STRADIVARIUS - nasza miłość! (część II) - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-09, 12:15   #1891
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_
Dot.: STRADIVARIUS - nasza miłość! (część II)

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
Fajne są, tylko co z tego jak wyprzedane. Ale nie wiem, czy one też nie mają krótszych nogawekJa nigdy nie robiłam wcześniej zakupów online, dopiero w tym sezonie tu, w Stradim Jak z wysyłką do sklepu w H&M za darmo? Można płacić przelewem? Spytam na zaś
Ja praktycznie codziennie coś odbieram. Dziś widzę,że dorzucili tyrkotowy kardigan w kolorze czarny M to co tam, kliknęłam. Czy duża jest różnica między S a M tych swetrów?
Ja klikam pojedyncze rzeczy, bo ciągle coś się pojawia, albo dochodzę do wniosku że jednak nie doczeka to przeceny. I tym sposobem będę mieć 4paczki do odebrania Wstyd mi, dlatego dziś już kliknęłam do innego sklepu, bo byłam w jednym dwa razy odbierać paczki i już mnie tam poznają
Tym, sposobem czekam na :
1. Trykotowy kardigan brązowy rozmiar S wówczas za 50 zł
2.Szydełkowy top w kolorze czerwonym S
3. Top z imitacji zamszu czarny, bo spadła jeszcze cena
spodnica z naszywką ze sztucznej skóry
i dzisiejsze nr 4 do innego sklepu z poczucia wstydu i żenady -czarny kardigan trykotowy rozmiar M już za 36 zł
Dodam tylko,że w życiu tych kardiganów wcześniej nie widziałam na oczy na żywo
Czemu wstyd? nie kradniesz, oni zarabiaja, więc nie ma co się wstydzić tez będę odbierała teraz 3 paczki
Co do HM, te spodnie dorzucają non stop, także odświeżaj link co jakiś czas ;-) można płacić kartą albo przy odbiorze gotowka, dostarcza kurier do domu, zwracasz zamawiając kuriera równiez do domu, wiec całkiem przyjemnie w dodatku jest jeszcze znizka -25% z newslettera, także te spodnie wychodzą za 36 zl ja je oddałam, bo były za małe i za sztywne, ale akurat może Tobie podpasują
Stary 2016-01-09, 12:30   #1892
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Czemu wstyd? nie kradniesz, oni zarabiaja, więc nie ma co się wstydzić tez będę odbierała teraz 3 paczki
Co do HM, te spodnie dorzucają non stop, także odświeżaj link co jakiś czas ;-) można płacić kartą albo przy odbiorze gotowka, dostarcza kurier do domu, zwracasz zamawiając kuriera równiez do domu, wiec całkiem przyjemnie w dodatku jest jeszcze znizka -25% z newslettera, także te spodnie wychodzą za 36 zl ja je oddałam, bo były za małe i za sztywne, ale akurat może Tobie podpasują
Niby racja, ale dziwnie mi trochę z tym.Mi właśnie chodzi o to, by zamówienie nie szło do mnie do domu tylko można je było odebrać w sklepie. Da się tak?
póki co zamówiłam woski w mango nawet nie wiedziałam,że mają też darmową wysyłkę do sklepu od dowolnej kwoty, zawsze sądziłam,że od 150 zł A te idą do zwrotu. Narobiłam zamówien we wszystkich galeriach w Lublinie, ciekawe kiedy i jak ja to teraz będę odbierać
Zamawiałaś kiedyś coś w Mango? O tym że paczka dotarła informują smsem?
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 12:38   #1893
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Niby racja, ale dziwnie mi trochę z tym.Mi właśnie chodzi o to, by zamówienie nie szło do mnie do domu tylko można je było odebrać w sklepie. Da się tak?
póki co zamówiłam woski w mango nawet nie wiedziałam,że mają też darmową wysyłkę do sklepu od dowolnej kwoty, zawsze sądziłam,że od 150 zł A te idą do zwrotu. Narobiłam zamówien we wszystkich galeriach w Lublinie, ciekawe kiedy i jak ja to teraz będę odbierać
Zamawiałaś kiedyś coś w Mango? O tym że paczka dotarła informują smsem?
W HM nie da się zamawiać do sklepu co do Mango, ja nie zamawiałam, ale tu na watku mamy aneczka87874 która możliwe, że może Ci pomóc co do odbioru w sklepach, zeby się ze wszystkim nie taszczyć to odbierac, mierzyć na miejscu, oddać co nie pasuję i reszte zabierać do domu
Stary 2016-01-09, 12:43   #1894
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Fajne są, tylko co z tego jak wyprzedane. Ale nie wiem, czy one też nie mają krótszych nogawekJa nigdy nie robiłam wcześniej zakupów online, dopiero w tym sezonie tu, w Stradim Jak z wysyłką do sklepu w H&M za darmo? Można płacić przelewem? Spytam na zaś
Ja praktycznie codziennie coś odbieram. Dziś widzę,że dorzucili tyrkotowy kardigan w kolorze czarny M to co tam, kliknęłam. Czy duża jest różnica między S a M tych swetrów?
Ja klikam pojedyncze rzeczy, bo ciągle coś się pojawia, albo dochodzę do wniosku że jednak nie doczeka to przeceny. I tym sposobem będę mieć 4paczki do odebrania Wstyd mi, dlatego dziś już kliknęłam do innego sklepu, bo byłam w jednym dwa razy odbierać paczki i już mnie tam poznają
Tym, sposobem czekam na :
1. Trykotowy kardigan brązowy rozmiar S wówczas za 50 zł
2.Szydełkowy top w kolorze czerwonym S
3. Top z imitacji zamszu czarny, bo spadła jeszcze cena
spodnica z naszywką ze sztucznej skóry
i dzisiejsze nr 4 do innego sklepu z poczucia wstydu i żenady -czarny kardigan trykotowy rozmiar M już za 36 zł
Dodam tylko,że w życiu tych kardiganów wcześniej nie widziałam na oczy na żywo
Ja w Pullu odbierałam czasem po 7-8 paczek (czasy, gdy były jeszcze porządne dorzutki tam), nie rozumiem problemu? Tylko się śmiałam z gościem, ile następnym razem przyjdzie A jak nawet sprzedawczynie będą ci narzekać to nie ma się czym przejmować. Za coś im płacą, tak?

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Gdybym zamawiała do różnych galerii i jeździła z tymi pakami po mieście (najczęsciej nie chce mi się mierzyć w sklepie) to by mnie coś trafiło przecież, nie mówiąc juz o stracie czasu
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 12:46   #1895
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:
W HM nie da się zamawiać do sklepu co do Mango, ja nie zamawiałam, ale tu na watku mamy aneczka87874 która możliwe, że może Ci pomóc co do odbioru w sklepach, zeby się ze wszystkim nie taszczyć to odbierac, mierzyć na miejscu, oddać co nie pasuję i reszte zabierać do domu
No właśnie,żałuję że wczoraj tak nie zrobiłam, ale pojechałam specjalnie po pracy odebrać tylko te woski,, weszłam, pokręciłam się chwilę po sklepie,odebrałam paczkę i wyszłam, bo spieszyłam się na autobus powrotny. Sądziłam,że na bank będą dobre, nie wiem, chyba miałam zaćmienie jakieś,że wcześniej, jak je kilka tygodni temu mierzyłam to nie widziałam,że one takie krótkie W takim razie H&M odpada.Nie wiedizałabym nawet w jaki rozmair celować bo noszę coś między 36 a 38. Tak np te woski zamówione dość mocno odstają w pasie i marszczą się trochę na kolanach, ale z kolei w udach są ok.zresztą mam nadzieję,że te z Mango 38 będą dobre. Teraz tylko pozbyć się tych ze Stradka.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Ja w Pullu odbierałam czasem po 7-8 paczek (czasy, gdy były jeszcze porządne dorzutki tam), nie rozumiem problemu? Tylko się śmiałam z gościem, ile następnym razem przyjdzie A jak nawet sprzedawczynie będą ci narzekać to nie ma się czym przejmować. Za coś im płacą, tak?

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Gdybym zamawiała do różnych galerii i jeździła z tymi pakami po mieście (najczęsciej nie chce mi się mierzyć w sklepie) to by mnie coś trafiło przecież, nie mówiąc juz o stracie czasu
Dlatego trzy z nich mam jednak zamówione do jednej galerii. Ostatni sweter do zupełnie innej, a z Mango z racji,że w Lublinie jest tylko w C.H Plaza-do kolejnej Teraz żaluję,że tego swetra nia zamówiłam właśnie do Plazy to bym miała dwie pieczenie na jednym ogniu. Ale z tymi woskami z Mango to totalny spontan
Mierzyła któraś z Was te kardigany trykotowe z zamszowymi rękawami?duża jest róznica w rozmiarze? Czy jeśli górę noszę S w Stradim to w M-ce się utopię? Chcę wiedzieć,żeby się zawczasu nie jarać tym,że udało mi się kliknąć taką okazję B-)

Edytowane przez bleuclair
Czas edycji: 2016-01-09 o 12:55
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 13:08   #1896
g0si4
Zakorzenienie

I ja go mam, w kolorze czarnym. Chciałabym biały, ale nie dokładają
Stary 2016-01-09, 13:24   #1897
julietta83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
A gdzie napisalam że na wszystko? stopniowo przeceniaja tylko poszczegolne kategorie, albo nawet czesc produktow danej kategorii

Nigdy jej nie widziałam, ale teraz patrze że ma w składzie 47% akrylu to może nie jest taka najcieńsza?
raczej z cienkich ta kiecka, taka lejąca i trochę gnieciuch ale dość fajnie leży
mogę linka?

edit: dobra, już znalazłam, szkoda, że S-ki nie ma, mogłaby być fajna do kryjących rajstop

Edytowane przez julietta83
Czas edycji: 2016-01-09 o 13:32
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 13:40   #1898
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez foksy Pokaż wiadomość
te bluzy:
http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...53&colorId=450
są tak małe, że serio lepej wziac L jak się nosi M? Chcę własnie zamówić i nie wiem właśnie
Cytat:
Ja ja kliknęłam w ciemno kilka dni temu, nie ukrywam że by mi to odpowiadało bo S było dla mnie zazwyczaj za duże
I jak w końcu z tymi bluzami ? ja widziałam je w sklepie i wydawało mi się, że rozmiarówka normalna

Cytat:
Szara bluza ze stradiego M jest dostepna online a spodnie z pulla widzialas na zywo/mierzyłas? bo chce zamowic i nie wiem czy brac 38 czy 40
dzieki wielkie, jak pisalam tamtego posta to nie bylo zadnej szarej, kliknelam M, moze trafie na S to podmienie.
Co do spodni z pulla to niestety nie widzialam na zywo, bo nie chodze do tego sklepu, wiec nie pomoge.

Cytat:
Bluze stradkowa dokladaja co jakis czas, wiec spokojnie mozesz upolowac. Do ch wybieram sie dopiero w przyszlym tygodniu jak paczki beda do odbioru, zerkne za Twoimi rzeczami
Dzięki, aktualnie mi bardzo zalezy na tej bezowej zamszowej z supelkiem i na spodniach z pulla z tym zamkiem z przodu, a z jakiego jestes miasta ?
Stary 2016-01-09, 13:42   #1899
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wczoraj kliknelam jeszcze te kiecke

Załącznik 6117994
Widziałam ją wczoraj w sklepie, ładnie wyglądała. Nie wymacałam jej dobrze ale wydaje się fajna

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 13:57   #1900
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:

Ok, postaram sie później zrobić zdjecie a pluszowa bluze juz mam, jest cienka, nie jest obszywana bede w domu dopiero w poniedziałek, wiec wtedy moge sprawdzic wymiary, jakbys chciała
Ok to jesli bys mogla to wstaw zdjecie w bluzie z wywijanym golfem.
Odnosnie tych botkow http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...ml?colorId=040 to myslisz, ze beda optycznie skracac nogi przy spodnicy?
A bluza pluszowa na prawde jest pluszowa?Nie widze tego pluszu na zdjeciach

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 14:07   #1901
Fionaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Ok to jesli bys mogla to wstaw zdjecie w bluzie z wywijanym golfem.
Odnosnie tych botkow http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...ml?colorId=040 to myslisz, ze beda optycznie skracac nogi przy spodnicy?
A bluza pluszowa na prawde jest pluszowa?Nie widze tego pluszu na zdjeciach
Ha, zrobiłam trochę wizualizacji Do czarnych kryjących rajstop według mnie nie będą, bo się wtopią. Do spodni/jeansów nie czarnych chyba bym ich nie nosiła, bo będa się mocno odcinać.

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
Widziałam ją wczoraj w sklepie, ładnie wyglądała. Nie wymacałam jej dobrze ale wydaje się fajna
no to chyba kliknę

Zaraz naskrobię do Ciebie na fb co do odbioru szalika, bo sobie przypomniałam o nim
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 14:14   #1902
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fionaaa Pokaż wiadomość
Ha, zrobiłam trochę wizualizacji Do czarnych kryjących rajstop według mnie nie będą, bo się wtopią. Do spodni/jeansów nie czarnych chyba bym ich nie nosiła, bo będa się mocno odcinać.[COLOR="Silver"]
Tak wlasnie mi sie wydaje, ze dobrze beda wygladaly do czarnych rajstop, spodni itd. Do jasnych rajstop pewnie niekoniecznie bo maja dosc wysoka cholewke...

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 14:22   #1903
myszola21
Zakorzenienie

a ma któraś foto w tej bluzie za 36zł bo nawet mi sie podoba ?
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 15:35   #1904
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Które to te bluzy? Nie wiem na co reszte kasy przerypać
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 15:46   #1905
kolp
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez g0si4 Pokaż wiadomość
I ja go mam, w kolorze czarnym. Chciałabym biały, ale nie dokładają

ja też mam czarny , chciałabym jeszcze inny ale boję się jak będzie się zachowywać w praniu , któraś z dziewczyn pisała tutaj że prała go i po praniu już nie wyglądał tak samo.
Spróbuje go wyprać w rękach jak będzie ok wezmę jeszcze inny kolor
kolp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 15:49   #1906
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
raczej z cienkich ta kiecka, taka lejąca i trochę gnieciuch ale dość fajnie leży
mogę linka?

edit: dobra, już znalazłam, szkoda, że S-ki nie ma, mogłaby być fajna do kryjących rajstop
Wysłałam link, bo nie doczytałam, że już masz ja ją widzę na teraz z czarnymi rajtkami, kozakami i wełniastymi narzutkami, a na wiosnę/ lato do conversów
Cytat:
Napisane przez czarna_kiecka Pokaż wiadomość
Dzięki, aktualnie mi bardzo zalezy na tej bezowej zamszowej z supelkiem i na spodniach z pulla z tym zamkiem z przodu, a z jakiego jestes miasta ?
Toruń
Cytat:
Ooo to mnie zaciekawiłaś

Właśnie dostałam maila, że zamówienia wysłane, myślicie że w poniedziałek będą do odbioru?

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 17:19   #1907
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Mam zdjecia, ale nie ogarniam windowsa 10 jestem u TŻ, sorry za swiatlo i tło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0367[1].jpg (92,6 KB, 104 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0373[1].jpg (100,8 KB, 79 załadowań)
Stary 2016-01-09, 17:23   #1908
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Ślicznie na Tobie wygląda To jak w końcu z tym rozmiarem, bo się pogubiłam?

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 17:23   #1909
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ama09 Pokaż wiadomość
ja przymierzałam w sklepie. Też rozmiar 36 i też mam 170cm wzrostu.
Spodnie były za krótkie i nie opinały łydki ;/
Cytat:
Napisane przez paulinaaa_ Pokaż wiadomość
mam zdjecia, ale nie ogarniam windowsa 10 Jestem u tż, sorry za swiatlo i tło
jaki masz rozmiar?
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 17:26   #1910
julietta83
Zakorzenienie

nie lubię golfów, więc nie kusi, uff
widziałam u siebie tę bluzę w szarości (nie wiem, jaki rozmiar) i nie podobał mi się materiał
julietta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 17:42   #1911
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdka93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może te spodnie (elastyczne spodnie push- up)? Jak celować z rozmiarem- brać taki sam jak w Pull&Bear i Mango czy jednak większy?
ja brałam rozmiar wieksze
ogólnie zamówiłam kilka par w różnych kolorach
i każde byly inne, jedne bardziej rozciągliwe, drugie wyższy stan, trzecie dużo niższy, trochę loteria, różnie odszyte
generalnie i tak polecam

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 17:42   #1912
czarna_kiecka
Zakorzenienie

a mi sie wlasnie bardzo material tej bluzy podobal, taki grubszy
Stary 2016-01-09, 17:47   #1913
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Ślicznie na Tobie wygląda To jak w końcu z tym rozmiarem, bo się pogubiłam?
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
jaki masz rozmiar?
Mam rozmiar L, na codzien nosze 38, jak macie male piersiątka to mozna brać M

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ----------

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
nie lubię golfów, więc nie kusi, uff
widziałam u siebie tę bluzę w szarości (nie wiem, jaki rozmiar) i nie podobał mi się materiał
Tez nie lubie golfów, to jeden jedyny który posiadam, na szczęście nie opina szyji kupiłam go ze wzgledu na -20 na dworze
Stary 2016-01-09, 17:47   #1914
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję

Mam rozmiar L, na codzien nosze 38, jak macie male piersiątka to mozna brać M
to faktycznie cos nie tak z ta rozmiarowka, dobrze ze dzis kliknelam M a nosze raczej XS, bo na Tobie na zdjeciu tu Lka wyglada na malutka
Stary 2016-01-09, 17:55   #1915
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Wyglada fajnie tez nie lubie golfow, ale ten jest taki luzny

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-09, 17:55   #1916
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Napisane przez czarna_kiecka Pokaż wiadomość
to faktycznie cos nie tak z ta rozmiarowka, dobrze ze dzis kliknelam M a nosze raczej XS, bo na Tobie na zdjeciu tu Lka wyglada na malutka
Wziełam najwiekszy jaki był jak jesteś drobniutka to M będzię akuratna, jeśli chcesz mieć luźniejsza
Stary 2016-01-09, 20:46   #1917
wi_xa
Raczkowanie

Hej, czy któraś z was się orientuje czy opcja "DOSTĘPNOŚĆ TOWARU W SKLEPACH FIZYCZNYCH" pokazuje prawdziwe dane? Słyszałam, że zazwyczaj podczas wyprzedaży nie jest to aktualizowane.
wi_xa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 00:16   #1918
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wi_xa Pokaż wiadomość
Hej, czy któraś z was się orientuje czy opcja "DOSTĘPNOŚĆ TOWARU W SKLEPACH FIZYCZNYCH" pokazuje prawdziwe dane? Słyszałam, że zazwyczaj podczas wyprzedaży nie jest to aktualizowane.
nie, nie warto na to zwracac uwagi...
Stary 2016-01-10, 00:58   #1919
Debrah
Zakorzenienie

Widziałyście/posiadacie?
http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...ultColorId=150
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-10, 02:02   #1920
Kitka_16
Wtajemniczenie

Hej Dziewczyny czy macie moze link do kamizelki z przodu futerko a tył sweterkowy? Byly czarne, szare i chyba biale.. na stronie juz nie ma i nie wiem czy faktycznie zostaly wyprzedane :/

WYMIANA MAJ

Książki!

Odpisuj u mnie, a ja u Ciebie

inż. od 08.02.2013!
mgr 15.07.2014!
Kitka_16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości