|
|
#1381 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Teksty facetów
Cytat:
Miałam podobną sytuację. Wracałam wieczorem do domu, facet zatrzymał się autem i pyta o drogę, to mu grzecznie wskazałam. Potem zapytał, czy nie idę w tym kierunku. Kiedy odmówiłam, on: - No chodź, podwiozę cię. Ja: Nie, dziękuję. - No chodź, mam kasę, zabawimy się... Eh, zmroziłam go wzrokiem, prychnęłam i poszłam dalej. Co ta typ! |
|
|
|
|
#1382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1383 |
|
Wtajemniczenie
|
Wychodzimy z sali,kolega pcha sie do wyjscia zamiast przepuszczac dziewczyny w przejsciu.
Ja:Zachowywałbyś sie jak dżentelmen... On:Ale ja jestem dżentelmen przez g
|
#1384 |
|
BAN stały
|
Rozmawiając wczoraj z tż-tem przez skypa przysnął w pewnym momencie.
Ja: Krzysiuuu?? ![]() Tż: Hm?Lubie jak mówisz do mnie Krzysiu,mało kto już tak do mnie mówi po imieniu. Ja: To jak na ciebie mowią,jak nie po imieniu?? ![]() Tż: Pindol. |
|
|
|
#1385 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Moonlight, poznaj mnie z nim. ![]() Co prawda takiej starej jak ja nie zechce, ale przynajmniej będę na bieżąco z jego tekstami!
|
||||
|
|
|
#1386 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1387 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale żeś sobie firankę walnęła na czole
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę sobie z koleżanką na ławce, pod blokiem jakimś. podchodzi do klatki facet, około 45 lat, dzwoni do domofonu:
- cześć wiesiek! - no cześć! -jesteś w domu? |
|
|
|
#1389 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pindol
|
|
#1390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1391 |
|
Konto usunięte
|
Mój kolega zobaczył dziś różę, którą kiedyś mi dał przy jakiejś okazji.
A że róża zasuszona, mówię do niego: Widzisz jak długo się trzyma? Na co on ze śmiertelną powagą: "Ale ona jest popsuta." |
|
|
|
#1392 |
|
Raczkowanie
|
Jakieś 3 lata temu żeby (niby
) ulepszyć moj angielski rozmawiałam z ludźmi przez Skyp`a.Pewnego razu rozmawiamm z jakimś arabem (ale tylko czat bez kamery i głosu) coś tam pisaliśmy ale rozmowa się nie kleiła. w końcu po jakiś 15 minutach on pisze: -jesteś jeszcze? ja: tak jestem na co on (że niby tak długo nic nie pisałam) -byłaś w WC? ![]() ![]() facet położył mnie na łopatki ja miałam z 18 lat a on po czterdziestce. teraz już wiem jak ktoś nie odpisuje co robi
|
|
|
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko! sikam!
|
|
|
#1394 |
|
Konto usunięte
|
Chdziłam od rana w makijażu, dwie godziny przed lustrem bo szykowałam się na jakieś wyjście
Wszytsko ładnie pięknie, ale impreza nie wyszła. Wkurzona przebrałam się po domowemu i zmyłam makijaż. Po chwili podchodzi ojciec, i z podziwem w głosie: 'Ślicznie oczy dziś pomalowałaś' ....
Edytowane przez 201607111050 Czas edycji: 2007-09-30 o 14:34 Powód: zmiana koloru ;) |
|
|
|
#1395 |
|
Zadomowienie
|
Wchodzi Tż ja do Niego:
-"czekaj musze wysuszyć włosy" On: -"po co"
|
|
|
|
#1396 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj moj brat bym na pierwszych zajeciach i spal u ciotki a ze pogoda byla brzydka chcial mu dac parasolke to ten mowi "ta bede szedl jak czczeniec"
|
|
|
|
#1397 |
|
Raczkowanie
|
Przechodzę obok ogródka piwnego jakiegoś pubu. Przy stoliku siedzi mocno podchmielony facet. Wpatruje się w swoje piwo, po czym powłóczystym ruchem przeczesuje palcami włosy mówiąc z powagą:
- Jestem Bond. James Bond.
|
#1398 |
|
Zadomowienie
|
rozwalają mnie te ich teksty
a tak nawiasem, myślicie, że oni też się tak z nas śmieją ukradkiem ?
|
#1399 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1400 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja tam nic śmiesznego nie widziałam
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Raczkowanie
|
Chlopak to maniak gier komputerowych:
Ostatnio wypalil: "Kochajmy sie jak potwory, jak dwa cieniostwory............. .." Kumpel: "Ale Kołobrzeg jest blisko morza..." - pozostawiam bez komentarza Podryw na dykotece, koles paleta sie i trzepocze brwiami w moja i funfeli strone, w koncu decyduje sie, podchodzi, kladzie reke kolo parapetu i mowi: "ale cieply kaloryfer" - oryginalne, nie powiem Wredna nauczycielka zatrzasnela sie w klasie, wrzeszczy, wali piesciami w drzwi, podchodzi kumpel, jej 'ulubiony uczen' i krzyczy przez dziurke od klucza: "ma pani tlen?!!!" |
|
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
|
Mieliśmy ostatnio problem z TŻ. Przez kilka dni były płacze, kłótnie...jednym słowem było poważnie. Wczoraj doszliśmy do porozumienia, TŻ wyraził zgodę na to, co chciałam zrobić, ale postawił kilka warunków. No i mówi o pierwszym, drugim, trzecim..ja się na wszystkie zgodziłam.. po 5 minutach mówi:
tż- jest jeszcze jeden warunek ja- ? tż- nie możesz przytyć ja- ![]() (a chciałam zauwazyć że nie miało to żadnego związku ze sprawą, gruba też nie jestem i nie mam skłonności do tycia, więc nie wiem o co chodziło, ale pierwszy raz od kilku dni zaczęłam sie smiać )kolejna sytuacja- siedzimy ze znajomymi w barze i kolega (już lekko podpity) podpuszcza jakąś młodziutką blondynkę..rozmawia z nią, ironizuje.. Po pewnym czasie mówi do niej: koleja- a jak Ty sie w ogóle nazywasz? ona- jakaś tam (nie pamiętam imienia) Moczarny kolega-jak Moczarny to chyba jakoś tak od moczu? ![]() ![]() ![]() (to było głupie ale on będąc pod wpłyuwem powiedział to z taka powaga, że śmialiśmy się przez długi czas)
|
#1403 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przychodzi do domu a jej chłopak: "Ooo nie masz grzywki!!! Fajnie Ci tak bez grzywki ..." ![]() ![]() Przypomniało mi się jeszcze jak rok temu była u nas w szkole Akcja Krwiodastwa. Brać udział mogą tylko pełnoletni i ważący ponad 50kg. Na lekcji polskiego (nasz nauczyciel młody, ale poważny i przypominający Tofika z kabnaretu Ani mru mru ).Wchodzi do klasy kolega (jajcarz) zapisujący ochotników. kolega: czy jest tu ktoś pełnoletni? klasa : nie (byliśmy w 2 klasie) na to kolega DO NAUCZYCIELA: a może pan? 50 kilo jest? ![]()
|
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Początek naszego spotykania się z mężem. Jeszcze nie było nawet całusa, zaprosiłam go na kurczaka w sosie curry. Miałam nadzieję na jakąś małą wymianę płynów fizjologicznych
Przegada liśmy pół nocy i nic. On wychodzi, ja odprowadzam go do furtki, ciągle licząc na ten pierwszy pocałunek (w końcu namęczyłam się przy gotowaniu ). Przy furtce mój luby pochyla się wolno nade mną, ja nadstawiam usta, a on... klepie mnie po plecach i mówi "Dzięki za wyżerkę". I odchodzi Dobrze, że potem trochę odpracował
|
|
|
|
#1406 |
|
Wtajemniczenie
|
kupiłam dziś botki. pokazuje kumplowi
JA: zobacz jakie ładne buciki kupiłam. ładne prawda? ON: po chu*u fest. to znaczy że mu sie podoba
|
#1407 |
|
Raczkowanie
|
TEKST MOJEGO TŻ
"JESZCZE JESTES CAŁKIEM ZJADLIWA" - odnośnie mojego wieku ...mam 22 lata ![]() "MOŻESZ SIE SPÓŹNIĆ DO 45 MINUT JEŚLI BĘDZIESZ MNIE PÓŻNIEJ INTENSYWNIE PRZEPRASZAĆ"- oj chciałby
|
|
#1408 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś rano spiesze sie na uczelnie, a kolega stanął w drzwiach i nie chce mnie przepuścić.
JA: suń się! ON: <z lubieżnym wyrazem twarzy> a może ciebie?
|
#1409 |
|
Rozeznanie
|
z cyklu mój wspaniały Tż
tż: podobają mi się twoje paznokcie ja: no coś ty, normalne są tż: tak ładnie się błyszczą ja: bo są pomalowane tż: no co ty (i zaczyna z niedowierzaniem drapać lakier) ![]() teżet ubiera się do pracy i wkłada skarpetki z dnia poprzedniego ja: co ty robisz? tż: no ubieram skarpetki ja: a nie masz czystych? tż: no co ty, te są jeszcze dobre, nie kruszą się ![]() zmusiłam teżeta do oglądania chirurgów ja: choć, będziemy oglądać doktora Berga tż: to ten co ci się podoba? ja: tak (akurat jest scena z Bergiem) tż: to on? ja: tak tż: no co ty, brzydki jest minęło 5 minut tż: o jezu on jest czarny nie ma to jak refleks...
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj na geografii kolega na żarty dogaduje sobie z koleżanką. Ciągle jakieś głupawe teksty padały, to z ust jej, to z jego
. Tematem lekcji były Indie i nauczycielka mówi coś o 'świętych krowach'. Kolega do koleżanki: Jak wyjedziesz do Indii to będziesz święta Ehhhh
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

on wchodzi do pokoju i wącha.
(chłopak lat 20) 
)