Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku! - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-26, 19:01   #3091
esor
Mamusia Luty 2016

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez rudziutka1987 Pokaż wiadomość
No to tak : wczoraj pojechalam do szpitala. Zrobili mi ktg i lewatywe. Troche dziwne ze dzien wczesniej... i do rana na sali z babka po cesarce ktora plakala z bolu cala noc i co chwile byly u niej pielegniarki.. takze noc nieprzespana.. o 6:30 znow ktg. Mialam miec cesarke o 12 a tu szok, 8 rano.. wzieli podlaczyli mi 2 kroplowki, dali cos do wypicia co smakowalo jak cytryna , myslalam normalnie ze rzygne.. no i na sale.. znieczulenie nie bolalo w ogole, tylko czulam cieplo. Polozylam sie, 3 minuty, sprawdzila tylko czucie zimnym plynem i sie zaczelo. Myslalam ze mi zebra polamia jak zaczeli naciskac, bo maly byl tak wysoko. Kazali chwile poprzec i wyciagneli grubasa chlop stal za moja glowa, lekarzowi dal telefon i pstrykal nam foty we trojke. Na cycach mialam go z 5min po czym zabrali go i chlopa gdzie indziej. Poodlaczali mnie od wszystkiego, 10 min lezalam na salce pooperacyjnej i zawiezli mnie do pokoju gdzie na cycach chlopa lezal juz maly. Razem dostalam 7 kroplowek plus jedna z paracetamolem.. na brzuchu mam worek z piaskiem, mam go miec do jutra i w sumie przez niego mnie brzuch boli, jak go na chwile zdejme to wielka ulga.. no i troche mnie dziwi, urodzil sie o 8 30 a do tej pory nie dostal nic jesc, a ja mleka nie mam jak na razie..

Co do ubezpieczenia to jak na zlosc ta baba co mi wyslala pismo jest na urlopie i obslugiwal mnie kto inny. Skserowal to samo co juz kserowali 3 razy i kazał czekac, ale powiedzial ze ubezpieczona jestem normalnie...
Super, że jesteście już razem Trzymam kciuki by rana pooperacyjna jak najmniej bolała i pokarm się jak najszybciej pojawił

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Nie bedzie randki.Wody mi odeszly.Leci oksy,czymajcie kciuki

Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
Lucyyyyyy
Nareszcie Szybkiego rozwiązania i jak najmniej bolesnego

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 19:02   #3092
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Paula w Pl chyba zawsze klada dzien przed operacja w szpitalu wlasnie na badania itd. Mnie klada 3 dni przed :-D ale takie maja procedury w razie w.

W szpitalu w którym ja rodziłam to dzień przed planowa cc rano trzeba sie zgłosić na oddział...i robią badania, lewatywa, golenie...same przyjemnosci I ostatni posiłek przed cc to zupa , drugiego nie dają...a jak w innych szpitalach to nie wiem....i zawsze najwiecej planowych mieli w środy 😊
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 19:04   #3093
esor
Mamusia Luty 2016

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Przerabiałam zespół cieśni nadgarstka we wrześniu... miałam wersję hardcore... cały miesiąc łapa usztywniana bandażem, do tego okłady... i ból niesamowity, że budziłam się w nocy z płaczem.
Chirurg rozłożył ręce i powiedział, że przez ciążę nie może mi żadnych leków dać... i że jak mi nie przejdzie po okładach, to niestety wpakuje mi rękę w ortezę do porodu.
Na szczęście po miesiącu przestało boleć i mogłam znowu zacząć "używać" prawą rękę.
Czego Ty w tej ciąży nie przerabialas

A jak ta najnowsza przypadłość? Zahamowana póki co i wszystko w miarę ok?

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
Stary 2016-01-26, 19:13   #3094
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Co za atrakcje w ciaży- oczekiwanie na kuriera
i na jego reakcję czy będzie w takim samym szoku jak poprzednio i czy tak samo szybko będzie zwiewał
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 19:14   #3095
esor
Mamusia Luty 2016

Weszłam sobie na Styczniowki i normalnie załamałam się

Nie dość, że piszą o tylu rzeczach, o których pierwszy raz słyszę (jakieś witaminy D i K dla dzieci o.O, sposoby na ulewanie, na płacz...), a przecież zaraz sama będę mamą, a ja nic nie wiem Do tego większość z nich jest serio załamana macierzyństwem, w sensie tak im ciężko i nie mogą sobie poradzić Tak się boję

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
Stary 2016-01-26, 19:15   #3096
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Kochane 3300 waga, głowa 38cm czyli łeb jak sklep :P ale na razie mamy zielone światło na sn ale sie cieszę
super
Stary 2016-01-26, 19:15   #3097
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Hahaha ZARTUJESZ? pisałaś tego posta 2 h temu, jak wygląda sytuacja i motywacja teraz? :-D

Eee może odpoczywaj, za kilka dni pojawia się Twój dzidziuś na świecie :-D :-D
Na szczescie nic nie zrobilam. Tylko bibliografie uporzadkowalam :-D

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
W szpitalu w którym ja rodziłam to dzień przed planowa cc rano trzeba sie zgłosić na oddział...i robią badania, lewatywa, golenie...same przyjemnosci I ostatni posiłek przed cc to zupa , drugiego nie dają...a jak w innych szpitalach to nie wiem....i zawsze najwiecej planowych mieli w środy 😊
U mnie w miescie lewatyw nie robia a jak w łomży.. Okaze sie :-P
Stary 2016-01-26, 19:16   #3098
figa84
Zakorzenienie

Cytat:

Nie dość, że piszą o tylu rzeczach, o których pierwszy raz słyszę (jakieś witaminy D i K dla dzieci o.O, sposoby na ulewanie, na płacz...), a przecież zaraz sama będę mamą, a ja nic nie wiem Do tego większość z nich jest serio załamana macierzyństwem, w sensie tak im ciężko i nie mogą sobie poradzić Tak się boję
O Wit się dowiesz przy wypisie ze szpitala, potem będzie przychodzić też położna, no i masz nas
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 19:16   #3099
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:

Hahah piontka :-D radze nie czytac bo u nich to raczej smutek jak narazie. Nie martw sie wszysyko ci wyjasni polozna i lekarz. Sama nie musisz wiedziec ;-)
Stary 2016-01-26, 19:17   #3100
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Dziś przyszły duplo z â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠⠘☠ i jest szał
edit : test me too czaszkuje
Super!! Dawno nic już nie testowałam

Cytat:
Napisane przez rudziutka1987 Pokaż wiadomość
No to tak : wczoraj pojechalam do szpitala. Zrobili mi ktg i lewatywe. Troche dziwne ze dzien wczesniej... i do rana na sali z babka po cesarce ktora plakala z bolu cala noc i co chwile byly u niej pielegniarki.. takze noc nieprzespana.. o 6:30 znow ktg. Mialam miec cesarke o 12 a tu szok, 8 rano.. wzieli podlaczyli mi 2 kroplowki, dali cos do wypicia co smakowalo jak cytryna , myslalam normalnie ze rzygne.. no i na sale.. znieczulenie nie bolalo w ogole, tylko czulam cieplo. Polozylam sie, 3 minuty, sprawdzila tylko czucie zimnym plynem i sie zaczelo. Myslalam ze mi zebra polamia jak zaczeli naciskac, bo maly byl tak wysoko. Kazali chwile poprzec i wyciagneli grubasa chlop stal za moja glowa, lekarzowi dal telefon i pstrykal nam foty we trojke. Na cycach mialam go z 5min po czym zabrali go i chlopa gdzie indziej. Poodlaczali mnie od wszystkiego, 10 min lezalam na salce pooperacyjnej i zawiezli mnie do pokoju gdzie na cycach chlopa lezal juz maly. Razem dostalam 7 kroplowek plus jedna z paracetamolem.. na brzuchu mam worek z piaskiem, mam go miec do jutra i w sumie przez niego mnie brzuch boli, jak go na chwile zdejme to wielka ulga.. no i troche mnie dziwi, urodzil sie o 8 30 a do tej pory nie dostal nic jesc, a ja mleka nie mam jak na razie..
Brawo!
Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Tak więcej na temat dzisiejszej wizyty u położnej i lekarki
Mały ma wagę 3300g. głowa jak pisałam spora. Będziemy próbować sn. Lekarka tylko postanowiła że nie mogę przenosić ciąży...i tak wymiar główki odpowiada 40tc Mówi że Mały jest na tyle dojrzały że nie ma co czekać. I tak od 1 lutego mam chodzić codziennie na ktg. Koło 4-5 lutego mam iść już na oddział. Będą jeszcze dokładne badania i pomiary i jak nie będzie akcji to wywołujemy, lekarka wspominała o jakimś żelu, w ostateczności oksytocyna ... Czyli jak by nie patrzeć zaczynamy intensywnie przyśpieszać Mam 2.5kg malin mrożonych będę je podjadał no i herbatki 3x dziennie... Dużo jeszcze zależy od dziecia jak się ładnie ułoży i będzie nisko powinno się udać. Jak akcja nie pójdzie to będzie cc Czyli na 7 Kuba już będzie z nami
cieszę się, że sn jest możliwe!
Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Nie bedzie randki.Wody mi odeszly.Leci oksy,czymajcie kciuki
Pięęęęęęęęknie Bartuś nas posłuchał jejejejeeeee Trzymam kciuki!
Stary 2016-01-26, 19:22   #3101
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
U nasady sa tłuste a maskę dałam tak 10 cm od końcowej. Dobrze ze siedzę w domu bo wyglądają jakby mi szamponu szkoda było
W poniedziałek cos sobie zrobię albo balejaz albo cały kolor , to będę bardziej suche u nasady . Tez tak macie ?
A ja nie farbuję... mam naturalny kolor ale coraz więcej siwych włosów, więc pewnie zacznę farbować za jakiś czas

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:

... Zjadlam zupe zjadlam ptasie mleczko.. Wiec ide robic kanapke z cebula..

Tego samego zdania jestem :-D dlatego nie mam ani maty ani lezaczka ani laktatora.. Jak cos kupi sie upatrzone mam ;-)

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Btw esor naszlo mnie na pisanie pracy. Jak myslisz poddac sie temu czy sie zbuntowac :-D :-D :-D :-D :-D
A ja wczoraj postanowiłam, że nie będę słodzić i jeść słodyczy, bo może przez cukier mam zgagę... i co ??? po obudzeniu kawusia zbożowa z mlekiem i cukrem... a teraz właśnie zajadam ptasie mleczko
Stary 2016-01-26, 19:24   #3102
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:

Esorku uszy do góry 😊 poradzisz sobie 😊 w razie pytan służę pomocą 😊
Stary 2016-01-26, 19:24   #3103
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już VI część naszego wątku!

Cytat:
Ja ostatnio nic nie robie tylko sie odmozdzam. Niedlugo calkiem bez mozgu zostane
Stary 2016-01-26, 19:26   #3104
agaczilla21
Zakorzenienie

Nigdy nie widziałam co to skurcze łydek...to od dzisiaj juz wiem...lapie w lydce i aż do palców....
Stary 2016-01-26, 19:26   #3105
EndOfRainbow
Raczkowanie

Lucy 31 - trzymamy kciuki , oby szybko i mało boleśnie

Esor - damy radę, za miesiąc półtora będziemy wszystko wiedzieć o ulewaniu się, układaniu główki itp. i pewnie będziemy równie przerażone, że nie wiemy co dalej, w sensie ze starszymi ciut dziećmi.
Wierzę w nasze instynkty całym serduchem, inaczej bym osiwiała

Aninis - dobrze że Ci przeszło. Ja liczę, że po porodzie minie, zobaczymy. Na szczęście za bardzo nie bolą, raczej puchną i drętwieją.

Właśnie zlazłam z piłki gimnastycznej. Dziś była u mnie dula i kazała zacząć ćwiczyć, bo mi się brzuch w ogóle nie obniżył. Zobczymy czy to coś pomoże.
EndOfRainbow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 19:28   #3106
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EndOfRainbow Pokaż wiadomość
Lucy 31 - trzymamy kciuki , oby szybko i mało boleśnie

Esor - damy radę, za miesiąc półtora będziemy wszystko wiedzieć o ulewaniu się, układaniu główki itp. i pewnie będziemy równie przerażone, że nie wiemy co dalej, w sensie ze starszymi ciut dziećmi.
Wierzę w nasze instynkty całym serduchem, inaczej bym osiwiała

Aninis - dobrze że Ci przeszło. Ja liczę, że po porodzie minie, zobaczymy. Na szczęście za bardzo nie bolą, raczej puchną i drętwieją.

Właśnie zlazłam z piłki gimnastycznej. Dziś była u mnie dula i kazała zacząć ćwiczyć, bo mi się brzuch w ogóle nie obniżył. Zobczymy czy to coś pomoże.

A ja dawno na steperku nie ćwiczyłam tak regularnie i mu dupa opada 😞
Stary 2016-01-26, 19:30   #3107
EndOfRainbow
Raczkowanie

agaczilla21 - dupa mu opada???? Nie ogarniam
Stary 2016-01-26, 19:31   #3108
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
agaczilla21 - dupa mu opada???? Nie ogarniam

Kurde 😃 mi opada nie mu 😃
Stary 2016-01-26, 19:32   #3109
NanaR
Zadomowienie

Cytat:
Kurde 😃 mi opada nie mu 😃
Hahahah

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 19:33   #3110
EndOfRainbow
Raczkowanie

Wow

Myślałam, że znów coś pominęłam...

Ja się dopiero wczoraj dowiedziałam, że lożysko może się starzeć - tu nikt tego nie sprawdza (UK)

Ja przytyłam w ciąży prawie 30kg - wszystko już mi opadło
Stary 2016-01-26, 19:35   #3111
agaczilla21
Zakorzenienie

Chyba zacznę znowu ćwiczyć jeszcze przed porodem...na początku sapalam po chwili, potem juz 15 minut mogłam bez zadyszki...a teraz sapie znowu po chwili na steperze...a tylek mi się tak fajnie podniósł a teraz opada 😞
Stary 2016-01-26, 19:36   #3112
NanaR
Zadomowienie

Esorku nie martw się ją też jestem strasznie zielona i nachodzą mnie takie chwile ze normalnie jestem przerażona. Np wczoraj z przyjaciółka gadałem ona ma 7 miesięczne bliźniaczki i wyszło ze dzieciątko należy kąpać po pol godz od jedzenia i ciągle coś nowego gdzieś dochodzi tez tu na forum ale staram się poprostu wszystko zapamiętać. Wiem ze nie będzie łatwo ale dotrzemy się z naszymi maluszkami i mamy tu na forum doświadczone mamusie, które od początku nas pierworodki wspierają

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 19:37   #3113
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Wow

Myślałam, że znów coś pominęłam...

Ja się dopiero wczoraj dowiedziałam, że lożysko może się starzeć - tu nikt tego nie sprawdza (UK)

Ja przytyłam w ciąży prawie 30kg - wszystko już mi opadło

Moja siostra tez 30. Po 2 tyg od porodu zeszlo 12. Ja mam kilo na minusie 😊 i będę się starac utrzymać ten stan do porodu a potem zrzucać to co mam zbędnego 😊
Stary 2016-01-26, 19:38   #3114
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonameza90 Pokaż wiadomość
Hahahahahah chyba to z przespania takie sny 😋 . A co do teściowej to moja tez w snach mnie prześladuje...ale w realu jest gorzej.. I im bliżej porodu tym mam mniej chęci na kontakt z nią... Dzisiaj miała do mnie pretensje, że nie powiedziałam jej, ze kupiłam niebieskie prześcieradło do łóżeczka... Czy ja kurde musze jej każdy zakup meldować?! Bo ona tez kupiła i tez niebieskie i teraz dwa będą... No paranoja jakaś... A jak powiedziałam, ze przez tydzień po porodzie nie chce nikogo widzieć to zrobila wielkie oczy i się obraziła...

To się wygadałam...
ech... kochana instytucja teściowej nie przejmuj się
Skąd się takie egzemplarze biorą?
Swoją drogą nie uważacie, że to jest dziwne? Większość narzeka na własne teściowe, a później same stają się takimi teściowymi
Stary 2016-01-26, 19:39   #3115
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Esorku nie martw się ją też jestem strasznie zielona i nachodzą mnie takie chwile ze normalnie jestem przerażona. Np wczoraj z przyjaciółka gadałem ona ma 7 miesięczne bliźniaczki i wyszło ze dzieciątko należy kąpać po pol godz od jedzenia i ciągle coś nowego gdzieś dochodzi tez tu na forum ale staram się poprostu wszystko zapamiętać. Wiem ze nie będzie łatwo ale dotrzemy się z naszymi maluszkami i mamy tu na forum doświadczone mamusie, które od początku nas pierworodki wspierają

Dacie rade 😊 ja dalam rade mimo strasznego dola po urodzeniu Mikołaja 😊 wszystko się ułożyło 😊
Stary 2016-01-26, 19:42   #3116
EndOfRainbow
Raczkowanie

agaczilla21 - jak tyś to zrobila?? wow, jestem pod wrażeniem

Ja miałam straszne mdłości przez pierwsze 4 mce i tylko węglowodany mi pomagały - ponad 10 kilo wskoczyło w momencie a reszta już poszła...

Nigdy nie byłam jakoś szczupła ale przed ciążą zrzuciłam prawie 10kilo i ćwiczyłam Chodakowską a teraz wyglądam jak 106kg pulpetu

NanaR - zgadzam się w 100%
Stary 2016-01-26, 19:44   #3117
badzia987
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2016

Czeeeeeeść

wracam do świata żywych Jak wczoraj miałam ochotę sobie obciąć nos to dzisiaj musze trzymać brzuch, żeby od kaszlu nie odleciał. Nadrobiłam ale tego było ponad 10 stron to nawet bała się, że wsiąkną mi cytaty.
Więc z tego co pamiętam:

- rudziutka- gratulacje dużego chłopczyka !!! A pomyśleć, że przez kilka miesięcy był dziewczynką Do dziś pamiętam te Twoje szałowe ubranka Dobrze, że z tym ubezpieczeniem jest wszystko ok. Pokarm na pewno się pojawi

-aga- najważniejsze, że lekarz powiedział, że łożysko jest ok. Może ostatnio coś za dużo mu wyszło w tym USG bo jakos nie chce mi się wierzyć, że Młody tylko 50g przybrał.

- Lucy- po raz kolejny kciuki...mocne....bardzo mocne !!!!

-justynka, agacior- super wieści po wizytach!!!

-szczęśliwanarzeczona- fajnie, że jednak dostaniesz ten leżaczek, który sobie upatrzyłaś
-esor- my kupiliśmy używkę za 50 zł- z melodyjką, pałąkiem z zabawkami i wibracjami z bright starts. Używaliśmy od 3-7 miesiąca. Ten 6-7 miesiąc to raczej służył za "krzesełko do karmienia" nowymi posiłkami. Ja chyba jestem za używkami. Brat TŻ-ta ostatnio kupił używkę (tylko coś na wypasie z huśtawką) bo się okazało, że dziecko sprzedającej nie toleruje tego leżaczka i musiała kupić inny.

- elena- szalona jesteś z tymi oknami !!! U mnie TŻ ostatni raz mył w końcówce września i są niezłe

Nie wiem, która to pisała o lidlowych stanikach- dzięki, dzięki !!! Mamę wyślę bo ja to już się nie nadaję na łażenie i walki przy koszykach. Wysłałam swojego TŻ-ta w zeszłą sobotę, żeby mi kupił bluzki i sam był w szoku, że w młodzieżowych rzeczach same emerytki grzebią i się przepychają.

Co u mnie:
noc cudowna, tylko 3 razy byłam w wc i spałam jak zabita. Ja też słyszę takie trzaskanie - coś jakby jakieś małe kosteczki. W pierwszej ciąży też tak miałam. Standardowo w nocy jak się przekręcam to w krzyżu mi kości strzelają.

Ja Małgosię trzymałam na boku. Ze względu na główkę bo wcale nie ulewała. Spałyśmy sobie razem ale przyznam, że do tego 9-10 miesiąca bałam się tej śmierci łóżeczkowej i miałam nocne schizy. Teraz też bym chciała spać z Maleństwem ale szogun w nocy może przyjść po cichu i zrobić krzywdę więc pewnie będę próbowała za wszelką cenę z łóżeczkiem.

Aaaa.... Starego mi dzisiaj z pracy do domu przywieźli bo taki słaby był i bali się, żeby im w pracy nie zszedł... Nie mogę z tym pieszczochem. Jak tylko sama wyzdrowieję do końca to muszę za te swoje pieszczochy domowe się wziąć bo mi na głowę wejdą.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 19:49   #3118
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
agaczilla21 - jak tyś to zrobila?? wow, jestem pod wrażeniem

Ja miałam straszne mdłości przez pierwsze 4 mce i tylko węglowodany mi pomagały - ponad 10 kilo wskoczyło w momencie a reszta już poszła...

Nigdy nie byłam jakoś szczupła ale przed ciążą zrzuciłam prawie 10kilo i ćwiczyłam Chodakowską a teraz wyglądam jak 106kg pulpetu

NanaR - zgadzam się w 100%

W sumie to u mnie bylo tak- na poczatku okropne mdłości, wymioty...4 kg spadly...potem apetyt wrócił w miare i 3 wrocily...nie pije niczego słodkiego, słodycze bardzo rzadko, ze slonych przekąsek tez niewiele...a mając 2 malych dzieci w domu jest co robić....

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Badzia najważniejsze ze jest wszystko pod kontrolą. Zobaczymy ile mu tam wyjdzie 8 lutego...łożysko ok, wody tez tak że jestem spokojna...
Stary 2016-01-26, 19:51   #3119
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
ech... kochana instytucja teściowej nie przejmuj się
Skąd się takie egzemplarze biorą?
Swoją drogą nie uważacie, że to jest dziwne? Większość narzeka na własne teściowe, a później same stają się takimi teściowymi
Z jakim przystajesz....
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 19:53   #3120
Aninis
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już VI część naszego wątku!

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
czemu ja się mu nie dziwię
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości