Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane. - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta?
Tak! 13 15,48%
Tak, bezgranicznie. 37 44,05%
Nie. 34 40,48%
Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-16, 13:52   #1441
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.

możesz się komunikować poprzez portal. ja nigdy bolców nie dodawałam do fejsbuka, zwykle nie podawałam im numeru telefonu stałego, miałam taki zapasowy starter na r*chanie. jeden bolec się wybił i się kumplujemy do dziś, jak się zaczęliśmy kumplować, to i fejsik się pojawił.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 14:13   #1442
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
spójrz na swój podpis i masz odpowiedź
Ciebie pogrzało. To, że jestem księżniczką nie wynika z tego, że nie czuję się w żaden sposób zobowiązana do podania nr-u tylko dlatego, że ktoś chce.
Cytat:
w sensie, że teraz nie jestem fajny?
Dla nas tak, bo mamy z tego bekę, ale jakbyś aspirował do roli naszego bolca, to zdając sobie sprawę, że dokonujesz obliczeń "x/10 : km do niej + co taki MILF oczekuje, że jej postawię" czy jaki tam masz wzór, bo jeszcze trzeba zmieścić "nadal nie wiadomo czy warto, bo to że stara nie znaczy, że doświadczona i może jednak nie będzie głębokiego gardła", to naprawdę by się nam odechciało. Chociaż Adeedra może i to by zniosła.
Cytat:
to jak się regularnie kontaktować gdy nie ma się ani fejsa ani numeru?
Na tym samym portalu, na którym się poznaliście. Jeśli laska na niego nie wchodzi, to i tak nie jest zainteresowana. Jeśli wg Ciebie wchodzi za rzadko, to jesteś psycholem. Nalegając na fejsa też się przedstawiasz jako psychol.
Cytat:
no to co w tym dziwnego, że do ciebie pisze? a treść wiadomości to już kwestia zależna od poziomu danego delikwenta
Nie dziwnego, wqfiającego. Dałam mu nr po to, żeby zadzwonił i się umówił, a nie, żeby ktoś mnie torturował emotami i innymi wytworami gimbazy.
Cytat:
kurde czwórka w sensie, że cztery laski
I wszystkie Cię dodały na fejsie To musiały być również czwóreczkami.
Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Jesteś chyba najbardziej niereformowalnym człowiekiem jakiego poznałam.
To chyba nie widziałaś tego: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post52375258

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-01-16 o 14:14
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 14:18   #1443
kahoko hino
Zakorzenienie

porannie przeglądam 9gaga i tu też jest coś dla kreweta!

krewet w internetach
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 14:18   #1444
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
I zrozumieli? Ale to chyba tylko jak już wiedzo, że poruchają, wtedy się godzą na wszystko.
Zrozumieli. Znaczy wiadomo, że większość uciekła przed wariatką... no i dość regularnie pojawiali się troskliwi, którzy po przeczytaniu lub wysłuchaniu listy żądań czuli przemożną potrzebę wyrażenia swego rozbawienia i wytłumaczenia mi, że jestem głupia lub/i wariatką i że nikt na to nie pójdzie, a w ogóle to nic lepszego niż ON mi się nie trafi, więc... w trosce o moje dobro oczywiście... żebym się tak strasznie nie zawiodła... konsekwencjami moich wygórowanych oczekiwań (czysty, żywy nie-debil, niezainteresowany nie swoimi sprawami i nie używający irytujących mnie słów). I żeby było śmieszniej te księżnicze pomysły się z większym zrozumieniem zwykły spotykać niż to, co w nawiasie.
Cytat:
Ale Ty nie widzisz nawet różnicy. Prędzej dostaniesz nr telefonu, chociaż tego też nie podaję. Facet wydaje się zupełnie normalny, a potem dostaję milion ":p", "lol", "", "dobranoc "
Bo tak się właśnie zachowuje "przeciętny" facet. Entuzjastyczny niedorozwój emocjonalny bawiący się swoimi genitaliami, głęboko przekonany o tym, że baby som gupie, więc komunikujący się z nimi przy pomocą pisma obrazkowego.
Cytat:
w sensie, że teraz nie jestem fajny?
Ne. Sądząc o metodach wabienia i oczarowywania samic, które opisałeś to masz atrakcyjność na poziomie 2-3/10. Wobec tych lasek na fotce jesteś mentalny superpasztet i nudziarstwo ryjem nadrabiasz.
Cytat:
to jak się regularnie kontaktować gdy nie ma się ani fejsa ani numeru?
Korzystając z dobrodziejstw burdelu zapoznawczego. Od tego tam są czaty, wiadomości i inne cholerstwo, żeby z tego korzystać.
Ale generalnie skype.
Cytat:
ok to dochodzimy do konsensusu!!
nie musi być fejs, może być też numer telefonu, o numer też czasem pytam i często spotykam się z odmową
No. I ja też bym Ci odmówiła, więc spotkałbyś się jeszcze częściej.
Gość mi fotę wysyła, "Hej." pisze i czeka, aż się do niego teleportuję i zacznę mu ssać, a potem będę spełniać wszystkie jego zachcianki i życzenia, a on nie będzie musiał w ogóle nic mówić, tylko będzie się po brzuszku klepał, żeby mi dać do zrozumienia, że bobo głodne.
Nne.
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 14:35   #1445
thirky
on tired little feet

Cytat:
dostałam nawrotu depresji po przeczytaniu 3 jego postów. kocham kreweta.

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 14:42   #1446
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Dla nas tak, bo mamy z tego bekę, ale jakbyś aspirował do roli naszego bolca, to zdając sobie sprawę, że dokonujesz obliczeń "x/10 : km do niej + co taki MILF oczekuje, że jej postawię" czy jaki tam masz wzór, bo jeszcze trzeba zmieścić "nadal nie wiadomo czy warto, bo to że stara nie znaczy, że doświadczona i może jednak nie będzie głębokiego gardła", to naprawdę by się nam odechciało. Chociaż Adeedra może i to by zniosła.

Cytat:
Na tym samym portalu, na którym się poznaliście. Jeśli laska na niego nie wchodzi, to i tak nie jest zainteresowana. Jeśli wg Ciebie wchodzi za rzadko, to jesteś psycholem. Nalegając na fejsa też się przedstawiasz jako psychol.
Czemu nadajesz temu słowu takie negatywne znaczenie? Niektóre kobiety przepadają za.
Cytat:
To chyba nie widziałaś tego
Och już daj spokój.
Stary 2016-01-16, 14:55   #1447
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
możesz się komunikować poprzez portal. ja nigdy bolców nie dodawałam do fejsbuka, zwykle nie podawałam im numeru telefonu stałego, miałam taki zapasowy starter na r*chanie. jeden bolec się wybił i się kumplujemy do dziś, jak się zaczęliśmy kumplować, to i fejsik się pojawił.
To u mnie też się wybiły rzeczywiście, ale przed pierwszym spotkaniem nie ma o czym mówić. Jednego zablokowałam na czas zanim zaczął mnie wyzywać, bo kolejna wiadomość "I'm horny + zdjęcie penisa" nie przykuła mojej uwagi.
Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
Zrozumieli. Znaczy wiadomo, że większość uciekła przed wariatką... no i dość regularnie pojawiali się troskliwi, którzy po przeczytaniu lub wysłuchaniu listy żądań czuli przemożną potrzebę wyrażenia swego rozbawienia i wytłumaczenia mi, że jestem głupia lub/i wariatką i że nikt na to nie pójdzie, a w ogóle to nic lepszego niż ON mi się nie trafi, więc... w trosce o moje dobro oczywiście... żebym się tak strasznie nie zawiodła... konsekwencjami moich wygórowanych oczekiwań (czysty, żywy nie-debil, niezainteresowany nie swoimi sprawami i nie używający irytujących mnie słów).
siostro
Cytat:
I żeby było śmieszniej te księżnicze pomysły się z większym zrozumieniem zwykły spotykać niż to, co w nawiasie.
A bo to jest niezrozumiałe dla zbyt wielu ludzi.

Jakie? Seksualne? Że mają się całować?
Cytat:
Bo tak się właśnie zachowuje "przeciętny" facet. Entuzjastyczny niedorozwój emocjonalny bawiący się swoimi genitaliami, głęboko przekonany o tym, że baby som gupie, więc komunikujący się z nimi przy pomocą pisma obrazkowego.
Przeceniasz ich. Oni nie mają nas za głupie (też tak kiedyś myślałam), oni naprawdę głupi.
Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
dostałam nawrotu depresji po przeczytaniu 3 jego postów. kocham kreweta.
Dalej i tak nie musisz czytać, w każdym poście to samo. Chociaż na końcu wyłaniają się wreszcie (długo psychol skrywał) poglądy Korwina, że "zawsze się trochę gwałci".

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Czemu nadajesz temu słowu takie negatywne znaczenie? Niektóre kobiety przepadają za.
Coś nie może na nie trafić, dlatego doradzamy mu jak się przypodobać większości, bo też chyba mu na tym zależy.
Cytat:
Och już daj spokój.
Dlaczego? Sama miałaś w podpisie. W sumie racja, bo jak ta atencyjna zobaczy, że nadal wzbudza jakieś emocje w kobietach, to zacznie i tu przynudzać... Ech... To się do ignorów doda.

Edytowane przez stewardesa
Czas edycji: 2016-01-16 o 14:49
Stary 2016-01-16, 15:06   #1448
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Ne. W sensie, że kwartecik pasztetów.

Jak tam z wyciąganiem porannych szpilek spod paznokci?
żadna z nich nie była pasztetem

Cytat:
możesz się komunikować poprzez portal. ja nigdy bolców nie dodawałam do fejsbuka, zwykle nie podawałam im numeru telefonu stałego, miałam taki zapasowy starter na r*chanie. jeden bolec się wybił i się kumplujemy do dziś, jak się zaczęliśmy kumplować, to i fejsik się pojawi
zrozum, że mało która kobieta jest na tyle wyzwolona, i preferują kolejność że najpierw fejsbuk a potem seks

Cytat:
Jesteś chyba najbardziej niereformowalnym człowiekiem jakiego poznałam. Zbiorę Ci nasze porady w krótkie punkty, może to coś Ci da
nie przesadzaj

Cytat:
Ciebie pogrzało. To, że jestem księżniczką nie wynika z tego, że nie czuję się w żaden sposób zobowiązana do podania nr-u tylko dlatego, że ktoś chce.
pewnie często jest tak, że jakiś facet zagada, miło się gada, ale numeru nie dasz dla zasady, bo chodzisz tam dla atencji/ czekasz na enrique

Cytat:
oj się uczepiłaś tych km...

Cytat:
właśnie dlatego przeciętny facet ma lipę

Cytat:
Nie dziwnego, wqfiającego. Dałam mu nr po to, żeby zadzwonił i się umówił, a nie, żeby ktoś mnie torturował emotami i innymi wytworami gimbazy.
ok, takie podejście rozumiem

Cytat:
I wszystkie Cię dodały na fejsie To musiały być również czwóreczkami.
tylko jedna była czwóreczką

Cytat:
Ne. Sądząc o metodach wabienia i oczarowywania samic, które opisałeś to masz atrakcyjność na poziomie 2-3/10. Wobec tych lasek na fotce jesteś mentalny superpasztet i nudziarstwo ryjem nadrabiasz.
ale oczarowywanie samic to nie dwie pierwsze wiadomości...
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 15:16   #1449
cotusie
Raczkowanie

Krewet, Mistrzu, czy mógłbyś mi coś wytłumaczyć?

Jak to jest, że oczekujesz od laski jej fejsa, gdy ona nie wie, czy jesteś 15-letnią gimbuską robiącą sobie jaja, czy 50-letnim zbokiem (poudawać każdy może, znacznie dłużej niż dzień lub dwa), a jednocześnie Ty sam nie możesz podać swojej daty urodzin swoim fankom na wizażu, bo się boisz, że ktoś Cię skojarzy (a już większa jest szansa na trafienie na świra na portalu randkowym niż na to, że odnajdzie Cię tu taki znajomy, który jeszcze będzie znał Twoją datę urodzin i jeszcze dodatkowo skojarzy)?

Pisałem kiedyś na forum sportowym, więc niby trochę inaczej, ale nadal anonimowo i przez neta. Ok, większość ludzi normalna, ale znalazły się gimbuski udające studentki, znalazł się świr, który grupie użytkowników z mojego otoczenia zrobił dużo problemów (znalazł ich profile na fb, takie rzeczy robił, że zgłosili nawet na policję). Już przez to omijałem (a nawet kogoś kiedyś blokowałem) nowe osoby, które próbowały dołączyć do mojej grupki. Fakt, okazywało się, że niesłusznie, ale jak mawiał Moody w HP - "constant vigilance!".

Cytat:
Ale za to w kategoriach 1-4/10 ryzyko trafienia na księżniczkę jest minimalne.
Za to rośnie szansa na damskiego natręta
cotusie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 15:19   #1450
thirky
on tired little feet

Cytat:

zrozum, że mało która kobieta jest na tyle wyzwolona, i preferują kolejność że najpierw fejsbuk a potem seks

Stary 2016-01-16, 15:21   #1451
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to jest, że oczekujesz od laski jej fejsa, gdy ona nie wie, czy jesteś 15-letnią gimbuską robiącą sobie jaja, czy 50-letnim zbokiem (poudawać każdy może, znacznie dłużej niż dzień lub dwa), a jednocześnie Ty sam nie możesz podać swojej daty urodzin swoim fankom na wizażu, bo się boisz, że ktoś Cię skojarzy (a już większa jest szansa na trafienie na świra na portalu randkowym niż na to, że odnajdzie Cię tu taki znajomy, który jeszcze będzie znał Twoją datę urodzin i jeszcze dodatkowo skojarzy)?
może inaczej - ja mogę pierwszy podać lasce fejsa, i ona wtedy będzie mieć pewność, że 15letnią gimbuską nie jestem

co do urodzin faktycznie, to jest dobry argument, optymistycznie zakładam, że są ludzie którzy pamiętają o moich urodzinach, a tak naprawdę to chyba tylko jedna osoba poza rodziną pamięta

bardziej chodzi o to, że na fejsie mam ustawione urodziny i gdybym miał obchodzić urodziny na wizażu, to u siebie na fejsie musiałbym ukryć urodziny, żeby ktoś w ten sposób nie skojarzył

musiałbym wybierać pomiędzy wizażową atencją i fejsbukową...
Stary 2016-01-16, 15:22   #1452
stewardesa
BAN stały

Cytat:
może mają grupę dla bolców/natrętów na fejsie albo inaczej do tego podchodzą, ale to nie zobowiązuje innych kobiet do tego samego
Cytat:
Nie. W ogóle nie biorą pod uwagę fejsbuka.
Cytat:
pewnie często jest tak, że jakiś facet zagada, miło się gada, ale numeru nie dasz dla zasady, bo chodzisz tam dla atencji/ czekasz na enrique
Tylko za to

Duhhh...
Cytat:
oj się uczepiłaś tych km...
chyba Ty
Cytat:
właśnie dlatego przeciętny facet ma lipę
Przed Enrique też się księżniczkuje.
Cytat:
tylko jedna była czwóreczką
ale >7 też nie były
Stary 2016-01-16, 15:24   #1453
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
To u mnie też się wybiły rzeczywiście, ale przed pierwszym spotkaniem nie ma o czym mówić. Jednego zablokowałam na czas zanim zaczął mnie wyzywać, bo kolejna wiadomość "I'm horny + zdjęcie penisa" nie przykuła mojej uwagi.
Ja kiedyś zapoznałam przez internet niesamowitego faceta. Kompletna ekstaza po prostu. Miesiąc gadaliśmy, a ja mentalnie sikałam po nogach jak przychodziło do codziennej dyskusji (długo nie trwała, ale.). Znał 30 słów. Równo 30, liczyłam. Żadnego innego nie użył. Ale dyskutował zawzięcie. Taka niezłomność ducha... Niesamowity.
Cytat:
siostro

Cytat:
A bo to jest niezrozumiałe dla zbyt wielu ludzi.

Ale oni się cieszą, że nie muszą (wiadomo, narzucałam się) mieć do czynienia z taką wariatką. Uszczęśliwiłam wielu ludzi .
Cytat:
Jakie? Seksualne? Że mają się całować?

Powiedzmy.
Cytat:
Przeceniasz ich. Oni nie mają nas za głupie (też tak kiedyś myślałam), oni naprawdę głupi.

Ależ to się nie wyklucza.
Cytat:
Dalej i tak nie musisz czytać, w każdym poście to samo. Chociaż na końcu wyłaniają się wreszcie (długo psychol skrywał) poglądy Korwina, że "zawsze się trochę gwałci".

W ogóle się nie skrywał. Jak robiłam najazd na wątas i risercz przed odpowiedzią, to już gorszych rzeczy nawypisywał niż to, czym zarzucił na koniec. Aż się zdziwiłam stopniem waszego wyluzowania wtedy.

Cytat:
Coś nie może na nie trafić, dlatego doradzamy mu jak się przypodobać większości, bo też chyba mu na tym zależy.

To kara za odrzucenie moich zalotów. To i szósty krąg piekła.

& Ne. Doradzamy mu jak wpakować jakąś Bogu ducha winną laskę w bzykanie ze świrem tak, żeby się nie zorientowała z kim ma do czynienia.
Cytat:
Dlaczego? Sama miałaś w podpisie. W sumie racja, bo jak ta atencyjna zobaczy, że nadal wzbudza jakieś emocje w kobietach, to zacznie i tu przynudzać... Ech... To się do ignorów doda.
Miałam rip wątasa, ale przecież nie każdy wiedział o jaki wątek chodziło. Zresztą w podpisie to bardziej chodziło o żal po dyskusji, która tak gorzała pod koniec niż po nim.

On we mnie wzbudza .
Stary 2016-01-16, 15:28   #1454
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Nie. W ogóle nie biorą pod uwagę fejsbuka.
XD chyba żartujesz

Cytat:
Tylko za to

Duhhh...
no tak!
facet jest 5/10, fajnie się z nim rozmawia, "ma gadane"
według waszej logiki wszystko jest ok

Cytat:
ale >7 też nie były
na seks może i być piąteczka/czwóreczka spokojnie
Cytat:
Przed Enrique też się księżniczkuje.
nie aż tak
Cytat:
chyba Ty
sorry mam jakiś szacunek do siebie

Cytat:
& Ne. Doradzamy mu jak wpakować jakąś Bogu ducha winną laskę w bzykanie ze świrem tak, żeby się nie zorientowała z kim ma do czynienia.

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2016-01-16 o 15:32
Stary 2016-01-16, 15:32   #1455
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Czyli jednak lubisz grube.
Stary 2016-01-16, 15:35   #1456
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli jednak lubisz grube.
żadna z nich nie była typową grubaską, pisałem, przy dobrych warunkach by się każdą z nich wzięło, ale żeby jechać tam, paaani....
Stary 2016-01-16, 15:43   #1457
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
na seks może i być piąteczka/czwóreczka
Piąteczka... czwóreczka... wielorybek...
Cytat:
masz na myśli długość rąk, tak żeby kobietę można było całą przytulić? jest ok

Stary 2016-01-16, 15:58   #1458
krewet
Zakorzenienie

ale obiecuję wziąć sobie do serca wasze porady i je przemyśleć, i może za jakiś czas wprowadzić do życia, w sumie z ciekawości
Stary 2016-01-16, 16:03   #1459
cotusie
Raczkowanie

Cytat:
może inaczej - ja mogę pierwszy podać lasce fejsa, i ona wtedy będzie mieć pewność, że 15letnią gimbuską nie jestem
Założenie konta na fb zajmuje mniej niż 10 minut (chyba, że coś się zmieniło). Za 10 minut mogę być Alanem o urodzie Enrique, mogę być też za 10 minut Patrycją 9/10, studentką jakiegoś takiego kierunku, żebym miał o nim pojęcie, albo ewentualnie pracowniczką salonu Toyoty, która jeszcze po godzinach uprawia piłkę ręczną, a w sezonie żużlowym dorabia we Wrocławiu jako podprowadzająca z niebieską parasolką. Ty wiesz, że wysyłasz prawdziwy swój profil, ale druga strona Cię nie widzi, nie słyszy.

Cytat:
co do urodzin faktycznie, to jest dobry argument, optymistycznie zakładam, że są ludzie którzy pamiętają o moich urodzinach, a tak naprawdę to chyba tylko jedna osoba poza rodziną pamięta
Ja mam jakiś taki dziwny mózg, że przez skojarzenia pamiętam daty urodzin części znajomych i to nawet z podstawówki (mimo, że od lat nie mam z nimi kontaktu), ale z tego, co się orientuję, większość ludzi ma inaczej. Mimo tego, że znam te daty, w samym dniu czy tygodniu przed może mi to wylecieć i totalnie mogę zapomnieć, że są akurat czyjeś urodziny.

Cytat:
bardziej chodzi o to, że na fejsie mam ustawione urodziny i gdybym miał obchodzić urodziny na wizażu, to u siebie na fejsie musiałbym ukryć urodziny, żeby ktoś w ten sposób nie skojarzył
Ja po założeniu konta na fb tylko raz miałem ustawione, że znajomi widzieli moją datę urodzin. Wolę dostać życzenia od skromnej grupy osób, przynajmniej łatwiej te osoby docenić i większa motywacja, żeby nie zapomnieć też o nich, a przy okazji mogę sobie wyobrazić, jak wyglądałby mój grób, gdyby coś mi się stało. Szału nie ma, więc znowu dodatkowa motywacja, żeby jednak kiedyś może zacząć poznawać więcej ludzi, może jeszcze kilka osób znajdę, które będą we mnie widziały więcej niż darmowe pomoce naukowe
Stary 2016-01-16, 16:04   #1460
201609140906
Konto usunięte

Cytat:
Fakt faktem, mogę wyliczyć minimum trzy osoby, które mówiły Wypisuję się z tego wątku, ale nadal go obserwowały, ba - nawet udzielały się w tym temacie, gdy upłynęło nieco czasu :D (co zresztą rozumiem, bo autor prowokował czasem tak absurdalnymi wypowiedziami, że nie dało się przejść obojętnie - stąd wolałam nie mówić, że już tam nie wrócę). Czyli nie tylko on czerpał korzyść z kontynuacji wątku i trwania przy swoim z uporem Korwin-Mikkego.

----

Ee, szansa na damskiego natręta nie rośnie odwrotnie proporcjonalnie do ilości punktów na 10 (choć w sumie brzmi logicznie), nie ma co generalizować, to zależy od laski - czy się szanuje, czy nie. Podobnie jest ze stosunkiem IQ do walorów wizualnych i tym podobnymi sprawami.
201609140906 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 16:08   #1461
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
ale obiecuję wziąć sobie do serca wasze porady i je przemyśleć, i może za jakiś czas wprowadzić do życia, w sumie z ciekawości
Whoooooa.... które?
Zaakceptowanie prawa laski do pojmowania prywatności w sposób, który jej pasuje?
Zmiana obłej gadki w coś bardziej interesującego?
Postawienie elokwencji ponad "patrz na mnie i konaj w zachwycie"?
Umówienie się ze mną?

Stary 2016-01-16, 16:11   #1462
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Ja po założeniu konta na fb tylko raz miałem ustawione, że znajomi widzieli moją datę urodzin. Wolę dostać życzenia od skromnej grupy osób, przynajmniej łatwiej te osoby docenić i większa motywacja, żeby nie zapomnieć też o nich, a przy okazji mogę sobie wyobrazić, jak wyglądałby mój grób, gdyby coś mi się stało. Szału nie ma, więc znowu dodatkowa motywacja, żeby jednak kiedyś może zacząć poznawać więcej ludzi, może jeszcze kilka osób znajdę, które będą we mnie widziały więcej niż darmowe pomoce naukowe
wiem wiem te życzenia internetowe nic nie znaczą, z tą atencją fejsbukową to się śmiałem, bo to ostatnie na czym mi zależy

Cytat:
Założenie konta na fb zajmuje mniej niż 10 minut (chyba, że coś się zmieniło). Za 10 minut mogę być Alanem o urodzie Enrique, mogę być też za 10 minut Patrycją 9/10, studentką jakiegoś takiego kierunku, żebym miał o nim pojęcie, albo ewentualnie pracowniczką salonu Toyoty, która jeszcze po godzinach uprawia piłkę ręczną, a w sezonie żużlowym dorabia we Wrocławiu jako podprowadzająca z niebieską parasolką. Ty wiesz, że wysyłasz prawdziwy swój profil, ale druga strona Cię nie widzi, nie słyszy.
a skąd weźmiesz znajomych po 10 minutach? żeby konto podejrzeń nie wzbudzało to trzeba mieć chociaż te 60

Cytat:
Whoooooa.... które?
Zaakceptowanie prawa laski do pojmowania prywatności w sposób, który jej pasuje?
Zmiana obłej gadki w coś bardziej interesującego?
Postawienie elokwencji ponad "patrz na mnie i konaj w zachwycie"?
Umówienie się ze mną?
wszystko naraz
i potem przyjdę tu i napiszę "nie miałyście racji"
Stary 2016-01-16, 16:21   #1463
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cotusie Pokaż wiadomość
Nie czytałeś co Mistrz napisał?
On nie chce gadać z laską, która JEGO uzna za oszusta.
Ona ma WIEDZIEĆ, że ma do czynienia z poważnym, szczerym i uczciwym człowiekiem. Ona ma to czuć, rozumieć i wywróżyć sobie ze szklanej kuli.
Cytat:
Szału nie ma, więc znowu dodatkowa motywacja, żeby jednak kiedyś może zacząć poznawać więcej ludzi, może jeszcze kilka osób znajdę, które będą we mnie widziały więcej niż darmowe pomoce naukowe

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Comtesse Pokaż wiadomość
Fakt faktem, mogę wyliczyć minimum trzy osoby, które mówiły Wypisuję się z tego wątku, ale nadal go obserwowały, ba - nawet udzielały się w tym temacie, gdy upłynęło nieco czasu (co zresztą rozumiem, bo autor prowokował czasem tak absurdalnymi wypowiedziami, że nie dało się przejść obojętnie - stąd wolałam nie mówić, że już tam nie wrócę). Czyli nie tylko on czerpał korzyść z kontynuacji wątku i trwania przy swoim z uporem Korwin-Mikkego.
No. Ja też się wypisałam, odsubskrybowałam, ale zostałam podstępnie zwabiona z powrotem.
& on nie prowokował, on naprawdę tak myśli.
Stary 2016-01-16, 16:26   #1464
cotusie
Raczkowanie

Cytat:
a skąd weźmiesz znajomych po 10 minutach? żeby konto podejrzeń nie wzbudzało to trzeba mieć chociaż te 60
Oczywiście 10 minut miało obrazowo pokazać, że potrzeba niewiele czasu

I nie chodzi mi już nawet o samych znajomych, bo tu (chyba nadal?) można ustawić kto ma widzieć Twoich znajomych na "tylko ja" i wyświetli znajomym na mojej tablicy jedynie "wspólnych znajomych", a tych wspólnych mielibyśmy 0. Poza tym można udawać, że nie dodaję do fb ludzi, których nie znam i wpierw spotkanie. Jedyny problem, gdybyś przed spotkaniem chciał pogadać, wtedy już nie mógłbym być Patrycją, a tylko Alanem, czy jak go tam nazwałem.

Pewnie znajdziesz jeszcze z 20 sposobów na zagięcie tego, co piszę, bo po prostu nie mam doświadczenia w udawaniu kogoś innego niż jestem, ale kiedyś miałem jakieś konto do fb stworzone tylko do autoryzacji na jakimś forum, więc ono istnieje już chyba z 2 lata, tutaj byłby plus do autentyczności tego konta, wystarczy zmienić imię, nazwisko, dodać jakąś szkołę, zdjęcie i ustawić odpowiednio opcje prywatności. Poza tym 5 czy 10 osób może nie dać się nabrać, a kolejna może przyjechać na spotkanie 100 czy 200 km i nie zobaczyć nikogo, albo tak jak ten koleś, o którym pisali, że pojechał w Sylwestra chyba do Łodzi, żeby się spotkać z poznaną na necie dziewczyną, a w mieszkaniu zastała go cała ekipa bandziorów i go okradli i pobili (a kto wie, co jeszcze ewentualnie się działo).

Cytat:
Nie czytałeś co Mistrz napisał?
On nie chce gadać z laską, która JEGO uzna za oszusta.
Ona ma WIEDZIEĆ, że ma do czynienia z poważnym, szczerym i uczciwym człowiekiem. Ona ma to czuć, rozumieć i wywróżyć sobie ze szklanej kuli.
A z tarota też może to odczytać?

Cytat:
Już się tak nie śliń, to, że ktoś potrzebuje pomocy, wcale nie oznacza, że ją ode mnie otrzymuje. Za bardzo się szanuję i cenię sobie swój czas, żeby ludzie, którzy nie utrzymują ze mną kontaktu, traktowali mnie jak ostatnią deskę ratunku i odzywali się tylko w potrzebie.

Edytowane przez cotusie
Czas edycji: 2016-01-16 o 16:42
Stary 2016-01-16, 16:43   #1465
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
wszystko naraz
Umówisz się ze mną akceptując moją prywatność i będziesz elokwentny oraz interesujący?
Cytat:
i potem przyjdę tu i napiszę "nie miałyście racji"
Śnisz, nigdzie nie pójdziesz.
Jak złapię, to nie puszczę i będziesz musiał być szczęśliwy ze mną .
Stary 2016-01-16, 16:51   #1466
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
I nie chodzi mi już nawet o samych znajomych, bo tu (chyba nadal?) można ustawić kto ma widzieć Twoich znajomych na "tylko ja" i wyświetli znajomym na mojej tablicy jedynie "wspólnych znajomych", a tych wspólnych mielibyśmy 0. Poza tym można udawać, że nie dodaję do fb ludzi, których nie znam i wpierw spotkanie. Jedyny problem, gdybyś przed spotkaniem chciał pogadać, wtedy już nie mógłbym być Patrycją, a tylko Alanem, czy jak go tam nazwałem.
ja mam tak poustawianie, że wszystko wskazuje na prawdziwość profilu, no ale mniejsza już o to

Cytat:
Umówisz się ze mną akceptując moją prywatność i będziesz elokwentny oraz interesujący?
no jakbyś chciała to bym się umówił przecież
ale oprócz tego - tak, wprowadzę te rady w życie
Stary 2016-01-16, 16:55   #1467
thirky
on tired little feet

Cytat:
ale oprócz tego - tak, wprowadzę te rady w życie

Stary 2016-01-16, 17:02   #1468
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
A z tarota też może to odczytać?
To pytanie do Mistrza.

& Słonko.
10 minut to (, Ty od nich żądasz fejsa po 10 minutach ) za mało, żeby sobie pozmieniać ustawienia tak, żeby potencjalny świr/upierdliwiec nie narobił szkód na profilu, ale jak ktoś chce ludzi naciągnąć, okraść albo skrzywdzić, to ma już wcześniej przygotowane wiarygodne dowody potwierdzające jego fałszywą tożsamość.
Nie, że Anna Kowalska jest tak naprawdę Janem Nowakiem tylko, że Jan Nowak jest Januszem Nowickim.
Są większe szanse na to, że Ci uczciwa lasencja odmówi, niż atencyjna/fejkowa.

Boszsz, gdzie Ty żyjesz? Toć już chyba w przedszkolach rozdają broszurki pt. "bezpieczeństwo w internecie".
Cytat:
Już się tak nie śliń, to, że ktoś potrzebuje pomocy, wcale nie oznacza, że ją ode mnie otrzymuje. Za bardzo się szanuję i cenię sobie swój czas, żeby ludzie, którzy nie utrzymują ze mną kontaktu, traktowali mnie jak ostatnią deskę ratunku i odzywali się tylko w potrzebie.
Ja to się w ogóle nie szanuję. Zawsze pomagam.

Edytowane przez 201607040950
Czas edycji: 2016-01-16 o 17:03
Stary 2016-01-16, 17:05   #1469
thirky
on tired little feet

Cytat:
Ja to się w ogóle nie szanuję. Zawsze pomagam.
Wysyłam Cię na terapię w imieniu Kahoko
cotusie chyba nie prosi nikogo o fejsa, to był mały happening krewetkowy w wersji teoretycznej

Stary 2016-01-16, 17:06   #1470
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
no jakbyś chciała to bym się umówił przecież
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości