Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz. IX - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-05, 00:17   #3421
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89
Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.

Czekalismy tak naprawde, az sie rozkreci, gdyby jeszcze dzisiaj cos sie zaczelo, to rodzilabym u mamy, a tak to L4 mi sie skonczylo, a nie mam juz gdzie zorganizowac

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 00:20   #3422
Eleo765
Zadomowienie

Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz.

Baby, ja też mam pozytywny gbs lepiej ci :p? Hihi

Położna mówiła tylko żeby nie jechać na porodowke na ostatnia chwile, ale żeby aż bez prysznica to nie

Edytowane przez Eleo765
Czas edycji: 2016-01-05 o 00:23
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 00:29   #3423
small_
Raczkowanie

Baby lekarz powiedział że jak się zacznie akcja, (tzn chodzi głównie o odejście wod) to nie czekać dlugo w domu aż się skurcze rozkręca tylko jechać do szpitala bo muszą podać antybiotyk. Ja mam cc ale podkreślała, że w razie jak by się zaczęło wcześniej i wody by odeszły to też podkreślać przy przyjęciu , że GBS pozytywny bo antybiotyk konieczny.
Myślę że jak się zacznie to jeszcze na spokojnie prysznic możesz wziąć czy cos zjesc tylko nie czekać z jazda do szpitala 4 godz a jechać np po godzinie. glowa do gory -myślę że nie zignoruja w końcu po coś to badanie kazali Ci zrobić.

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Malwi ale pech, żebyś za długi tam leżeć nie musiała.

Jeju a mnie taka zgaga dopadła dziś, ze o spaniu mogę sobie tylko pomarzyć :/

Czekamy Na Naszą Małą Księżniczkę
small_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 00:32   #3424
Eleo765
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Czekalismy tak naprawde, az sie rozkreci, gdyby jeszcze dzisiaj cos sie zaczelo, to rodzilabym u mamy, a tak to L4 mi sie skonczylo, a nie mam juz gdzie zorganizowac
Malwi, internista nie wypisze ci l4? Nie za bardzo rozumiem :/
Stary 2016-01-05, 01:16   #3425
Casaa
Zakorzenienie

Czas spac dobrej nocy wszystkim zycze

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 01:18   #3426
baby montana
Zakorzenienie

Badanie zrobilam prywatnie i publicznie,ale wyniki publicznego moga trwac i trwac,a prywatnych nie honoruja w publicznym szpitalu-licze na to ze zrobia wyjatek w razie czego :-P
Brr dobrze ze jestescie,bo do piatkowej wizyty bym zwariowala.

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 02:27   #3427
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Ja tez mam GBS pozytywny, juz drugi raz moj lekarz mowi ze po odejsciu wod musza w ciagu 4 godzin podac antybiotyk takze wszystko ze spokojem

Malwi skoro jeszcze nie rodzisz to uciekaj z tamtad!
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 05:33   #3428
niepozorna
Zakorzenienie

Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz...

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Proszę o dopisanie wizyty na 14.01

Już dopisuję

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Tak na szybko, bo strasznie chce mi się spać po morfinie i ledwo trzymam oczy otwarte: Kornelia urodziła się o 11, waży 3100 i ma 50 cm, 10/10. Reszta potem

Gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Znalazłam fryzjerkę na ślub Trzymajcie kciuki, żeby miała wolny termin

---------- Dopisano o 04:54 ---------- Poprzedni post napisano o 04:16 ----------

My jesteśmy w trakcie pierwszej wspólnej nocy z Olusiem. Mieliśmy oczywiście przeboje z karmieniem, bo jak go wieczorem starałam się nakarmić i uśpić to był strasznie markotny i po raz pierwszy mi płakał i co chwila mlaskał jęzorkiem, że chce jeść. Dawałam mu cyca, chwilę possał i już już miał usypiać jak się rozbudzał i marudził od nowa. Przyszła położna z butlą mleka i mi dała, żebym sprobowała go nakarmić no i wypił prawie 30ml i zaraz odpłynął więc mu było mało mojego mleka. Oczywiście byłam bliska płaczu
Po tej butli jak usnął przed północą tak przebudził się koło 2, myślałam, że może zgłodniał i wzięłam go na karmienie, ale przytulił się i spał dalej do 4. Zmieniliśmy pieluchę i teraz jeszcze je z cyca. Zobaczymy co tym razem z tego wyjdzie

---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 04:54 ----------

Skończyło się na butli Zjadł teraz gdzieś 15ml mm, a ostatnio 25ml więc chyba jakiś pokarm mam tylko pewnie jest mu za mało Zjadł z butli i od razu usnął.

Prostujemy zą
bki

Edytowane przez niepozorna
Czas edycji: 2016-01-05 o 05:35
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 05:46   #3429
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez Eleo765 Pokaż wiadomość
Malwi, internista nie wypisze ci l4? Nie za bardzo rozumiem :/
Do internisty musze jechac 140 km, jak sie nic nie rozkreci, to chyba rzeczywiscie pojade do domu. L4 chyba i tak mi musza wystawic.

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Ja tez mam GBS pozytywny, juz drugi raz moj lekarz mowi ze po odejsciu wod musza w ciagu 4 godzin podac antybiotyk takze wszystko ze spokojem

Taki mam plan... Tylko to L4

---------- Dopisano o 05:46 ---------- Poprzedni post napisano o 05:45 ----------

Niepozorna oby sie rozkrecila laktacja

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 05:49   #3430
niepozorna
Zakorzenienie

Matki to jednak głupie istoty. Jak tak to w ciąży mówiłam, że nawet gdybym nie miała grama pokarmu to karmiłabym butlą i nie byłby to dla mnie żaden problem, bo najważniejsze, żeby mały był najedzony i zadowolony, a teraz leżę i ryczę, bo brakło mi trzech łyków mleka, żeby Oluś mógł się ode mnie najeść do pełna

---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ----------

Malwi

Prostujemy zą
bki
Stary 2016-01-05, 06:14   #3431
tygrysek83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Matki to jednak głupie istoty. Jak tak to w ciąży mówiłam, że nawet gdybym nie miała grama pokarmu to karmiłabym butlą i nie byłby to dla mnie żaden problem, bo najważniejsze, żeby mały był najedzony i zadowolony, a teraz leżę i ryczę, bo brakło mi trzech łyków mleka, żeby Oluś mógł się ode mnie najeść do pełna

---------- Dopisano o 05:49 ---------- Poprzedni post napisano o 05:48 ----------

Malwi

Nie smutaj się. Rozkręcisz laktację i będzie dobrze.

---------- Dopisano o 06:13 ---------- Poprzedni post napisano o 06:11 ----------

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość

4h muszą minąć od podania antybiotyku do porodu. Czy jakos tak. U mnie poszło szybciej i przez to badali małą czy czegoś nie złapała. Wiec skoro to tez twój drugi poród to nie obijaj sie z jechaniem jak ja

---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

U nas dalszy ciąg kataru. Młoda nie moze przez to spac.
tygrysek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 06:29   #3432
small_
Raczkowanie

Niepozorna będzie ok, po prostu potrzebujesz trochę czasu żeby rozkręcić laktacje.

Baby co za porabany system tam u Ciebie :P a tak mi się tam podobało i mówiłam że mogłabym tam mieszkać

Malwi może jakbyś się przyjechała to w efekcie jazdy coś by się rozkrecilo :-D

Tygrysku mała przeziębienia czy to taki katar nieznanego pochodzenia?

Uaoo powodzenia z wywoływaniem

A ja się przebudzialam jak Tz wstawal do pracy i nie mogę już zasnąć :P

Czekamy Na Naszą Małą Księżniczkę
small_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 07:05   #3433
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Niepozorna dziękuję Ci ślicznie za dopisanie
Nie przejmuj się tak bardzo ta laktacja. Przyzwyczaicię się do siebie mały nauczy się dobrze ssac, laktacja się rozbuja i może akurat wystarczy Twojego mleczka trzymam mocno kciuki...

Nebula jak u Ciebie?

Ja jadę na wyniki.

Wczoraj TZ pół wieczora mi jeczal że on już chce Polcie mieć obok siebie. Że się tak strasznie doczekac nie może. Posunął się na skraj łóżka wygladzil pościel i mówi tu będzie spala nasza córeczka. Normalnie aż się wyruszyłam bo to już kolejna taka sytuacja (po tej z kocykiem) że aż tak bardzo pokazuje swoje emocje a zawsze wydawal się takim mało wylewnym lobuzem

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Casaa kciuki wielkie za wizytę. Wracaj z dobrymi wiesciami

Serduszko malutkie

Edytowane przez Magdusiaaa
Czas edycji: 2016-01-05 o 07:07
Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 07:05   #3434
tygrysek83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez small_ Pokaż wiadomość

Tygrysku mała przeziębienia czy to taki katar nieznanego pochodzenia?

Obstawiam przeziębienie bo starsza córka najpierw katar miała.
tygrysek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 07:23   #3435
kasia01987
Wtajemniczenie

Dot.: Jeszcze tydzień może dwa, wózek będę pchać i ja! - mamusie styczniowe 2016 cz..

Cytat:
Napisane przez small_ Pokaż wiadomość
Kogiel to już rozumiem coś mi się pomieszalo, że u Ciebie posladkowo dziec ułożony.
Co do dużych dzieci to na SR położna nam mówiła że rekord ich szpitala to chłopiec 5800 g 65 cm :-D na dodatek matka się upierala żeby rodzic SN..oczywiście skończyło się cc
Nebula a nospe i ciepłej kąpiel, Albo termofor/ ciepły oklad spróbuj.
Baby ja mam jeden GBS pozytywny.
Jajku mówcie co chcecie ale taki dziec 3kg i trochę jest prze slodki^^ gdzie to takie wyrośniete juz:/ i nos sobie go po cesarce...powodzenia
Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
U mojej mamy od dzisiaj szpital jest zamkniety. Tzn porodowka, remont robia. Wiem, ze bedzie rozmawiac z dyrektorem, zeby mnie przeniesc do siebie na te kilka dni, ale czy sie zgodzi... Kto to wie?!

Szpital w Myslowicach. Omijac szerokim lukiem!
W ogóle Mysłowice lepiej omijać....mam złe wspomnienia z tym miastem związane
Cytat:
Już dopisuję

Gratulacje!!

---------- Dopisano o 04:54 ---------- Poprzedni post napisano o 04:16 ----------

My jesteśmy w trakcie pierwszej wspólnej nocy z Olusiem. Mieliśmy oczywiście przeboje z karmieniem, bo jak go wieczorem starałam się nakarmić i uśpić to był strasznie markotny i po raz pierwszy mi płakał i co chwila mlaskał jęzorkiem, że chce jeść. Dawałam mu cyca, chwilę possał i już już miał usypiać jak się rozbudzał i marudził od nowa. Przyszła położna z butlą mleka i mi dała, żebym sprobowała go nakarmić no i wypił prawie 30ml i zaraz odpłynął więc mu było mało mojego mleka. Oczywiście byłam bliska płaczu
Po tej butli jak usnął przed północą tak przebudził się koło 2, myślałam, że może zgłodniał i wzięłam go na karmienie, ale przytulił się i spał dalej do 4. Zmieniliśmy pieluchę i teraz jeszcze je z cyca. Zobaczymy co tym razem z tego wyjdzie rosi:

---------- Dopisano o 05:33 ---------- Poprzedni post napisano o 04:54 ----------

Skończyło się na butli Zjadł teraz gdzieś 15ml mm, a ostatnio 25ml więc chyba jakiś pokarm mam tylko pewnie jest mu za mało Zjadł z butli i od razu usnął.
Myszko na spokojnie. Ja tez płakałam ze nie wykarmie młodego. A teraz budzę się z mokra koszulka od mleczka. Wczoraj dał nam w pióra pieknie:/ ja niewyspana bo zamiast spać w dzień jak on to ogarnialam dom...ten do cyca, nie pomagało. Bujaczek nie pomagał mój go nosił i przytulal nic z tego. Moje odciągniete mleko wciągnął plus jeszcze 15 ml mm....i dalej nic mój wniosek jest prosty- z racji tego że ja zmęczona a mój z firmy tez lekko rozdrazniony przyjechał dziecko wyczuło emocje i klops. Mój jak go karmil to ja oczywiście w bek ze nie moim pokarmem.... ech. Wiec kochana POZYTYWNE MYŚLENIE to najważniejsze wszystko siedzi w głowie

za to noc miałam bajeczna i chce takich więcej....o 23 zasnął ok 3 go wzbudziłam na papu i przewijanie...a teraz 6:30 i 6:50 juz śpi^^ odrazu mama jest pozytywnie nastawiona i dziecko to wyczuje
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 07:26   #3436
candyyfloss
Zadomowienie

Niepozorna - zobaczysz, że Oluś będzie najadał się Twoim mleczkiem już niedługo. Laktacja się rozkręci.

Ruda - gratulacje. Maleństwo Ci się urodziło

U mnie pół nocy nieprzespanej, bo co jakiś czas twardniał mi brzuch. I tylko w pozycji półsiedzącej mogłam być, a tak niezbyt wygodnie spać. Stresuję się, że nie dotrwam do piątku I dziś muszę dokończyć pakować torbę, żeby potem nie było niespodzianki.

A to ja w 40 tc. Potem zdjęcia będą w drugą stronę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2016-01-02 10.13.44.jpg (75,6 KB, 87 załadowań)

Edytowane przez candyyfloss
Czas edycji: 2016-01-05 o 07:34
candyyfloss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 07:39   #3437
niepozorna
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy
Z jednej strony doskonale wiem, że to normalne, że dobę po porodzie nie mam hektolitrów mleka ale jakoś nie umiem sobie tego zakodować w głowie i podejść do tego na luzie. A stres pewnie w produkcji mleka nie pomaga

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ----------

Candy super brzuszek

Prostujemy zą
bki
Stary 2016-01-05, 07:43   #3438
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez candyyfloss Pokaż wiadomość
Niepozorna - zobaczysz, że Oluś będzie najadał się Twoim mleczkiem już niedługo. Laktacja się rozkręci.

Ruda - gratulacje. Maleństwo Ci się urodziło

U mnie pół nocy nieprzespanej, bo co jakiś czas twardniał mi brzuch. I tylko w pozycji półsiedzącej mogłam być, a tak niezbyt wygodnie spać. Stresuję się, że nie dotrwam do piątku I dziś muszę dokończyć pakować torbę, żeby potem nie było niespodzianki.

Śliczny
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 08:13   #3439
uaoo
Zakorzenienie

Small, nie dziękuję

L. - 10.2011
K. - 01.2016
F. - 11.2017
uaoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 09:08   #3440
Dotka90
Zakorzenienie

Tygrysku a odciagasz jej katar i psikasz woda morska?

Niepozorna moze problem nie jest w pokarmie a w ssaniu? Jak zje to scisnij piers - na gorze kciuk na dole 4 palce i kilka cm od brodawkk. Nacisnij i zobacz czy cos wyplywa. Takie maluchy szybko sie mecza i tu moze byc problem.

Malwi ale Ci sie trafilo masakra! 7 osob na sali to jakis koszmar!

Baby od podania antybiotyku do porodu musza minac 4h wiec spokojnie

Ua00 i jak tam, dali Ci juz cos?

U nas pierwsza noc calkiem na KP i bylo super. Nakarmilam go o 00:30, potem 3:30, 6:30 i 8:30.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 09:12   #3441
czarnulax
Zakorzenienie

malwi współczuję.
niepozorna rozhulasz laktację i mały będzie wcinał aż miło
candy super brzuszek
magdusia mój cały czas mówi, że mogłaby już łaskawie królewna wyleźć, bo się doczekać nie może
Stary 2016-01-05, 09:13   #3442
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Tygrysku nie, u mnie jest wyrazne powiedziane ze antybiotyk musza podac w 4 godziny po odejsciu wod gin mowil ze spokojnie moge sie wykapac i sie nie stresowac, za pierwszym razem tez tak mialam

Niepozorna no co Ty, nie przejmuj sie kobieto !
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 09:22   #3443
mojakaren
Zakorzenienie

Malwi cos mnie ominelo Ty nie jesteś juz u mamy? Myslalam ze bez względu na datę pprodu będziesz rodzic u niej w szpitalu?

Edit: a juz doczytałam - ale sie lipnie zlozylo z remontem :/

Niepozorna spokojnie daj sobie czas na rozhulanie laktacji

Magdusia ale kochany TZ! Faktycznie nie może sie córeczki doczekac
Mój raczej nie dowierza ze to juz niedługo
Ale po wczorajszej kłótni (moje foszki ze malo o mnie dba bo ja przeziebiona lodówka pusta a ten ani zakupów nie ogarnie ani cps ugptowac wrr) teraz wstal i robi nam na śniadanie pancakes

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 09:27   #3444
Dotka90
Zakorzenienie

Mojakaren, ach te Wasze pancakes i naleśniki na śniadanie

Mój mi zalał płatki mlekiem i dodał miodu
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 09:31   #3445
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Dzień dobry Noc koszmarna. Zasnęłam po północy, budziłam się co godzinę, o 6:30 jak Tż poszedł do pracy to już w sumie byłam wyspana, ale wyleżałam do 9 jakoś z takimi głupimi snami że masakra Tż wrócił, bo nie mają co robić i ciekawe jak ja się dziś pouczę
I moje dziecko znowu ma czkawkę. Ale zauważyłam, że w nocy śpi razem ze mną - przykładam rękę pod brzuch za każdym razem jak pójdę siku i ten tylko leniwie próbuje odepchnąć mi rękę i coś tam się przeciągnie i dalej spać

Cytat:
Napisane przez iola14 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne te kosze Ja na zabawki kupuje te skrzynie w biedronce co są raz na jakiś czas 5 takich mam i jedna na drugiej stoi a ze dwie by się jeszcze przydały
U mnie jak bracia byli młodsi mama też takie raz kupiła - na klocki lego. Jeden drugiego popchnął, tamten wpadł na to pudełko i od razu całe połamane Albo oparł się i ułamał bok Wolę to materiałowe przynajmniej nie ma takich wypadków

Malwi - jak nie masz skurczy ani nic to uciekaj! Ja bym już jechała do siebie w takiej sytuacji

Cytat:
Napisane przez candyyfloss Pokaż wiadomość
albo ty jesteś wysoka albo brzuch tak jakoś nisko?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
U nas pierwsza noc calkiem na KP i bylo super. Nakarmilam go o 00:30, potem 3:30, 6:30 i 8:30.
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-05, 09:32   #3446
Casaa
Zakorzenienie

Magdusia dzieki ale masz fajnego TZta

Niepozorna, stres nie pomaga w laktacji i tak jak dziewczyny pisza, zaraz sie wszystko rozkreci jak sie czujesz dzisiaj i jak opieka?

Wyslane z Lumia920.
Stary 2016-01-05, 09:32   #3447
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Niepozorna moze problem nie jest w pokarmie a w ssaniu? Jak zje to scisnij piers - na gorze kciuk na dole 4 palce i kilka cm od brodawkk. Nacisnij i zobacz czy cos wyplywa. Takie maluchy szybko sie mecza i tu moze byc problem.

Sprawdzę, dziękuję Męczyć to on się na pewno męczy, bo widzę po nim. Robi sobie przerwy często i ciężko oddycha... No nic jeszcze troszkę i się powinien obudzić to będziemy kombinować.

Dzięki dziewczyny za wsparcie Kochane jesteście!

Prostujemy zą
bki
Stary 2016-01-05, 09:34   #3448
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:

Malwi

Hormony wkroczyły do akcji. Nie martw się :-*

Malwi, a jakiś inny szpital w okolicy?

Ja przetrwalam noc ale mam pewne obawy ze pojawilo się rozwarcie nad ranem. Skurcze byly co jakiś czas, ale ok 5tej poczułam takie jakby mrowienie, lekkie pieczenie, coś nowego w dole brzucha. Dziś się obserwuję.
Stary 2016-01-05, 09:34   #3449
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Noc koszmarna. Zasnęłam po północy, budziłam się co godzinę, o 6:30 jak Tż poszedł do pracy to już w sumie byłam wyspana, ale wyleżałam do 9 jakoś z takimi głupimi snami że masakra Tż wrócił, bo nie mają co robić i ciekawe jak ja się dziś pouczę

I moje dziecko znowu ma czkawkę. Ale zauważyłam, że w nocy śpi razem ze mną - przykładam rękę pod brzuch za każdym razem jak pójdę siku i ten tylko leniwie próbuje odepchnąć mi rękę i coś tam się przeciągnie i dalej spać

No jakbym czytala o sobie.... Jedynie maz jest w pracy a reszta w 100% sie zgadza.
Stary 2016-01-05, 09:36   #3450
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Mojakaren, ach te Wasze pancakes i naleśniki na śniadanie

Mój mi zalał płatki mlekiem i dodał miodu
Nie marudź liczą się dobre chęci!

Ja pancakes nawet często robię

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
No jakbym czytala o sobie.... Jedynie maz jest w pracy a reszta w 100% sie zgadza.
przyznaj się, że mnie obserwujesz

Nebula - oby to było tylko to, że dzieć zmienił pozycję jakoś czy cos
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości