Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-07, 17:27   #3301
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Kasiu, a o co sie martwi twoj mezulek? Przeciez to fikcja filmowa No ale moze sie przejal, ze spodobal ci sie inny mezczyzna?? Kto wie co ci faceci tak naprawde mysla

Sama nie wiem czmeu ma takie sny
No właśnie to tylko aktor, a tak właściwie to sama nie wiem co mi sie w nim tak podoba tatuaży nie lubie mięśniaków na pakowanych tez nie sama nie wiem
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 17:27   #3302
kasiasiar
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

A ja też mam leniwy dzień
Nic tylko leżę , jem i robię coś na komputerze, a i jeszce czasem podsypiam. Co za nuuudyyyyy

Ja też uwielbiam clinique Ostatnio jak TZ jechał do Polski to dałam mu listę zakupów no i trochę się znowu wzbogaciłam w clinique tylko w portfelu ubyło
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 17:29   #3303
kasiasiar
Zakorzenienie

Ja znam sekret jego urody
Ma buzię tzw chłopaka z sąsiedztwa i troszkę takie oczka smutne a to już daje kobitkom do myślenia ...
Stary 2007-10-07, 17:29   #3304
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Nic tylko leżę , jem i robię coś na komputerze, a i jeszce czasem podsypiam. Co za nuuudyyyyy

Ja też uwielbiam clinique Ostatnio jak TZ jechał do Polski to dałam mu listę zakupów no i trochę się znowu wzbogaciłam w clinique tylko w portfelu ubyło
Przyznam wam sie ze nie wiem co to za kosmetyki
Stary 2007-10-07, 17:31   #3305
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:

Masz racje, nuuudy, ja nie wiem dlaczego w niedziele zawsze jestem nie do zycia
Dobrze, ze chociaz na spacerku bylismy

Nikitko, ten aktor ma duzo fanek, taki rodzaj uzalezniacza chyba
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 17:33   #3306
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

dziekuję Dziewczynki z całego serduszka

Nadiuś broniłam licencjata z socjologii, moja specjalizacja to zachowania rynkowe

Pomidora za studiami mi się nie teskni. Teraz czekam na dzidzie a poza tym nie stać nas z mężem robic magistra w tym samym czasie. Dlatego ja wybieram sie na studia za rok, góra za dwa lata
Stary 2007-10-07, 17:33   #3307
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racje, nuuudy, ja nie wiem dlaczego w niedziele zawsze jestem nie do zycia
Dobrze, ze chociaz na spacerku bylismy

Nikitko, ten aktor ma duzo fanek, taki rodzaj uzalezniacza chyba

No bardzo morzliwe ale żeby aż wzdychac do niego to ja nie z tych
Stary 2007-10-07, 18:59   #3308
kachula27
Zakorzenienie

Faktycznie dzis nudyyyyyyy straszne,pogoda nieciekawa,ja przeziebiona nadal wiec nawet na spacer nie chce sie wyjsc,ale od jutra zaczyna sie kolejny tydzien i znowu praca praca i jeszcze raz praca
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 19:07   #3309
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Faktycznie dzis nudyyyyyyy straszne,pogoda nieciekawa,ja przeziebiona nadal wiec nawet na spacer nie chce sie wyjsc,ale od jutra zaczyna sie kolejny tydzien i znowu praca praca i jeszcze raz praca
No niestety kolejny tydzień pracy się zacznie i nie wiadomo jak z naszymi facetami czy będą w domu czy gdzies w trasie
Ale jutro milusi dzień moja córcia kończy 20 lat i Jacuś jej brat bliźniak razem z nią a jak mnie pamięć nie myli to Agacia w prezencie zobaczy jutro Olisie na USG
Stary 2007-10-07, 19:25   #3310
Ray
Zakorzenienie

mam chwile napisac jej ale duzo czytania przejrzalam tylko czesc
ja22 gratuluje obrony !!! boshe kiedy ja sie obronie hehe..

dziewczyny tak sie tylko martwie pewnie nie potrzebnie ale te ciezarne moze mnie uspokoja... od jakiegos czasu czuje bole brzucha ale nie tyle co brzucha tylko w pachwinach bokach i kregoslup tyl... nie wiem skad nie jest to bolesne ale wyczytalam gdzies w ksiazce ze to normalne bo bedzie mi teraz brzuch szybko rosl i juz coraz ciezej tam i po 3 te kosci miednicy sie rozluzniaja czy cos ... mam nadzieje ze to to...

wczoraj tak sie zastanwialam bo dzidzia miala czkawke a potem nagle glowa w dol lezala i nogami sie odbijala hehe fajnie to wygladalo tylko sie zmartwilam ze kurde co ona glowa w dol tak... sie przerazilam ze moze ona sie do produ szykuje... ale podobno teraz ma duzo miejsca i fikolki rozne robi raz glowa w dol raz bok itp...

usmialam sie bo dziewczyna po mnie miala usg i widzialam jak dzidzia jej pepowine gryzla sobie heheeh... a potem fajnie ziewala ale ona byla w 30 tyg fajny widok

ja dziewczyny jestem nerwowa strasznie nie wiem skad to wszystko mnie drazni... maz doszczednie jak go slysze to mi sie noz w kieszeni otwiera doslownie.... nie mam ochoty na zadne tulanki, caluski nic najlepiej jak daleko ode mnie brrr... echh..:/
Stary 2007-10-07, 19:35   #3311
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

OMG aleście napisały. przyznaję uczciewie, że nie przeczytałam wszystkiego zbyt dokładnie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
w takim razie zycze udanej zabawy i moc wzruszen na slubie

wzruszeń na ślubie nie było. to był cywilny który trwał może 10 minut. normalnie szok jak szybko załatwili sprawe. ale za to przyjęcie weselne było suuuper. bawiliśmy się do północy wypiłam moze wina i nie upiłam się aż zdziwiona byłam. jak już się położyłam w do łóżeczka to miałam obawy, że rano bedzie mnie głowa bolała, ale nie. aż zaskoczona jestem
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Witam wszystkich! Można się dołączyć do wątku? Fajnie u Was, ale widzę, że się znacie i znajoma gwardia jesteście, więc nie wiem czy nie będę przeszkadzać Się przedstawię, mężatka od roku, za rok moze dzidziusia planująca, paląca i w ogole zła kobieta Ale siedzę ciągle sama w domu i potrzebuję babskiego wsparcia psychicznego Co Wy na to? Pozdrawiam wszystkie!
Kasiu witaj wśród nas. ja też niedawno dołączyłam do dziewczyn, ale zaręczam, że jest super ekipa i bedzie Ci dobrze w naszym gronie.

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
dobra wklejam foteczke... jedyna na jakiej cos widac... na usg4d slabo widac wiec wklejam to dzidzia jest glowa w dol i widac zeberka jej brzuszek i nozki poczatkowo miala czkawke hehe

no i wiem ze juz jest to dziewczynka przynajmniej na teraz tak to wyglada ale pan twierdzi ze widac by bylo jakis rodzynek czy cos swiadczacy o siusiaku a tu widac stanowczo kreseczke hehe ladnie bylo widac hihi.....

intuicja matki jednak sie nie myli
poryczałam sie ze wzruszenia. jaa teeż chcęęę...
Ray gratuluję córeńki im więcej babeczek tym lepiej

Cytat:
Napisane przez ja22 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane.
Juz wrocilam
Po obronie jechalam prosto do tesciow i tam mialam byc do wieczora ale nie wytrzymalam i juz od rana jestem w domciu.
Obrone przezylam ale nie obeszlo sie bez stresu.
Mialam chyba ciezki dzien bo jak wyszlam z sali to maz czekal z aparatem zeby zrobic fotke. Pamiatki nie ma bo zaslonilam sie kartka. Zaczelam ryczec, moze dlatego ze nerwy mnie puscily.
Moja mama mowi ze ciezarne tak mają
Obronilam się na 4. Ciesze sie ze zdalam, bo naprawde nie bylo latwo.
Na magisterke wybiore sie za pare lat jak zapomne o tej obronie wrrr....

ja22 gratuluję obrony. wiem że to stresor jest bo mam za sobą i licencjat i mgr, ale uwierz mi na słowo: tego sie długo nie pamięta. ja się w czerwcu br obroniłam, a łapię się na tym że dziewię się, że już po.
już zaczynam myśleć o pracy dyplomowej którą będę bronić po podyplomówce, którą rozpocznę jeszcze nie wiadomo kiedy (termin będę znała w tym tygodniu), ale ja to trzepnięta jestem wiec może nie zwracaj na to uwagi hmm
jeszcze raz gratki. a 4 to najlepsza ocena jaką można dostać z obrony

a wogóle to zaczyna mnie boleć ząb, tylko nie wiem dlaczego bo nie mam tam żadnego ubytku. boję się, że to coś od środka i na zewnatrz nie widać poprostu. dlatego jutro do dentysty uderzę
Stary 2007-10-07, 19:38   #3312
Ray
Zakorzenienie

no do dentysty idz idz... bo ja kurde wiecie co poleczylam zeby przed ciązą i choleka te leczone mnie bola jak zjem cos zimnego czy cieplego brrr...

magda nie placz zobaczysz sama kiedys sie uda... ze mna na usg byla dziewczyna ktora dwa lata sie starala i bedzie miec chlopca wiec jednak wszystko jest mozliwe ja na pewno trzymam kciuki
Stary 2007-10-07, 19:41   #3313
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
mam chwile napisac jej ale duzo czytania przejrzalam tylko czesc
ja22 gratuluje obrony !!! boshe kiedy ja sie obronie hehe..

dziewczyny tak sie tylko martwie pewnie nie potrzebnie ale te ciezarne moze mnie uspokoja... od jakiegos czasu czuje bole brzucha ale nie tyle co brzucha tylko w pachwinach bokach i kregoslup tyl... nie wiem skad nie jest to bolesne ale wyczytalam gdzies w ksiazce ze to normalne bo bedzie mi teraz brzuch szybko rosl i juz coraz ciezej tam i po 3 te kosci miednicy sie rozluzniaja czy cos ... mam nadzieje ze to to...

wczoraj tak sie zastanwialam bo dzidzia miala czkawke a potem nagle glowa w dol lezala i nogami sie odbijala hehe fajnie to wygladalo tylko sie zmartwilam ze kurde co ona glowa w dol tak... sie przerazilam ze moze ona sie do produ szykuje... ale podobno teraz ma duzo miejsca i fikolki rozne robi raz glowa w dol raz bok itp...

usmialam sie bo dziewczyna po mnie miala usg i widzialam jak dzidzia jej pepowine gryzla sobie heheeh... a potem fajnie ziewala ale ona byla w 30 tyg fajny widok

ja dziewczyny jestem nerwowa strasznie nie wiem skad to wszystko mnie drazni... maz doszczednie jak go slysze to mi sie noz w kieszeni otwiera doslownie.... nie mam ochoty na zadne tulanki, caluski nic najlepiej jak daleko ode mnie brrr... echh..:/
Hehe Ray skas to znam,tylko ze u Ciebie to chyba zmiennosc nastrojow a u mnie zwykle nerwy,w piatek w pracy bylam tak wsciekla ze nawet sama siebie nie poznawalam,pracownicy mieli mnie dosc,czepialam sie kazdego szczegolu chociaz wszystko bylo dobrze,nawet jak moja dobra kolezanka z pracy cos do mnie mowila to ja uciszalam i prosilam zeby sie do mnie nie odzywala bo zaraz wybuchne chyba za zlosci,taki mialam dzien ze wszystkich nawet jak ktos na mnie spojrzal to normalnie bym opieprzyla lub tp

A z tym bolem to raczej jest to co mowisz,jakies kosci czy miesnie powoli zaczynaja sie szykowac na to ze za jakis czas przejdzie tamtedy malutkie cialko dzidzi i musza mu dac dobrze sie przecisnac tamtedy

A moj Tz pojechal,i tak jak mowilam nawet mu dzis obiadu nie zrobilam ale jaki to byl piekny widok jak wchodze do kuchni a on sobie ziemniaczki obiera zeby cos zjesc przed droga,a wiem ze on poprostu nienawidzi tego robic,a co jak przegiol to niech teraz radzi sobie sam,nie odezwe sie do niego przez caly tydzien niech sobie przemysli troche co zle zrobil i zobaczymy czy zrozumie
Stary 2007-10-07, 19:45   #3314
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:

A moj Tz pojechal,i tak jak mowilam nawet mu dzis obiadu nie zrobilam ale jaki to byl piekny widok jak wchodze do kuchni a on sobie ziemniaczki obiera zeby cos zjesc przed droga,a wiem ze on poprostu nienawidzi tego robic,a co jak przegiol to niech teraz radzi sobie sam,nie odezwe sie do niego przez caly tydzien niech sobie przemysli troche co zle zrobil i zobaczymy czy zrozumie
Dziewczyny jestescie niuegiete dla tych biednych Tztow

Ja wczoraj wieczorem mialam straszne spiecie z moim M, juz chcialam do domu wracac (jak zawsze , gdy jestem zla i sie klocimy to sprawdzam loty, choc wiem, ze nie wyjde nawet za prog mieszkania) a dzis mezus zrobil mi obiadek a teraz na moja zachcianke gotuje mi rosolek
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 19:47   #3315
Ray
Zakorzenienie

a moj maz rozmaia z tesciowo i normalnie juz mnie wkur..... samym tym ze z nia gada bo ja jej nie lubie brr.. no ale dobra niech gada ... nie wiem wszystko mnie denerwuje ... on doszczednie ... mam ochote wyjechac na tydzien sama gdzies .... on jak sie na cos uprze to mam dosc sluchania ... o nowej lodowce slucham juz 3 dzien kurde ja to ide ogladam podoba mi sie ta i ta cena przystepna i nie rozwodze sie bo juz sie nauczylam ze im czlowiek wiecej sprawdza porownuje to nic nie wybierze... ja od razu wiem czy mi sie podoba czy ma funkcje ktore mi sa potrzebne a ten mi truje 3 dzien o lodowce zwariuje... o mieszkaniu to samo slucham juz tydzien zygac mi sie tym chce... rozumiem ze to powazna sprawa ciesze sie z mieszkania ale ja sie cholera nie znam na mieszkaniach mi sie po porostu podoba ... a od strony technicznej lewa jestem w koncu jestem tylko kobieta brr... i slucham dziewczyny juz ciagle o tym mam az dosc...

nie wiem czy mnie rozumiecie.. dzis jeszcze mi zarzuca ze sie nie ciesze z coreczki matko jedyna... dla mnie to nie bylo zadne zaskoczenie bo ja to czulam od pcozatku ciazy na nic innego sie nie nastawialam chlopcem bym byla zdziwiona hhe a ciesze sie tylko nie skacze caly dzien z radosci czy opowiadam o tm ciagle... na prawde zwariuje
Stary 2007-10-07, 19:53   #3316
m@gd@len@
Zadomowienie

GG do m@gd@len@ Send a message via Skype™ to m@gd@len@

Cytat:
no do dentysty idz idz... bo ja kurde wiecie co poleczylam zeby przed ciązą i choleka te leczone mnie bola jak zjem cos zimnego czy cieplego brrr...

magda nie placz zobaczysz sama kiedys sie uda... ze mna na usg byla dziewczyna ktora dwa lata sie starala i bedzie miec chlopca wiec jednak wszystko jest mozliwe ja na pewno trzymam kciuki

właśnie to mnie dziwi, że boli mnie (takie mam wrazenie) ten leczony i to dawno już leczony bo ponad rok temu
Stary 2007-10-07, 19:55   #3317
kachula27
Zakorzenienie

Ray ja Cie rozumiem ale to tylko faceci.....
Ja jak jestem jakas wsciekla czy cos to odrazu mojego ostrzegam zeby lepiej mnie nie denerwowal bo bedzie zle a on wtedy specjalnie mnie jeszcze wkurza i obraca to wszystko w zart i wychodzi wkoncu na to ze i ja sie smieje ale nie zawsze,czasami jak juz widzi ze jestem naprawde zla to schodzi mi z drogi zeby klotni nie prowokowac

A no Madziu nieugiete,czasami tak trzeba,niech wie ze on nie jest na tym swiecie najwazniejszy i ze nikt wiecznie nie bedzie skakal kolo niego i mu wszystko podstawial pod nos a jak raz czlowiek poprosi zeby mu zrobil herbate to Ci sie zasmieje i powie ze nie,oj przegiol i teraz juz koniec mojej dobroci,od dzis wszystko bedzie robil sobie sam
Stary 2007-10-07, 19:58   #3318
Ray
Zakorzenienie

kachula tak tylko jak go pytam po co mnie denerwuje to on wola ze lubi ale fajnie nie... kurde to mu mowie ze dziecko sie tez denerwuje bo czuje jak jestem zdenerwowana jak sie tak rusza.. a on nic z tego brrr..

teraz zla jestem bo jak dla mnie to czasu nie ma a z mama gada juz prawie godzine.. ale ja sie mu odwdziecze
Stary 2007-10-07, 19:59   #3319
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m@gd@len@ Pokaż wiadomość
właśnie to mnie dziwi, że boli mnie (takie mam wrazenie) ten leczony i to dawno już leczony bo ponad rok temu

M@gd@lena to proponuje biegusiem do dentysty zanim rozboli na dobre,ja tez ostatnio wzielam sie za leczenie zabkow i powiem Ci ze tez ostatnio mam wrazenie ze pobolewa mnie czasami zabek ktorego mi wlasnie dentystka zaplombowala wiec przy nastepnej wizycie musze jej o tym powiedziec zeby tam spjrzala bo wkoncu chodze do niej zeby mi wyleczyla i zeby nie bolaly a tu na odwrot jest,no wlasnie ja tez bede musiala sie znowu umowic na kolejna wizyte bo jeszcze kilka zabkow zostalo mi do wyleczenia a chce to zalatwic przed kolejna ciaza zeby juz pozniej chociaz z dentysta miec spokoj
Stary 2007-10-07, 20:01   #3320
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jestescie niuegiete dla tych biednych Tztow

Ja wczoraj wieczorem mialam straszne spiecie z moim M, juz chcialam do domu wracac (jak zawsze , gdy jestem zla i sie klocimy to sprawdzam loty, choc wiem, ze nie wyjde nawet za prog mieszkania) a dzis mezus zrobil mi obiadek a teraz na moja zachcianke gotuje mi rosolek
Madziu trzeba ich trzymac krótko bo wejda nam na głowe

Ray a napisz coś wiecej o waszym nowym mieszkanku jak go znaleźliście i gdzie ono dokładnie ma lokalizajce?

M@gd@len@ ciesze sie ze zadowolona z wesela jestes.

o 20.05. na TVP2 bedzie druga czesc koncertu jubileuszowego na którym byłam z kolerzanka
Stary 2007-10-07, 20:03   #3321
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
kachula tak tylko jak go pytam po co mnie denerwuje to on wola ze lubi ale fajnie nie... kurde to mu mowie ze dziecko sie tez denerwuje bo czuje jak jestem zdenerwowana jak sie tak rusza.. a on nic z tego brrr..

teraz zla jestem bo jak dla mnie to czasu nie ma a z mama gada juz prawie godzine.. ale ja sie mu odwdziecze
Justynka nic sie nie denerwuj,daj sobie na luz ,to Twoj maz widze tak samo jak moj Tz tez jak widzi ze jestem wscielka to mnie jeszcze bardziej probuje wkurzyc i wtedy ja juz z bezsilnosci wkoncu zaczynam sie z niego smiac i juz jest dobrze,Twoj mezus pewnie nie robi tego celowo,pewnie chce rozladowac twoje nerwy ,a z mama niech sobie pogada tyle jego,mama pewnie sie martwi o synka i dlatego dzwoni hihi
Stary 2007-10-07, 20:12   #3322
Ray
Zakorzenienie

nikita z ogloszenia znalezlismy a pod warszawa miedzy legionowem a wawa ... a mieszkanko fajne pod laskiem zreszta pisalam wczesniej gdzies o nim... minus ze dopiero we wrzesniu bedzie ale do tego czasu przezyje planuje sie wyniesc do babci na pre miesiecy zeby za wynajem nie placic kupe kasy to sobie na meble odloze czy dziecko.
Stary 2007-10-07, 20:17   #3323
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
nikita z ogloszenia znalezlismy a pod warszawa miedzy legionowem a wawa ... a mieszkanko fajne pod laskiem zreszta pisalam wczesniej gdzies o nim... minus ze dopiero we wrzesniu bedzie ale do tego czasu przezyje planuje sie wyniesc do babci na pre miesiecy zeby za wynajem nie placic kupe kasy to sobie na meble odloze czy dziecko.

No wlasnie ten wynajem zzrea kupe kasy a tak to chociaz bedziecie to co placicie za wynajem splacac swoje mieszkanie,wiem cos o tym bo sama wynajmowalam i dlatego juz po 8 mcach wynajmu kupilismy sobie swoje mieszkanie
Stary 2007-10-07, 20:53   #3324
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Wpadam na sekunde bo ogladam skazanego.

Ray te bole to jak najbardziej normalne i szykuj sie kochana na wiecej
ja juz normalnie nie moge, w nocy przewracam sie z boku na bok tak mnie nogi bola, jakbym nie miala krazenia.
W pachwinach boli mnie juz od dawna i tak jak mowie nie bedzie wcale lepiej
No może jak już urodzimy
Stary 2007-10-07, 20:54   #3325
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Jutro wkleje wam sliczny ciuszek ktory Amelcia dostala dzisiaj od dziadków
A teraz zycze Wam spokojnej nocy. Buziaki
PS. Jutro mam lekarza
Stary 2007-10-07, 20:58   #3326
kasiasiar
Zakorzenienie

no to ja też się pochwalę mieszkaniem
Wprawdzie zaczęliśmy je kupować już w grudniu 2006 ale nadal go nie mamy bo się buduje. Powinno być gotowe na grudzień tego roku ale deweloper już mówił, ze nie zdążą i będzie na marzec.A mi to wsio ryba bo i tak na razie nie zamierzam wracać. Mieszkanie w mioim rodzinnym mieście w centrum ale od głównej ulicy odzielone innym blokiem, okna będą wychodziły na stary park i wieżę zabytkowego kościoła. 83 m2 ustaliliśmy, że zrobimy 3 pokoje i salon z kuchnią. Mieszkanko na 3 piętrze 4 piętrowego budynku. Wzięte oczywiście na kredyt choć trochę wkładu własnego też mieliśmy. A to plan :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg m4wizaz.jpg (42,5 KB, 15 załadowań)
Stary 2007-10-07, 21:11   #3327
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:

Emi a jak Twoja ręka

Czy JAa22 odzywała się??? Pewnie balowała na oblewaniu obrony, że nie miała czasu
no reka jak reka jak nic nie robie jest dobrze gorszej jak zaczne pisac...
Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Emi sama wiesz że w pracy kierowcy rzadko jest się w domu, wiec trzeba korzystać jak jest

no wiem niestety i juz tu usycham z braku heja banana hehea jak wróci tez pewnie nie bedzie....
Cytat:
Obronilam się na 4. Ciesze sie ze zdalam, bo naprawde nie bylo latwo.
Na magisterke wybiore sie za pare lat jak zapomne o tej obronie wrrr....
.
gratuluje zdanej obrony kochana
Cytat:
Jeśli chodzi o kase to stwierdzilam ze nie bedziemy gorsi od Titanika i tez idziemy ostro na dno
my juz toniemy...
Cytat:
Kinus milego dnia Ci zycze

Jeszcze musze Wam się pochwalić że moja córcia wczoraj w nocy obudziła kopniaczkami swojego tatusia
zdolna jest hehe mój w nocy grzecznie spał
Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Kobitki, podajcie, jak Wy macie po kolei na imię, bo się gubie!!
Buziaczki
ja jestem Emilia mio mi
Cytat:
Ja22 nie martw się po chudych latach przychodzą tłuste a najważniejsze że humor wam dopisuje

Gratuluję obrony

Najmłodsza jest nasza Emi

A ja za to najstarsza jestem
no tak ja najmodsza 90 rocznik czyli 17 latek jak pisala juz Nikita
a najstarsza? mój pio jest 78rocznik
Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
..no ladnie ladnie..znowu sobie z nikim nie porozmawiam Kiedy ja przychodze wszystkie dziewczynki uciekaja..halllo ja nie gryze
ja tez tak mam jak wchodze wszystkie albo milkna albo znikaja....
Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
a mam jeszcze takie pytanko do Ciebie i Gizelki:
czy mialyscie robione badanie histopatologiczne?
czy lekarze mowili cos o tym, zeby sprawdzac bete (odnosnie zasniadu)
a Ty Kachulka widze, ze nosisz okulary- ja tez mam wade wzroku i czytalam bardzo duzo o tym, ze trzeba przed porodem skonsultowac sie z okulista czy mozna rodzic naturalnie- to zalezy nie od wielkosci wady tylko od stanu siatkowki oka, bo przy porodzie moze sie odkleic... czy bylas moze na takiej wizycie??
z tego co wiem moja ciocia ma wade wzroku i własnie z siadkówka problemy ostatnio jej sie odkleiła to miała obie cesarki bo ma dwóch synów
Cytat:
Nie dosc ze tak rzadko widze mojego Tz to juz znowu zdarzylam sie z nim poklocic,wkurzyl mnie strasznie i dzis moge sobie z Wami posiedziec bo nawet nie robie dzis obiadku i nawet palcem nie kiwne zeby mu uszykowac jakies jedzenie w trase a co niech radzi sobie sam albo nie bedzie jadl-ale jestem wredna ale sie zawzielam i mam dzis wolne od wszystkiego
ja tez zadko widuje pio i tez za karzfym razem sie o cos pujdzie i zawsze przeze mnie i moja głupote ale zaraz sobie wszystko wytłumaczymy i jest oki. Jak jeszcze ze soba mieszkalismy to po takim czyms było miłe godzenie a teraz... nic
Cytat:
Asiu poszlo oczywiscie o glupote ale ja sie nie dam,niech spada do tej swojej ciezarowki i sobie wszystko przemysli osiol jeden!!
tylko pomysl ze on w tej ciezarówce tez teskni i tobie tez nie było by miło jak bys przyjechała z trasy steskniona i sama obiad bys musiała szykowac sobie i z mezem sie nie oddzywac i znowu jechac i nie wiedziec czy wrócisz... niwstety ten zawód ma to do siebie własnie ze nie wiesz co sie na drodze wydazyc moze i pewnie nie chciała bys by tak sie to skonczyło, oczywiscie nikomu tego nie zycze bo ja juz nie raz cholernie sie o piotrka bałam i wiem cio to znaczy...

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Przyznam wam sie ze nie wiem co to za kosmetyki
ja tez nie wiem
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 21:17   #3328
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Ja dzis ide wczesniej spac zobaczymy co z tego wyjdzie

ray a jelsi mozna spytac na ile lat kredyt i jakie raty miesiaczne?
Stary 2007-10-07, 21:19   #3329
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

aha Mężatka fajny nowy Avatorek
Stary 2007-10-07, 21:55   #3330
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

wkleje wam troche fotek do obejrzenia
1. przy wodospadzie w ogrudku
2.przy stole w kuchni
3.Kacper w swoim krzesełeczku(nie jest takie jakie chciałam, ale miałam ograniczony fundusz...)
4.Kacper w umywalce w łazience
5.Jestem małym kierowca tira uciekac z drogi bo przejade
6. Kacper z dziatkiem przy karpiu( ja przy okazji )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01231.JPG (69,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01382.JPG (72,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01475.JPG (53,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01258.JPG (42,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01235.JPG (30,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01283.JPG (55,7 KB, 27 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości