![]() |
#3631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - część 13 - szczęśliwa! ;)
szczudlarzy akurat szuka moja znajoma; ja bym nie zapłaciła za pare minut takiej pracy 1500zl. nigdy w życiu
![]() co do auta pozostawiłam to w gestii narzeczonego. ma bogatych kolegów którzy zmieniają auta jak rękawiczki więc na pewno coś załatwi. wynajmowanie auta za 500zł to wg mnie zmarnowanie kasy. ale wiadomo- jak ktoś nie ma innej możliwości to oczywiste jest, że zapłaci ![]() 200zł za makijaż ślubny- chyba bym wolała kupić za te pieniądze dobry podkład i się sama umalować. ale każdy ma swoje zdanie w tej kwestii oczywiście ![]() skoro był już temat włosów i makijażu to teraz zapytam Was o paznokcie? stawiacie na hybrydę, żel? pastele czy coś figlarnego? ![]() ja zdecydowanie pastele i wzorek na jednym paznokciu. jeśli moje paznokcie wytrwają do slubu w takim stanie jak teraz to zrobie tylko delikatna hybrydke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
przypominam - dla chętnych widzimy się gdzie większość ma poparcie na dzień spotkania!
![]() proszę o wpisywanie się osób niewpisanych w ankiecie ![]() http://doodle.com/poll/t47x8imq4vt5u9ch#table
#3633 |
Zadomowienie
|
My mielismy to szczescie ze zaprzyjazniony klient Tz ma mercedesa jakiegos tam i zawiozl nas do slubu.
Odnosnie malowania sie samemu to ja jestem zdecydowanie przeciwna.Jak dla mnie zbyt stresujace.Malowalam mame na moj slub i bardzo sie stresowalam zeby ladnie wyszlo.Drogi podklad nie oznacza wcale ze bedzie dobry.teraz mam podklad za 150zl i jest baaaardzo sredni.duzo lepszy byl poprzedni za ok.15zl.ja mam sucha cere i bardzo ciezko mi dobrac cos odpowiedniego.moim zdaniem warto poswiecic troche czasu zeby znalezc kogos kto zrobi fajny makijaz za mniejsze pieniadze. Ja na slub mialam zel,bo moje paznokcie byly w kiepskim stanie.
#3634 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oj tak, zgadzam się,że cena nie zawsze idzie w parze z jakością ![]() może któraś z was doradzi mi odnośnie rzęs, ponieważ zastanawiam się czy zrobić tylko kępki jednorazowe na wesele czy zrobić metodą 1:1 np tydzien przed slubem?jakie jest wasze zdanie/doswiadczenie w tej kwestii? dodam, że mam mocne rzesy i tylko 2 razy zdarzylo mi sie dokleic na jakies imprezy.mimo, ze są ladne i dlugie na slubie chcialabym jednak je wyraznie zaznaczyc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zapisujcie się na spotkanie
![]() ![]()
![]() |
#3637 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3638 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
25 czerwca wesele ma mieć wesele przyjaciel właściciela, tzn jego córka, i to mnie tylko pociesza że ona jest tydzień przede mną to może zdążą z remontem ![]() wynajęłam samą salę, ponieważ wolę żeby skład kuchni nie weryfikował się podczas mojego wesela. NIe wiadomo kto tam bedzie gotował. 5 500,00 + media na salacie jest jedna dekoratorka ( chyba o niej mówisz ) nie wiem jak dekoruje :P ma na imię Ewa- ona szyje też suknie ślubne. Na grzymałkowie jest Renata, nie droga, podobno wszystko gra ![]() rzesy będę kleić jednorazowo ale ja mam słabe rzesy, boje się że mi wylecą. Bo te 1:1 niewątpliwie są piękne ![]() Cytat:
![]() ![]() co do paznokci ja trochę się tym zajmuję i ślubne najczęściej robię cieliste lub francuskie i o dziwo nie długie ![]() Umówiłam się na 23/24 marzec na nauki na Karczówkę. któraś też tam idzie w tym terminie ? aha i dziewczyny czy ja mogę mieć makijaż pierwszy od fryzury ? miała któraś tak ?
![]() |
#3639 |
Raczkowanie
|
Ja tez się streszcze ale nic odkrywczego chyba nie napisze
![]() anioły uważam za głupotę ![]() ![]() O paznokciach jeszcze nie myślałam ale swoje mam bardzo mocne wiec może dużo nie będzie trzeba przy nich robić. W sumie to nigdy nic z nimi nie robilam bo same w sobie są mocne i długie wiec wystarczylo je zawsze lakierem pomalować. Makijaż mam u Kasi Gumuly bo bardzo mi się podobały jej makijaże i cena jest przystępna bo niestety inne były trochę poza moim zasięgiem. A śmieszne tańce to dla mnie żenada. Często wychodzi to bardzo sztucznie i widać jak młodzi myślą tylko o krokach i tracą całą radość z tego tańca. Chociaż podobny efekt często widać na filmikach przy walcu. Mi się bardzo marzy wiedeński do nocy i dni ale to jeszcze długa droga. Wiec jeśli by nam miało wychodzić tak jak niektórym parą na filmikach to będzie przytulaniec.
#3640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba przegapiłam temat ale też uważam, że szkoda kasy, żeby cyrk z siebie robić, a durnostójki też nie potrzebne ![]() co do paznokci, ja malowałam sobie sama zwykłym szybkoschnącym lakierem takim kremowym i nie narzekałam ![]() ![]()
![]() |
#3641 |
Raczkowanie
|
Anioły na szczudlach. Dokładnie taki cyrk jak to ładnie napisałaś
![]() I tez musze się zorientować co z paznokciami bo nie znam się a nie chce ich niszczyć skoro mam ładne. Chyba tylko trzeba im ładny kształt wyrównać i pomalować.
#3642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Nooo Antena nas trochę wystraszyła :P ale zmieniła zdanie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny właśnie przyszedł nowy rok i okazało się że mam wesele za niecałe 3 miesiące. Mam wrażenie że w ogóle nie jestem przygotowana :/ Wczesniej zastanawiałam się czym można się stresować przed weselem to teraz już wiem. Właśnie przeżywam dramat z zaproszeniami, pierwsza wydrukowana tura była na złym papierze druga źle pocięta trzecia z błędem w nazwisku, w końcu mieliśmy bezbłędnie ale zamiast na błyszczącym papierze były chamskie matowe, ale stwierdziliśmy ok rozdajemy. Po czym okazało się że cześć jest podwójna(mieliśmy od razy wypisane dla gosci) a brakło dla części gości i to tych którzy nie mieszkają w Polsce i powinni być zaproszeni z wyprzedzeniem, no nic domowilismy resztę, dziś przyszły popołudniu, po otwarciu Koperty okazało się że są zupełnie inne niż te wcześniejsze... wróciłam do domu i położyłam się do łóżka w ubraniach, nie spodziewałam się że coś takiego może mi się przytrafić w sprawach organizacyjnych... Zaproszenia wydały się najprostszym elementem :/ jeśli dalej tak będzie wyglądać załatwianie spraw to już mi się odechciewa wesela
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez karmiii Czas edycji: 2016-01-14 o 23:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Przede wszystkim w ten wyjatowy dzien masz nerwy, spieszysz sie, jestes rozkojarzona bo masz mnostwo rzeczy do ogarniecia i gdzie tu jeszcze samemu sie pomalowac ?! Pewnie zmywala bym i malowala po kilka razy ze zdenerwowania. Dla jednych ta cena to duzo, dla innych normalnie. Warto sie zainteresowac jakich kosmetykow uzywa makijazystka. Piekne makijaze nawet z avonowych kosmetykow wygladaja, ale chodzi o trwalosc ! Ja przykladam tez uwage do orginalnosci makijazu, bo jesli dziewczyna sie slabo maluje dla niej wiekszosc makijazy bedzie cudna. Co do hybrydy zrazilam sie strasznie ! Kolezanka w to lato zrobila mi paznokcie metoda hybrydowa, ale zapomnila wspomniec jak sie zmywa takie paznokcie. Otoz wyobrazcie sobie ze najpierw moczylam je w zmywaczu z acetonem, ani nie odprysnely. Pozniej moczylam je w samym acetonie dla kosmetyczek... tez nawet nie odprysnely, na koncu musialam je recznie zebami sciagac bo nic nie dzialalo ! ponad dwie godziny sie mordowalam. Powiedzialam nigdy w zyciu !!! Edytowane przez niewa Czas edycji: 2016-01-15 o 00:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moze dobrym rozwiazaniem sa tylko kepki rzes w zewnetrznych kacikach oczu, co optymalnie powieksza oko. Niezly trik a tak pieknie wyglada ![]() Edytowane przez niewa Czas edycji: 2016-01-15 o 00:37 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moze jak wczesniej pisalam ktoras bedzie chetna sie ze mna na tygodniu spotkac w poniedzialek czy wtorek po poludniu ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Robi cuda z rzesami. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rost-rzes.html Warto go kupic w SuperPharm bo czesto maja promocje z ta odzywka. Miedzy 50 a 70 zl kosztuje ale jest genialna !!! Dzieki za rade z tym 1Tancem. Chodzilo mi zeby ktos mi w koncu kubel zimnej wody na glowe wylal ![]() O Karczowce same pozytywne opinie slyszalam. Ciekawe te nauki ponoc sa i wiele mozna do swojego zycia wniesc z nich. ************************* ************************* ***** DZIEWCZYNY SORRY !!! PRZESADZILAM z tym rozpisywaniem sie, po prostu chcialam nadrobic zaleglosci i odpisac na kilka tematow ![]() ############### MOTYWACJA dla wszystkich dziewczyn! https://m.youtube.com/watch?time_con...&v=jsP0W7-tEOc Edytowane przez niewa Czas edycji: 2016-01-15 o 02:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
![]() Ja ze swojej strony polecam kielecka Mege. Zaprzoszenia szybko wydrukowane, zadnych bledow. Moze troche drozej niz w necie ale wydaje mi sie ze bezpieczniej gdy jest bezposredni kontakt.
![]() |
#3649 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]()
#3650 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do makijażu to zgadzam się z anety22 kolejną wypowiedzią... nie ma opcji żebym malowała się sama. Na każdą imprezę maluję się sama i jest jak najbardziej ok, ale w dniu ślubu nie zaryzykuję że coś pójdzie nie tak, albo będą mi drżały ręce i zrobię sobie krzywo kreskę ;P Nie wiem jak Wy ale ja ma plan wziąć ślub tylko raz w życiu więc mogę zaszaleć i na tak wyjątkową okazję poświęcić te 300 zł. Cytat:
Cytat:
A jeśli chodzi o kolor to podobają mi się takie zdecydowane kolory ![]() Cytat:
Możesz mi też dać namiar do tej Renaty - florystki? Bo jeszcze nikogo nie mam a ja mam salę też w tamtych stronach villa roma w miedzierzy. Na nauki jeszcze się nie zapisałam ale też chce na karczówce, nie wiesz czy dużo jeszcze było miejsc? Cytat:
Sztuczne włosy - raz miałam doczepione jak byłam świadkiem - nikt się nie zorientował a pomogły w upięciu. Moja bliska koleżanka ma swoje włosy bardzo rzadkie i miała sporo włosów doczepionych takich na grzebykach, nikt się nie zorientował a wyglądała super, więc jak ktoś potrzebuje jestem na tak! ![]() Cytat:
Witam ![]() Sory za długość, ale człowiek zajrzy za kilka godzin a tu tyle wypowiedzi że nie sposób nadrobić ![]()
![]() |
#3651 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki za krótką recenzję long 4 lashes, zastanawiam się nad tą odżywka już dlugi czas i jakoś nie mogę się skusić. Teraz wypróbuję na pewno ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
26.12.2008 ![]() 17.11.2014 ![]() 20.08.2016 ![]() Edytowane przez domick Czas edycji: 2016-01-15 o 09:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zadomowienie
|
kurde tyle się opisałam i mnie wywaliło z neta... najgorzej!
a więc cześć Wam dziś ![]() co do paznokci to jeszcze nie wiem co zrobie. Swoją płytkę mam długą ale jak cokolwiek urosną to zaraz się zadzierają głęboko w kącikach, łamią i rozdwajają, że schodzi mi prawie cała pierwsza warstwa paznokcia... ![]() ostatnie żele bardzo zniszczyły mi płytkę, a poza tym bardzo szybko rosną mi paznokcie w żelach. co do rzęs to będę na pewno robić, ale jeszcze nie wiem jaką metodą bo nigdy ich nie miałam i nie znam się na tym... karmiii ostrzeż wszystkich przed tą firmą i podaj jej nazwę , bo to co opowiadasz to skandal!!
![]() |
#3653 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podobno mam tłustą płytkę i dlatego tak się dzieje, dlatego dla mnie żel jest najlepszym rozwiązaniem 3 tygodnie mam ładne paznokcie totalnie nic przy nich nie robiąc ![]() Robię je u koleżanki która zajmuje się tym od bardzo dawna jest kosmetyczką i wykładowczynią kosmetologii i wg mnie jest w tym świetna, fakt jak robiłam u innych dziewczyn nie byłam, aż tak zadowolona więc to może zasługa Madzi ![]()
![]() |
#3654 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() I co do zaproszeń, to potwierdzam, już lepiej zapłacić trochę więcej i mieć wszystko dopilnowane niż psuć sobie nerwy. Cześć ![]() ![]() Przypomniało mi się, że któraś dziewczyna pytała się o rzęsy na weselu. Ja miałam doczepiane kępki i wyglądało to rewelacyjnie. Dobrze zrobiłam, że nie doczepiałam rzęs 1:1. Bałam się, że mi za bardzo obciąży to moje rzęsy i będą wypadały. Jakby co ja też mam kontakt do pani, co dojeżdża i maluje i czesze. Edytowane przez Escorpio Czas edycji: 2016-01-15 o 11:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Raczkowanie
|
Jeśli polecasz jej usługi to poproszę o namiar
![]()
#3656 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jem mięsa od półtora roku. Teraz odstawiłam slodycze i alkohol. jem 5 posiłków dziennie. i wyrzucilam produkty przetworzone. Ćwiczę juz drugi tydzien Insanity 30 max Cytat:
![]() ![]() polecam sie na przyszłośc. Rzęsy kleję w gratisie ![]() Jeszcze taka mała dygresja co do makijaży próbnych na tygodniu. Sama to praktykuję. Tydzień to może tez być piątek prawda ? u mnie makijaż próbny trwa ok 2 godzin. W soboty (gdzie maluję na slub) nie mam czasu. Ewentualnie pożnymi popołudniami ok 16-17. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2016-01-15 o 12:55 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzisz nie wpadłam na to żeby poszukać Cię na fejsie... że 1 nie możesz wiem bo to ja do Ciebie dzwoniłam ![]() ![]() Co do makijażu próbnego to wg mnie nie ma w tym nic nienormalnego, że na tygodniu, wg mnie nawet lepiej bo można wygospodarować więcej czasu więc można coś poprawić i dogadać z przyszłą pm co i jak, a próbny jest wg mnie ważny jak kobiecie zależy na ładnym makijażu w dniu ślubu.
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja sie zniechęciłam do tego typu odżywek jak dziewzyna na blogu opisaała jak jej rzęda wyrosła pod powieką czy jakoś tak tu link |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Tak wtorek mam spotkanie z ksiedzem w sprawie slubu. Ale w sumie moze mi sie uda spotkac. A moze poniedzialek ? Bardzo bym Was chciala w koncu zobaczyc !!! Edytowane przez niewa Czas edycji: 2016-01-15 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.