Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-31, 18:00   #3181
201607131106
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Dla moich........
Dla wariatek............
Dla tych prawdziwych..............
Kto ma wiedzieć, ten wie...................... .....

Buziaki sylwestrowe ślę!

Dla mnie nowy rok nie był nigdy nowym początkiem, czasem wielkich zmian, jakichś postanowień. Lubię zapisywać różne rzeczy, ale nie lubię takich gotowych list i inspiratorów (nie ma takiego słowa, dlaczego mi nie podkreśliło? ), happy planner - choć piękny - zupełnie nie dla mnie!
W tym roku tak wyszło, że akurat samo się wszystko pozmieniało, same początki czegoś mnie czekają właśnie od 1 stycznia: przeprowadzka, inne stanowisko w pracy, niektóre plany same się jakoś coraz szybciej realizują. Może coś daje mi znaki, że tak musi być w nowy rok zawsze?
Życzę Wam szczęścia i tym, które tego potrzebują - jakiegoś przełomu.

Brokat na paznokcie dla wszystkich!

Osoby tylko podczytujące wątek! Życzę dobrej zabawy przy czytaniu i żebyście do nas dołączyli/dołączyły!

Youtuberki! Dużo inspiracji i natchnienia, samych wyrozumiałych widzów i przywitania 2017 roku z takim znaczkiem:

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-12-31 o 18:02
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:02   #3182
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Biedna pani z breżniewami i dodatku dziwnym, źle roztartym makijażem oka. A taka ładna była "przed"
#breżniewy

Tego jeszcze nie słyszałam.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:03   #3183
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
#breżniewy

Tego jeszcze nie słyszałam.
No jak to, przecież są łudząco podobne!
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:06   #3184
evelyn93
Raczkowanie

Cytat:
Pociesza mnie myśl, że w styczniu startuję z ortodontą. Coś o czym marzyłam od wieeelu lat.
Będziesz miała stały aparat? Ja swój wręcz kocham A właściwie to kocham myśl, że wreszcie się za to wzięłam i z tygodnia na tydzień wygląda to coraz lepiej.
evelyn93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:09   #3185
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
No jak to, przecież są łudząco podobne!
Serio, pierwsyz raz słyszę Ale trafne
Aż przeszukałam polskie internety:

http://kobieta.wp.pl/gid,14250400,im...iazdjecie.html
"monstrualne, niczym u Breżniewa" czy jakoś tak

Cytat:
Napisane przez evelyn93 Pokaż wiadomość
Będziesz miała stały aparat? Ja swój wręcz kocham A właściwie to kocham myśl, że wreszcie się za to wzięłam i z tygodnia na tydzień wygląda to coraz lepiej.
Tak. Nawet się uparłam, że jednak biorę metalowy, by każdy widział
Po prostu jak głupia nie mogę się doczekać. Lada dzień pierwsza wizyta. Aż skopiuję twoje emotki:
Stary 2015-12-31, 18:12   #3186
e_ina
Raczkowanie

Dziewczyny tata Julki nie wygląda na kogoś kto by używał przemocy, rodzina jest ciepła, mają dobry kontakt. Po co dopowiadać coś takiego?
Sama czekałam na to jakie będzie wyjaśnienie tej sytuacji, nie ma wyjaśnienia, trochę szkoda, bo wtedy było by po sprawie swetrowej. Źle się zachowała, czasu nie cofnie, niepotrzebnie dodawała ten moment do filmików. Też mi się to nie podobało. Jedyne co to możemy dalej śledzić. Przejrzałam jej filmiki i na początku pokazywała się na inną osobę niż widzimy teraz gdy zaczęła się coraz częściej pojawiać rodzina. My widzimy to co chcę nam pokazać, łatwiej kontrolować samą siebie, trudniej gdy nagrywa się relacje z kilkoma osobami.
e_ina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:13   #3187
wraaakczasu
Rozeznanie

Tymczasem u Loli bardzo nieprzyjemna sytuacja. Dobrze, że wszystko się zakończyło pomyślnie. Jednak tak jak powiedziała-szkoda, że żyjąc w tym kraju często prawo nas nie chroni..

wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:13   #3188
Cattivo
Wtajemniczenie

Diorentynka, SALIX, Vampi, ajah, szatanica, mifik, olenkasz, jajajamajka - dziękuję!!! Jestem bardzo wdzięczna za wszystkie słowa wsparcia.

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
makijaż DO SELFIE

taka nowa marka tu fejs

Tak, nowa, Too Faced ma tylko kilkanaście lat przecież. Czy ktoś w ogóle szkoli te baby z sephory?
Mimo wisielczego humoru śmiechłam srogo makijaż do selfie...

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Zajrzałam z okazji końca roku do Olfy. Subów jej nie przybyło ale jest fajny przeskok w liczbie wyświetleń w tym o idealnym mężczyźnie i innych filmach

Wróciła do bezpiecznych filmów o perfumach i innych takich.

Film o torbie LV nie jest nawet taki zły. Jak przyznała ze taką torebkę kupuje się ze względów snobistycznych bo są lepsze tańsze to byłam pod wrażeniem podaje ceny, pokazuje dowód zakupu. Przydatne dla kogoś kto kupuje używana i nie wie czy to oryginał.
Ja ją zaczęłam nawet lubić. Jeśli nie wyleci z kolejnym filmem typu "jak poderwać kobietę", to chyba będzie u mnie plusowała.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:15   #3189
evelyn93
Raczkowanie

Cytat:
Po prostu jak głupia nie mogę się doczekać. Lada dzień pierwsza wizyta. Aż skopiuję twoje emotki:
Miałam to samo I z kim bym nie rozmawiała, to musiałam wtrącić, że w czwartek założą mi aparat, APARAT. Życzę jeszcze większego zadowolenia po założeniu
Stary 2015-12-31, 18:19   #3190
wraaakczasu
Rozeznanie

o.O Troszkę hejty w komentarzach i jeszcze nie rozdała banów?!

https://www.instagram.com/p/-4xHWiue...n-by=szusz1313
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:20   #3191
Munkaa
Zakorzenienie

No i wsiąkłam w The Affair - 10 odcinków w 3 dni i to dni pracujące i inne obowiązki domowe obejmujące.
Świetne kreacje bohaterów, zagrane wybitnie, dobre od strony psychologicznej i mimo że - póki co - mocno obyczajowe, to wciągające. Mam jednak nadzieje - jako fanka niepokoju i ciar - że będą jeszcze klimaty dreszczowe, złe, w folet wbijające. Ale jeśli nie - i tak będę zadowolona No i czołówka jedna z lepszych, jakie w ogóle widziałam, ogromnie niepokojąca.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez diamelen Pokaż wiadomość
Zgadzam się. K. Baszak jest posągowo piękną kobietą, która w praktycznie wszystkim wygląda dobrze. Dlatego też ja, kobita urody pospolitej, nie mogę się na niej wzorować. Zazdroszczę jej takiej klasycznej urody. 10/10 osób będzie uważał ją za atrakcyjną, a Karolina dla swojej marki jest żywą reklamą. Mi samej jej rzeczy niezbyt się podobają i siebie w nich nie widzę, ale ona wygląda w nich bosko. Nawet jej siostra (choć też ładna) nie wygląda w nich tak dobrze.

Nie wiem, skąd ta pewność, ale raczej nie
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:23   #3192
diamelen
mała księżniczka

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
No i wsiąkłam w The Affair - 10 odcinków w 3 dni i to dni pracujące i inne obowiązki domowe obejmujące.
Świetne kreacje bohaterów, zagrane wybitnie, dobre od strony psychologicznej i mimo że - póki co - mocno obyczajowe, to wciągające. Mam jednak nadzieje - jako fanka niepokoju i ciar - że będą jeszcze klimaty dreszczowe, złe, w folet wbijające. Ale jeśli nie - i tak będę zadowolona No i czołówka jedna z lepszych, jakie w ogóle widziałam, ogromnie niepokojąca.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Serio?

Uwielbiam the Affair! Najgorsze, że na trzeci sezon trzeba czekać do drugiej połowy następnego roku... ehhh...

diamelen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:28   #3193
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

Pioseneczka!
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:37   #3194
evelyn93
Raczkowanie

Kosmetyczni ulubieńcy roku u Panny Joanny. Powiem wam, że nie subskrybuję zbyt wielu kanałów, ale na ulubieńców roku wchodzę do kogo popadnie
Stary 2015-12-31, 18:40   #3195
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez evelyn93 Pokaż wiadomość
Miałam to samo I z kim bym nie rozmawiała, to musiałam wtrącić, że w czwartek założą mi aparat, APARAT. Życzę jeszcze większego zadowolenia po założeniu
Dziękuję, dziękuję! Oby wszystko się powiodło!

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-12-31 o 18:42
Stary 2015-12-31, 18:41   #3196
201709190931
Konto usunięte

Cytat:

Gratulacje Życzę jak najmniej bólu, ja miałam szczęście i aparatu rozszerzającego podniebienie nie czułam, ale już stały czasami mnie wykańczał. Czasem tęsknię za tym żelastwem, ale efekt kocham. Cieszę się, że zostałam w pewnym sensie przymuszona do aparatu jak szłam do liceum, bo ciągnęło się to u mnie dobre 4 lata i teraz już bym tej wytrwałości nie miała. A tak to ósemki wyszły w trakcie leczenia, więc nic mi nie zepsuły. Teraz staram się kuzynkę namówić, bo od lat się zastanawia.
201709190931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:44   #3197
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Dragonknight Pokaż wiadomość
Gratulacje Życzę jak najmniej bólu, ja miałam szczęście i aparatu rozszerzającego podniebienie nie czułam, ale już stały czasami mnie wykańczał. Czasem tęsknię za tym żelastwem, ale efekt kocham. Cieszę się, że zostałam w pewnym sensie przymuszona do aparatu jak szłam do liceum, bo ciągnęło się to u mnie dobre 4 lata i teraz już bym tej wytrwałości nie miała. A tak to ósemki wyszły w trakcie leczenia, więc nic mi nie zepsuły. Teraz staram się kuzynkę namówić, bo od lat się zastanawia.
Przeraziło mnie, że przy rozszerzaniu niektórym podcinają podniebienie. Brrr. Oby mnie to nie czekało. Ja jedną ósemkę już mam, 2 troszkę a 4. nic. Nie wiem co z tym będzie. Chciałabym uniknąć wyrywania, ale jak mus to mus.
Stary 2015-12-31, 18:48   #3198
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Bosz co post to zrzędze, ale musze włączylam wpadki u Maxi i zastanawiam się po co ona to wrzuciła. Pamiętam jej jajcarskie filmy z Katosu a tu taki sztywny kij...
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:58   #3199
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Karolinę ratują naprawdę piękne rysy twarzy i nieco bardziej wyrazisty makijaż. Ktoś inny mógłby w tym wyglądać niemal jak Amiszka. Nudzi mnie już ten jej około retro look i te sukienki jej marki. Choć ta jedna w kwiatowy wzór mnie uwiodła, ale wbrew temu co można przeczytać na jej stronie, nie jest to krój dla krągłych kształtów. Konstruktor poszedł na łatwiznę, dając najprostszy krój jaki się da, niekoniecznie ładnie układający się na większym biuście i biodrach. A w każdym razie, nie dla mnie on ci ;( I objawia się już to czym mnie straszyli na kursie - że gotowe ciuchy nie będą mi się podobały ze względu na konstrukcję i szwy ;C[COLOR="Silver"]
Lubię Karolinę, ale też już mi się przejadł ten amiszowy styl i całe GRWM przewijałam co chwilę.

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
[COLOR=Gray]Dla moich........
Dla wariatek............
Dla tych prawdziwych..............
Kto ma wiedzieć, ten wie...................... .....

Buziaki sylwestrowe ślę!
Haha

By w nowym roku Wasze życie było na 100% niczym zawartość masła wg Bogusi, żebyście były fit jak pączki, żeby życie przynosiło Wam same przysłowiowe "swetry", żeby było szczerze (przeczytajcie to głosem Bartka) i pozytywnie jak we vlogach Szusz. No i ogólnie osom, kjut, soł słit, omg i takie takie.

Cytat:

Hurra, wiedziałam,że Ci się spodoba, to była kwestia czasu. Teraz napawaj się genialnym 2 sezonem <3

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 18:58   #3200
201607110949
Konto usunięte

Słuchajcie, zbijałam wczoraj z loków Bogu - dziś w ramach powrotu do liceum zrobiłam sobie włosy karbownicą Cudna fryzura, będzie idealnie pasować do mojego tortu z zeberką

Najlepszego wszystkim w Nowym Roku!
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 19:04   #3201
Misha_
Wtajemniczenie

Dziewczyny widzialyscie na insta Zmalowanej te tragiczne makijaze i martwe zwierzeta zamiast rzes? Nie wierze... Ona jest utalentowana, zeby oszpecic swoje klientki. Same ciemne plamy, gdzie blendowanie?
Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 19:21   #3202
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny widzialyscie na insta Zmalowanej te tragiczne makijaze i martwe zwierzeta zamiast rzes? Nie wierze... Ona jest utalentowana, zeby oszpecic swoje klientki. Same ciemne plamy, gdzie blendowanie?
Też zauważyłam, że te makijaże wykonywane na klientkach są średnie.
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 19:23   #3203
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
"Takie było życzenie klientki".
Stary 2015-12-31, 19:24   #3204
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Słuchajcie, zbijałam wczoraj z loków Bogu - dziś w ramach powrotu do liceum zrobiłam sobie włosy karbownicą Cudna fryzura, będzie idealnie pasować do mojego tortu z zeberką

Najlepszego wszystkim w Nowym Roku!
Uzytkowniczko, jesteś jubilatka dziś? Jeśli tak to najlepszosci!

A u mnie zmiana planów, nie chce nam się wracać do domu, więc zostajemy w Przemyslu, z panią mamą, dwiema nastolatkami i pięcioma kotami, w porywach do siedmiu.
Ten rok ma u mnie bilans ujemny, kończy się w napięciu i niespokoju, oby bylo lepiej w przyszlosci, tego Wam zycze - lepszego roku - indywidualnie i ogólnoświatowo #marzeniamissświata
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 19:28   #3205
201607111004
Konto usunięte

Bże, jaki ja jestem debil. Cały czas myślałam, że Simon na końcu mówi coś w stylu "peanuts waiting". A to o penthouse chodziło Już abstrahując od tego, że moja wersja chyba w ogóle nie trzyma się gramatyki.
https://youtu.be/8RU-95_Ny-g?t=3m39s
I tu wyłoniło się moje zboczenie
Stary 2015-12-31, 19:29   #3206
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bessens Pokaż wiadomość
No właśnie chodziło mi tu o to że nie mamy pojęcia co tak naprawdę ojciec Julki miał na myśli mówiąc o WYCHOWYWANIU dziecka, a tu już go wszyscy ocenili że to wspaniale pouczać Julkę bo ona na pewno robi źle. A co jeśli jest tak jak napisałam, i on NA PRZYKŁAD jest zwolennikiem kar cielesnych, i o to mu chodziło w tej wypowiedzi? nie wszyscy starsi ludzie oczywiscie takie kary popierają i stosują ale w dawnym wzorcu wychowania jednak było tej przemocy wobec dzieci o wiele więcej niż teraz, większe na nią przyzwolenie.
No błagam... Czy Julka i jej rodzeństwo wyglądają na wychowanków rodziców, którzy są zwolennikami kar cielesnych? Serio? W życiu bym nawet takiej opcji nie założyła, patrząc na ich zachowanie . Już prędzej, że tego wychowania i rodziców trochę brakowało, niż że ktoś był wobec nich nadmiernie surowy. Co chyba jest trochę zgodne z prawdą, bo Julka chyba sama mówiła w którymś filmiku, że jej tata pracował dłuższy czas za granicą i ona tam potem wyjechała.
Stary 2015-12-31, 19:30   #3207
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Uzytkowniczko, jesteś jubilatka dziś? Jeśli tak to najlepszosci!

A u mnie zmiana planów, nie chce nam się wracać do domu, więc zostajemy w Przemyslu, z panią mamą, dwiema nastolatkami i pięcioma kotami, w porywach do siedmiu.
Ten rok ma u mnie bilans ujemny, kończy się w napięciu i niespokoju, oby bylo lepiej w przyszlosci, tego Wam zycze - lepszego roku - indywidualnie i ogólnoświatowo #marzeniamissświata
Co ty gadasz? z tyloma kotami nie może być źle
Stary 2015-12-31, 19:31   #3208
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zamarzona Pokaż wiadomość
Sklep internetowy H&M wysyła do Paczkomatów? Trzeba się tam zalogowć żeby sprawdzić i wpisać swoje dane, a inaczej sie nie da sprawdzić. Wiecie może?
nie wysyła

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 19:37   #3209
Adamantium01
Karo

Najlepszego koleżanki

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-31, 19:38   #3210
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bessens Pokaż wiadomość

Jeśli przeczytałabyś dokładnie moją wypowiedź, na pewno rzuciłoby Ci się w oczy że nie mówię o wszystkich osobach starszych jako zwolennikach agresji tylko zwracam uwagę na poziom nadinterpretacji. I tak jak dla Ciebie odlotem w kosmos jest moja interpretacja tak samo dla mnie jest to spore nadużycie nazywać- tak jak to miało miejsce w tym wątku i w wypowiedzi jej ojca-Julkę jako matkę wychowywaną przez dziecko a nie je wychowującą bo kiedyś zapomniała kupić mleka czy zamknąć lodówki.
A nie przyszło Ci do głowy, że to może był trochę wyraz bezsilności rodzica wobec nieodpowiedzialności dziecka, które sprawiało już wcześniej sporo kłopotów, nawywijało sobie w życiu w bardzo młodym wieku (mimo wielu ostrzeżeń bliskich chociażby odnośnie ryzykownego wyjazdu do faceta, którego ledwo znała i to tuż po szkole), i które jest jeszcze bardzo niedojrzałe, a które również w wyniku swoich wyborów, musi być już odpowiedzialne za swoje dziecko? Ja te życzenia tak zrozumiałam. A widocznie Julka podobnie, skoro nie zostały wycięte we vlogu.

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-12-31 o 19:45
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości