Gruszki, śliwki do koszyka a wrześniówkom czas umyka! Wrzesień 2016 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-24, 21:24   #361
asiula1306
Zakorzenienie

Dot.: Gruszki, sliwki do koszyka a wrzesniowkom czas umyka! Wrzesien 2016

Mi się tez podobają takie mega kolorowe wesela- zaproszenia, kwiaty itp- najlepiej w takich folkowych klimatach. Ale to nie mój styl i chyba bym ostatecznie się w nim nie odnalazła. Ale bardzo chętnie zobaczyłabym to u kogoś

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Ja chce zabawy ale takie.... integrujace, nie żadne ściąganie podwiazki zębami i macanie facetów po jajach. U mnie po wstępnych ustaleniach z djem na pewno będzie test zgodności, zabawa w woznice i konie, chciałabym "jaka to melodia" i mega mi się podoba jaka to melodia ale w wersji gdzie jedna osoba ma słuchawki na uszach i nuci a reszta ma zgadnąć co to i w ogóle dj pytał mnie czy rzucanie welonem/bukietem odbędzie się w tradycyjnym wydaniu czy nie.... Zapytałam co oznacza niestandardowe wydanie ale powiedział przekornie ze mi nie powie skoro nie wiem i teraz jestem ciekawa :P
asiula1306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 21:26   #362
daryska
Raczkowanie

a słyszałyście/widziałyście tzw. 'belgijkę' ? Jest to taniec,ale w formie zabawy
daryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 21:28   #363
asiula1306
Zakorzenienie

Moja koleżanka zrobiła to na swoim weselu i mówi że genialna zabawa o ile przynajmniej dwie pary ogarniaja dobrze kroki zastanawiam się też nad tym
Stary 2016-01-25, 08:39   #364
pestycyda
Zakorzenienie

Jest taka fajna zabawa z dwoma rzedami krzesel o rodInce ktora idzie do zoo. Kazdy ma przypisana role i biega wokolo jak wypowiedza jego imie czy cos takiego. Tylko trzeba byc bez butow bo mozna sie pozabijac:p

Ja na ostatnim weselu musialam zakladac meskie bokserki na sukienke - zenada mialam traume potem.

Najlepiej podpytac dj czy zespol co maja w repertuarze

Apropo mojego fryzjera na poprawiny to ja sama ze swoimi włosami nic nie zrobię. Są beznadziejne. Jest ich mało, są oklapnięte, jak je kiedyś zakręciłam na wesele to mi się po 3h wyprostowały...
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-25, 10:12   #365
Lady Audrey
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość

Jeszcze mnie martwi fryzjer, bo musze miec uczesanie na poprawiny. Sala jest dosyc daleko od miasta- ktos musi przyjechac i mi te fryzure zrobic. Tymczasem moja fryzjerka w ciąży, druga okazuje się że prawa jazdy nie ma ( skad Ci ludzie sie biora w dzisiejszych czasach:/). Okazuje sie ze czesc lepszych fryzjerow nie chce pracowac w ndz bo cenia bardziej czas spedzony w domu z rodzina. I klops.
Ja i moja fryzjerka jesteśmy zdania, że dobrze zrobiona fryzura ślubna powinna wytrzymać 2 dni. No chyba, że ktoś myje włosy codziennie to co innego

Cytat:
Napisane przez daryska Pokaż wiadomość
no to dziewczyny, wrzucam. Ciekawe co powiecie : ) szybko dzisiaj chyba nie usnę
Suknia Violi Piekut!!! Jestem w nich totalnie zakochana Szczególnie w tej z załącznika. Chcę właśnie taką sukienkę - lekką, zwiewną, żeby nie miała niepotrzebnych warstw. Tylko, że do salonu Violi mam daleko będę musiała szukać czegoś w podobnym stylu u siebie w mieście. Za 2 tyg jadę coś wybierać

A do tej sali daryska to pasuje klasyka Okrągłe bukiety i żadnych wystających traw - tak bym to widziała.

Cytat:
Napisane przez asiula1306 Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki: jakie będziecie miały zabawy na weselu? Planujecie jakieś np konkursy poza oczepinami? Bo ja mam wizję taka ze moi goście będą się integrowali przez całe wesele i chciałabym żeby mój dj organizował jakieś zabawy przez całą noc. i jakie konkurencje przewidujecie na oczepiny?
My w sumie nie mieliśmy zbytnio czasu żeby pogadać na spotkaniu z zespołem. Wiemy jak grają, więc wiemy, że to będzie super. Przed weselem będę do nich dzwonić, uprzedzić o której ślub, jaka piosenka na pierwszy taniec, podziękowania dla rodziców. I muszę powiedzieć jakiś zabaw nie ma być bo TŻta siostra też miała ich na weselu i żeby połowa rodziny (ta która ich już widziała i brała udział w zabawach) się nie nudziła. Ale nie będzie żadnego zdejmowania podwiązki zębami i obmacywania facetów/kobiet itp. to wieśniacka zabawa.

A tak w ogóle robicie podziękowania dla rodziców? Co im dajecie jeśli tak? Bo my nie możemy nic wymyślić. Najbardziej prawdopodobne jest to, że podarujemy im kosz ze słodyczami i jakieś kwiatki
I będziecie miały welon czy jakieś inne dodatki we włosach?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg a.jpg (57,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.jpg (41,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 12342681_919167018170476_5033756745593441939_n.jpg (57,6 KB, 10 załadowań)

Wczoraj, dzisiaj, zawsze.

Edytowane przez Lady Audrey
Czas edycji: 2016-01-25 o 10:16
Lady Audrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-25, 10:15   #366
asiula1306
Zakorzenienie

My podziękowania zrobimy klasyczne ale w prezencie chcemy dać filmik od nas który rodzice obejrzą sobie w domu, żeby to było bardziej prywatne.

Ja będę miała welon, jeszxze nie wiem czy długi czy krótki i prawdopodobnie jakaś ozdobę błyszcząca wpiętą w koka żeby to ładnie wyglądało jak ściągnę welon
Stary 2016-01-25, 10:17   #367
Lady Audrey
Zakorzenienie

Ja z welonu zrezygnowałam i myślę nad jakimś grzebieniem albo opaską

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-25, 10:34   #368
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
no to dziewczyny, wrzucam. Ciekawe co powiecie : ) szybko dzisiaj chyba nie usnę
hmmm nie mam jeszcze wymarzonej sukienki, oglądam oglądam ale nic znaleźć nie mogę, ale ta nie mój typ, ja raczej myślałam o jakiejś delikatnej koronce, no ale zobaczymy. Sala super, kolor podobny do mojej i te filary
Cytat:

[/COLOR]A tak z innej beczki: jakie będziecie miały zabawy na weselu? Planujecie jakieś np konkursy poza oczepinami? Bo ja mam wizję taka ze moi goście będą się integrowali przez całe wesele i chciałabym żeby mój dj organizował jakieś zabawy przez całą noc. i jakie konkurencje przewidujecie na oczepiny?
Tak planujemy , na pewno będziemy mieli jedna ręka dwie nogi itp. bo to moja ulubiona zabawa także ona obowiazkowo, na pewno nie chcę krzeseł, zawsze mnei nudzi ta zabawa, zespół proponował nam taniec mlodych i starych ale też odrazu powiedziałam że nie bo też byłam na dwóch weselach gdzie to było i to nie było wcale fajne, a oni sie zachwycali że to najlepsza zabawa.. hmm będę musiała jeszcze dużo poczytać o oczepinach i zabawach żeby wybrać co chcę a czego nei

Cytat:

[/COLOR]Ja chce zabawy ale takie.... integrujace, nie żadne ściąganie podwiazki zębami i macanie facetów po jajach. U mnie po wstępnych ustaleniach z djem na pewno będzie test zgodności, zabawa w woznice i konie, chciałabym "jaka to melodia" i mega mi się podoba jaka to melodia ale w wersji gdzie jedna osoba ma słuchawki na uszach i nuci a reszta ma zgadnąć co to i w ogóle dj pytał mnie czy rzucanie welonem/bukietem odbędzie się w tradycyjnym wydaniu czy nie.... Zapytałam co oznacza niestandardowe wydanie ale powiedział przekornie ze mi nie powie skoro nie wiem i teraz jestem ciekawa :P
U nas właśnie też zespół mówił o tym jaka to melodia nigdy tego nie widziałam, ale tż sam pomysł bardzo się spodobał

Cytat:
a słyszałyście/widziałyście tzw. 'belgijkę' ? Jest to taniec,ale w formie zabawy
nieee a co to ?? jak to wygląda ?
Cytat:
Napisane przez pestycyda Pokaż wiadomość
Jest taka fajna zabawa z dwoma rzedami krzesel o rodInce ktora idzie do zoo. Kazdy ma przypisana role i biega wokolo jak wypowiedza jego imie czy cos takiego. Tylko trzeba byc bez butow bo mozna sie pozabijac:p

Ja na ostatnim weselu musialam zakladac meskie bokserki na sukienke - zenada mialam traume potem.

Najlepiej podpytac dj czy zespol co maja w repertuarze

Apropo mojego fryzjera na poprawiny to ja sama ze swoimi włosami nic nie zrobię. Są beznadziejne. Jest ich mało, są oklapnięte, jak je kiedyś zakręciłam na wesele to mi się po 3h wyprostowały...
tragedia, nie znoszę takich zabaw.
Cytat:
Napisane przez Lady Audrey Pokaż wiadomość

A tak w ogóle robicie podziękowania dla rodziców? Co im dajecie jeśli tak? Bo my nie możemy nic wymyślić. Najbardziej prawdopodobne jest to, że podarujemy im kosz ze słodyczami i jakieś kwiatki
My będziemy mieli podziękowania dla rodziców w formie filmiku nagranego kilka tygodni przed i pokazywanego na sali no i wtedy już dla rodziców jakiś drobiazg, ale nie mamy pomysłu co

Co do welonu to myślę że będę miała welon, bo podobają mi się, ale nie wiem jaką sukienkę wybiorę bo nie do wszystkich welony pasują Narazie oglądałam na internecie sukienki i nie znalazłam takiej w której bym się zakochała od 1 wejrzenia Mierzenie sukni pierwsze za dwa tygodnie, moze do tego czasu coś mi się spodoba, oby

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Czytam tak też o tych kwiatach jak piszecie, a ja kompletnie się nie znam na kwiatach :O jak dojdzie do wybierania bukietów to wtedy będę Was męczyć o pomoc hehehe

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-25, 11:02   #369
asiula1306
Zakorzenienie

Ja tez się nie znam, wujek google mi podpowiada :P najczęściej jest tak że ja sobie coś wymysle i tego nie ma albo jest niemożliwe do realizacji
Stary 2016-01-25, 19:36   #370
Limonkaaa88
Zakorzenienie

hahaha ja mam podobnie

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-01-25, 19:38   #371
asiula1306
Zakorzenienie

Najgorsze jest to ze tak jest ze wszystkim, już nie tylko ze ślubem. Np szukam butów na zimę, to nigdy nie ma takich jak chcę. Więc się mega ucieszyłam jak pani na sali powiedziała mi ze da się podwiesic żagle pod sufitem bo juz tez myślałam że się nie da na szczęście pani manager jest ogarnięta i nie ma dla niej rzeczy niemożliwych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-25, 19:47   #372
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
robimy tylko nie wiemy czy na sali czy po blogoslawienstwie bo Tz nie za dobrze zyje ze swym Ojcem...a prezenty chyba ramka z wybranymi zdjeciami...

Cytat:

Ja będę miała welon, jeszxze nie wiem czy długi czy krótki i prawdopodobnie jakaś ozdobę błyszcząca wpiętą w koka żeby to ładnie wyglądało jak ściągnę welon
ja tez bede miec welon:P)
Stary 2016-01-25, 20:24   #373
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Najgorsze jest to ze tak jest ze wszystkim, już nie tylko ze ślubem. Np szukam butów na zimę, to nigdy nie ma takich jak chcę. Więc się mega ucieszyłam jak pani na sali powiedziała mi ze da się podwiesic żagle pod sufitem bo juz tez myślałam że się nie da na szczęście pani manager jest ogarnięta i nie ma dla niej rzeczy niemożliwych
nie to ja aż tak źle nie mam, rzadziej mi się tak zdarza heheh

wybieracie się na próbną fryzurę i próbny makijaż ??
Nie pamiętam czy pytałam już czy nie, także przepraszam jak coś, skleroza

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-01-25, 20:57   #374
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
nie to ja aż tak źle nie mam, rzadziej mi się tak zdarza heheh

ja mialam jedna w listopadzie...a druga zapewne w wakacje...a makijaz to musze tez sie umowic
Stary 2016-01-25, 21:22   #375
daryska
Raczkowanie

Cytat:

Suknia Violi Piekut!!! Jestem w nich totalnie zakochana Szczególnie w tej z załącznika. Chcę właśnie taką sukienkę - lekką, zwiewną, żeby nie miała niepotrzebnych warstw. Tylko, że do salonu Violi mam daleko będę musiała szukać czegoś w podobnym stylu u siebie w mieście. Za 2 tyg jadę coś wybierać

A do tej sali daryska to pasuje klasyka Okrągłe bukiety i żadnych wystających traw - tak bym to widziała.

Dziękuję suknie VP są super. b.dużo mi się podoba ale nie wszystkie są na mnie. przymierzałam ta ze zdjecia i wbrew pozorom NIE JEST lekka, tylko moze ze prosta, i bez falban,tiuli i robi wrażenie lekkiej. ogólnie jest dość ciężkawa i teego się troszkę obawiam. ja też miałam daleko do salonu,ale pojechałam,musiałam ją zmierzyć nawet jedna komisowa pasowała na mnie,ale była przybrudzona... no i trochę za wcześnie na kupno.

Jeśli chodzi o Twoją, też super, ale ja w fasonach takich lekkich/zwiewnych nie podobałam się sobie,trzeba mieć również
delikatną urodę hihi

Okrągłe bukiety,? ale z jakich kwiatów

PODZIEKOWANIA= nie chcemy koszy ze słodyczami, zastanawiamy się nad jakimś wyjazdem/spa/last minute,tylko nie wiemy jak finansowo...

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:

nieee a co to ?? jak to wygląda ?

tu najnowszy jakiś filmik, który niedawno wpadł mi w ręce
https://www.facebook.com/diMaggioMus...82050/?theater
Stary 2016-01-26, 09:16   #376
Lady Audrey
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez się nie znam, wujek google mi podpowiada :P najczęściej jest tak że ja sobie coś wymysle i tego nie ma albo jest niemożliwe do realizacji
Mam tak samo. Wymyślę sobie jakiś bukiet z konkretnych kwiatów, patrzę w google i się okazuje, że we wrześniu będzie trzeba te kwiaty sprowadzić = drożyzna.

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
robimy tylko nie wiemy czy na sali czy po blogoslawienstwie bo Tz nie za dobrze zyje ze swym Ojcem...a prezenty chyba ramka z wybranymi zdjeciami...
Mój TŻ też nie żyje dobrze ze swoim ojcem. Dlatego nie zapraszamy na ślub i wesele ani jego, ani nikogo z tamtej strony

Cytat:
Na makijaż próbny idę, ale na fryzurę raczej nie. Moja fryzjerka nie lubi robić próbnych bo zawsze inaczej to wygląda a ufam jej na tyle, że wiem, że w dniu ślubu będę wyglądać pięknie

Cytat:
Dziękuję suknie VP są super. b.dużo mi się podoba ale nie wszystkie są na mnie. przymierzałam ta ze zdjecia i wbrew pozorom NIE JEST lekka, tylko moze ze prosta, i bez falban,tiuli i robi wrażenie lekkiej. ogólnie jest dość ciężkawa i teego się troszkę obawiam. ja też miałam daleko do salonu,ale pojechałam,musiałam ją zmierzyć nawet jedna komisowa pasowała na mnie,ale była przybrudzona... no i trochę za wcześnie na kupno.

Jeśli chodzi o Twoją, też super, ale ja w fasonach takich lekkich/zwiewnych nie podobałam się sobie,trzeba mieć również
delikatną urodę hihi

Okrągłe bukiety,? ale z jakich kwiatów

PODZIEKOWANIA= nie chcemy koszy ze słodyczami, zastanawiamy się nad jakimś wyjazdem/spa/last minute,tylko nie wiemy jak finansowo...

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Mi się tylko takie zwiewne podobają, ale jeszcze żadnej sukni nie przymierzałam, więc w gruncie rzeczy nie wiem w czym mi będzie dobrze dlatego się zbytnio nie nastawiam

U nas odpada jakiś wyjazd czy spa itp. bo TŻta mama jest sama.

A bukiet najlepiej z kwiatów dostępnych we wrześniu bo sprowadzane zawsze są o wiele droższe.

Czas edycji: 2016-01-26 o 09:23
Stary 2016-01-26, 11:51   #377
Polianna1
Raczkowanie

Drogie PM, do mojej sukni ślubnej nie pasuje bolerko, tylko biały sweterek. Najlepiej na długość do łokcia. Czy może któraś z Was widziała w jakimś sklepie internetowym?
Będe wdzięczna za pomoc
Stary 2016-01-26, 12:20   #378
Lady Audrey
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polianna1 Pokaż wiadomość
Drogie PM, do mojej sukni ślubnej nie pasuje bolerko, tylko biały sweterek. Najlepiej na długość do łokcia. Czy może któraś z Was widziała w jakimś sklepie internetowym?
Będe wdzięczna za pomoc
Najlepiej kupować na jakiś stronach z rękodziełami Pełno jest ich w necie np ta Pani cudne sweterki robi

Stary 2016-01-26, 12:59   #379
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:

Mój TŻ też nie żyje dobrze ze swoim ojcem. Dlatego nie zapraszamy na ślub i wesele ani jego, ani nikogo z tamtej strony
nie To my zapraszamy go mieszka z TZ az taki zly nie jest,ale za to nie zapraszamy rodziny ze strony Mamy TZ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-26, 19:17   #380
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

już wiem !
To my bylismy na śląsku na takim weselu gdzie to się tańczyło, ale tam to było tak, że para młoda pojechała na sesję zdjęciową w dniu wesela i wodzirej powiedział że będziemy teraz ćwiczyć taniec dla pary młodej i własnie jak oni wrócili to zaczęliśmy im to tańczyć a oni obserwowali, śmiesznie było ehehe podobało mi się to

dziś podpisalismy umowę z fotografem jeah! czyli najważniejsze mamy z głowy fotograf mówił żeby nie robi dużo zabaw oczepinowych bo to ludzi nudzi, mój tż mowi że będziemy miec dwie jaka to melodia i nogi ręce głowa a ja myślałam że z 4 .. hmm;p dwie mi się wydaje że to mało ale muszę to jeszcze przemyśleć a Wy ile będziecie miały ??

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-01-26, 20:06   #381
Lady Audrey
Zakorzenienie

Zabijcie powieście mnie albo utopcie. Zaraz się poryczę ze złości TŻ upiera się na wódę weselną z naklejkami domestosów, biedronki itp

My nawet nie myśleliśmy o tym ile mamy mieć zabaw ale raczej ze 2 intergracyjne w środku wesela i 2 na odczepinach. Tak było u siostry TŻ a mamy ten sam zespół.

Czas edycji: 2016-01-26 o 20:08
Stary 2016-01-26, 20:27   #382
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Zabijcie powieście mnie albo utopcie. Zaraz się poryczę ze złości TŻ upiera się na wódę weselną z naklejkami domestosów, biedronki itp

My nawet nie myśleliśmy o tym ile mamy mieć zabaw ale raczej ze 2 intergracyjne w środku wesela i 2 na odczepinach. Tak było u siostry TŻ a mamy ten sam zespół.
nie rozumiem o co biega
Stary 2016-01-26, 20:30   #383
asiula1306
Zakorzenienie

Ale ze jak z naklejkami domestosow itp? Bo nie kapuję ja w ogóle nie wiem czy robić zawieszki na wódkę, jeśli już to właśnie w formie zawieszki na tasiemce a nie naklejki czy etykiety.
Mój tz jak czasem coś sobie wymyśli to ręce opadają. Ale w tym związku to ja jestem tą bardziej stąpającą po ziemi wiec udaje mi się wybić mu z głowy niektóre idee ha, za to tz miał koszmar ślubny- śniło mu się ze go przed ślubem zostawilam. I jak się obudził to mnie aż dotknął czy na pewno jestem. A jak znów zasnął to znowu mu się przyśniło to samo
Stary 2016-01-26, 20:31   #384
pestycyda
Zakorzenienie

Cytat:

Hehe to mu celibat zrób- zmięknie
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-26, 22:39   #385
daryska
Raczkowanie

nie wiem o co chodzi z tą wódka ?

Ja miałam wczoraj kryzys. Jak my kłócimy się stosunkowo rzadko (mieszkamy jeszcze oddzielnie), to teraz przy tych przygotowaniach kłótnie nam się nasilają strasznie.

Czy u Was będzie ktoś taki jak 'awaryjny kierowca'/kierowca na telefon? i nie chodzi mi o osobę niepijącą jako gość na weselu,tylko kogoś kto będzie np. siedział w domu i był pod telefonem, żeby w razie jakiś nagłych sytuacji, czy zapomnienia/przywiezienia czegoś/kogoś?
I nie mam tu też na myśli ODWOŻENIA wszystkich gości, bo sala jest na miejscu. Jedynie ewentualne przypadki jak babcia i dziadek,żeby ich odwieźć.

Ja z rodzicami uważamy ze powinien być ktoś taki,natomiast mój Tż nie, jeszcze się oburza,że szofera potrzebujemy ;( Pomóżcie..
Stary 2016-01-27, 06:10   #386
asiula1306
Zakorzenienie

U nas jest tak ze będzie kierowca na cala noc do dyspozycji a jako takiej osoby do sytuacji awaryjnych nie będzie. Do kościoła mamy blisko wiec ktoś zawsze może podjechać do domu w razie W a jak już się przyjedzie na salę to nawet gdyby stało się coś awaryjnego czy czegoś byśmy zapomnieli to świadek wsiada z kierowcą w samochód i jadą. No trudno, za gapiostwo się płaci moja przyjaciółka jak brała ślub to nie wzięła z domu dokumentów ( w tym dowodu osobistego niezbędnego do podpisania papierów), telefonu itp ale ostatecznie nikt nie musiał po to jechać. Jedyne co to następnego dnia okazało się ze jej sukienka na poprawiny została w domu a ona nocowala w hotelu wiec jej mama na ostatnią chwilę jej przywiozła
Stary 2016-01-27, 07:22   #387
visionAM
Zakorzenienie

Wg mnie kierowca powinien być na weselu

Co do tych etykiet na wódkę to wiem o co chodzi i jest to nawet zabawne
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-27, 10:05   #388
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

hahahahah mi się to podoba, to jest śmieszne ;p tż mi to pokazywał jakiś czas temu na allegro i jak czytalismy te napisy na tych naklejkach to było bardzo zabawne i myślimy czy tego nie zamówić ;p;p także nie denerwuj się, jesli Tobie się nie podoba a jemu nie to na pewno nie będzie chciał denerwować przyszłej żonki i ustąpi hehe
Cytat:
nie wiem o co chodzi z tą wódka ?

Ja miałam wczoraj kryzys. Jak my kłócimy się stosunkowo rzadko (mieszkamy jeszcze oddzielnie), to teraz przy tych przygotowaniach kłótnie nam się nasilają strasznie.

Czy u Was będzie ktoś taki jak 'awaryjny kierowca'/kierowca na telefon? i nie chodzi mi o osobę niepijącą jako gość na weselu,tylko kogoś kto będzie np. siedział w domu i był pod telefonem, żeby w razie jakiś nagłych sytuacji, czy zapomnienia/przywiezienia czegoś/kogoś?
I nie mam tu też na myśli ODWOŻENIA wszystkich gości, bo sala jest na miejscu. Jedynie ewentualne przypadki jak babcia i dziadek,żeby ich odwieźć.

Ja z rodzicami uważamy ze powinien być ktoś taki,natomiast mój Tż nie, jeszcze się oburza,że szofera potrzebujemy ;( Pomóżcie..
hmmm u nas to nie będzie chyba czegoś takiego, nawet nie myślałam o takiej osobie, trochę głupio by mi było miec osobę na zawołanie a nie byłaby zaproszona na wesele
Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Wg mnie kierowca powinien być na weselu

Co do tych etykiet na wódkę to wiem o co chodzi i jest to nawet zabawne
u mnie zdarzy się że będzie jakaś ciotka, klotka itp. nie pijąca także w razie W na pewno będzie osoba która pomoże w takiej sytuacje ale jakoś szczególnie się na to nie nastawiam żeby koniecznie ktoś był niepijący, niech się bawią, taksówki też są bez problemu dostępne a że wszystko w jednym mieście się dzieje to zawsze jakieś wyjście z sytuacji się znajdzie

Jestem czytaczocholik !
Stary 2016-01-27, 11:16   #389
blueey
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Hej, witam się

Jest tutaj ktoś z 17.09.2016?
Ja jestem ! Mam nadzieje że pogoda w tym dniu dopisze
Stary 2016-01-27, 11:19   #390
asiula1306
Zakorzenienie

Mi wszyscy mówią ze nie mam się co martwić o pogodę bo na pewno będzie ładnie ja tylko martwię się ze będzie padało i nie będzie życzeń po kościołem tylko na sali a sale mamy dpiero od 18 a ślub o 16...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości