|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta? | |||
| Tak! |
|
13 | 15,48% |
| Tak, bezgranicznie. |
|
37 | 44,05% |
| Nie. |
|
34 | 40,48% |
| Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.
możesz się komunikować poprzez portal. ja nigdy bolców nie dodawałam do fejsbuka, zwykle nie podawałam im numeru telefonu stałego, miałam taki zapasowy starter na r*chanie. jeden bolec się wybił i się kumplujemy do dziś, jak się zaczęliśmy kumplować, to i fejsik się pojawił.
|
|
|
|
|
#1442 | ||
|
BAN stały
|
Ciebie pogrzało. To, że jestem księżniczką nie wynika z tego, że nie czuję się w żaden sposób zobowiązana do podania nr-u tylko dlatego, że ktoś chce.Dla nas tak, bo mamy z tego bekę, ale jakbyś aspirował do roli naszego bolca, to zdając sobie sprawę, że dokonujesz obliczeń "x/10 : km do niej + co taki MILF oczekuje, że jej postawię" czy jaki tam masz wzór, bo jeszcze trzeba zmieścić "nadal nie wiadomo czy warto, bo to że stara nie znaczy, że doświadczona i może jednak nie będzie głębokiego gardła", to naprawdę by się nam odechciało. Chociaż Adeedra może i to by zniosła.Na tym samym portalu, na którym się poznaliście. Jeśli laska na niego nie wchodzi, to i tak nie jest zainteresowana. Jeśli wg Ciebie wchodzi za rzadko, to jesteś psycholem. Nalegając na fejsa też się przedstawiasz jako psychol.
Cytat:
To musiały być również czwóreczkami.Cytat:
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-01-16 o 14:14 |
||
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
porannie przeglądam 9gaga i tu też jest coś dla kreweta!
![]() krewet w internetach |
|
|
|
|
#1444 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Korzystając z dobrodziejstw burdelu zapoznawczego. Od tego tam są czaty, wiadomości i inne cholerstwo, żeby z tego korzystać. Ale generalnie skype. Cytat:
Gość mi fotę wysyła, "Hej." pisze i czeka, aż się do niego teleportuję i zacznę mu ssać, a potem będę spełniać wszystkie jego zachcianki i życzenia, a on nie będzie musiał w ogóle nic mówić, tylko będzie się po brzuszku klepał, żeby mi dać do zrozumienia, że bobo głodne. Nne. |
|||
|
|
|
|
#1445 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
dostałam nawrotu depresji po przeczytaniu 3 jego postów. kocham kreweta.
|
|
|
#1446 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Och już daj spokój. |
||
|
|
|
|
#1447 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
nie przykuła mojej uwagi.Cytat:
Cytat:
Jakie? Seksualne? Że mają się całować? Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-01-16 o 14:49 |
||||||
|
|
|
|
#1448 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
|
#1449 | |
|
Raczkowanie
|
Krewet, Mistrzu, czy mógłbyś mi coś wytłumaczyć?
Jak to jest, że oczekujesz od laski jej fejsa, gdy ona nie wie, czy jesteś 15-letnią gimbuską robiącą sobie jaja, czy 50-letnim zbokiem (poudawać każdy może, znacznie dłużej niż dzień lub dwa), a jednocześnie Ty sam nie możesz podać swojej daty urodzin swoim fankom na wizażu, bo się boisz, że ktoś Cię skojarzy (a już większa jest szansa na trafienie na świra na portalu randkowym niż na to, że odnajdzie Cię tu taki znajomy, który jeszcze będzie znał Twoją datę urodzin i jeszcze dodatkowo skojarzy)? Pisałem kiedyś na forum sportowym, więc niby trochę inaczej, ale nadal anonimowo i przez neta. Ok, większość ludzi normalna, ale znalazły się gimbuski udające studentki, znalazł się świr, który grupie użytkowników z mojego otoczenia zrobił dużo problemów (znalazł ich profile na fb, takie rzeczy robił, że zgłosili nawet na policję). Już przez to omijałem (a nawet kogoś kiedyś blokowałem) nowe osoby, które próbowały dołączyć do mojej grupki. Fakt, okazywało się, że niesłusznie, ale jak mawiał Moody w HP - "constant vigilance!". Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1450 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
|
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do urodzin faktycznie, to jest dobry argument, optymistycznie zakładam, że są ludzie którzy pamiętają o moich urodzinach, a tak naprawdę to chyba tylko jedna osoba poza rodziną pamięta bardziej chodzi o to, że na fejsie mam ustawione urodziny i gdybym miał obchodzić urodziny na wizażu, to u siebie na fejsie musiałbym ukryć urodziny, żeby ktoś w ten sposób nie skojarzył musiałbym wybierać pomiędzy wizażową atencją i fejsbukową... |
|
|
|
|
|
#1452 | ||
|
BAN stały
|
może mają grupę dla bolców/natrętów na fejsie albo inaczej do tego podchodzą, ale to nie zobowiązuje innych kobiet do tego samego
Cytat:
Cytat:
![]() Duhhh...chyba TyPrzed Enrique też się księżniczkuje.ale >7 też nie były |
||
|
|
|
|
#1453 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale oni się cieszą, że nie muszą (wiadomo, narzucałam się) mieć do czynienia z taką wariatką. Uszczęśliwiłam wielu ludzi .Powiedzmy. Cytat:
Ależ to się nie wyklucza. Cytat:
W ogóle się nie skrywał. Jak robiłam najazd na wątas i risercz przed odpowiedzią, to już gorszych rzeczy nawypisywał niż to, czym zarzucił na koniec. Aż się zdziwiłam stopniem waszego wyluzowania wtedy.Cytat:
To kara za odrzucenie moich zalotów. To i szósty krąg piekła. & Ne. Doradzamy mu jak wpakować jakąś Bogu ducha winną laskę w bzykanie ze świrem tak, żeby się nie zorientowała z kim ma do czynienia. Cytat:
On we mnie wzbudza .
|
|||||
|
|
|
|
#1454 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
facet jest 5/10, fajnie się z nim rozmawia, "ma gadane" według waszej logiki wszystko jest ok Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-01-16 o 15:32 |
||||||
|
|
|
|
#1455 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1457 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
ale obiecuję wziąć sobie do serca wasze porady i je przemyśleć, i może za jakiś czas wprowadzić do życia, w sumie z ciekawości
|
|
|
|
|
#1459 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1460 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---- Ee, szansa na damskiego natręta nie rośnie odwrotnie proporcjonalnie do ilości punktów na 10 (choć w sumie brzmi logicznie), nie ma co generalizować, to zależy od laski - czy się szanuje, czy nie. Podobnie jest ze stosunkiem IQ do walorów wizualnych i tym podobnymi sprawami. |
|
|
|
|
|
#1461 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zaakceptowanie prawa laski do pojmowania prywatności w sposób, który jej pasuje? Zmiana obłej gadki w coś bardziej interesującego? Postawienie elokwencji ponad "patrz na mnie i konaj w zachwycie"? Umówienie się ze mną? |
|
|
|
|
|
#1462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i potem przyjdę tu i napiszę "nie miałyście racji" |
|||
|
|
|
|
#1463 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
On nie chce gadać z laską, która JEGO uzna za oszusta. Ona ma WIEDZIEĆ, że ma do czynienia z poważnym, szczerym i uczciwym człowiekiem. Ona ma to czuć, rozumieć i wywróżyć sobie ze szklanej kuli. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
& on nie prowokował, on naprawdę tak myśli. |
|||
|
|
|
|
#1464 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I nie chodzi mi już nawet o samych znajomych, bo tu (chyba nadal?) można ustawić kto ma widzieć Twoich znajomych na "tylko ja" i wyświetli znajomym na mojej tablicy jedynie "wspólnych znajomych", a tych wspólnych mielibyśmy 0. Poza tym można udawać, że nie dodaję do fb ludzi, których nie znam i wpierw spotkanie. Jedyny problem, gdybyś przed spotkaniem chciał pogadać, wtedy już nie mógłbym być Patrycją, a tylko Alanem, czy jak go tam nazwałem. Pewnie znajdziesz jeszcze z 20 sposobów na zagięcie tego, co piszę, bo po prostu nie mam doświadczenia w udawaniu kogoś innego niż jestem, ale kiedyś miałem jakieś konto do fb stworzone tylko do autoryzacji na jakimś forum, więc ono istnieje już chyba z 2 lata, tutaj byłby plus do autentyczności tego konta, wystarczy zmienić imię, nazwisko, dodać jakąś szkołę, zdjęcie i ustawić odpowiednio opcje prywatności. Poza tym 5 czy 10 osób może nie dać się nabrać, a kolejna może przyjechać na spotkanie 100 czy 200 km i nie zobaczyć nikogo, albo tak jak ten koleś, o którym pisali, że pojechał w Sylwestra chyba do Łodzi, żeby się spotkać z poznaną na necie dziewczyną, a w mieszkaniu zastała go cała ekipa bandziorów i go okradli i pobili (a kto wie, co jeszcze ewentualnie się działo). Cytat:
Już się tak nie śliń, to, że ktoś potrzebuje pomocy, wcale nie oznacza, że ją ode mnie otrzymuje. Za bardzo się szanuję i cenię sobie swój czas, żeby ludzie, którzy nie utrzymują ze mną kontaktu, traktowali mnie jak ostatnią deskę ratunku i odzywali się tylko w potrzebie. Edytowane przez cotusie Czas edycji: 2016-01-16 o 16:42 |
||
|
|
|
|
#1465 |
|
Konto usunięte
|
Umówisz się ze mną akceptując moją prywatność i będziesz elokwentny oraz interesujący?
Śnisz, nigdzie nie pójdziesz. Jak złapię, to nie puszczę i będziesz musiał być szczęśliwy ze mną |
|
|
|
|
#1466 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale oprócz tego - tak, wprowadzę te rady w życie |
||
|
|
|
|
#1467 |
|
on tired little feet
|
|
|
#1468 | |
|
Konto usunięte
|
To pytanie do Mistrza.
& Słonko. 10 minut to ( Nie, że Anna Kowalska jest tak naprawdę Janem Nowakiem tylko, że Jan Nowak jest Januszem Nowickim. Są większe szanse na to, że Ci uczciwa lasencja odmówi, niż atencyjna/fejkowa. Boszsz, gdzie Ty żyjesz? Toć już chyba w przedszkolach rozdają broszurki pt. "bezpieczeństwo w internecie". Cytat:
Edytowane przez 201607040950 Czas edycji: 2016-01-16 o 17:03 |
|
|
|
|
|
#1469 |
|
on tired little feet
|
Wysyłam Cię na terapię w imieniu Kahoko
![]() cotusie chyba nie prosi nikogo o fejsa, to był mały happening krewetkowy w wersji teoretycznej
|
|
#1470 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

", "dobranoc
"
dostałam nawrotu depresji po przeczytaniu 3 jego postów. kocham kreweta.
nie przykuła mojej uwagi.

.