|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na ryj to przeziębienie mi ostro daje popalić :-(
Ja też nie chciałam być księżniczka nienawidzilam różowego ubierać się chciałam jak chłopaki :-D Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mowie o naszych czasach. Bo wtedy mialo sie wyrabane jak kto wyglada
|
|
|
|
#394 |
|
Rozeznanie
|
Witam się po niecałych trzech godzinach snu.. jezusie jeszcze kilka takich nocy i padnę
Oj tam hehe księżniczka nie musi być cała w różach, a może moja będzie łobuziarą kto tam wie Trusia współczuję choroby kuruj się
|
|
#395 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry Od razu jadły pół nocy -coś tam przekąsiły ![]() Współczuję i Tobie Lazurowa i Aridzie bo ja takie 2 tyg bezsenne i byłam jak zombie... Teraz budzę się myślę, że z 8-10 razy każdej nocy, ale się kilka minut pokręcę i znów śpię -to już da się znieść. Ogarnę się i pora jeść śniadanko ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Jeju, jak dziewczyny... Współczuję
|
||
|
|
|
#396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az mnie oczy rozbolaly
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja to wczoraj padłam jak kawka już ok 22. W ubraniu :/ a tylko na chwilę położyłam głowę bo mi ból ją rozsadzal. Muszę zacząć robić zapiekanke, porządek i pranie .... nie lubie. U mnie w sklepach nic nie ma. Ani arbuza. Ani wodnych lodow. Ani bobu. No porazka. Dziś mi się kończy zwolnienie lekarskie i nie wiem co będzie dalej. W poniedziałek idę do ginekologa i ona mi powie ( oby ! ) co dalej. Szef mi wstawił zaswiadczenie, że nie ma dla mnie lekkiej pracy. Zaniose i zobaczymy. Teraz zajadam się ciastkami a mam ochotę na słone ;/
|
#399 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jedyne czego nie lubie to logowane bajkami ciuchy,buty,gadzety.. ;-) roz pewnie tez by goscil ;-) ..zreszta teraz sa tak kolorowe ubranka dla dziewczynek..
)u mnie kolo domu w dzien babci było otwarcie najnowocześniejszego zlobka w województwie..uhu brzmi ciekawie, ciekawe czy obsluge tez wymienili bo bylo kiepsko ;-) |
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też tylko to denerwuje. To jest okropne!
A dzieci uwielbiają te logowane ubrania, piórniki, torby... szok.
|
#401 | |
|
Rozeznanie
|
ja mam siostrę 9 letnią i nigdy, nigdy żadne księżniczki...
miała fazę na elfy i wróżki, ale to daaawnoooo. dresy są wygodniejsze Cytat:
tzn nie wiem które to "twoje" czasy ![]() ale mi mama musiała no szyć lambadówkę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja jedna z siostrzenic co dzien wracala z przedszkola, sciagala buty, otwierala szafe ze strojami na karnawał i wybierala ksiezniczkowa sukienke..paradowala tak co dzien az do kapieli.. :-D dzis to 12letnia lobuziara..i roz to zuuoo
|
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry,
ja sie w ogóle nie dziwię, że niektóre z Was spać nie mogły po nocnym opróżnianiu lodówek ![]() Elfka ja grzecznie jak Ty o 22 najczęściej już śpię, choć zdarza mi się i o 19 już przysnąć. Silver cudne zakupy i chętnie z Tobą pobędę królową różu, bo na obecne moje zakupy tylko dwie rzeczy są w neutralnych kolorach Marcylina ja też logowanych ubrań nie lubię, ale niestety większość dzieci przechodzi choć krótką fazę zachwytu nimi, u nas swego czas syn fan "Aut" też kiedy widział w sklepie jakikolwiek ciuch z ich aplikacją to bardzo bardzo chciał ją mieć. Zresztą jeszcze do dziś zdarza mu się wybrać sobie koszulkę ze "star wars" np. A tak apropos zakupów to mój syn na co dzień jest bardzo męski, ale jego pierwiastek żeński przejawia się w lubieniu zakupów ciuchowych uwielbia chodzić ze mną po sklepach z ciuchami typu h&m i jak tylko mu powiem jakiego rozmiaru szukamy to on sobie zaraz wybiera garderobę, ale tak samo jak mamy jakiejś dziewczynce z rodziny kupić prezent w formie ciuszka to też wpada za mną na dział dziewczyński i wybiera, często się jeszcze sprzeczając ze mną że to co on wybrał jets fajniejsze
|
#404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale siostra mlodsza o 10l to byl roz i cekiny. Corki kolezanek tez chca rozowe, innego nie ubiora. Albo ksiezniczkowe sukienki ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#405 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc 😉
Ja śpię jak zabita, niezależnie od zawartości żołądka 😊 na szczęście nawet pęcherz mnie nie nagli, mąż nie chrapie, czasem sąsiedzi zbudzą. Problemy to ja mam od zawsze, ale ze wstawaniem. Nad wyraz cenię sobie dluuugi sen, nie wiem jak przeżyję szok poporodowy. Co się budzę, to mam wrażenie ze mam większy brzuch. Takie twarde górki sie robią z jednej strony, w zależności na ktorym boku leżę. Lubię zanim wstane pogłaskać brzuch, czuję w którym miejscu maly sie rozpycha. Zgiąć w pól juz mi ciężko, ale skarpetki jeszcze zakładam sama hahahaha ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Kattoo *różową plama* mnie rozbawiła 😁
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brzuch nie daje znaków życia
jestem ciekawa kiedy to nastąpi !
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Cwk oj ja też uwielbiam spać, dlatego teraz już cieszę się na to zwolnienie wcześniejsze, akurat syn od 13 lutego będzie miał ferie więc będziemy spać do bólu i wcelowaliśmy się idealnie z tp w wakacje też
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby Synuś miał mega grzeczne dni! Zjadłam grzecznie 2 naleśniki i leżakuję niebo jest tak pięknie niebieskie, że jak się tylko ułoży mi śniadanie w brzuchu, idę nad morze ![]() Kamila, będę w poniedziałek trzymać kciuki za wizytę u ginekolog! Dobrze, że masz ten papier od szefa, ale ja tam na Twoim miejscu chyba jeszcze coś bym ponarzekała, że coś w brzuchu kłuje czy coś tam, żeby zmniejszyć ryzyko, że powie, że to szef ma Cię zwolnić z obowiązku pracy i płacić... Kurcze, to mój lekarz mnie przekonywał do L4, a u Ciebie jest odwrotnie, współczuję
|
|
|
|
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
Kattoo powodzenia na wizycie!
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Olutka to masz szczęście z pogoda, szybko korzystaj bo właśnie widziałam ze trójmiasto pod chmurami ma być
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Cytat:
Ja tak miałam ze snem całe życie, odmieniło mi się z 6 tyg temu. Zawsze ledwie przykładałam głowę do poduszki, to w 3 minuty spałam i budzik nie mógł mnie dobidzić. Żadnych przebudzeń nie doznawałam. Nawet w związku z tym, że spałam po dobre 10 godz a wiecznie jeszcze mi się chciało, było podejrzenie, że mam zwężone żyły szyjne i przez to niską jakość snu i leki brałam!! a teraz pozostało mi tylko to, że rano śpi mi się najlepiej i nie mogę wstać, a cała reszta się odmieniła...
|
|
|
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Tu jest prawo takie chore. Tu kobiety pracują do 8-9 miesiąca ciazy i nikogo to nie dziwi. Mało która dostaje zwolnienie. Dlatego jest tu mnóstwo ciaz zagrożonych przewczesnym porodem już od 5 miesiąca :/ kobiece ciało nie wytrzymuje...
Szkoda, że ustawodawcy nie są tacy empatyczni. Kattoo trzymam kciuki za wizytę ![]() I Wy trzymajcie za mnie w poniedziałek
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chmury? Ja się nie zgadzam! To zaraz idę póki jest pięknie. Dzięki za ostrzeżenie ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Kattoo, samych dobrych wieści
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Paprika, lambadówy to był szał na szkolnych balach
Bywa, że dziewczynki mają fazę na róż, ale jeśli nie ma za wielu protestów że strony rodziców, to szybko mija. Zakazany owoc najlepiej smakuje. U nas było tak z Monster High. Zapierałam się, że okropieństwo i nie kupię, to córka dostała lalki i filmy od siostry. Obejrzałam filmy, które BTW promują przyjaźń i tolerancję dla odmienności i przestałam protestować: jak córcia chciała coś z logo, to kupowałam. Po pół roku jej przeszło. Miała wtedy 5 lat. Teraz ms prawie 8 lat, lubi avengersów, Batmana, Gwiezdne Wojny, czyta Hobbita i Harrego Pottera. A jedna jej koleżanka z klasy dalej na pozimie Monster High, bo mama jej zakazuje Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Katoo kciuki trzymamy za wizytę
![]() Kamila może rzeczywiście spróbuj coś pościemniać, że Ci brzuch twardnieje, czy masz jakieś bóle. Bo skoro takie jest tam prawo to może być problem jak piszesz z tym zwolnieniem ![]() Fajnie, że dziś piątek, piąteczek, piątuniunio !!!
|
#415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
Kamila mój też niestety nie daje znaków życia a wydawało mi się jakiś czas temu że coś tam czasem czuję, więc tym bardziej się martwię...mam nadzieję ze gin Ci przedluzy zwolnienie..
Olutka zazdroszczę pobytu nad morzem
|
|
|
|
#419 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kciuki zaciśnięte ![]() zdrówka ![]() Cytat:
![]() p.s. o ile nie będzie wojny ![]() Cytat:
a Ja miałam uszytą przez mamcię lambadówkę nota bene z perspektywy czasu stwierdzam, że była paskudna
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się Flowerbombka!
może po prostu jesteśmy gruboskorne i nie czujemy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.

Mowie o 4l +

Oj tam hehe księżniczka nie musi być cała w różach, a może moja będzie łobuziarą kto tam wie

na szczęście nawet pęcherz mnie nie nagli, mąż nie chrapie, czasem sąsiedzi zbudzą. Problemy to ja mam od zawsze, ale ze wstawaniem. Nad wyraz cenię sobie dluuugi sen, nie wiem jak przeżyję szok poporodowy.

nota bene z perspektywy czasu stwierdzam, że była paskudna