|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STRADIVARIUS - nasza miłość! (część II)
Cytat:
nie kradniesz, oni zarabiaja, więc nie ma co się wstydzić tez będę odbierała teraz 3 paczki ![]() Co do HM, te spodnie dorzucają non stop, także odświeżaj link co jakiś czas ;-) można płacić kartą albo przy odbiorze gotowka, dostarcza kurier do domu, zwracasz zamawiając kuriera równiez do domu, wiec całkiem przyjemnie w dodatku jest jeszcze znizka -25% z newslettera, także te spodnie wychodzą za 36 zl ja je oddałam, bo były za małe i za sztywne, ale akurat może Tobie podpasują
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co zamówiłam woski w mango nawet nie wiedziałam,że mają też darmową wysyłkę do sklepu od dowolnej kwoty, zawsze sądziłam,że od 150 zł A te idą do zwrotu. Narobiłam zamówien we wszystkich galeriach w Lublinie, ciekawe kiedy i jak ja to teraz będę odbierać![]() Zamawiałaś kiedyś coś w Mango? O tym że paczka dotarła informują smsem? |
|
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Mango, ja nie zamawiałam, ale tu na watku mamy aneczka87874 która możliwe, że może Ci pomóc co do odbioru w sklepach, zeby się ze wszystkim nie taszczyć to odbierac, mierzyć na miejscu, oddać co nie pasuję i reszte zabierać do domu
|
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak nawet sprzedawczynie będą ci narzekać to nie ma się czym przejmować. Za coś im płacą, tak?---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Gdybym zamawiała do różnych galerii i jeździła z tymi pakami po mieście (najczęsciej nie chce mi się mierzyć w sklepie) to by mnie coś trafiło przecież, nie mówiąc juz o stracie czasu
|
|
|
|
|
#1895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Teraz żaluję,że tego swetra nia zamówiłam właśnie do Plazy to bym miała dwie pieczenie na jednym ogniu. Ale z tymi woskami z Mango to totalny spontanMierzyła któraś z Was te kardigany trykotowe z zamszowymi rękawami?duża jest róznica w rozmiarze? Czy jeśli górę noszę S w Stradim to w M-ce się utopię? Chcę wiedzieć,żeby się zawczasu nie jarać tym,że udało mi się kliknąć taką okazję B-) Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2016-01-09 o 12:55 |
||
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dość fajnie leżymogę linka? edit: dobra, już znalazłam, szkoda, że S-ki nie ma, mogłaby być fajna do kryjących rajstop
Edytowane przez julietta83 Czas edycji: 2016-01-09 o 13:32 |
|
|
|
|
#1898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do spodni z pulla to niestety nie widzialam na zywo, bo nie chodze do tego sklepu, wiec nie pomoge. Dzięki, aktualnie mi bardzo zalezy na tej bezowej zamszowej z supelkiem i na spodniach z pulla z tym zamkiem z przodu, a z jakiego jestes miasta ?
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wydaje się fajna ![]() |
|
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnosnie tych botkow http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...ml?colorId=040 to myslisz, ze beda optycznie skracac nogi przy spodnicy? A bluza pluszowa na prawde jest pluszowa? Nie widze tego pluszu na zdjeciach
|
|
|
|
|
#1901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do czarnych kryjących rajstop według mnie nie będą, bo się wtopią. Do spodni/jeansów nie czarnych chyba bym ich nie nosiła, bo będa się mocno odcinać.---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
no to chyba kliknę ![]() Zaraz naskrobię do Ciebie na fb co do odbioru szalika, bo sobie przypomniałam o nim
|
||
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wlasnie mi sie wydaje, ze dobrze beda wygladaly do czarnych rajstop, spodni itd. Do jasnych rajstop pewnie niekoniecznie bo maja dosc wysoka cholewke...
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
a ma któraś foto w tej bluzie za 36zł bo nawet mi sie podoba
?
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
|
|
|
#1904 |
|
Wtajemniczenie
|
Które to te bluzy? Nie wiem na co reszte kasy przerypać
|
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
ja też mam czarny , chciałabym jeszcze inny ale boję się jak będzie się zachowywać w praniu , któraś z dziewczyn pisała tutaj że prała go i po praniu już nie wyglądał tak samo. Spróbuje go wyprać w rękach jak będzie ok wezmę jeszcze inny kolor |
|
|
|
#1906 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ją widzę na teraz z czarnymi rajtkami, kozakami i wełniastymi narzutkami, a na wiosnę/ lato do conversów Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie dostałam maila, że zamówienia wysłane, myślicie że w poniedziałek będą do odbioru?
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zdjecia, ale nie ogarniam windowsa 10
jestem u TŻ, sorry za swiatlo i tło
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak w końcu z tym rozmiarem, bo się pogubiłam? |
|
|
|
|
#1909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
||
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
nie lubię golfów, więc nie kusi, uff
![]() widziałam u siebie tę bluzę w szarości (nie wiem, jaki rozmiar) i nie podobał mi się materiał |
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie zamówiłam kilka par w różnych kolorach i każde byly inne, jedne bardziej rozciągliwe, drugie wyższy stan, trzecie dużo niższy, trochę loteria, różnie odszyte ![]() generalnie i tak polecam
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam rozmiar L, na codzien nosze 38, jak macie male piersiątka to mozna brać M ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
kupiłam go ze wzgledu na -20 na dworze
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie lubie golfow, ale ten jest taki luzny
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jesteś drobniutka to M będzię akuratna, jeśli chcesz mieć luźniejsza
|
|
#1917 |
|
Raczkowanie
|
Hej, czy któraś z was się orientuje czy opcja "DOSTĘPNOŚĆ TOWARU W SKLEPACH FIZYCZNYCH" pokazuje prawdziwe dane? Słyszałam, że zazwyczaj podczas wyprzedaży nie jest to aktualizowane.
|
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście/posiadacie?
http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...ultColorId=150 |
|
|
|
#1920 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dziewczyny czy macie moze link do kamizelki z przodu futerko a tył sweterkowy? Byly czarne, szare i chyba biale.. na stronie juz nie ma i nie wiem czy faktycznie zostaly wyprzedane :/
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.

Ja nigdy nie robiłam wcześniej zakupów online, dopiero w tym sezonie tu, w Stradim
Jak z wysyłką do sklepu w H&M za darmo? Można płacić przelewem? Spytam na zaś
tez będę odbierała teraz 3 paczki 
A te idą do zwrotu. Narobiłam zamówien we wszystkich galeriach w Lublinie, ciekawe kiedy i jak ja to teraz będę odbierać

Do czarnych kryjących rajstop według mnie nie będą, bo się wtopią. Do spodni/jeansów nie czarnych chyba bym ich nie nosiła, bo będa się mocno odcinać.
no to chyba kliknę