|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3242 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
![]() Nie...moje surowej ryby nie tkną, nawet nie ma mowy ![]() Wolowinkę już tak , kurczaka też chętnie, Tlustemu wszystko jedno czy surowy czy gotowany, byle z mięsa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nawet mialąm Taste w koszyku, ale jakoś tak...no nic, następnym razem im wezmę ![]() 2.A no, może faktycznie dla tego marudzą i kręcą nosami, że nie ma wszystkeigo co powinno być , a nie że im się nudzi. Wiem,że Whiskas jest syf, dostają sporadycznie , raz na jakiś czas puszkę /garść na 4 mordy , nie hoduję ich na tym ![]() Nie wpadłam,żeby im puszkowanego tuńczyka jako przysmak kupować, dzięki za inspirację. Pewnie dla tego,że sama nie użwam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. O jaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale no nie mogę kupić, mam 6 szamponów ![]() ![]() ![]() ![]() Będę dzielna, zużyję swoje i dopiero uderzę po zestaw obiadowy - chleb jajca i kwaśna mleko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Wpisz tu zomzing
|
ależ prosz, jeszcze Orijen z tych 'holistycznych', ale obecnie z tych trzech głównych (Acana/Orijen/Taste of the Wild) ostatni wypada najkorzystniej cenowo
|
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ile ma wzrostu, że tak spytam? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko 205 ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zakorzenienie
|
O tak, to na pewno, ale nie wychodziły na mnie takie lekkie i subtelne
![]() ![]() ![]() Staaare kulkowe Meteoryty dawały taki efekt. Blurowały, utrwalały, znosiły błysk, ale nie było widać pudru, oraz nie pozostawiały brokatu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba już nie do zdobycia, żałuję że nie zrobiłam zapasu ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-12-27 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam takie ciśnienie na pudr, bo z moją cerą, jakikolwiek specyfik nie nałożę by day, to potem w ciągu dnia i tak wyłażą kratery i tona sebum. A matowanie tego klasycznymi pudrami prasowanymi, robi nic innego jak ciasto. Wygląda to gorzej, niż niezmatowanie ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już obczaiłam całą drogerię - wszędzie mąka, mąka, mąka. Zero subtelności ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-27 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Piers do przodu
|
Spoo dzięki, wolę sałatkę
![]() Teraz siedzię i rozkminiam, czy potrzebuję dwch paletek w Douglas online za te 30 % taniej ![]() Karkki - a widziałaś tą paletkę Diora Jardin - zielenie i niebieskie http://www.sephora.pl/Makijaz/Palety...cieni/P1940006
#3252 | |||
Raczkowanie
|
Dobry wieczór znad powolnego, lecz skutecznego pozbywania się rezerw świątecznych. Marzę o chińszczyźnie albo pizzy
![]() Cytat:
![]() Cieszę się że się pogodziliście. Długo używaliśmy Royal Canin (różnych, bo kot jest czymś w stylu kociego bulimika a kotka je normalnie, więc ciężko było wybalansować), ale się przerzuciliśmy na Canagan. Rozmawialiśmy z osobami które współpracowały z Caninem i twierdzą, że zakończyły współpracę bo ostatnio zaczęli dosypywać syfu do karmy, i że jest to taki koci uzależniający fastfood :/ A po Canaganie koty, choć wybredne, są zachwycone, i mamy wrażenie że mają więcej energii i jakoś tak więcej hasają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. A nawilżacz powietrza ma? ![]() Mnie na grzejniki pomógł ten lotion z kwasem hialuronowym z Hada Labo, jako wspomagacz. 3. Oskię też bym chciała, ale żeby wydawać 2 stówy na mydło do twarzy mi się nie uśmiecha ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie podkład się pod nią lepiej wtapia i staje całkiem niewidoczny taki właśnie efekt woalu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Brawo! Dobre ołówki to podstawa - pamiętam, jak w czasach, kiedy w zaopatrzeniu plastyków nie bylo niczego, dostałam w prezencie paczkę węgla rysunkowego - boszszsz, jak mi nim szlo! Ręka sama rysowała, płynęła po papierze. Dla mnie wtedy węgiel był podstawą - a dla Ciebie ołówek - rozumiem radość bardzo dobrze! Ja też, tym bardziej, że ten czas milczenia chyba nam obojgu dał wiele do przemyślenia Super! Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję, kochana Cytat:
Mam plan - wracam do marszobiegów I tabsy nasenne odstawiłam ![]() Zamieściłam wczoraj na blogu pełen goryczy wpis - i przy kolacji powiedziałam o tym W. Odpowiedział "Wiem, czytałem, rozumiem cię". I prezenty były, i opłatek - Gucio życzył Wojtkowi, "żebyś wszedł na teatr i dostał mnóstwo oklasków" (miał scenę na myśli ![]()
![]() |
#3256 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 1. Zgadzam się. Mam identyczne odczucia, plus ultra krem mnie zapchał ![]() ![]() ![]() 2. Nie ma ![]() 3. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A limitowanki Clarinsa testowałaś? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Widziałam i macałam ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie, co do pyska, znalazłam rozwiązanie idealne, choć zaskakujące. A mianowicie na umytą twarz nakładam krem przeciw podrażnieniom, od którego cera staje się bledsza, ale też lekko błyszcząca, napięta i jakby jędrniejsza, potem tylko korektor na newralgiczne miejsca (a właściwie CC) i matowię sobie środek twarzy lekkim muśnięciem pudru w kamieniu, japońskim pędzlem. I ciutek różu. Na usta tylko nawilżacz z "kroplą koloru" Maybelline Baby Lips i koniec. Tzn. oczy robię też, ale nie o nich mowa (rzęsy i brwi - podstawa). Zdziwiło mnie, że mimo, że to puder, czyli proszek, nie wchodzi ani w pory, ani w zmarchy. Wygląda bardzo naturalnie. A to, co nie zmatowione, daje lekki efekt rozświetlacza.
![]() |
#3259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też mam pytanie o jedzenie dla futra. Czy jest jakaś sucha, ale miękka karma?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie testowałaś ![]() Niby są "naturalne" ItCosmetics itp - ale ponownie, nie lokalnie do obczajenia. I cena ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
To ja :)
|
Cytat:
Nie mogę zasnąć. Choroba, rano zombie będę znowu.
![]() |
#3262 |
Piers do przodu
|
Kurczę zamówiłam, zapłaciłam z promocją i w potwierdzeniu mam jedną paletkę w pełnej cenie a drugiej nie mam
![]() A wybrałam moje kolory, Diora 718 Taupe Design i MAC Veluxe Pearlfusion Cool Companions ![]()
#3263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |
Zakorzenienie
|
![]() Dziś to pewnei "zasługa" pełni, ale przez resztę miesiąca upatruję "winowajcę" w earl greyach ![]() ![]() W temacie świątecznego jedzenia byłam z siebie dumna, czułam się lekka jak piórko, lepiej niż zazwyczaj. Zjadałam małe porcje, ale delektowałam się smakami, czułam się normalnie, zaspokojona spożywczo, smakowo, nieprzejedzona. No żyć nie umierać. I nagle teraz bam! PMS! Kabanosy poszły w ruch, doprawione Rumkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Cytat:
![]() Serio? Ichni compact taki kryjący? No to dzięksy ufff. ![]() ![]() ![]() 2. Kryolan hmmmm. No nie pomyślałabym, kojarzę ich właśnie z efektem maski. Rozumiem, to miałą być polska alternatywa do maskowania ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-28 o 00:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Zakorzenienie
|
Karkki-ups, przepraszam, pomyliłam adresata wypowiedzi-tak to jest jak isę robi kilka rzeczy na raz
![]() Widzę, że o pudrach mowa, ja lubię sypki Les Voilettes Guerlain, ciut koryguje, daje mat , ale nie taki całkiem płaski, u mnie wygląda naprawdę dobrze, chociaż opakowanie mnie wkurza, bo choć wygląda ekskluzywnie, to nie nadaje się do torebki, musi być cały czas postawione w pozycji poziomej (ja odkleiłam tę taśmę zabezpieczającą i wyjęłam puszek, bo używam pędzla). Fajne są też prasowane meteoryty, ale te już nie korygują, dają efekt odświeżenia, rozświetlenia twarzy i są dość subtelne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3267 | |
Mother of Cats
|
Ju, ufff
![]() Cytat:
Ad. 2. Wyguglałam - super! Już widzę swoje futra w akcji ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam wszystko ![]() No ja niezmiennie Narsa polecam, dla mnie ideal....tylko fakt, chyba się nie da u nas przetestować...i kompakt w poruwnaniu do sypańca wypada naprawdę kiepsk, niby to samo, ale efekt calkiem inny....kompaktowy dużo gorszy ![]() Cytat:
![]() Tam od razu , to miłość jest ![]() Dla mnie ta karma ma jedną podstawową wadę, cena ...no nic, moje będą musialy się obejść smakiem i jeść to, na co pańcię stać ![]() Cytat:
![]() Za to limitkę Catrice posłałąm po dwóch użyciach w świat, straszne ją widać było u mnie i się ciastoliła, Essence nawet lakiery do paznokci nie chcą mi się trzymać ...jak widać wszystko kwestia cery/skóry.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście na początku koty mogą się na nową karmę rzucić (jeśli będzie wyjątkowo smakowita, jak np. Acana z rybą) i może się wydawać, że szybko chrupki schodzą, ale z czasem będą jadły tyle ile potrzebują. Koniec końcem bilans wychodzi na plus dla droższej karmy ![]() ![]() Moje jedzą Taste of the Wild i jako smakowity kąsek Acanę z rybą. I jeszcze raz dzięki za zieleniaka, zagości u mnie na stałe ![]() Dobry baru ![]() czy Rejcz zna olej z marakui? ![]() a i oswoiłam Anabelki, oczywiście te kryjące ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3270 | ||||
Panaroja
|
snad gluta z zatok
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja się nie ważę . Dopiero jak wszystko zjem co jest do zjeścia ![]() Cytat:
Niech ktoś mi guowę utnie razem z zatokami pliiis ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.