|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() w porównaniu do poprzednich kiedy spalam max 4 godziny z przerwami to bardzo przespana Wreszcie miałam czas się zważyć dziś i 6,5 kg poleciało, no więc ważę 0,5 kg mniej niż przed ciążą
|
|
|
|
|
#3392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może wecie kogoś do pomocy ....
|
|
#3393 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad operacji nad zatoką w toku
![]() Cytat:
2.ale Ci dobrze ![]() 3.ja się do czytnika absolutnie nie mogę przekonać 4. Cytat:
elegancki modny dom to wielkie płaskie tiwi na pół ściany i kanciaste półeczki z durnostojkami na ścianie , koniec ![]() Cytat:
![]() 2.kolki ? na kolkę najlepiej nagrzać brzuch i położyć w półmroku do łóżka , żeby ograniczyć bodźce i nie drażnić , tak mówio mondrzy .Albo bojowy charakter się uwidacznia , palić , gwałcić i rabować jeszcze nie może , to se chociaż powrzeszczy dla wprawy ![]() ![]() Cytat:
2.kiedyś liczyłam i zapisywałam tytuły , żeby mając starczą sklerozę po latach wiedzieć, co kiedyś czytałam , ale jakoś mi się odechciało z czasem ![]() Cytat:
Oszyfiście nie dotyczy to osób niepracujących zawodowo , które dzięki niepracowaniu mają czas i na sprzątnięcie oprócz rzeczy naprawdę interesujących ![]() kiedyś pracowałam z kobitką, która myła okna co dwa tygodnie i bardzo się dziwiła , kiedy się dowiedziała że inni tak nie robią ![]() Cytat:
2.jakoś mi ogólnie przypominają te z kfiatuszkamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#3394 | ||
|
Zakorzenienie
|
A nasodren wypróbowałaś
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
Współczuję ... U nas Negatyw od 3 tygodni glut a od kilku dni opryszczka, ja trzymam się dobrze ale wczoraj tak przemarzłam że mam wrażenie że jestem na granicy...![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
|
|
#3395 |
|
Panaroja
|
Neska dobrze prawi - musicie , bo to jest nie do ogarnięcia dla rodziny solo , po prostu się nie da . Chory wymaga całodobowej opieki jak w szpitalu , więc albo ktoś na stałe na dochodząco , albo ośrodek opiekuńczy , w domu to jest po prostu niewykonalne
![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- dzięki ale to na nic - i tak mam nadprodukcję ropną , więc tylko antybiotyk . Żadne mukolityki nie pomagają , bakcyle jeszcze się robią radośniejsze jak mają więcej gluta ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
używam do pracy i na co dzień jest super na imprezy Maybelline Colossal, robi firanki jak dwa razy droższy max factor ![]() przeczytałam "snad operacji nad zatoką w oku" ![]() ja na theraflu i kawie żyje, byle jutrzejsza impreze wytrzymac, a optem 3 dni na podleczenie zdrowia ![]() ja musiałam, bo do bibliotek w okolicy daleko i nie zdazyłabym przed zamknięciem, a ceny książek za wysokie przy moim czytaniu. I jest git cienkie, lekkie, nie ciąży w torbie ![]() Teraz "Nocny patrol" Łukianenki kończę, fajne ![]() ewentualnie płaska szafeczka pod naściennym telewizorem, wysoka niczym próg w drzwiach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-30 o 14:54 |
|
|
|
|
#3397 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Co o tym mówią mondrzy?Ad. 2 Cytat:
![]() Ja odkryłam, że mogę wpie...ć kebaby i nie tyję (ale też nie chudnę ) Ale nie zamierzam, to TŻ nieogarnięty mi kupił (jeszcze na ostro) i teraz jem na raty żeby dida nie umęczyć.
|
||
|
|
|
#3398 |
|
Niewyczymie.
|
A TAKICH cudów to tym bardziej nie mam.
![]() Zakupiki poczynione. Kupiłam mascarę Miss Manga, dwustronną kredkie do brwi i bezbarwną mascarę do brwi. Przy kasie zauważyłam Chopard Wish Pink Diamond za 5 GBP, ale miałam kiedyś, nie nosiłam, więc nie kupiłam. Później wpadłam do Ulubienego Sklepu gdzie nabyłam olejek Decleor. Zakupy udane, ja szczęśliwa. Ament. ![]() Red, a ja wójt Ci mówię, że na kolki i bąki jest tylko Jeden Najlepszy Sposób. Uzbroić się w cierpliwość i po prostu to przeżyć, bo wiecznie tak nie będzie. Więc nosić ile trzeba, tulić ile trzeba, śpiewać, kołysać, masować i ogólnie starać się didowi ulżyć. Cierpliwość i spokój.
Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2015-12-30 o 14:58 |
|
|
|
#3399 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Się wzruszyłam ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() 2 Jak ropa to niestety , chociaż też nie końca jak nie ma gorączki i silnego bólu...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-12-30 o 15:17 |
||||
|
|
|
#3400 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
znaczy, nie jestem modna ani elegancka, nie posiadam tiwi w dowolnym rozmiarze ani też durnostojków nie wspominając o półeczkachA u mnie w sobotę po Nowym Roku mają otwarte, i będę mogła pójść i książki powymieniać
|
|
#3401 |
|
Niewyczymie.
|
Ej, w dodatku nie można zapomnieć, że elegancki, modny i nowoczesny dom to przede wszystkim wnętrza biało-białe, z ewentualnym dodatkiem bieli...
W sumie mój dom jest tak niemodny i nieelegancki, że bardziej się chyba nie da. Jedyne co, to ten telewizor na pół ściany mam, ale my lubimy duuuże telewizjery. Poza tym - totalna babciowata angielszczyzna w każdym pomieszczeniu. |
|
|
|
#3402 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2. 3.kawa oczywiście że jak najbardziej 4.wierzę - ale że nie muszę , to nie korzystam , lubię książki w postaci książkowej i tyle czytanie z ekranu mnie męczy i dekoncentruje .5.tak jest, płaska szafeczka jak najbardziej ![]() Cytat:
2.no to się dziwisz że jarl wrzeszczy jak kebaba dostaje Cytat:
2.gorączki i silnego bólu zwykle nie ma , ale jeżeli nie ma antybiotyku to ropa tygodniami , wszystko zjeżdża niżej do krtani i oskrzeli i zabawa się w miesiące potrafi przeciągać
|||
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mój będzie mega zgredowy albowiem postanowiłam zakupić dywan ...
|
|
#3404 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Chociaż meble mam zdecydowanie babciowate
|
|
#3405 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Mój też niemodny i nieelegancki , ni huhu
|
|
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 o tak Ale...jak bierzesz antybiotyk przez prawie rok w odstępach między kuracjami po 2-3 tygodnie ... To się bez sensu robi a w dodatku zauważasz że reszta organizmu zaczyna się sypać w związku z kuracjami ... W moim przypadku w końcu pomogła szczepionka , no i nagminne płukanie , nawilżanie itp ...
|
|
#3407 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O, a propos antybiotyku - Parabelko, to do Ciebie: przyjaciółki siostra ma trzyletnią córeczkę. Mała ma nawracające stany zapalne dróg oddechowych - a to zapalenie płuc, a to oskrzeli, a to coś jeszcze. I za każdym razem faszerują ją antybiotykami - co parę miesięcy. Nie za często to aby?
|
#3408 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3410 |
|
Niewyczymie.
|
U mnie przede wszystkim drewno - jasne, ciemne, wszystko z innej parafii. Do tego tapicerki, zdobione poduchy, 'perskie' dywany, lampy lampki i durnostojki, łobrazecki, zdobione talerzyki na ścianach, czarno-czerwono-srebrny kominek... jak u Cyganki w tobołku.
|
|
|
|
#3411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie testowałam.... myślę, że po świętach jestem wystarczająco zaszczepiona... ![]() Cytat:
2. siostra exteza pracowała kiedyś jako au pair u niemca, okna myła codziennie ![]() ale jeździła z nimi na wakacje do hiszpanii, woziła się ich porsche, kupili jej narty, porządną lustrzankę i masę innych gadżetów, więc nie narzekała... Cytat:
ja dotąd próbowałam właśnie chyba samych mieszanek i fujałam na wszystkie dopiero przy single malt zaskoczyło
|
|||
|
|
|
#3412 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3413 |
|
Niewyczymie.
|
Gdzieś kilka stron temu obiecałam, że podzielę się opinią o Yardleyach
)Więc słowa dotrzymuję Jak narazie przetestowałam English Rose i English Lavender. Oba są naprawdę piękne i 'autentycznie' pachną, nie wyczuwam plastikowych sztucznych kwiatków. English Rose to najprawdziwsze różowe różyczki razem z łodygami. Przypiomina mi Red Roses od Jo Malone, ale English Rose jest słodsze, bez tej mokro-ziemistej nutki. W połączeniu z talkiem do ciała trwałość to akieś 4-5h, bez talku - jedynie 2h. English Lavender to naprawdziwsza w świecie lawenda z ziołami. Ostra, słodkawa, baaardzo zimna, wzbogacona ziołami. Podoba mi się, ale jakoś nie jest na mnie zbyt 'noszalna', dlatego psikam się tylko przed pójściem spać. Tutaj też trwałość jest naprawdę mizerna, ale no kocham te Yardleye, no. ![]() Od jutra testy Bluebell.
|
|
|
|
#3414 |
|
Wpisz tu zomzing
|
takich kaków nigdzie nie było? ;P
---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- nie powinnaś może rybę albo jaki inny naturals? :p
|
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie widziałam, ale ja się rozglądam głównie za smokami i jednorożcami
|
|
|
|
|
#3418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam mowy o nikim obcym, bo dziadek jest agresywny. Słownie głównie, ale i fizycznie. Nie chcę wchodzić w dalsze szczegóły, bo wiem, co można prawnie i medycznie zrobić, jednak z różnych względów, najbliźsi tego nie robią. Co dodam, ja uczyniłabym natentychmiast, ale że tak to ujmę, oni mają do niego większe prawa, decyzja jest w ich mocy, i uważam, że postępują źle jej nie podejmując. Myślę jednak, że do czasu. Cytat:
A z pozytywów, hmmm no nie wiem, chyba tak an szybko nic nie wymyślę |
||
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Zeżarło wszystko
Przeczytałam, że Katty testuje whiskasa za Lemmy'ego czyli należy udać się do domu i iść spać
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.

Postanowiłam, że tym razem wybiorę jakiś średniopółkowy, może L'Oreal? Podobno są niezłe. 

Pomijając już koszmarne myśli, serio wypompowało to ze mnie wszystko, zrobiło mi się gorąco, niedobrze, nie jadłam nic cały dzień (schuścia nie będzie, bo nadrobię
) Nerwy na wierzchu i tłumione cały czas 

Współczuję ... U nas Negatyw od 3 tygodni glut a od kilku dni opryszczka, ja trzymam się dobrze ale wczoraj tak przemarzłam że mam wrażenie że jestem na granicy...

Się wzruszyłam