Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-30, 13:38   #3391
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez MotherDivine Pokaż wiadomość

Co oznacza, że mogę iść do drogerii i kupić sobie tusz i coś do brwi. Postanowiłam, że tym razem wybiorę jakiś średniopółkowy, może L'Oreal? Podobno są niezłe.
Tusz polecam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ck.html&next=1
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
To ładnie "przespana"
w porównaniu do poprzednich kiedy spalam max 4 godziny z przerwami to bardzo przespana
Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
Łączę się w radości

Wreszcie miałam czas się zważyć dziś i 6,5 kg poleciało, no więc ważę 0,5 kg mniej niż przed ciążą

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 13:40   #3392
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Jestem po tak ciężkim dniu z alzheimerem, że po prostu mózg mi się ugotował z nerwów. Nie wiem co będzie, jak sobie pomyślę, że to początek, ja miałam ochotę uczynić dziś z tego koniec tak z 2000 razy Pomijając już koszmarne myśli, serio wypompowało to ze mnie wszystko, zrobiło mi się gorąco, niedobrze, nie jadłam nic cały dzień (schuścia nie będzie, bo nadrobię ) Nerwy na wierzchu i tłumione cały czas Czuję się jak wypluta ostryga.
Rejczku współczuje
może wecie kogoś do pomocy ....
Stary 2015-12-30, 13:40   #3393
Parabelka
Panaroja

snad operacji nad zatoką w toku
Cytat:
Migreny też mam. Gena nie wydłubiesz... A Tata miewa takie, że trzeba pogotowie wzywać, bo żadnego leku nie może połknąć wtedy. Byłam już nawet 2 razy leczona przeciwmigrenowo, ale to teraz, to jakaś porażka... Boli stale. Z różnym nasileniem, ale ciągle.
Zawsze myślałam, że jeśli coś długo boli, to człowiek jakoś ten ból oswaja, przyzwyczaja się do niego, ale nie... Nic z tych rzeczy...

Moje obydwie kothy, zupełnie olewają temat.

To samo mam. Owszem, są książki, które mam w papierze i to się nie zmieni, ale wyprzedałam większość czytadeł, kryminałów itp. z braku miejsca. Teraz mam czytnik i całą bibliotekę przy sobie. A jeszcze, jak się człowiek zaprzyjaźni z upolu☠☠☠ooka.pl, to już w ogóle życie jest piękne

Kwestia jakości czytnika. Musi być porządny e-papier, inaczej wszystko na nic... A oczy, to już na pewno

Co jest???
U mnie jest też ciężko, bo dużo pracy, Bardzo dużo. Mieszkanie wygląda, jakby tajfun przeszedł ale wpadam do niego, jak do hotelu ostatnio -tylko na noc... Aż kotha wyskubała sobie futro z łapy, z rozpaczy, że jest kothem porzuconym
1.
2.ale Ci dobrze
3.ja się do czytnika absolutnie nie mogę przekonać
4.

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a skont wisz? grzebiesz ludziom po szafkach?

mnie pewie tez niky nie podejrzewa o te ksiazki w meblosciance a jednak tam są
nawet meblościanek z szafkami nie majo tylko szafa w sypialni elegancki modny dom to wielkie płaskie tiwi na pół ściany i kanciaste półeczki z durnostojkami na ścianie , koniec
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ale są ciut babciowe? Próbuję je sobie obrzydzić

mnie też dziś swędzi. Na dodatek jarl ma wieczorami fazy żeby ryczeć przez 2 godz i trzeba go przystawiać, odstawiać, dawać smoka, zawijać, odwijać, podnosić, kłaść i w sumie nie wiadomo osochozi.
1.mnie się podobio
2.kolki ? na kolkę najlepiej nagrzać brzuch i położyć w półmroku do łóżka , żeby ograniczyć bodźce i nie drażnić , tak mówio mondrzy .
Albo bojowy charakter się uwidacznia , palić , gwałcić i rabować jeszcze nie może , to se chociaż powrzeszczy dla wprawy

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość

owszem, brak choinki i durnozwisów w całej rozciagłości bardzo skuteczne

ja liczę 'od zawsze', tylko dla siebie (kontrola wydajności :P)
1.no taaak , to na pewno jest baardzo skuteczne
2.kiedyś liczyłam i zapisywałam tytuły , żeby mając starczą sklerozę po latach wiedzieć, co kiedyś czytałam , ale jakoś mi się odechciało z czasem
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dziękuje i Ty też
Ha ha Kiedyś miałam mega hopla na punkcie czystości, sprzatania, z wiekiem mi przechodzi, w sensie dalej lubie jak jest czysto, ale juz bez wyśrubowanych akcji sprzataniowych, raz sie zyje, poza tym i tak ubrudzi za chwilę znowu,a szkoda by zycie upłyneło w połowie na lataniu ze szmatą i mopem, jak jest sporo przyjemniejszych rzeczy do zrobienia
moje dewizy życiowe to szkoda życia na sprzątanie oraz tylko nudne kobiety mają idealnie wysprzątane mieszkanie
Oszyfiście nie dotyczy to osób niepracujących zawodowo , które dzięki niepracowaniu mają czas i na sprzątnięcie oprócz rzeczy naprawdę interesujących
kiedyś pracowałam z kobitką, która myła okna co dwa tygodnie i bardzo się dziwiła , kiedy się dowiedziała że inni tak nie robią

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Nie znacie się Buty są tak paskudne, że jak się takie nałoży, to od razu człek ładnieje Przecież nikt wtedy nie powie "Ale masz ładne buty" tylko "Ale ładnie wyglądasz"

Gdyby kosztowały 300 to bym je kupiła. Ale 600 nie wydam na takie cudaki, chociaż cudaczne buty, to moja specjalność Od wiosny dumam nad tymi http://rockmetalshop.pl/product-pol-...-7901-S2-.html
1.
2.jakoś mi ogólnie przypominają te z kfiatuszkamy

Cytat:
Doba jest za krótka. Tak gdzieś o dobę.
ewentualnie jakby wyeliminować potrzebę snu i jedzenia , byłoby całkiem nieźle , jakieś 10 godzin w sumie do wykorzystania - czas poświęcony na zakupy , gotowanie , szykowanie , jedzenie , zmywanie plus sen .
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Pierwsza "przespana" (tzn tylko z przerwami na karmienie i przewijanie) noc po porodzie zaliczona

Cytat:
Otóż pierwszy poranek, kiedy obudziłam się nie z bólu głowy, tylko od budzika Ta tomografia, to jednak cuda działa, cuda! ;-)
Wyszło mi, że mam przerosty w nosie.
nie ma to jak dobre badanie, żeby od razu poczuć się lepiej

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 13:44   #3394
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Niech ktoś mi guowę utnie razem z zatokami pliiis
A nasodren wypróbowałaś

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
To jeszcze ja. Trzeci tydzień głowa boli, glut rano mi głowę zatyka, węchu prawie brak... Jutro tomografia, wymyślili mi przerost śluzówki. Lipa jakaś.
To co nic kurka nie mówisz? Współczuję ... U nas Negatyw od 3 tygodni glut a od kilku dni opryszczka, ja trzymam się dobrze ale wczoraj tak przemarzłam że mam wrażenie że jestem na granicy...

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Macham znad wiadra wymiotnego.

Ślubny wyperfumował się dzisiaj Diorowskim Leather Oud. Cały salon śmierdzi mi teraz niczym krocze gladiatora. Grrr...
Przepraszam
Stary 2015-12-30, 13:48   #3395
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Rejczku współczuje
Neska dobrze prawi - musicie , bo to jest nie do ogarnięcia dla rodziny solo , po prostu się nie da . Chory wymaga całodobowej opieki jak w szpitalu , więc albo ktoś na stałe na dochodząco , albo ośrodek opiekuńczy , w domu to jest po prostu niewykonalne

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
A nasodren wypróbowałaś
dzięki ale to na nic - i tak mam nadprodukcję ropną , więc tylko antybiotyk . Żadne mukolityki nie pomagają , bakcyle jeszcze się robią radośniejsze jak mają więcej gluta

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-12-30, 13:50   #3396
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
L'oreal może być, ale ostatnio odkryłam taniutki Lovely, taki żółty-super efekt, żadnego sklejania, no ale Ty nie w Polszy

używam do pracy i na co dzień jest super
na imprezy Maybelline Colossal, robi firanki jak dwa razy droższy max factor

Cytat:
przeczytałam "snad operacji nad zatoką w oku"

ja na theraflu i kawie żyje, byle jutrzejsza impreze wytrzymac, a optem 3 dni na podleczenie zdrowia
Cytat:
3.ja się do czytnika absolutnie nie mogę przekonać
ja musiałam, bo do bibliotek w okolicy daleko i nie zdazyłabym przed zamknięciem, a ceny książek za wysokie przy moim czytaniu. I jest git cienkie, lekkie, nie ciąży w torbie

Teraz "Nocny patrol" Łukianenki kończę, fajne

Cytat:
nawet meblościanek z szafkami nie majo tylko szafa w sypialni elegancki modny dom to wielkie płaskie tiwi na pół ściany i kanciaste półeczki z durnostojkami na ścianie , koniec
ewentualnie płaska szafeczka pod naściennym telewizorem, wysoka niczym próg w drzwiach

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-12-30 o 13:54
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 13:52   #3397
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
kolki ? na kolkę najlepiej nagrzać brzuch i położyć w półmroku do łóżka , żeby ograniczyć bodźce i nie drażnić , tak mówio mondrzy .
Albo bojowy charakter się uwidacznia , palić , gwałcić i rabować jeszcze nie może , to se chociaż powrzeszczy dla wprawy
Chyba raczej bąki Co o tym mówią mondrzy?
Ad. 2

Cytat:
Wreszcie miałam czas się zważyć dziś i 6,5 kg poleciało, no więc ważę 0,5 kg mniej niż przed ciążą
Nieźle
Ja odkryłam, że mogę wpie...ć kebaby i nie tyję (ale też nie chudnę ) Ale nie zamierzam, to TŻ nieogarnięty mi kupił (jeszcze na ostro) i teraz jem na raty żeby dida nie umęczyć.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 13:53   #3398
MotherDivine
Niewyczymie.

A TAKICH cudów to tym bardziej nie mam.

Zakupiki poczynione. Kupiłam mascarę Miss Manga, dwustronną kredkie do brwi i bezbarwną mascarę do brwi.
Przy kasie zauważyłam Chopard Wish Pink Diamond za 5 GBP, ale miałam kiedyś, nie nosiłam, więc nie kupiłam.
Później wpadłam do Ulubienego Sklepu gdzie nabyłam olejek Decleor. Zakupy udane, ja szczęśliwa. Ament.

Red, a ja wójt Ci mówię, że na kolki i bąki jest tylko Jeden Najlepszy Sposób.
Uzbroić się w cierpliwość i po prostu to przeżyć, bo wiecznie tak nie będzie. Więc nosić ile trzeba, tulić ile trzeba, śpiewać, kołysać, masować i ogólnie starać się didowi ulżyć. Cierpliwość i spokój.

Edytowane przez MotherDivine
Czas edycji: 2015-12-30 o 13:58
MotherDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 14:16   #3399
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
ie dość, że gapił się prosto w akcję, to jeszcze krzyczał że OBOŻE RODZISZ! OBOŻE WIDZĘ WŁOSY! OBOŻE JESZCZE CHWILA, PRZYJ BABO!

Z nim to mogę rodzić jeszcze nie raz i nie dwa, bez niego - w życiu!
Się wzruszyłam

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dziękuje i Ty też
Ha ha Kiedyś miałam mega hopla na punkcie czystości, sprzatania, z wiekiem mi przechodzi, w sensie dalej lubie jak jest czysto, ale juz bez wyśrubowanych akcji sprzataniowych, raz sie zyje, poza tym i tak ubrudzi za chwilę znowu,a szkoda by zycie upłyneło w połowie na lataniu ze szmatą i mopem, jak jest sporo przyjemniejszych rzeczy do zrobienia
Święte słowa

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
stukam winkiem
jaki łiskacz? chyba zaczynam się rozsmakowywać w trunkach.
do poznania lagavulin, wszystki whisky i koniaki były dla mnie jak wypicie perfum.... ale chyba zaczynam dojrzewać
Ja lubię najbardziej Sziwasa

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Neska dobrze prawi - musicie , bo to jest nie do ogarnięcia dla rodziny solo , po prostu się nie da . Chory wymaga całodobowej opieki jak w szpitalu , więc albo ktoś na stałe na dochodząco , albo ośrodek opiekuńczy , w domu to jest po prostu niewykonalne

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

dzięki ale to na nic - i tak mam nadprodukcję ropną , więc tylko antybiotyk . Żadne mukolityki nie pomagają , bakcyle jeszcze się robią radośniejsze jak mają więcej gluta
1 Rodzina musi mieć czas na oddech , bo inaczej zaczyna nienawidzić osobę którą się zajmuje , ze zwykłego wyczerpania.. A potem wyrzuty sumienia do końca zycia bo przecież to osoba chora i to nie jej wina że jest tak a nie inaczej ...

2 Jak ropa to niestety , chociaż też nie końca jak nie ma gorączki i silnego bólu...

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-12-30 o 14:17
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 14:16   #3400
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
elegancki modny dom to wielkie płaskie tiwi na pół ściany i kanciaste półeczki z durnostojkami na ścianie , koniec

znaczy, nie jestem modna ani elegancka, nie posiadam tiwi w dowolnym rozmiarze ani też durnostojków nie wspominając o półeczkach

A u mnie w sobotę po Nowym Roku mają otwarte, i będę mogła pójść i książki powymieniać
Stary 2015-12-30, 14:19   #3401
MotherDivine
Niewyczymie.

Ej, w dodatku nie można zapomnieć, że elegancki, modny i nowoczesny dom to przede wszystkim wnętrza biało-białe, z ewentualnym dodatkiem bieli...

W sumie mój dom jest tak niemodny i nieelegancki, że bardziej się chyba nie da. Jedyne co, to ten telewizor na pół ściany mam, ale my lubimy duuuże telewizjery.
Poza tym - totalna babciowata angielszczyzna w każdym pomieszczeniu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-30, 14:27   #3402
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

przeczytałam "snad operacji nad zatoką w oku"

ja na theraflu i kawie żyje, byle jutrzejsza impreze wytrzymac, a optem 3 dni na podleczenie zdrowia

ja musiałam, bo do bibliotek w okolicy daleko i nie zdazyłabym przed zamknięciem, a ceny książek za wysokie przy moim czytaniu. I jest git cienkie, lekkie, nie ciąży w torbie

Teraz "Nocny patrol" Łukianenki kończę, fajne

ewentualnie płaska szafeczka pod naściennym telewizorem, wysoka niczym próg w drzwiach
1.w oku na szczęście zatoka jeszcze tfutfutfu niezajęta
2.
3.kawa oczywiście że jak najbardziej
4.wierzę - ale że nie muszę , to nie korzystam , lubię książki w postaci książkowej i tyle czytanie z ekranu mnie męczy i dekoncentruje .
5.tak jest, płaska szafeczka jak najbardziej
Cytat:

Nieźle
Ja odkryłam, że mogę wpie...ć kebaby i nie tyję (ale też nie chudnę ) Ale nie zamierzam, to TŻ nieogarnięty mi kupił (jeszcze na ostro) i teraz jem na raty żeby dida nie umęczyć.
1. nie jeść rzeczy bąkotwórczych , karmić często , nie dopuszczać do rozwrzeszczenia przed karmieniem bo wtedy się łyka powietrze , odbijać w trakcie karmienia .
2.no to się dziwisz że jarl wrzeszczy jak kebaba dostaje żadnych kebabów
Cytat:

1 Rodzina musi mieć czas na oddech , bo inaczej zaczyna nienawidzić osobę którą się zajmuje , ze zwykłego wyczerpania.. A potem wyrzuty sumienia do końca zycia bo przecież to osoba chora i to nie jej wina że jest tak a nie inaczej ...

2 Jak ropa to niestety , chociaż też nie końca jak nie ma gorączki i silnego bólu...
1.oczywiście , no i nie jest w stanie zapewnić jakościowo należytej opieki też .
2.gorączki i silnego bólu zwykle nie ma , ale jeżeli nie ma antybiotyku to ropa tygodniami , wszystko zjeżdża niżej do krtani i oskrzeli i zabawa się w miesiące potrafi przeciągać

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-12-30, 14:27   #3403
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, w dodatku nie można zapomnieć, że elegancki, modny i nowoczesny dom to przede wszystkim wnętrza biało-białe, z ewentualnym dodatkiem bieli...

W sumie mój dom jest tak niemodny i nieelegancki, że bardziej się chyba nie da. Jedyne co, to ten telewizor na pół ściany mam, ale my lubimy duuuże telewizjery.
heheheh fakt
A mój będzie mega zgredowy albowiem postanowiłam zakupić dywan ...
Stary 2015-12-30, 14:28   #3404
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Czyli jednak się łapię...
Chociaż meble mam zdecydowanie babciowate
Stary 2015-12-30, 14:29   #3405
Parabelka
Panaroja

Cytat:

no jeszcze u nas dobrze widziane są brązo-brudo-burości w postaci dodatków i mebli
Mój też niemodny i nieelegancki , ni huhu

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-12-30, 14:31   #3406
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1.oczywiście , no i nie jest w stanie zapewnić jakościowo należytej opieki też .
2.gorączki i silnego bólu zwykle nie ma , ale jeżeli nie ma antybiotyku to ropa tygodniami , wszystko zjeżdża niżej do krtani i oskrzeli i zabawa się w miesiące potrafi przeciągać
1

2 o tak Ale...jak bierzesz antybiotyk przez prawie rok w odstępach między kuracjami po 2-3 tygodnie ... To się bez sensu robi a w dodatku zauważasz że reszta organizmu zaczyna się sypać w związku z kuracjami ... W moim przypadku w końcu pomogła szczepionka , no i nagminne płukanie , nawilżanie itp ...
Stary 2015-12-30, 14:36   #3407
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

O, a propos antybiotyku - Parabelko, to do Ciebie: przyjaciółki siostra ma trzyletnią córeczkę. Mała ma nawracające stany zapalne dróg oddechowych - a to zapalenie płuc, a to oskrzeli, a to coś jeszcze. I za każdym razem faszerują ją antybiotykami - co parę miesięcy. Nie za często to aby?
Stary 2015-12-30, 14:39   #3408
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no to się dziwisz że jarl wrzeszczy jak kebaba dostaje
Nie, bąki były przed kebabem, kebab dopiero wczoraj wieczorem.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 14:41   #3409
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:

Tusz polecam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...ck.html&next=1

w porównaniu do poprzednich kiedy spalam max 4 godziny z przerwami to bardzo przespana

Zazdraszczam, bo ja po każdej ciąży muszę ostro walczyć, a organizm się mega opiera. Po drugiej ciąży mam jeszcze 8 kg na plusie

Cytat:
Ad. 2

Nieźle
Nie wkurzaj mnie, ja kocham fast food, a teraz w Macdolcu maja moją ulubioną kanapkę drwala

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest teraz online Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-30, 14:43   #3410
MotherDivine
Niewyczymie.

U mnie przede wszystkim drewno - jasne, ciemne, wszystko z innej parafii. Do tego tapicerki, zdobione poduchy, 'perskie' dywany, lampy lampki i durnostojki, łobrazecki, zdobione talerzyki na ścianach, czarno-czerwono-srebrny kominek... jak u Cyganki w tobołku.
Stary 2015-12-30, 15:16   #3411
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj wychyliłam Paulanera, a dziś chyba sobie daruję trunki, bo muszę mieć dobrą kondycję jutro
chyba w zeszłym roku czytałam o metodzie przed zakrapianą imprezą. głosiła, że aby nie spaść za szybko, to dzień wcześniej należy wypić połowę przewidywanej dawki, aby zaszczepić wątrobę
ale nie testowałam.... myślę, że po świętach jestem wystarczająco zaszczepiona...

Cytat:

kiedyś pracowałam z kobitką, która myła okna co dwa tygodnie i bardzo się dziwiła , kiedy się dowiedziała że inni tak nie robią
1. Zdrowia

2. siostra exteza pracowała kiedyś jako au pair u niemca, okna myła codziennie
ale jeździła z nimi na wakacje do hiszpanii, woziła się ich porsche, kupili jej narty, porządną lustrzankę i masę innych gadżetów, więc nie narzekała...

Cytat:
U nas Negatyw od 3 tygodni glut a od kilku dni opryszczka, ja trzymam się dobrze ale wczoraj tak przemarzłam że mam wrażenie że jestem na granicy...
trzymajcie się

Cytat:
Ja lubię najbardziej Sziwasa
ja dotąd próbowałam właśnie chyba samych mieszanek i fujałam na wszystkie dopiero przy single malt zaskoczyło
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 15:28   #3412
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
O, a propos antybiotyku - Parabelko, to do Ciebie: przyjaciółki siostra ma trzyletnią córeczkę. Mała ma nawracające stany zapalne dróg oddechowych - a to zapalenie płuc, a to oskrzeli, a to coś jeszcze. I za każdym razem faszerują ją antybiotykami - co parę miesięcy. Nie za często to aby?
Ja bym ją zbadała pod kątem alergii. Mój miał to samo jak był mniejszy.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 18:25   #3413
MotherDivine
Niewyczymie.

Gdzieś kilka stron temu obiecałam, że podzielę się opinią o Yardleyach )

Więc słowa dotrzymuję Jak narazie przetestowałam English Rose i English Lavender.

Oba są naprawdę piękne i 'autentycznie' pachną, nie wyczuwam plastikowych sztucznych kwiatków.
English Rose to najprawdziwsze różowe różyczki razem z łodygami. Przypiomina mi Red Roses od Jo Malone, ale English Rose jest słodsze, bez tej mokro-ziemistej nutki. W połączeniu z talkiem do ciała trwałość to akieś 4-5h, bez talku - jedynie 2h.

English Lavender to naprawdziwsza w świecie lawenda z ziołami. Ostra, słodkawa, baaardzo zimna, wzbogacona ziołami. Podoba mi się, ale jakoś nie jest na mnie zbyt 'noszalna', dlatego psikam się tylko przed pójściem spać. Tutaj też trwałość jest naprawdę mizerna, ale no kocham te Yardleye, no.

Od jutra testy Bluebell.
Stary 2015-12-30, 19:45   #3414
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
niet, takie ptaszky
i najpiękniejszy rachunek w życiu
takich kaków nigdzie nie było? ;P

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Dają jej na odkłaczanie. A jak przedawkuje?
nie powinnaś może rybę albo jaki inny naturals? :p

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 19:56   #3415
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:
Gdzieś kilka stron temu obiecałam, że podzielę się opinią o Yardleyach )

Więc słowa dotrzymuję Jak narazie przetestowałam English Rose i English Lavender.

Oba są naprawdę piękne i 'autentycznie' pachną, nie wyczuwam plastikowych sztucznych kwiatków.
English Rose to najprawdziwsze różowe różyczki razem z łodygami. Przypiomina mi Red Roses od Jo Malone, ale English Rose jest słodsze, bez tej mokro-ziemistej nutki. W połączeniu z talkiem do ciała trwałość to akieś 4-5h, bez talku - jedynie 2h.

English Lavender to naprawdziwsza w świecie lawenda z ziołami. Ostra, słodkawa, baaardzo zimna, wzbogacona ziołami. Podoba mi się, ale jakoś nie jest na mnie zbyt 'noszalna', dlatego psikam się tylko przed pójściem spać. Tutaj też trwałość jest naprawdę mizerna, ale no kocham te Yardleye, no.

Od jutra testy Bluebell.
Zdaj, koniecznie, relację, bo chodzi mi po głowie

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 19:58   #3416
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Ja też z tych szajbniętych na punkcie czystości, a z dziećmi jest arcytrudno utrzymać czystość
albo ze sloppy chłopę

Stary 2015-12-30, 20:00   #3417
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
takich kaków nigdzie nie było? ;P

nie widziałam, ale ja się rozglądam głównie za smokami i jednorożcami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8221 (Medium).jpg (109,3 KB, 11 załadowań)
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 20:04   #3418
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejczku współczuje
Cytat:
Aj noł, ale no can do Nie mam mowy o nikim obcym, bo dziadek jest agresywny. Słownie głównie, ale i fizycznie. Nie chcę wchodzić w dalsze szczegóły, bo wiem, co można prawnie i medycznie zrobić, jednak z różnych względów, najbliźsi tego nie robią. Co dodam, ja uczyniłabym natentychmiast, ale że tak to ujmę, oni mają do niego większe prawa, decyzja jest w ich mocy, i uważam, że postępują źle jej nie podejmując. Myślę jednak, że do czasu.

Cytat:
Ja na niego nie mogę już patrzeć. Nie tylko ja, żeby była jasność. Może dlatego, że jak był zdrowy też nie był dobrym człowiekiem, więc to nie jest tak pięknie i słodko.

A z pozytywów, hmmm no nie wiem, chyba tak an szybko nic nie wymyślę
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-30, 20:04   #3419
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
kaczki w kaloszkach? i wolnostoje napisowe? ^^

Stary 2015-12-30, 20:16   #3420
Karkki
Zakorzenienie

Zeżarło wszystko

Przeczytałam, że Katty testuje whiskasa za Lemmy'ego czyli należy udać się do domu i iść spać

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości