Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :) - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-28, 21:35   #1201
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VII :)

Ja mam program dzieciecy z dluzszym plukaniem mam zel lovela i plyn do plukania z chiko

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 21:37   #1202
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A nie masz normalnego codziennego programu? Bo ja na takim bede brała, bez żadnego podwojnego plukania czy płynu. Tak samo jak zazwyczaj piorę nasze rzeczy. Proszek/płyn, 40 stopni i wsio
Mam . Ale tak się właśnie zastanawiałam czy nie za dużo tej chemii i lepiej włączyć dodatkowe płukanie (ale to pozbędzie się też zapachu), czy może jednak nic nie kombinować i dodać płyn do płukania żeby mimo wszystko ładnie pachniało. Ale z drugiej str, na taką malutką skórkę tyle chemii i się zakręciłam

+ =
nieznajoma0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 21:38   #1203
_polly_
Zakorzenienie

A u mnie coś się z pralką dzieje. Jak daje proszek i płyn do pojemnika, to zdarza się, że na przypadkowych ciuchach pojawiają się tłuste plamy. Wyszorowałam wszystko co się dało, kupiłam specjalny płyn do mycia pralek i nic.

Mam dobrą figurę. Koło to też figura.
_polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 21:39   #1204
monikmi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
Mam pytanie o lovelę: będziecie prac w żelu/ proszku. Ale co później? Dodatkowe płukanie czy będziecie dawać płyn do płukania?
Ja nie mam żadnego specjalnego programu dla ubranek dziecięcych. Dzisiaj prałam pierwszy raz ciuchlandowe łupy, użyłam proszek jelp i płyn do płukania też jelp, prałam w 60stopniach bo tyle mam do bawełny. Lovelę też mam, ale jeszcze nie testowałam i płyn do płukania chicco.

monikmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 21:49   #1205
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Monikmi, prześliczna Wiktoria Nie mogę się mojej kruszyny doczekać

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Ja mam program dla dzieci, więc nie będę kombinować.

No i próbowałam ten koszyk na gemini skompletować ale wysiadam
Stary 2015-12-28, 22:12   #1206
sowa2806
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kiinga26 Pokaż wiadomość
Teraz zakładając kartę dostałam olejek przeciw rozstepom za grosz.

Słyszałam wlasnie ze sie dostaje cos tam za założenie karty. Ja robiłam juz 3 razy zakupy za okazaniem karty i nic. Ciekawe czy im sie tam wyświetla na monitorze czy poprostu maja taka umowę ze przy założeniu cos tam dokładają.
sowa2806 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 22:12   #1207
_emma
Zakorzenienie

Monikmi przesłodka Wiktoria

Zaginęła mi moja lista wyprawkowa.. mam nadzieję, że znajdzie się na innym dysku bo męża zatłukę za to grzebanie
Stary 2015-12-28, 22:15   #1208
sloneczko4477
Zadomowienie

Ja ostatnio zrobiłam zakupy za 50 zł i dostałam koszulkę dla dziecka za 1gr
Idę spać zostałam sama na sali bo dziewczyny wypisali to się wyśpię dobrej nocy
Stary 2015-12-28, 22:16   #1209
fasolka1987
Zadomowienie

Monikmi śliczna siostrzenica

Ja będę ciuszki prała w Loveli, mam program "dla dzieci" 2,5 godz pranie więc chyba z dodatkowym płukaniem.
Stary 2015-12-28, 22:46   #1210
kallina_2014
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bonku Pokaż wiadomość
Ja tak pobieżnie czytam te blogi itd te dziewczyny dostają kupę kasy za polecanie danych artykułów nie wątpię ze wiele opinii jest szczerych itd ale miedzy tym wszystkim sprytnie sa wplecione reklamy
Ja też tak myślę.

Cytat:
Napisane przez nieznajoma0 Pokaż wiadomość
Mam pytanie o lovelę: będziecie prac w żelu/ proszku. Ale co później? Dodatkowe płukanie czy będziecie dawać płyn do płukania?
Ja w tym mleczku Lovela upiorę i potem uprasuję i chyba będzie ok?
Stary 2015-12-28, 22:52   #1211
fasolka1987
Zadomowienie

Dobranoc Dziewczyny. Do jutra
Stary 2015-12-28, 22:53   #1212
_emma
Zakorzenienie

Chyba d.pa.. lista przepadła, a nie chce mi się pisać drugiej..
Może któraś z Was skopiowała tą, którą tu wrzucałam??
Stary 2015-12-28, 23:05   #1213
Kiinga26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
Słyszałam wlasnie ze sie dostaje cos tam za założenie karty. Ja robiłam juz 3 razy zakupy za okazaniem karty i nic. Ciekawe czy im sie tam wyświetla na monitorze czy poprostu maja taka umowę ze przy założeniu cos tam dokładają.
Ja dostałam wiadomość na maila, że przy okazaniu karty będę miała ten olejek za grosz.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kiinga26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 23:25   #1214
Gosiaczek2507
Zadomowienie

GG do Gosiaczek2507

emma ja mam tylko to nie wiem czy o to chodziło??
http://www.bliskodziecka.com.pl/wyprawka-noworodka/

dobranoc

blog

http://tworczoscgosiaczka.blogspot.com/
Gosiaczek2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 23:58   #1215
nessea
Raczkowanie

Witam Was w nocy
Cytat:
snilo mi sie ze miałam Nuneczka w pracy w której pracowałam 3lata temu i wychodziłam go karmić co chwile ale ze on piersi nie umiał ssać to mu tak strumieniem do buzi pryskalam heh masakra
Mialam podobny sen osotatnio Karmilam corcie a mleko samo lecialo

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy po 30 tygodniu macie częstsze wizyty u lekarza? Ja miałam wizytę w wigilię, a lekarz chce mnie widzieć 14 stycznia.
Ja odokad dowiedzialam sie o cukrzycy bede miala wizyty co 2 tygodnie. Ale moze Twoj lekarz zalecil ta wizyte glownie ze wzgledu na to badanie. Ponoc jest ono bardzo wazne, bo gdy bakteria zostanie wykryta, ciezarnej trzeba podac antybiotyk 24h przed porodem naturalnym, bo inaczej moze zarazic dziecko, a to niebezpieczne dla maluszka.

Cytat:
Napisane przez Darkanddark Pokaż wiadomość
A który z tych trzech kremów jest najlepszy - linomag bobo, sudocrem czy bepanthen?
Ja uzywalam sudocream ale okazyjnie, bo nie bylo potrzeby. Po porodzie mylam synka w wanience waciakmi nawilzonymi woda. Wazne zeby do kazdego oczka uzyc osobnego wacika. Tyle pamietam Uzywalam tez oliwki do ciala, chusteczek do pupy i to tyle z kosmetycznych rzeczy.

Cytat:
Napisane przez verrerie Pokaż wiadomość
Ja juz po USG! Synus rosnie wspaniale, wszystko ma ok, wazy 1440g.
Super! Duzy chlopak

Cytat:
Napisane przez _polly_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny, polecicie mi jakieś fajne planszówki/karcianki?
My z Tz lubimy grac w gre planszowa 'Ryzyko'

Cytat:
Napisane przez sloneczko4477 Pokaż wiadomość
Miałam badania ginekologiczne Liwka waży prawie 1800 g i wszystko u niej okej
Super ze tak dobrze sie Toba tam zajmuja. A z corci to juz niezly bobasek

---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

monikimi Sliczna siostrzenica i bardzo udane usmiechniete zdjecie

---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

Chyba dodalam za duzo cytatow i nie moge odpowiedziec na wszystko co chcialam
U mnie poprzednia noc minela paskudnie. Nie moglam spac bo swedzialo mnie cale cialo. Wczesniej mialam tak tylko z dlonmi i stopami, a poprzedniej nocy po prostu dostawalam szalu od tego swedzenia. Az obudzilam Tz-ta z bezradnosci. Doszlismy do wniosku ze moze skora jest sucha, wiec o 1.30 w nocy wykapalam sie, wysmarowalam oliwka a objawy nie zniknely, ale zasnelam ze zmeczenia. Rano okazalo sie ze przychodnia zamknieta, wiec zadzwonilam do szpitala, do ktorego chodze na wizyty i polozna powiedziala ze mam przyjechac. Pobrali mi krew, cisnienie, mocz w normie (poczulam ulge, bo z tym tez u mnie roznie bywa), podlaczyli mnie pod ktg, ale Mia tak sie krecila ze zapis badania nie wygladal ciekawie, bo ciagle byly jakies przerwy na wydruku, wiec musieli powtorzyc po jakims czasie, ale przynajmniej za drugim razem byla spokojniejsza i lekarz byl zadowolony. Ogolnie lekarz podejrzewa cholestaze, jednak podstawowe wyniki watroby wyszly w normie, ale na inne musze czekac do srody, albo poniedzialku (zalezy jak duzo pracy bedzie w laboratorium) a wtedy, jesli wszystko bedzie w normie to co tydzien bede miala badana krew pod katem watroby, a jesli cos bedzie nie tak to dostane jakies leki. Poza tym dostalam jakies tabletki ktore powinny pomoc jakos na to swedzenie, wiec zobaczymy. Troche sie dzieje u mnie w tej ciazy, bo i cisnienie bywa za wysokie, cukrzyca, bakteria i jeszcze to Nie wspomne o przeziebienio-chorobach, ktore tez nas nie ominely Mam jednak nadzieje ze Mia trzyma sie tam dzielnie i ze dotrwamy do konca

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Zaczelyscie pisac o zakupach dla maluszkow i zorientowalam sie ze ja tez do tylu jestem w tych sprawach i zaraz otworzylam word'a i juz zapisuje co potrzebne Dzieki Wam przy okazji zaznaczylam opcje w sklepie Boots (cos jak polski rossman) ze spodziewam sie dzidziusia i tez bede dostwac rozne kupony, promocje na produkty dla corci. Mialam juz dwano to zrobic ale ciagle wylatywalo mi to z glowy, ach ten kalafior... A teraz dopadla mnie zgaga... Ide napic sie mleka. Ostatecznie przy lozku stoi syrop na zgage, wiec uzyje jak mleko nie pomoze. Kolorowych snow Znikam i mam nadzieje ze ta noc bedzie laskawsza
Stary 2015-12-29, 00:03   #1216
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2015-12-29, 00:17   #1217
Bonku
Wtajemniczenie

Fjolek a znalazlas gdzies sama gondole? Bo ja wszędzie widzę 2w1 lub 3w1 tez bym chyba wolała jakas mala zgrabna spaceroweczke bo jednak te 3w1 są takie duże, spaceroweczki quinny mi sie podobają

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

A nie za wczesno na pranie ciuszków? Przez 2miesiace to juz nie będą takie świeże, u nas nie ma programu na dziecięce wiec w 40stopniach walne nad plukaniem sie zastanawiam wlasnie przez ta chemie zapytam siostry jak prała
Bonku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 06:42   #1218
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez verrerie Pokaż wiadomość
Ja juz po USG! Synus rosnie wspaniale, wszystko ma ok, wazy 1440g. Ja oklamalam pania ginekolog co do wagi odjelam kilogram, kurde przeciez by mnie chyba zabila

Czytam o waszych zakupach, no masakra ja jeszcze nie mysle o tym
Myślisz ze naprawdę przeraziloby ja te Twoje 8kg? Kurcze przecież to mało, a już na pewno nie przekraczasz żadnych norm.
Ja to się już boję stawać na wagę.
Cytat:
Napisane przez Kiinga26 Pokaż wiadomość
Ja dostawałam powiadomienia mailem,że w wybranej przeze mnie drogerii czeka prezent dla malucha. Jak skończył 6 miesięcy, 12, później 18 przychodziły paczki z upominkami. Czapeczki , skarpetki ,zabawki. Trzeba otwierać maile od programu rossnę
Teraz też mailem dostałam info o olejku za grosz

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Ja na samo cięcie plan porodu też wypełniam. Niektóre punkty dotyczące pobytu na oddziale położniczym też. Ale akurat te punkty dotyczące karmienia piersią i tematyki z tym związanej omijam, bo karmić nie chcę.
A no to ja standardowo omijam takie maile
A mogę zapytać czemu nie chcesz karmić piersią?

Co do kosmetyków to ja przy pierwszym synku więcej stosowałam. Do kąpieli Oilatum potem go smarowalam czymś, tez emolientem. Drugiego nie smarowalam prawie wcale. No może kilka razy a kapalam w babydream. Jeden i drugi ma gladziutka ładna skórę, wiec uważam ze nic dziecku nie potrzeba. Do pupy tylko maść bepanthen. I to też tylko przy odparzeniach.

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

A tak w ogóle to dzień dobry
Dziś mnie czeka wielkie pakowanie w kuchni, w sypialni i innych szpargalow. Przeraża mnie to, bo tego jest tyyyyyle...
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 07:01   #1219
Kiinga26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Myślisz ze naprawdę przeraziloby ja te Twoje 8kg? Kurcze przecież to mało, a już na pewno nie przekraczasz żadnych norm.
Ja to się już boję stawać na wagę.

A no to ja standardowo omijam takie maile
A mogę zapytać czemu nie chcesz karmić piersią?

Co do kosmetyków to ja przy pierwszym synku więcej stosowałam. Do kąpieli Oilatum potem go smarowalam czymś, tez emolientem. Drugiego nie smarowalam prawie wcale. No może kilka razy a kapalam w babydream. Jeden i drugi ma gladziutka ładna skórę, wiec uważam ze nic dziecku nie potrzeba. Do pupy tylko maść bepanthen. I to też tylko przy odparzeniach.
Nie jestem zwolenniczką karmienia piersią Nie ciągnie mnie do tego. Jestem chyba na to zbyt wygodna. Oboje miałam od początku na mm i rozwijali się prawidłowo i zdrowo.
Chociaż Po pierwszym porodzie bardzo chciałam karmić, ale w ogóle nie miałam pokarmu. A w drugiej ciąży już wiedziałam że karmienie to nie jest coś, co chciałabym robić. Zresztą po drugim porodzie ani kropla mleka mi nie poleciała. Teraz nawet nie wyobrażam sobie, że mogłabym karmić piersią
Co nie znaczy, że mniej kocham swoje dzieci
Podziwiam mamy, które decydują się na kp. Wymaga to trochę poświęcenia i wyrzeczeń. A ja chyba nie jestem do tego stworzona :

Współczuję całego zamieszania przeprowadzkowego. My to przechodzilismy w maju.

Dzień dobry.
Dzisiaj pospałam całe 5 godzin
Idę zrobić sobie kawę

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ----------

W kwestii kosmetyków.
Do pupy używałam mąki ziemniaczanej, zielonego linomagu, a w razie kryzysu bepanthenu.
Do kąpieli i po kąpieli używałam kosmetyków mustela bebe, ale za Waszą sprawą poczytalam sroke o musteli i włos mi się na głowie zjeżył. I teraz nie wiem co do kąpieli dla dzidziusia baby dream mi się nie podoba ze względu na zapach.
Może postawię na Nivea baby

Stary 2015-12-29, 07:03   #1220
Lewek
Zakorzenienie

Kinga nie oceniam nie krytykuje każda mama robi jak uważa. Ważne ze potrafisz szczerze powiedzieć co myślisz.

No ja nie wiem co gorsze pakowanie czy rozpakowywanie. Jutro mama mi pomoże w sprzątaniu i układaniu. Jakoś to ogarnę w sylwka pewnie pierwsza nocka. Ciekawe jak chlopaki będą spać bo przecież śpimy z nimi z tż oddzielnie
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 07:04   #1221
nieznajoma0
przyczajony tygrys

Dzień dobry. Dziękuję za odp ws prania
Bonku, ja już 2x byłam w szpitalu na podtrzymaniu. Teraz przez końskie dawki magnezu jest ok (tfu tfu), Jak sama sobie nie popiorę i nie uprasuję to nikt mi tego nie zrobi (a różnie później może być). Tzn jakbym teściową poprosiła to może by i uprała, ale po swojemu - nie tak jak ja chcę . A siostry tż nie chcę o nic prosić.

Pierwsze chemiczno-okołoporodowe już za mną. Na razie tylko lovela, koszula do karmienia, sól, szczotka do czesania i pieluszka "wyjściówka" . Niedużo, bo niedużo, ale cieszy. Jak mi przyjdzie to ewentualnie podlinkuję Wam sprzedawcę. Tego co, Szczeperka podlinkowywałaś, też sobie zapisałam

Emmo, ja mam od Ciebie takie coś z V części: pampersy, chusteczki, mączka ziemniaczana, płyn babydream,octenisept, gaziki, patyczki, tantum rosa, podpaski,majtki jednorazowe, pdkłady na łóżko, lewatywa. Tylko nie mam daty, z kiedy (zrobiłam zdjęcie całemu postowi. Nie ma to jak pamięć fotograficzna )

+ =
Stary 2015-12-29, 07:24   #1222
Kiinga26
Zadomowienie

Cytat:
Kinga nie oceniam nie krytykuje każda mama robi jak uważa. Ważne ze potrafisz szczerze powiedzieć co myślisz.

No ja nie wiem co gorsze pakowanie czy rozpakowywanie. Jutro mama mi pomoże w sprzątaniu i układaniu. Jakoś to ogarnę w sylwka pewnie pierwsza nocka. Ciekawe jak chlopaki będą spać bo przecież śpimy z nimi z tż oddzielnie
Zdecydowanie rozpakowywanie jak dla mnie
W jakim sensie oddzielnie? To znaczy Ty z jednym, a tż z drugim? Po przeprowadzce planujecie to zmienić? To są w sumie duże chłopaki już.

Stary 2015-12-29, 08:07   #1223
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eeyesblue Pokaż wiadomość
malinka9191 wspolczuje z tymi dostawami.. wystraszylas mnie! my jutro zamawiamy wozek i na allegro, mialam czekac do promocji, ale juz wole zamowic jakby mialo nie dojsc na czas..a juz przy takich wydatkach te iles zlotych niech strace
gdybym przypuszczała albo gdziekolwiek znalazła informację, że przesyłka tyle później będzie to bym też pewnie na allegro szukała
tylko, że w sumie tylko w tym sklepie był ten fotelik co chcieliśmy dostępny.. No nic muszę czekać ten miesiąc i liczyc, że już nic sklep nie odwali i w połowie lutego wszystko tu bede miała..

Cytat:
Ja tak pobieżnie czytam te blogi itd te dziewczyny dostają kupę kasy za polecanie danych artykułów nie wątpię ze wiele opinii jest szczerych itd ale miedzy tym wszystkim sprytnie sa wplecione reklamy
dokładnie

u tego samego bede zamawiala + Gemini

Cytat:
Napisane przez monikmi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chwaliłam się Wam w grudniu że moja jedyna siostra urodziła córeczkę więc pozwólcie że teraz pochwalę się przynajmniej chwilkę moją śliczną siostrzenicą siostra podrzuciła mi zdjęcia z sesji, pozuje Wiktoria (17 dni) jestem zakochana
Stary 2015-12-29, 08:16   #1224
nieznajoma0
przyczajony tygrys

A zamawiałyście coś od tego sprzedającego? http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=660857

+ =
Stary 2015-12-29, 08:20   #1225
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
A nie za wczesno na pranie ciuszków? Przez 2miesiace to juz nie będą takie świeże, u nas nie ma programu na dziecięce wiec w 40stopniach walne nad plukaniem sie zastanawiam wlasnie przez ta chemie zapytam siostry jak prała
Wg mnie za wcześnie, ja chcę tak za miesiąc, a najszybciej uda mi się za 1,5 prać
Żeby wszystko było na świeżo i pachnące jeszcze

Cytat:
zdecydowanie rozpakowywanie

Dzień dobry.
Ale mnie mdliło w nocy i od rana dalej mdli. Chyba coś mi zaszkodziło..
Dostałam wczoraj jeszcze e-mail ze sklepu gdzie zamówiliśmy wózek, że wysyłka jest tak odległa, bo firma Bebetto ma przerwę świąteczną do 11/01 i dopiero po tej dacie sklep składa u nich zamówienie Normalnie to są jakieś jaja, żeby sklep nie miał na magazynie wózków i żeby dopiero po zamówieniu informowali o tym klientów
Już napisałam do nich e-mail, że szkoda, że nie dali informacji na necie o takim czasie oczekiwania. W życiu bym nie zamówiła wtedy u nich. A fotelik bym znalazła inny.. Teraz pozostało mi czekać miesiąc i mieć nadzieję, że opóźnień już nie będzie, mama dostanie wszystko końcem stycznia i w połowie lutego mi wszystko dojdzie tutaj, zdążę sobie wszystko wtedy poprasować, dokupić co trzeba, a Małej się śpieszyć nie będzie i grzecznie do marca poczeka
Stary 2015-12-29, 08:49   #1226
trzydziescidwa
Zakorzenienie

Dzień dobry
U nas przyśnieżyło w nocy, teraz świeci słoneczko, TŻ chrapie za plecami, mały czka w brzuchu, od razu nastrój lepszy

Monikmi, prześliczna siostrzenica
Lewek, powodzenia w przeprowadzce!
Malinka, Tobie pewnie niedobrze z nerwów przez ten wózek

Co do prania to ja jeszcze się wstrzymam, aż będziemy mieli meble, jeszcze w tym tygodniu chcemy zamówić, żeby było z głowy i też sobie pewnie trochę poczekamy...
Stary 2015-12-29, 09:01   #1227
monicca1989
Zakorzenienie

Też u niego zamawiałam zarówno w pierwszej ciąży jak i kilka dni temu

Cytat:
Napisane przez sowa2806 Pokaż wiadomość
Żeby dostać ten olejek na rozstępy, powinnaś dostać maila, w sklepie wziąć z półki go sama i przy okazaniu karty jego wartość obniży się do 1gr.
Dodatkowo są prezenty przy zakupie za min 50zł i w tym min 1 produkt dla dziecka ub kobiet w ciąży. Prawie zawsze coś dostaję, raz się zdażyło że nic Pani nie miała.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 09:02   #1228
magda16262
Zadomowienie

Witajcie

Ja wstalam o 7 dzis jyz po sniadanku i za godz jedziemy z tz kupic materacyk do lozeczka i odwiedzimy hurtownie dla dzieci

Niestety nie mamy duzo czasu bo o 13.30 siostra idzie do pracy i podrzuci swoja 3 letnia corcie do nas.

Milego dnia kobietki
magda16262 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 09:05   #1229
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale pogoda za oknem, nic się nie chce..
Stary 2015-12-29, 09:12   #1230
verrerie
Rozeznanie

Czesc
Ja dzisiaj niewyspana. Od 4 nie moglam spac Ide dzisiaj do przyjaciolki do szpitala. Wczoraj urodzila coreczke.

Pola ur. 6/10/2011
Ella ur/zm 7/08/2014
Ross ur. 6/02/2016
verrerie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości