|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
![]() Cytat:
![]() w porównaniu do poprzednich kiedy spalam max 4 godziny z przerwami to bardzo przespana ![]() ![]() Wreszcie miałam czas się zważyć dziś i 6,5 kg poleciało, no więc ważę 0,5 kg mniej niż przed ciążą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() może wecie kogoś do pomocy ....
![]() |
#3393 | ||||||||
Panaroja
|
snad operacji nad zatoką w toku
![]() Cytat:
![]() 2.ale Ci dobrze ![]() 3.ja się do czytnika absolutnie nie mogę przekonać ![]() 4. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2.kolki ![]() Albo bojowy charakter się uwidacznia , palić , gwałcić i rabować jeszcze nie może , to se chociaż powrzeszczy dla wprawy ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.kiedyś liczyłam i zapisywałam tytuły , żeby mając starczą sklerozę po latach wiedzieć, co kiedyś czytałam , ale jakoś mi się odechciało z czasem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Oszyfiście nie dotyczy to osób niepracujących zawodowo , które dzięki niepracowaniu mają czas i na sprzątnięcie oprócz rzeczy naprawdę interesujących ![]() kiedyś pracowałam z kobitką, która myła okna co dwa tygodnie i bardzo się dziwiła , kiedy się dowiedziała że inni tak nie robią ![]() Cytat:
![]() 2.jakoś mi ogólnie przypominają te z kfiatuszkamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3394 | ||
Zakorzenienie
|
A nasodren wypróbowałaś
![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3395 |
Panaroja
|
Neska dobrze prawi - musicie , bo to jest nie do ogarnięcia dla rodziny solo , po prostu się nie da . Chory wymaga całodobowej opieki jak w szpitalu , więc albo ktoś na stałe na dochodząco , albo ośrodek opiekuńczy , w domu to jest po prostu niewykonalne
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- dzięki ale to na nic - i tak mam nadprodukcję ropną , więc tylko antybiotyk . Żadne mukolityki nie pomagają , bakcyle jeszcze się robią radośniejsze jak mają więcej gluta ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() używam do pracy i na co dzień jest super ![]() na imprezy Maybelline Colossal, robi firanki jak dwa razy droższy max factor ![]() przeczytałam "snad operacji nad zatoką w oku" ![]() ![]() ja na theraflu i kawie żyje, byle jutrzejsza impreze wytrzymac, a optem 3 dni na podleczenie zdrowia ![]() ja musiałam, bo do bibliotek w okolicy daleko i nie zdazyłabym przed zamknięciem, a ceny książek za wysokie przy moim czytaniu. I jest git ![]() ![]() Teraz "Nocny patrol" Łukianenki kończę, fajne ![]() ewentualnie płaska szafeczka pod naściennym telewizorem, wysoka niczym próg w drzwiach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-30 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3397 | ||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ad. 2 ![]() Cytat:
![]() Ja odkryłam, że mogę wpie...ć kebaby i nie tyję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3398 |
Niewyczymie.
|
A TAKICH cudów to tym bardziej nie mam.
![]() Zakupiki poczynione. Kupiłam mascarę Miss Manga, dwustronną kredkie do brwi i bezbarwną mascarę do brwi. Przy kasie zauważyłam Chopard Wish Pink Diamond za 5 GBP, ale miałam kiedyś, nie nosiłam, więc nie kupiłam. Później wpadłam do Ulubienego Sklepu gdzie nabyłam olejek Decleor. Zakupy udane, ja szczęśliwa. Ament. ![]() Red, a ja wójt Ci mówię, że na kolki i bąki jest tylko Jeden Najlepszy Sposób. Uzbroić się w cierpliwość i po prostu to przeżyć, bo wiecznie tak nie będzie. Więc nosić ile trzeba, tulić ile trzeba, śpiewać, kołysać, masować i ogólnie starać się didowi ulżyć. Cierpliwość i spokój. ![]() Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2015-12-30 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3399 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() 2 Jak ropa to niestety , chociaż też nie końca jak nie ma gorączki i silnego bólu...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-12-30 o 14:17 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3400 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() znaczy, nie jestem modna ani elegancka, nie posiadam tiwi w dowolnym rozmiarze ani też durnostojków ![]() A u mnie w sobotę po Nowym Roku mają otwarte, i będę mogła pójść i książki powymieniać ![]()
![]() |
#3401 |
Niewyczymie.
|
Ej, w dodatku nie można zapomnieć, że elegancki, modny i nowoczesny dom to przede wszystkim wnętrza biało-białe, z ewentualnym dodatkiem bieli...
![]() W sumie mój dom jest tak niemodny i nieelegancki, że bardziej się chyba nie da. ![]() ![]() Poza tym - totalna babciowata angielszczyzna w każdym pomieszczeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#3402 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. ![]() 3.kawa oczywiście że jak najbardziej ![]() 4.wierzę - ale że nie muszę , to nie korzystam , lubię książki w postaci książkowej i tyle ![]() 5.tak jest, płaska szafeczka jak najbardziej ![]() Cytat:
2.no to się dziwisz że jarl wrzeszczy jak kebaba dostaje ![]() ![]() Cytat:
2.gorączki i silnego bólu zwykle nie ma , ale jeżeli nie ma antybiotyku to ropa tygodniami , wszystko zjeżdża niżej do krtani i oskrzeli i zabawa się w miesiące potrafi przeciągać ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój będzie mega zgredowy albowiem postanowiłam zakupić dywan ...
![]() |
#3404 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Chociaż meble mam zdecydowanie babciowate ![]()
![]() |
#3405 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() Mój też niemodny i nieelegancki , ni huhu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 o tak Ale...jak bierzesz antybiotyk przez prawie rok w odstępach między kuracjami po 2-3 tygodnie ... To się bez sensu robi a w dodatku zauważasz że reszta organizmu zaczyna się sypać w związku z kuracjami ... W moim przypadku w końcu pomogła szczepionka , no i nagminne płukanie , nawilżanie itp ...
![]() |
#3407 |
niecnotliwa dziewica
|
O, a propos antybiotyku - Parabelko, to do Ciebie: przyjaciółki siostra ma trzyletnią córeczkę. Mała ma nawracające stany zapalne dróg oddechowych - a to zapalenie płuc, a to oskrzeli, a to coś jeszcze. I za każdym razem faszerują ją antybiotykami - co parę miesięcy. Nie za często to aby?
#3408 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3409 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3410 |
Niewyczymie.
|
U mnie przede wszystkim drewno - jasne, ciemne, wszystko z innej parafii. Do tego tapicerki, zdobione poduchy, 'perskie' dywany, lampy lampki i durnostojki, łobrazecki, zdobione talerzyki na ścianach, czarno-czerwono-srebrny kominek... jak u Cyganki w tobołku.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3411 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie testowałam.... myślę, że po świętach jestem wystarczająco zaszczepiona... ![]() Cytat:
![]() 2. siostra exteza pracowała kiedyś jako au pair u niemca, okna myła codziennie ![]() ale jeździła z nimi na wakacje do hiszpanii, woziła się ich porsche, kupili jej narty, porządną lustrzankę i masę innych gadżetów, więc nie narzekała... Cytat:
![]() ![]() ja dotąd próbowałam właśnie chyba samych mieszanek i fujałam na wszystkie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3412 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3413 |
Niewyczymie.
|
Gdzieś kilka stron temu obiecałam, że podzielę się opinią o Yardleyach
![]() Więc słowa dotrzymuję ![]() Oba są naprawdę piękne i 'autentycznie' pachną, nie wyczuwam plastikowych sztucznych kwiatków. English Rose to najprawdziwsze różowe różyczki razem z łodygami. Przypiomina mi Red Roses od Jo Malone, ale English Rose jest słodsze, bez tej mokro-ziemistej nutki. W połączeniu z talkiem do ciała trwałość to akieś 4-5h, bez talku - jedynie 2h. English Lavender to naprawdziwsza w świecie lawenda z ziołami. Ostra, słodkawa, baaardzo zimna, wzbogacona ziołami. Podoba mi się, ale jakoś nie jest na mnie zbyt 'noszalna', dlatego psikam się tylko przed pójściem spać. ![]() ![]() Od jutra testy Bluebell. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3414 |
Wpisz tu zomzing
|
takich kaków nigdzie nie było? ;P
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- nie powinnaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie widziałam, ale ja się rozglądam głównie za smokami i jednorożcami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3418 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A z pozytywów, hmmm no nie wiem, chyba tak an szybko nic nie wymyślę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3420 |
Zakorzenienie
|
Zeżarło wszystko
![]() Przeczytałam, że Katty testuje whiskasa za Lemmy'ego czyli należy udać się do domu i iść spać ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.