![]() |
#4291 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Cytat:
![]() Twoj K. lubi? az mi slinka pociekla ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- snieg pada, duzo sniegu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-01-05 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Zakorzenienie
|
Nie jadł jeszcze w takich ilościach fasoli;p Wieczorem ugotowałam i wydawało mi sie, ze zbyt ciężkostrawne, ale dzis spróbuje na obiad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 | ||||||
Zakorzenienie
|
mam to samo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() oj tak, jazdy z Karolem były wyczerujące psychicznie ![]() hehe, no gar fasolki byśmy jedli długo ale gar czekolady szybko by zniknął ![]()
![]() |
#4295 | |
Wtajemniczenie
|
bejerancki!
ja przedwczoraj zrobiłam też wieeeeelki gar. Ja sę boję jeść więc chłopy próbują zmęczyć. Ale chyba im odpuszczę i dzisiaj coś innego ugotuję ![]() identycznie robię ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Ah, Kwiatuszku ale Zuzia podobna się do Karolka robi ![]() ![]() U nas pojawił się pierwszy fałd na udku i drugi podbródek. Jestem w szoku jak w 2,5 tyg dziecię tak szybko przybiera ciałka. No i wrzucę foty Zofieńki. Ale będą z telefonu i z pieluchami - wybaczcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4296 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() M. mowi, ze z kamieni - taka ma wizje ![]() no i gdzie ja wegielki znajde - nie wiem, czy tu jeszcze weglem gdzies grzeja ![]() przymierzalam sie do swistaka, ale maz mnie wpedza w poczucie winy, ze biedne swistaki sa na masc hodowane ![]() Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-01-05 o 09:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to u nas Karol mogłby jesc zupy i na sniadanie i obiad i na kolacje ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4298 |
Wtajemniczenie
|
Była położna u Pchełki. Kopara mi opadła tak nisko, że nadal nią powłóczam po dywanie. Zocha waży 3700. Przytyła bestyjka 500g w tydzień! Aż sprawdziłam i Filipek 900g w 2 miesiące przybrał, a Zosia już 760g w niespełna 3 tyg.
Klementyna? Ja chyba jak Ty mam śmietanę 36% w cycach, a nie mleko.
![]() |
#4299 |
Zakorzenienie
|
Pchełka- Strongwomenka
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Wtajemniczenie
|
Cholera znowu przecena na H&M
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- I jeszcze mi katalog papierowy przysłali ![]() ![]() Zamówiłam dzieciakom kalosze na wiosnę - 30 zł/pare. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie za 100pkt. Jakie są rozmiary ubranek w Lidlu? Od soboty są w fajnej cenie dresy i tato by mi podskoczył,ale nie wiem który rozmiar brać. Nie chcę na styk, ale tez nie chcę wywijać 10razy.
![]() |
#4302 |
Zakorzenienie
|
sorce raczej zawyżone trochę są Lupilu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() http://www.wprost.pl/ar/11650/Chore-lekarstwo/ Wrazliwcy niech nie czytają... Cytat:
![]() ![]() ---- Jutro wyprawa po kozaki do galerii z dwójką ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
MBZ♥
|
SOrce
![]() ![]() ![]() Ubranka wypadają większe. Małpko ![]() ![]() Kwiatuszku ![]() Klementyna udam, że nie widzę tego posta o fasolce ![]() Jola, dziękuję ![]() Sorce, też dziękuję ![]() Moderna i jak tam lepienie bałwanosa? ![]() U nas też śnieg ale mrozicho trzyma i nie da się lepić. Za to pierwsze sankowanie tej zimy zaliczone ![]() ![]() Demeter mi też przysłali ![]() Powodzenia jutro ![]() Agata ![]() ![]() ![]() Kasia co Ty masz z tym zasypianiem ![]() ![]() Znacie się na nawilżaczach? Czy taki ma parametry ok?http://www.mediaexpert.pl/nawilzacze...ab_description |
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OMG ![]() Oh je, może smalec ma te same właściwości? Dodać trochę mentolu?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Byou hehe mamy nie ma to nie ma mnie kto budzic 😅😇😆 hehehe.
Ale ogolnie to nie wiem chyba mam jakies przesilenie zimowe bom ost czasu ciagle zmeczona chodze 😢 |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 | |
Zakorzenienie
|
Marcel od godziny 14 placze, z przerwami - zasnal do drzemki i po 2 minutach sie obudzil z placzem, ze go ucho boli, nie dalo sie go uspokoic, wiec zadzwonilam po meza do pracy i pojechalismy do lekarza, jak uslyszal, ze do lekarza, to wycie podwojne - ucho na razie czyste, boli od kataru (gdzies tam nacisk jakis jest), jaki sie przyplatal znowu od wczoraj - po powrocie probowalam dac mu ibuprofen, ale nie dalam rady, zasnal mi wyjac w ramionach i odpuscilam, godzine pozniej znowu sie obudzil z placzem, tulilam az zasnal znowu, jak wstanie to chyba bedziemy mu musieli na sile we dwojke dac ibu
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Sorce pakerka ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
MBZ♥
|
Moderna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4309 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za lidla, więc uderzam w rozm. 98
![]() Moderna, jejuuui zdrowia! Dajcie mu ten ibuprofen, będzie ciężko ale to dla jego dobra i ulgi. Zazdroszczę Wam tych sanek. Mnie zaczyna kiszenie się w domu denerwować. Jutro ma być około zera więc może się wybierzemy na spacerek. Bykeby powietrze było znośne
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 5 minut pozniej mialam odmienione dziecko, zaczal rozmawiac, zazyczyl sobie tosty do lozka, czytal ksiazeczke z tatusiem i teraz normalnie bryka po salonie (na jednej nodze) ![]() ojj padam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4311 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ale podobny do rodzeństwa ![]() ![]() masz przynajmniej pewniaka Szczęściaro ![]() Cytat:
![]() my jesteśmy w grupie, która da dwa razy więcej niż zwykle ![]() wizja najważniejsza! ale jedzie(cie) z koksem!!!!!! ![]() a mniej biust boli? ![]() Cytat:
![]() ![]() uf!
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
MBZ♥
|
Pani, kocham CIę Ty mój Gorszy Sorcie
![]() ![]() wg pis-u tylko caritas się liczy ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Moderna, jak dobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Wtajemniczenie
|
Moderna, super. Czy ja też mogę prosić tosta? Z dżemem?
Nie czaję i nie słucham o Owsiaku. Mam totalnie w dupce całą nahonkę bez wzgledu na to, z której strony politycznej pochodzi. Znowu usnęłam. Chłopcy na zakupach, a ja odpłynęłam przed tv. Źle się dzieje w państwie duńskim.
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Twój B się nie lęka?
![]() ![]() Kwiatuszku, nie zacytowało mi: Olka od tygodnia ma paskudną buzię. T. się spaskudziła jak miał ciut ponad 6 miesięcy ![]()
![]() |
#4315 | |||
Zakorzenienie
|
uff
![]() na razie dobrze i oby tak zostalo ![]() goraczke mial niecale 38, po ibu na pewno spadla, ciekawe jak nocka ![]() mam juz dosc - jeden wyjazd do kliniki i sie to teraz za nami ciagnie ![]() lekarz mowil, ze to infekcje lancuchowe, jedna sie nie skonczy do konca, pojawia sie kolejna ![]() ahh i mowil, ze jak ucho boli to mozna dac od razu przeciwbolowy srodek, ze to nie wplywa na badanie u lekarza (byle nie jakies masci do ucha) - ja to dopiero teraz sie powoli ucze, jak postepowac w chorobach - a jeszcze sporo przed nami. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() no ja wlasnie natknelam sie na artykul o Owsiaku i WOSp i nie wiedzalam jakie tlo tego zamieszania. A Pchelka z Toba kimala? ![]() (pamietam, ze dosc dlugo na Zosie BYOu mowilysmy Roszpunka, ciekawe kiedy Pchelka stanie sie Zosia ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() WOSP zrobil tyle dobrej roboty, tej, ktora nalezala do Panstwa Polskiego ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Duzo takich ksywek było
![]() ![]() A ja dzis sobie przypominałam laski, które tu były na poczatku, myslałam co u nich- trzeba je zmotywować do napisania: mokka, leonikowa, a pamietacie tą alicje czy jakos tak co miała ciągle żal, ze jej nikt nie odpowiada? i wiele, wiele innych... |
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
MBZ♥
|
Pani, On siętylko mnie boi
![]() ![]() Moderna dobrze wiedzieć o tym uchu ![]() ![]() Wiesz, że Ona dalej jest dla mnie Roszpunką? Teraz to dopiero jak ma taki busz na głowie ![]() Sorce, należy Ci się odpłynięcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.