kogoś,ze mogłabym kogoś kochać z taką siłą jak tego na którym sie przejechałam. I choć traktował mnie jak cham nie dociera do mnie nic ,tęsknie za nim a żal jaki w sobie noszę .. brakuje słów na to jak się czuje kobieta tak potraktowana..
|
|
|
|
#1977 |
|
Rozeznanie
|
Tak nas czytam i zastanawiam się czy gorzej jak facet mówi, że kocha a potem zrywa od czapy i nie wiadomo o co mu chodzi, czy jak nie kocha, jest z Tobą i nagle postanawia Ci oznajmić, że Cię lubi po prostu bardzo. Co też ludzie płci męskiej mają w głowach to ja nie wiem.
|
|
|
|
#1978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz zastanowić się czy też Ci trochę zależy,mimo tego spróbuj go bliżej poznać ,może poczujesz się dobrze z tym mężczyzną Wiadomo że wszystko wraca,ale zamknij ten rozdział z byłym - minęło juz sporo czasu , musisz spróbować ułożyć sobie życie
|
|
|
|
|
#1979 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mi chyba powoli przechodzi, mam taką nadzieję Została mi tylko straszna zazdrość o tą dziewczynę. Wiem, że to złe, ale mam nadzieję, że im się nie uda. Pewnie będą razem, ale chciałabym żeby poznała jak najszybciej jaki jest naprawdę i go zostawiła. Podła jestem. Macie jakieś sposoby na zazdrość? |
|
|
|
|
#1980 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
Dziewczyna nie jest w sumie nic winna,ale gdyby mój były miał nową dziunię to życzyłabym mu tego samego co Ty Na zazdrość nie ma lekarstwa , tak samo jak na miłość.. niestety.. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

że nawet jak on nie chce związku, to warto chociaż mieć kontakt koleżeński... wrrr idę spać
już po prawie 2 miesiacach nawet nie cche mi się pisać , pewnie chce zrozumiec tylko jego tok myslenia 

Została mi tylko straszna zazdrość o tą dziewczynę. Wiem, że to złe, ale mam nadzieję, że im się nie uda. Pewnie będą razem, ale chciałabym żeby poznała jak najszybciej jaki jest naprawdę i go zostawiła. Podła jestem.