|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :)
Jedynie 4 pobudki rowniotko co 2h
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Nieeee u nas nocka tez swietna poza pobudkami o 1.30, 3 i ostateczną pobudką o 5.40
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspolczuje..
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
U nas luuz! Tylko jedna pobudka o trzeciej. I wstaliśmy o siódmej. Wyspałam się 😊
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Aika super ze po wszystkim
|
|
|
|
#757 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co z tym fotografem? Cytat:
U nas chyba z osiem pobudek co godzinę półtorej.... Tradżedy Zazdroszczę!! |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
Aika super, że jakoś dalyscie radę!
Ja się nie będę chwalić, bo mi się dziecko zepsuje :P Dla równowagi w dzień spał 30minut na spacerze, w deszczu ![]() Ja szczepie wg kalendarza, tylko na obowiązkowe. Teraz mamy opóźnienie, bo tz był chory.
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
Po 9 widzę A do babci (T) bo ja idę na 10 na pazurki. Nie mam koncepcji tym razem co zrobić... Chyba machne jeden kolor tylko, dawno tak nie miałam :p
|
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#761 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
|
#763 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam kochane.
U nas nocka też ok- kp o 3 i 5. Myślałam, że po szczepieniu będzie gorsza nocka. Tż pojechał dziś z młodym do innego miasta do szpitala na badania kontrolne. Ciekawe jak sobie poradzą sami bo dużo tam latania, załatwiania i formalności. Cytat:
Cytat:
Pierożek co z tym fotografem? |
||
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, te sweterki też mi się podobają, może zamiast złota sobie sweterek zrobię ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Ja zaraz sobie wejdę na kompa to pocytuje resztę dziewczyn
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam mu to co koleżanka wytknęła, ze zdjęcia ciemne, nieostre na co on ze zdjęcia sa ciemne bo w kościele było ciemno a mogą sie wydawać nieostre bo komputer dopasowuje je do ekranu i ze oni nie nakładają efektów kolorystycznych na zdjęcia w sensie nie rozjaśniają, nie ocieplają tonacji, nie wyostrzają pojedynczych elementów nie i juz. Ja im napisałam ze jestem niezadowolona z tych zdjec a koleś dalej ciśnie w zaparte ze sa dobre no to mu załączyłem jedno ze zdjec gdzie Pierog jest nieostry i mu pisze na tym zdjęciu Michał jakiś taki niewyraźny co ☠☠☠☠a zapomniał wziąć rutinoscorbin czy zdjecie nieostre? Ogólnie kumpela nam to obrobi pytanie tylko za co oni wzięli hajs????? Nie proponują żadnej alternatywy! Żadnego "przykro mi ze wam sie nie podobają co możemy z tym zrobic?" Tylko cisną w zaparte ze zdjęcia sa super no ☠☠☠☠a! Jak będę pisać na bloga posta o chrzcie to mega zjadę im dupska... U nas noc trochę lepsza niż wczoraj ale dalej słabo ale juz znam winowajcę Julek jest podziebiony, ja zreszta tez juz od wczoraj boli mnie gardło czuje sie jak kupsko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
|
|
|
#767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#769 | |
|
celebriti
|
Chryste wczoraj mi padł tel a dziś błąd posta !!!!
W dupie z tym ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Pierog ja bym ich ☠☠☠nela ! O na blogu dB opcja Aika dobrze ze juz z głowy
|
|
|
#770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale pierdzieli, ze w kościele ciemno. Jeśli to profesjonalny fotograf który robi śluby, chrzty itp to ma takie obiektywy, ktore bez problemu sobie radzą ze słabym światłem w kościele. Na 11:00 idziemy do opiekunki zobaczyć co i jak i obgadać szczegóły. |
||
|
|
|
#771 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile Konrad waży? Może Wojtek tylko na zdjęciach tak wygląda, bo w rzeczywistości naprawdę nie jest ani wielki ani gruby, no sam lekarz nie wierzył, że on tyle waży Cytat:
taaaaaaaaak, ładnie odgryzał, rozdrabniał sobie dziąsłami i połykał bardzo się cieszę, to znak, że już jest gotowy na samodzielne jedzenie. teraz muszę poszukać w necie inspiracji ![]() Cytat:
Kiedys dostalismy ubranko dla Wojtka od mojej koleżanki i leżało na łóżku w reklamówce ze Smyka, obok leżała reklamówka z hm ze śmieciami jakimiś i na podłodze worek po Dadach też ze śmieciami, powiedziałam Tżowi, żeby wziął reklamówki i poszedł wyrzucić śmieci. Zabrał też ubranko a ja zorientowałam się dopiero kilka dni po tym Cytat:
Cytat:
ale W. robi mi tak drugą noc, że budzi się na butle i zasypia mi na rękach, jak odłożę to po 5 minutach się budzi, a potem znowu zasypia na rękach i tak w kółko. Dzisiaj godzinę spał u nas w łóżku U MNIE NA RĘKACH. Dopiero jak twardo zasnął to go odłożyłam Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() najważniejsze, że przyniesie efekty Cytat:
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Piróg pewnie, że ich obsmaruj, zasłużyli sobie.
Kejti coś ty? wywalił to ubranko?! koleżanka wam dała czy pozyczyła? ale jaja |
|
|
|
#773 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny dzięki za odp. w sprawie szczepień. Każdy sam podejmuje decyzję i ja nie mam zamiaru nikogo wytykać palcami że szczepi bądź nie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale lepiej sprawdzić faktycznie jak będziecie w pl. A to przyjeżdżacie na jakiś urlop? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
weź mnie ze sobą![]() Cytat:
![]() Niepoważni są.. Głupie tłumaczenia. Ale żeby jakoś postarać się o klienta a tutaj nic..Szkoda ![]() kejti Ty się nie śmiej! ![]() ![]() Zobaczysz jak to będzie po ślubie. Nie będzie już kwiatków tylko dostaniesz mop, mleko, maszynkę do mięsa
|
|
#774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#775 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa teoria, zdjęcie nieostre, bo monitor się dopasowuje... rozumiem odbiór kolorów, ale aż taki wpływ na ostrość? Chyba dużo jeszcze muszę się nauczyć. mogłabyś nam wstawić kilka fotek przed i po obróbce przez koleżankę? Ciekawa jestem jak duża będzie różnica ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
To prawda z obiektywami,jeszcze dobra lustrzanka o czułej matrycy i byłoby. No chyba, że miał a w tym kościele naprawdę bardzo ciemno było, ale wtedy mógłby obrobić fotki. W ogóle z takim ego to on tylko zrazi do siebie klientów. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
M odgryza kawałki jedzenia, ale jak czuje, że ma większy kawałek w buzi to wypluwa, rzadko połyka. ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Kejti z tym ubrankiem nieźle, miałam podobnie. Wróciłam od tz rano, w reklamowce mialam ładną bluzkę, bo impreza rodzinna u niego była, a z bluzką był naszyjnik z diamencikiem,który przywiózł mi z Włoch. I brat śmieci wynosił, bo miał być wywóz i... no pal licho tą śliczną bluzkę :/ ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
![]() bardzo mi się podoba, że tu nikt się tak nie rzuca na nikogo o szczepienia, jak to na różnych grupach na fb czy w necie. Jak się chce wywołać burzę na forach, to wystarczy rzucić temat szczepień lub kp-mm
|
|||||
|
|
|
#776 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny,
Znowu na szybko bo mam meksyk ale o tym zaraz. Kejti Aika fajnie że już po. Teraz już z górki. Pieróg mocno przepłaciłaś za zdjęcia. To normalna cena u was? Jestem nie do życia. W nocy jak zawsze nakarmilam malego o 3. Po karmieniu maly ladnie zasnal a ja oczy jak pięć zł i koniec spania. Za dużo myśli mi się kotłowalo w głowie i spać nie mogłam. Mały obudził się przed 6, ogarnełam karmienie, położyłam go spać i do pracy Oczy mnie szczypią
|
|
|
|
#777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To co ten tż?:P Cytat:
Jak zrobisz post o tym to daj na fejsa więc może ten pan fotograf zobaczy go Chyba ze nie masz go na fejsbuku to go dodaj do znajomych![]() Cytat:
![]() A o czym ten art.? Eeej ja nie chcę wywoływać żadnych burz chcę się dowiedzieć co myślicie
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
Pierog - jakies niepowazne podejscie forografa..
Jestem genialna Siedzimy w sypialni i nagle slysze ze cos na dole spadlo.. TZ rano mowi ze waga spadla z szafki w kuchni.. Spadla I poturlala sie pod krzeslo.. A wczoraj tam Mala w bujaczku lezala.. Nigdy nic tam nie postawie.
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
Ppki, łyżeczka, rozszerzanie diety po 4 mcu i dopiero dobrze po roku zaczął sam brać jedzenie do ręki, wiele mcy coś mu podrzucałam na tackę, proponowałam, ale wszystko spychał palcem, nigdy nie wrał do ręki i do buzi, a D. robi to już teraz. na dodatek po tych papkach nie potrafił gryźć i bardzo długo to się ciągnęło, niby gryzł ale jak był bardzo głodny to tylko łykał, jeszcze niedawno zdarzało się, że musiałam mu przypominać o gryzieniu.. dlatego D. jeśli będę karmić to sporadycznie, nie chcę żeby sobie zakodowała że papka wpada do buzi i trzeba tylko połknąć. wiem, że wiele dzieci karmionych papkami nie ma takich problemów, ale u nas tak było i teraz wolę zrobić wszystko żeby tego uniknąć.
|
|
|
|
#780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.

a jak u was nocka minela??

06.09.2014 

a mogą sie wydawać nieostre bo komputer dopasowuje je do ekranu
ale juz znam winowajcę Julek jest podziebiony, ja zreszta tez juz od wczoraj boli mnie gardło czuje sie jak kupsko 

ala: