|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() No i o take coś mi chodziło, sztyfcik/kredeczka do torebeczki, no ale nie z szanela jednakowoż. Chyba że by był w deskę najlepszy (musz test) i na super promo. Dzięki za wskazówkę. Wyższą półkę też sobie podarowałąm, teściłam Helenkę, Clarins, Biotherm i ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale dzięki serdeczne dziewczyny ![]() ![]() Eveline mi nie krył ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-13 o 10:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4022 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-h-primer.html A burżujka coś miałaś?
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2016-01-13 o 10:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burżujki na mnie się suszą, ciastują i bleeee warzą. Bell miał fajowe sztyfty, tylko że głównie na wypryski, muszę się ponownie przyjrzeć, czy im coś nie przybyło, jasne kolory etc. ![]() ![]() A i chciałam Ci jeszcze powiedzieć, że mimo iż musiałam ściąć resztki łąmiących się włosów, tak z 4 cm, ale no było ich tam już niewiele, tych co się nie połamały po drodze, to do tej mojej miotły Balea bezspłuk, który sobie kupiłam po Twojej próbasie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-13 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4024 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uff, dziękuję - babka zachwycona ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() Pomyślmy, co mogłabym sobie kupić za 190 zł ![]() hej hej, zdejmuj to niepraktyczne nakrycie głowy ![]() Agnysko - pytałaś o Ptaszka - obraz, ale chtóry? Rejcz - wiesz, co sobie kupiłam?! TEN kompineson z Mojito, przecenili na 69 zł ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do książek... kiedy W. się wprowadził, dosłownie zawalił mieszkania książkami - 3 regały, w takim maleństwie... coś bym, swoją drogą, poczytała nowego - literaturę powiedzmy z ost. 10xciu lat, z małą ilością postaci i bez akcji ![]()
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2016-01-13 o 10:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Ja chyba wiem który, też przykuł moją uwagę, róziowy taki, czyżby Etat Libre d'Orange Archive 69? ![]() ![]() ![]() ![]() 3. ![]() ![]() ![]() 4. Nieeeeeeeeeeeeee ?????????? ![]() ![]() ![]() ![]() A pogrubione mnie niezmiennie rozwala ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-13 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() dlatego mnie ten diabeł zainteresował ale chciałabym jakiś widoczniejszy upgrade technologiczny a tu wnętrzności podobne, system ten sam co w obecnym nowa wersja monstera już tyle nie trzyma i ponoć wadliwa ![]() znowu w ajfonie chuopu wypalił się pixel po niecałym roku zobaczymy jak pójdzie reklamacja i rozważę chociaż on ma jakieś dodatkowe ubezpieczenia przy koncie i powinni bez szemrania dać nowego. Cytat:
![]() presji nie ma, a miejsce zawsze czeka ![]() Cytat:
![]() ale małym miękkim pędzelkiem do cieni Rejcz, spójrz na punkt 5 może poszukaj odcienia niwelującego a nie jasności i krycia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4028 | |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Oczywiście sztuk dwie, bo jednej się nie opłacało....zobaczymy, dziś zaczynam testy, jak mi nie podejdzie to poleci do Ciebie ![]() I jak by któraś szukala idealnego odżywczego kremu na zimę to Yves Rocher ma świetny, jestem chwilowo zakochana. Jedyna wada to intensywny zapach ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...r-et-nuit.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja wczoraj zmierzyłam swoje - 101 cm ![]() Szkoda, że ostatnie 5cm pójdzie wiosną pod nóż, bo przerzedzone i rozdwojone ![]() (w sumie to i 15cm by się zdało, ale nie chce tak drastycznego skrócenia ![]() Trzeba wrócć do picia drożdzy, rosną mi wtedy 1,5cm na miesiąc (a normalnie 1cm)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-13 o 11:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4030 |
Piers do przodu
|
Maja a wiesz, że najlepszym katalizatorem dla kapsaicyny papryczkowej jest czysta gorzałka??
![]() ![]() ![]()
#4031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w pracy gorzałe, to tak jakby nie bardzo... ![]() Za to dosypałam sobie pół łyżeczki kakao do cappuccino czekoladowego i wyszło mega czeko ![]() Ponoc owsianka z cappuccino tez jest dobra ![]() Zostanę przy swojej ulubionej czeko owsiance (z dodatkiem płatków jaglanych i innych, jakie akurat w sklepie mają) z kakao i przyprawa do piernika ![]() A od weekendu powrót mrozów ![]() ![]() A imprezy mi się chce ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-13 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tego co widziałam, to wszyscy wymiękali ja zamoczyłam tylko usta i z kumplem mieliśmy wyścig do zlewu no i kumpel się raz gorzej załatwił, jak dotknął takiej papryki i poszedł do wc nie myjąc rąk przed. barmanki go nabiałem z lodówki ratowały. ![]() w eden project trzymają dorset naga za kratami, a ten mocniejsze po całym domu rozstawia ![]() boszsz, ale mi się chce gdzieś jechać ![]() ogarniam zdjęcia na dyskach i aż mnie skręca ![]() a tu 5-6 tygodni siedzenia na d. jeszcze ![]() no i w tym roku 2 nowe priorytety są ponad podróżami ale jak teżu dostanie brytyjski paszport, to może podłączy się jakoś moją wizę i fru daleko będzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój jest spokojny raczej, najbardziej aktywny rano, później głównie śpi z przerwami na małe awanturki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co to jest seks? ![]() ![]() ![]() Macham w przelocie znowu ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4034 |
Zakorzenienie
|
mówisz i masz!
własnie doszły dwa maile z zapro na imprezy firmowe: za tydzień na kręgielni, a za 2 tygodnie w klubie na Mazowieckiej (który znam, byłam pare razy ![]()
#4035 | |||||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2.będziesz do pracuni latać ![]() 3.musi być fascynujący ![]() Rejcz , a próbowałaś takiej silikonowej bazy wygładzającej pod makijaż na tego spaniela ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4036 |
Zakorzenienie
|
u mnie budziłaby gdybym kupiła za 50zł w empiku i w ciągu tygodnia spotkała za 20 w innym miejscu
![]() a taki rozrzut się zdarza, więc staram się nie kupować w pierwszym odruchu tylko sprawdzam w kilku miejscach (często na fonie przed półką) ![]() no i staram się z chuopem nie dublować książek i płyt tylko się wymieniamy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 |
niecnotliwa dziewica
|
Zdarzyło mi się w poniedziałek kupić książkę w odruchu natychmiastowej chęci jej posiadania, a dopiero po fakcie się zreflektowałam, żeby w bibliotece sprawdzić - i, oczywiście, była, nawet w dwóch i nawet tuż koło mnie - no i w pierwszym odruchu zrobiło mi się ciut szkoda,ze kupiłam, ale stwierdziłam, ze najwyżej oddam do lokalnej biblioteki u mnie w mieście, będą mieli komplet.
#4038 | |
Nindżopesz
|
I faktycznie są jakieś ćwiczenia po których się zmniejsza?
Cytat:
Do tej pory trochę się wstrzymywałam bo skończyło mi się miejsce na półkach ale wczoraj kupiliśmy dwie nowe więc trzeba zapełnić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 |
Zakorzenienie
|
spacer drwala?
![]()
![]() |
#4040 | |||
Zakorzenienie
|
Znad gotowania fasolki adzuki na zupę. Nie wiem jakiego smaku się spodziewać
![]() Cytat:
![]() ![]() Taaa, tylko ja tak właśnie robię, a potem jęczę, że nie mam przyjaciół ![]() Zazdrość ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle zazdrość po raz kolejny, że taka wyluzowana się wydajesz i szczęśliwa ![]() ![]() ![]() Mam podejrzenie, że M czyta forum ![]() ![]() I coś jeszcze chyba miałam... ![]()
![]() |
#4041 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Zazwyczaj jeśli kupuję to to, o czym wiem, ze chcę mieć własne i do tego wracać, a to akurat był impuls.
![]() |
#4042 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4043 |
Zakorzenienie
|
Wiem co to ja chciałam
![]() Odkryłam, że mój pies (zupełny kundel) jest IDEALNĄ kopią rasowca ![]() ![]() I jeszcze na zwierzęco 2 - miciowa kota naprawdę ma na imię Krystyna? ![]() I zwierzęco 3 - wszystko widziałam ![]() ![]() ![]()
#4044 | |||||
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim za kciuki
![]() Miałam wrażenie, że rekruterzy są bardziej nieśmiali ode mnie. Jednego miałam ochotę przytulić i pogłaskać, taką pierdołą był. To da się słabiej? ![]() ![]() Nope, na książki i zdrowie nie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chociaż nie wiem, czy idąca młodość doceni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- jak się dotykało czegoś ostrego to pomaga natarcie solą, a potem umycie rąk, - a jak się zjadło to nie pozostaje nic innego jak dalej jeść ryż i tłuste jedzenie i płakać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4045 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a) nie ma zasadności jej użycia w tym miejscu, bo nic nie potrza tam wygładzać b) unikam takich baz, mnie silikony zapychają Dziś bujałam się z Mam po szpitalach, wszystko ok, tzn nie ok, ale odyseja musi być ![]() Cytat:
![]() 2. Nie jesteś łatwa do przejrzenia, sprawdzam sobie, czy choć troszkę Cię znam ![]() ![]() 3. Otóż to, tego się boję i ja. Wiem, jak to jest realne, jedna moja przyjaciółka miałą identycznie jak Ty. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-13 o 19:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4046 |
Nindżopesz
|
W temacie papryczek: kiedyś pokroiłam takową a potem po pobieżnym opłukaniu rąk wodą aplikowałam tampon...
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Aaa w ogóle szukam kiecki na październikowe wesele, może być czarna. Ze względu na figurę szukam wora, eleganckiego wora. Właściwie nic nie ma, znalazłam ze dwie: https://www.showroom.pl/p/52219,si-m...enka-knock-out - TŻ mówi, że wygląda jak jego podkoszulka, https://www.unisono.eu/tunika-33-6633-bl-sc.html# a tu, że giezło na randkę, kiepską randkę. Serio tak źle? |
![]() ![]() |
![]() |
#4047 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bp np probowałam Prosty Blog i nie mogę. Ma coś w sobie, co mnie strasznie irytuje - ja zresztą nie lubię takiego autorytarnego tonu i wystepowania z pozycji najmądrzejszego... A Etat Libre to obraz nieszczęśliwy - podarowalam go Mamie, a Ona mi go oddała, mówiąc, że strasznie mnie przeprasza, ale ma za słaby wzrok i nic na nim nie widzi tak więc znowu jest u mnie Rejcz - ja się nigdy nie biore "bo kolejka", zawsze musze się wprowadzić w okreslony nastrój, muszę tylko wiedziec, jaki. Jeśli znam osobę na żywo, to nie jest trudne. Da się sterować - tylko nie można się spieszyc Cytat:
OMG jak się dziś wynudziłam w kinie - najpierw Las Samobojców - tak nieudolnie i wg schematów zrobionego horroru to jeszcze nie widziałam - dno. Najlepsze były zbliżenia kamery na żuki gnojarze i slimaka winniczka, z muzyką typu Szczęki A potem razem z W. przysypialiśmy na Big Short - o tych przekrętach na Wall Street - obsada : Bale, Gosling, Pitt - i na co to - na nic. film prawie ciągle z głosem zza kadru i wyświetlającymi się definicjami z języka bankowości / ekonomii
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4048 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4049 | ||
Zakorzenienie
|
Smak solo bardzo łagodny, smaczna, mało fasolkowa. Ostatecznie zrobiłam zupę z dynią i nią
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4050 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dobry z głową obok najchętniej
![]() Cytat:
![]() Trzymaj kasety ![]() ![]() Z perełek BM, tych co je pamiętam, to: Secrets of the Moon trzy pierwsze dema z lat 1995-98 Dissection Storm of the Light's Bane Rough-Mix Musta Surma Demo 1997 Clandestine Blaze Promo'98 Watain Black Metal Sacrifice Deathspell Omega Disciples of the Ultimate Void No i sporo Fińczyków. Również w wersjach, co to teraz za chiny ludowe się do nich nie przyznają ![]() Cytat:
![]() ![]() Buty obfociłam, ale nie wzięłam ich zgranych, bo łepetyna mi dziś pęka i zapomniałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Diabeł technologicznie przeszedł do historii. Pentagram zaczął robić zabawki dla młodzieży ![]() Miałam pierwszego ajfona i oddałam go, bo szlag mnie trafiał, bo ciągle coś nie działało. A teraz w ajfonach wkurza mnie ilość bzdurnych, całkowicie bezsensownych funkcji, których w życiu nawet nie odkryję, nie mówiąc o ich używaniu, a za które trzeba zapłacić. Gdyby wypuścili prostego-dla-cepów-technologicznych takich jak mła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. Siła nośna skrzydeł niestety nie wzrasta wraz z wagą a i wypada też mieć jakąś alternatywę dla miotły ![]() 4. Książka jest super i polecam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Musiałabym poszukać swojej pracy i przejrzeć spis tekstów źródłowych, bo to tak dawno temu było, że nie pamiętam. A w domu to mam same picupicunaksiężycu co to trzeba przesiać fakty od wyobrażeń szacownych autorów, ale jako książki są ciekawe. Jak chcesz, to Ci któregoś dnia podam. Ale one są o cywilizacjach jako takich a nie tylko o Sumerze. 3. Tr00 \m/ Docenia ![]() ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.