Dokument "Chłopaki do wzięcia" - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-23, 05:07   #2971
andrzej2525
Raczkowanie

Dot.: Dokument "Chłopaki do wzięcia"

No to sie głupia uczekała,ciekawe czy jej ten złoty pierścionek za 70zł odebrał?
andrzej2525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-23, 08:58   #2972
malutka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Nadrabiam odcinki. W 86 Bandziorek mówi, że jego dziewczynam może być i z miasta i jakby samochód miała to też by mu nie przeszkadzało. Ludzki Pan
You made my day
Bandziorek to w ogóle mega wyrozumiały chłopina
malutka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-23, 12:55   #2973
Lenka_1993
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorris23 Pokaż wiadomość
Jak to Rysiek napisal : ktos: Kiedy rysiu weselicho? Za tysiac zl hahahaha
R:Nigdy i na pewno nie z Aśka
To jest z fejsa? Aśki czy Ryśka?

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-23, 13:34   #2974
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez vita675 Pokaż wiadomość
wlasnie powinni go juz nie pokazywac i jeszcze dziwne, ze nikt tego na policje nie zglosil. Zamarlam jak powiedzial "jak bedziesz grzeczna" to nie bede cie musial bic! Kazdy popelnia bledy i czasami jest niegrzeczny to nie znaczy, ze musi byc za to bity. Niech matka nie tlumaczy Ryska, on jest poprostu zlym czlowiekiem-alkohol, kradzieze, bicie i wyroki do odsiadki.
ekhm

drogie panie ja wiem, że feminizm itp, ale jak pijana laska wyskakuje z nożem na faceta to jest taki sam poziom patoli. czy może nawet gorszy. od kilku stron wyzywacie go od ścierwa i chodzacego guana. przecież to jest dokładnie ten sam poziom. to nie jest poniewierane dziewczątko. to dorosła kobieta która ma problem z alkoholem i atakuje go pierwsza. nożem. błagam was. piszcie petycje, ale żeby pozbyć się ich obojga. sam ryszard jest jej wart. a ona jego.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

sorry ale dla mnie to nie jest damsel in distress tylko patola in ciąg. także powstrzymajcie się czasami z bronieniem kogos kto ewidentnie tej obrony nie potrzebuje. przecież oni nawet fizycznie mają równe szanse.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-23, 14:15   #2975
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
ekhm

drogie panie ja wiem, że feminizm itp, ale jak pijana laska wyskakuje z nożem na faceta to jest taki sam poziom patoli. czy może nawet gorszy. od kilku stron wyzywacie go od ścierwa i chodzacego guana. przecież to jest dokładnie ten sam poziom. to nie jest poniewierane dziewczątko. to dorosła kobieta która ma problem z alkoholem i atakuje go pierwsza. nożem. błagam was. piszcie petycje, ale żeby pozbyć się ich obojga. sam ryszard jest jej wart. a ona jego.

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

sorry ale dla mnie to nie jest damsel in distress tylko patola in ciąg. także powstrzymajcie się czasami z bronieniem kogos kto ewidentnie tej obrony nie potrzebuje. przecież oni nawet fizycznie mają równe szanse.
Rysiek pato, Aśka też, nie mówię, że nie. Tylko jak moje zainteresowania są znane, tak w tym programie jak dla mnie nie ma na to miejsca. To samo tyczy się Bandziorka jeśli doniesienia to prawda.
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-23, 14:19   #2976
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Rysiek pato, Aśka też, nie mówię, że nie. Tylko jak moje zainteresowania są znane, tak w tym programie jak dla mnie nie ma na to miejsca. To samo tyczy się Bandziorka jeśli doniesienia to prawda.
i tutaj się zgadzam.

ani tego ani tego nie powinno się promować. bo to nie jest normalne. można to pokazywać, ale to nie jest ani program ani ludzie od tego. problem przemocy i alkoholizmu w związku w przypadku obojga płci to bardzo trudny temat i nie podoba mi się jak jest przedstawiany. zgadzam się.

ale niektóre laski tutaj grubo popłynęły.
Stary 2015-12-23, 19:30   #2977
Skarfejs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andrzej2525 Pokaż wiadomość
No to sie głupia uczekała,ciekawe czy jej ten złoty pierścionek za 70zł odebrał?
Jakże by inaczej! Wiesz ile flaszek za 7 dych można kupić?
Stary 2015-12-23, 21:36   #2978
travis
Zakorzenienie

GG do travis

Cytat:
Napisane przez wredna biedronka Pokaż wiadomość
Gdzie on trzymal ta smietane? W zlewie?
Szczerze mowiac myslalam, ze on dodaje farby olejnej

a to nie byla maka z woda? Tak to beltal w tym sloiku
Stary 2015-12-25, 20:27   #2979
dorris23
Pyskatka

Ryszard podobno znow z Asia.
Emituja maraton Chdw.

Swoją droga wątek troche obumarł
dorris23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 21:57   #2980
panJ
Raczkowanie

Umarł, bo sam program zszedł na psy i to strasznie, z początku to było CHŁOPAKI DO WZIĘCIA, a teraz nawet nie wiadomo, jak to nazwać, kręcą oglądalność na patologii, biedzie i ludziach chorych, pokazują facetów z już znalezionymi dziewczynami nie wiadomo po co, a nawet poświęcają sporo czasu postaciom totalnie drugoplanowym (matka Jarka).
panJ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-25, 23:08   #2981
yennefer007
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez panJ Pokaż wiadomość
Umarł, bo sam program zszedł na psy i to strasznie, z początku to było CHŁOPAKI DO WZIĘCIA, a teraz nawet nie wiadomo, jak to nazwać, kręcą oglądalność na patologii, biedzie i ludziach chorych, pokazują facetów z już znalezionymi dziewczynami nie wiadomo po co, a nawet poświęcają sporo czasu postaciom totalnie drugoplanowym (matka Jarka).
Ponawiam pytanie koleżanki powyżej: "Gdzie jest przycisk >>Lubię to!<< ??"
A nie... to nie ten portal
yennefer007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-26, 13:20   #2982
201607121236
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez travis Pokaż wiadomość
a to nie byla maka z woda? Tak to beltal w tym sloiku
O bleeeeeee

Cytat:
Napisane przez panJ Pokaż wiadomość
Tak, wlasnie jak piszesz. Nie wiem po co pokazuja Ryska, Aniele, a urywaja bez zadnego wytlumaczenia watki Wojtka czy Staska.
Poza tym zeruja na chorobach niepelnosprawnych umyslowo jak Bandziorek czy ten nowy bohater. Mi sie to osobiscie niepodoba
201607121236 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 09:05   #2983
andrzej2525
Raczkowanie

Podobno Wojtek jest z okolic Poddębic,ale w którymś odcinku z tym swoim wysokim szpulasem opowiadają o jakiejś chyba Marzenie,która była u Andrzeja,więc chyba niedaleko od Stasia mieszkają.Supermario ma siedleckie tablice,może ktoś kojarzy skąd jest?
Stary 2015-12-27, 20:18   #2984
dorris23
Pyskatka

Cytat:
Napisane przez andrzej2525 Pokaż wiadomość
Podobno Wojtek jest z okolic Poddębic,ale w którymś odcinku z tym swoim wysokim szpulasem opowiadają o jakiejś chyba Marzenie,która była u Andrzeja,więc chyba niedaleko od Stasia mieszkają.Supermario ma siedleckie tablice,może ktoś kojarzy skąd jest?
Tak Marzenka , która bajerowała Wojtka przez telefon to ta sama , która przyjeżdzała wczesniej do Andrzeja ( w któryms odc . myla im schody wejsciowe do domu ale jej twarzy nie pokazywali)
dorris23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 22:07   #2985
kroofka
Rozeznanie

Tradycyjnie poproszę o link, tym razem do 92
kroofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-27, 22:25   #2986
travis
Zakorzenienie

GG do travis

Cytat:
Napisane przez kroofka Pokaż wiadomość
Tradycyjnie poproszę o link, tym razem do 92

myslisz ze juz ktos ma?
Stary 2015-12-28, 09:53   #2987
smerfffetka24
Przyczajenie

a wczoraj na facebooku u Rysia był wpis ze szuka dziewczyny bo ponoć Aśka go zdradza
smerfffetka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 11:23   #2988
pszczolka_maja1979
Raczkowanie

W poprzednim odcinku nie było Kampio-stworków. Już miałam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma, a tu masz babko placek, Kampio w pełnej krasie, włącznie z dziurawą skarpetą. Elegant za dychę

A Ryszard ostatnio ledwie coś napisze na FB, to kasuje, zanim zdąży człowiek obczaić wszystkie komentarze. Może bada w ten sposób tzw. opinię publiczną?

także << i również, też>>
także =/= więc, a zatem, reasumując... i inne twory
pszczolka_maja1979 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 12:12   #2989
_Miyu
Raczkowanie

Ruchard ma na fb status wolny. Joanna "w zwiazku". Wcześniej miała "w związku z Ryszard Dąbrowski".
_Miyu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 18:23   #2990
panJ
Raczkowanie

Znajdzie inną, równie głupią lub nawet głupszą (jest to w ogóle możliwe..?) której też nawciska kitu, ze woli bez gumek, bo mu się z prostytutkami kojarzą. Jaaasne... zwyczajnie nie lubi z gumką ten cwaniak lub jest po prostu zbyt tępy, by ogarnąć używanie antykoncepcji.
panJ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 20:32   #2991
abacef
Raczkowanie

Nie wiem jak Was, ale mnie Joasia wychodząca dumnym krokiem ze spotkania intymnego jakoś obrzydziła :<

A Kampio może dostać zasłużony tytuł pasożyta roku, serio.
abacef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 21:26   #2992
Skarfejs
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abacef Pokaż wiadomość
Nie wiem jak Was, ale mnie Joasia wychodząca dumnym krokiem ze spotkania intymnego jakoś obrzydziła :<

A Kampio może dostać zasłużony tytuł pasożyta roku, serio.
Mnie ona obrzydza od samego początku. Wygląda na niedomytą. Nie wspominając o tym ciągłym eksponowaniu biustu... Niesmaczne.
Stary 2015-12-28, 22:17   #2993
_Miyu
Raczkowanie

Mnie jest szkoda siostry Kampia. Wydaje się być dobra i szczera dziewczyna.
Stary 2015-12-28, 22:27   #2994
kroofka
Rozeznanie

Demoniczny pszczelarz i jego dzwoniące zegary... Jak tak strzelał oczami opowiadając o sylwestrowych planach, to było całkiem creepy

Kampio szuka pracy tak, żeby nie znaleźć. Jego siostra się za to upgrade'owała, brawo dla niej. Fajnie, że rodzice pomagają jej przy dziecku, bo w tej knajpie pewnie pracuje do nocy. W sumie żal mi tych ludzi, bo Kampio zapowiada się na dożywotniego pasożyta. Np. narzeka, że nie mógł rozwozić pizzy bo nie zna topografii miasta, ale już nie wpadnie na to, żeby siąść przy kompie i tę topografię wkuć do pustego łba. Po co, skoro można grillować... Facet dno.

Aśka i Ryszard są obleśni i tępi do kwadratu. I zawsze mają tę samą ścieżkę dźwiękową - a ty jesteś moją lejdi Montaż w tym sreialu daje radę

A co myślicie o bezzębnej miłości pani Anieli? Żarli te delicje jakby ktoś na ich cześć ucztę wyprawił. A po odcinku o seksach Anieli jestem skażona i jak ich widzę, to myślę co on jej robi w stopy wieczorami ;(

Kupowanie samochodu przez Radka przez pół odcinka - litości, chyba naprawdę nie ma już czego pokazywać...
kroofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 22:29   #2995
201604181004
Konto usunięte

gdzie macie ten 92 odcinek1?
Stary 2015-12-28, 22:54   #2996
Lenka_1993
Zadomowienie

Kampio i jego dziura skarpeta - bez komentarza. Pszczelarza było mi dziś wyjątkowo szkoda. Jak opowiadał o tym samotnym sylwestrze i w ogóle. W następnym odcinku wraca kucharz, nie przepadam za nim, choć jest w sumie jednym z bardziej ogarniętych

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-28, 23:55   #2997
_Miyu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
gdzie macie ten 92 odcinek1?
serialnet
Stary 2015-12-29, 07:00   #2998
201607121236
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kroofka Pokaż wiadomość
Demoniczny pszczelarz i jego dzwoniące zegary... Jak tak strzelał oczami opowiadając o sylwestrowych planach, to było całkiem creepy

Kampio szuka pracy tak, żeby nie znaleźć. Jego siostra się za to upgrade'owała, brawo dla niej. Fajnie, że rodzice pomagają jej przy dziecku, bo w tej knajpie pewnie pracuje do nocy. W sumie żal mi tych ludzi, bo Kampio zapowiada się na dożywotniego pasożyta. Np. narzeka, że nie mógł rozwozić pizzy bo nie zna topografii miasta, ale już nie wpadnie na to, żeby siąść przy kompie i tę topografię wkuć do pustego łba. Po co, skoro można grillować... Facet dno.

Aśka i Ryszard są obleśni i tępi do kwadratu. I zawsze mają tę samą ścieżkę dźwiękową - a ty jesteś moją lejdi Montaż w tym sreialu daje radę

A co myślicie o bezzębnej miłości pani Anieli? Żarli te delicje jakby ktoś na ich cześć ucztę wyprawił. A po odcinku o seksach Anieli jestem skażona i jak ich widzę, to myślę co on jej robi w stopy wieczorami ;(

Kupowanie samochodu przez Radka przez pół odcinka - litości, chyba naprawdę nie ma już czego pokazywać...
Dobrze, ze rodzice cisna go by szedl do roboty. Brak znajomosci topografii miasta, jest problemem z pupy. Pewnie ma smartfona, co za problem wrzucic w nawigacje nazwe ulicy
201607121236 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-29, 07:50   #2999
andrzej2525
Raczkowanie

U Kampia jest wesoło,na lajtopa niech sobie mapy ściągnie,Ciechanów to chyba jakieś ogromne kilkumilionowe miasto.Pracować u turka "szybciej szybciej,no szybciej szybciej"Ja pitole wzięła by z bratem dotacje z unii otworzyła jakiś sklep internetowy brat by jej towar przywoził kurier zabierał i lepsze to niż dorabianie jakiegoś turasa pod presją.
Aniela gryzła te ciastka jak Reksio świeży boczek.Tylko patrzeć jak ślązakowi pikawka stanie.
2.10 w cinguecento,no bardzo go kocha ta luba,jak nie załatwi auta koniec miłości majtki na dupe.
Ludzie samotni dziwaczeją.
Stary 2015-12-29, 08:58   #3000
Bartek1110
Raczkowanie

Jeżeli chodzi i Ryśka i Aśkę. Petycja jaką bym wysłał to przymusowa sterylizacja obydwojga. Aby te oszołomy się więcej nie rozmnażały. Niestety ale jedyną ofiarą będzie tutaj dziecko.

Kampio to taki Ferdek. Nie ma dla niego pracy w tym kraju/mieście. Chociaż, nie sorki. Ferdek to przynajmniej co jakiś czas próbuje założyć własny interes i coś zarobić/ zakombinować. Kampio nawet tego się nie chce.
Odnoszę wrażenie, że nawet jak by mu ktoś zaproponował pracę, w której jedynym obowiązkiem będzie wstać, ubrać się i przyjść, przesiedzieć kilka godzin i wrócić do domu. To i tak znalazłby jakieś powody, że nie może jej podjąć.

Aniela to mnie odrzuca tak samo jak Aśka czy Ryszardinho. Te jest skrzywiona psychicznie. Ciągle niby powtarza, że nie chce być dla faceta tylko materacem, ale właściwie jedyna rzecz o jakiej potrafi mówić to właśnie seks.

Bandziorek,.... hmmm
. W sumie po części ma rację. Z jego podejściem do dbania o siebie, sposobem życia to chyba rzeczywiście ratuje go tylko własny odrzutowiec i wyspa z jachtem. Wtedy zapewne jakaś go 'pokocha" Takich osobników nie brakuje, Zreszta wśród obydwojga płci

Edytowane przez Bartek1110
Czas edycji: 2015-12-29 o 09:01
Bartek1110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości