|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3452 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2016-01-01 o 11:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Zakorzenienie
|
Nam soki i sałatki na balkonie po imprezie zamarzly
![]()
#3454 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego w Nowym Roku. Ja, z leksza, nieprzytomna, po wczorajszej domowej imprezce, ale nie ma zmiłuj-musiałam chatę ogarnąć, nakarmić gąby i zaraz znów się muszę odpicować, bo jedziemy w gości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Panaroja
|
Wesołego
![]() ![]() U mnie słoneczko i mróz około -10 , więc siedzę w chałupie i nikt mnie na dwór nie wyciągnie ![]() Jeszcze tak ad sinupret zjawiska pt.wiecznie chory mały did - składa się na to dużo różnych czynników : 1.niedojrzałość układu immunologicznego związana z wiekiem, 2.sposób żywienia i stan odżywienia, 3.poziom żelaza i witaminy D3, 4.tryb życia - regularność , odpowiednia ilość snu , nie nadmierna ilość bodźców i stresów, 5.ilość czasu spędzanego na dworze w różnych warunkach pogodowych, 6.obecność palaczy w domu, 7.kontakt z chorymi osobami/dużą ilością ludzi, 8.sposób ubierania - marznięcie/przegrzewanie, 9.choroby ułatwiające łapanie infekcji - alergia , astma, 10.sposób postępowania w czasie choroby dida - podawanie leków , leżenie w łóżku , przestrzeganie zaleceń itp .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3456 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Najlepszego w Nowym Roku ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3457 | |||
Zakorzenienie
|
Najlepszego w Nowym Roku!!!
![]() ![]() ![]() ja po północy latałam w czółenkach i cienkich rajstopach po rynku ![]() ale nie było mi zimno w nogi... ![]() a dziś wypełźliśmy po 12. więc słonko już przygrzewało ![]() Cytat:
fajnie zbiera biust, takiego efektu w żadnym plunge'u nie miałam normalnie to mi się cyc tak rozjeżdża, że można piwo postawić pomiędzy ![]() Cytat:
![]() ale największym sukcesem były kreski na powiekach, chyba 7 razy zmywałam i poprawiałam ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3459 |
To ja :)
|
Dochodzicie do siebie?
![]() Ale mi się chce rysować, tylko paznokcie mi coś długo schną. A poza tym, nie chce mi się nic, a najmniej wracać do pracy.
#3460 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Wypiłam 2 kielonki Mumm z truskawkami i o 1 mnie tak zmogł sen (starosc nie radosc), ze zasnełam w try miga ![]() Obudziłam sie o 8 rano, wdziałam gacie, top, didasy i sru fitness na ostro zasuwałam ![]()
![]() |
#3461 |
Nindżopesz
|
Katty, dziękuję
![]() Betty, musiałaś super wyglądać ![]() Ja próbowałam wczoraj nie wystąpić w dresie ale po kilku godz przewalania się po podłodze z didem u cycka wróciłam do dresów ![]() A dziś jakiś psychiczny spadek formy, spłakałam się rzewnie nad brudnymi oknami ![]() Na pocieszenie kliknęłam sobie minerały (chrzanić kody rabatowe), dwa mezo kremy bo w Rossmannach ni ma i dwa prześcieradła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
|
No, no, tylko dwa dni. Wystarczy, żeby się budzić z zakwasami w szczęce.
#3464 | ||||
Zakorzenienie
|
Dobry coby był ten 2016
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I siedzę w tej pracuni, i oglądam, i dziergam, i dochodzę do wniosku, że i tym razem na wujka Oswalda, to nie mamy co liczyć ![]() ![]() Ale za to po Kryptonimie U.N.C.L.E. zaczęłam inaczej patrzeć na Cavilla. Fajna ta mieszanka Neala Caffreya z 007 w wersji sir Rogera ![]() A Ben jest najlepszym Batmanem ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
Ja o północy nawet w kurtce i rękawiczkach zmarzlam na dworze
![]() Jak wyglądałam to można obaczyc na fejsie kto ma, tu nie wkleję bo mam tylko 2 foty i zawsze z koleżanką ![]() ![]() Impreza była bardzo udana, do 5 nad ranem ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-01 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z0011img_5806.jpg z0011img_5807.jpg ale wielkie kroki robię ![]() ja widzę tylko na tym grupowym, na dole ![]() a drugie? to rozmazane? ![]() u nas bez zdjęć, chyba... ![]() barmanka nam jakieś jedno chyba trzasnęła i znalazłam na reporterskich w tle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
![]() przy zerowych nakładach (kupiłam tylko lakier i rajstopy), to efekt był bardzo ok. mnie się podobało i czułam się dobrze, teżu zachwycony (ale nie jest obiektywny i nie ma za bardzo wyboru ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Ministerstwo Głupich Kroków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3468 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() hormony ![]() A ja jutro poznam Polly ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja policzyłam - bo robiłam wpis o zeszłorocznych obrazach - 44 sztuki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkiego NAJ w Nowym Roku! My - Sylwester w domu, ognie oglądaliśmy nad Wislą, dziś awantura (ale już ok), natomiast znowu runęła choinka (za mało obiciążony stojak do takiego drzewa) - tym razem podobno będzie stać No i obiłam sobie mały palec u nogi o ćwiczebny rowerek. Palec mi zsiniał, ale ruchomość ma ok, boli tylko przy ruszaniu. Chodzi się ciężko ![]()
![]() |
#3472 | |
|
Cytat:
![]() Rysuję, rysuję, już zbieram materiał na stronkę na FB ![]() Namówiłyście mnie, Ty i moja nauczycielka wegierskiego ![]()
![]() |
#3473 |
Piers do przodu
|
Mursz
![]() ![]() Ju - dlaczego Pantera I i Pantera II niczym się nie różnią?? ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2016-01-01 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 |
|
![]() Do realizacji jeszcze trochę. Ale decyzja jest ;-) Mam za karę z 7 pralek prania do wyprasowania, bo siedzę i produkuję. Jutro się chyba za to zabiorę, bo już nie będzie w czym iść do roboty.
#3475 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też współczuję, mieliśmy Babcię z A., parę lat się dało, ledwie, ale dało, potem - NIE, bo sama dla siebie była niebezpieczna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo, ale to bardzo współczuję ![]() Cytat:
A koleżance, mam nadzieję, w pięty poszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pantera II ma przednie łapy (Jedynka tylko głowę i korpus), cętki i zielone przy mordzie, jest inaczej skadrowana - tylko głowa jednakowa. I łeb w drugą stronę w stosunku do cielska
![]() |
#3476 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To się nagadałam ![]() Przez 13h w pracuni 1.01 można zrobić więcej niż przez tydzień roboczy - czyli norma ![]() Kolorowych! ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem, że jest kolejka, ale mam już (od wtedy) miejsce!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do palca, zaliczam takie zderzenia nadzwyczaj często ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja się obawiałam, że jednak nie. Także pozytywny zaskok, to lubię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() 2. No właśnie się tak zastanawiałam, czy nie masz jakiejś kolejnej, bo znam tylko dwie, i obie są inne. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-02 o 00:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie bólu nie było - tylko taki jakiś obcy ten palec, jakby ścierpnięty. Boli tylko przy chodzeniu Tak, ja tak się chroniłam w zeszłym roku, kiedy wisiała nad nami TA sprawa nierozwiązana. Trudno było czasem, ale wyobraziłam sobie, że jestem w miłym otoczeniu, tylko czasem muszę otworzyć drzwi, za którymi jest w podłodze dziura, wypełniona śmierdzącym błockiem, głęboka, w którą czasem muszę włożyć rękę - ale potem zamykam te drzwi, myję się i znów jestem w miłym otoczeniu - z malowaniem, rodziną, muzyką, pachnąca... Takie oddzielenie. ![]() ![]() ![]() A jeszcze Wam powiem, że byłam przed Sylwestrem u fryzjera, ufarbowałam włosy, pazury mam czerwone (czerwień strażacka) i od kiedy, niecały tydzień, odstawiłam tabsy na sen, spadło mi 1,5 kg. Samo. Bez zmian w jadłospisie ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2016-01-02 o 00:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3479 | ||||
Panaroja
|
spod mrozu
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.mróz - jak spada w okolic e-10 i niżej , organizm zaczyna się samoczynnie domagać większej ilości żarcia , bo potrzebuje więcej energii do ogrzania . Mam to samo - chodzę i żrę na okrągło ![]() ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. ![]() U nas postrzelali ale w sumie krótko , tylko z powodu brak wiatru zrobił się masakryczny smog . Toast wznieśliśmy każdy czym innym - małż czyściochą , Śnieżka ajerkoniakiem a ja kawowym ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3480 |
niecnotliwa dziewica
|
Znad mrozu i serdelków
![]() Zimno bo zimno, ale do biblioteki to poszłam!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.