|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STRADIVARIUS - nasza miłość! (część II)
Dziewczyny czy faktycznie jest tak ze zwracajac rzecz w sklepie to od razu trafia ona na sklep?
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
Też się bałam ze taka firanka przyjdzie ale w rzeczywistości jest śliczna
|
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2405 |
|
Zadomowienie
|
Czy któraś z dziewczyn z Warszawy będzie może dzisiaj w jakimś stradivariusie? Miałabym prośbę o zerknięcie przy okazji na dostępność jednych butów, a ja bym sobie podjechała i kupiła
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście te spodenki? http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...52&colorId=701 od dłuższego czasu cała rozmiarówka i sie zastanawiam
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po pierwsze 36 było większe niż 38, poza tym materiał jakiś taki mocno elastyczny, niby wydawały się dobre, a mogłam je ściągnąć bez rozpinania
|
|
|
|
|
#2408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty oddałaś czy zostawiłaś?
|
|
|
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do rozmiarów, to może akurat moje 36 miało źle metkę wszytą i było to 40
|
|
|
|
|
#2410 |
|
Rozeznanie
|
A ja mogę pojechać do stacjonarnego dopiero w poniedziałek, mam nadzieję, że dzieciaki na feriach mi wszystkiego nie wykupią
. Jak byłam ostatnio w pon. to był duży wybór, np. kurtek pekari cały długi wieszak we wszystkich kolorach
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling |
|
|
|
#2411 |
|
A.
|
Dziewczyny mam do oddania te trampki,ale w cenie 55.99 rozmiar 39.
http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...5p6243024.html Ktoras chetna? |
|
|
|
#2412 |
|
Zakorzenienie
|
Orientujecie się, czy ceny swetrów jeszzze spadną?
|
|
|
|
#2413 |
|
Zadomowienie
|
El futrzakos, rozmiar S. Sorry za zakurzone lustro
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi czy byly jakies dorzutki?np plaszczy, torebek,albo kamilezlki futrzanej?bo jak zdolalam sie zalogowac w poludnie w pracy to juz nic nie zastalam
kliknelam z zalu portmonetke w kwiatki,lakierowany czarny pasek,i czarne szorty z serzy w rozmiarze 36(pewnie beda za male). No i kombinezon czerwony i spodnixe ze skory pekari to bede 12 zl do przodu bo kilka dni temu klikalam drozej. Jestem zalamana ze nic nie udalo mi sie upolowac.jutro jade w poludnie stacjonarnie ale watpie by cos z tych rzeczy bylo![]() Skąd w ogóle biorą się dorzutki online? skoro paczki bywają w sklepach miesiącami, a odebrane zwroty idą na sklep?Myślicie,że w ogóle coś jeszcze mogą online dorzucić? Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2016-01-29 o 17:45 |
|
|
|
#2415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
miałam tak samo 36 zdjęłam bez rozpinania za to nogawki liczyłam ze będą fajnie luźniejsze a były takie normalnie przy tak szerokim pasie to masakra
|
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
Robiłyście w ostatnim czasie zwrot przez kuriera?
|
|
#2419 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2420 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
no trudno, najwyżej będą do zwrotu, a za 16zł warto było spróbować.
|
|
|
#2421 |
|
Raczkowanie
|
Czesc poszukuje torebki http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...25&colorId=001. Podobno jest w Katowicach i w Tarnowie ostatnie sztuki. Szukam czarnej. Przelew robię od razu.
Kupiłam sobie ją online ale zapakowali mi zupełnie inną:/. Pierwszy raz mi się zdarzyła taka sytuacja i jestem mega wściekła a online już jej nie ma.
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
Poszalałam stacjonarnie
|
|
|
|
#2423 |
|
Rozeznanie
|
"Well you only need the light when it's burning low Only miss the sun when it starts to snow Only know you love her when you let her go Only know you've been high when you're feeling low Only hate the road when you're missing home... " fitness, running, cycling |
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
A czy jest miedzy nami dobra duszyczka z Warszawy/Gdańska? Wykupili mi torebke na miejscu i chcialam prosic o pomoc
jutro bede w stradivariusie, wiec jak cos komus, to prosze pisac
Edytowane przez Paulinaaa_ Czas edycji: 2016-01-30 o 18:47 |
|
|
|
#2426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam jak zrobić zdjęć, a linków tez nie mam w większości. Kupiłam dwa naszyjniki, skórzaną kurtkę czarną (za 120 zł) http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...ultColorId=150 poza tym, odebrałam: http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...5p6727507.html rozm 36, zapłaciłam za nią 36 zł, podmieniłam rozmiar 38 za który dałam wówczas 6 dyszek http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...1p6463516.html szary futrzak L, moje ciche marzenie. jest za duży ale nie wygląda to źle. zostaje http://www.stradivarius.com/pl/wyprz...5p6068502.html tu msa dylemat bo nie wiem czy nie oddać, to jest rozmiar 36 niby jest dobra ale chyba w 38 czułabym się lepiej. Z drugiej strony za 36 zł może warto zostawić. Jeszcze nad nią myślę... -pluszowe spodnie w rozmiarze M, jednak żałuję,że nie kliknęłam S-ki bo są trochę za duże, ale to tylko dresy po domu, nie chce mi się już wymianiać więc zostają. Poza tym zrobiłam zwrot jednego paska, kombinezonu czerwonego na ramiączkach i spodnicy ze skory pekari beżowej (bo te dwie rzeczy udało mi się kliknąć taniej) oraz sukienki w kwiatki bo źle się w niej czułam. Kombinezon mierzyłam, przyszedł STRASZNIE WYMIĘTY, rozmiarowo dobrze, no ale sama nie wiem, czy go zostawić za te 3 dyszki czy oddać. To samo spódnica pekari, bezowa wydaje się być sporo większa od czarnej. Cytat:
W ogóle w zyciu nie widziałam na połowie sklepu całkiem pustych półek. I tak naprawdę stwierdzam,że chyba wyprzedaż już się dla mnie skończyła. Nic mnie już nie kusi. No chyba że dorzuciliby jakiś płaszcz albo białe szorty z paskiem(bo mam morelowe z ubiegłego seznonu i je uwiel;biam) Torebki widziałam te tote z zamkami, duże, i nie urzekły mnie, a onl;ine wydawały się super. Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2016-01-31 o 13:39 |
||
|
|
|
#2427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaką kurtkę skórzaną upolowałas? Masz moze fotke ? ![]() a czy ktoś widział u siebie tą sukienkę? Białą lub czarną? |
|
|
|
|
#2428 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A mnie na zywo ta torba tote z zamkami spodobała jutro jak jeszcze będzie to biorę
|
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam jak zrobić fotki tej skórze,bo gdzieś zapodziałam kabel usb do telefonu. Czarna skora,dosyc krotka,z pikowaniami przy ramionach na rekawach(to sie chyba nazywa typu biker takie cos).pierwotna cena to 399.99zL,teraz 119.99. Sprytnie ukryta miedzy ramoneskami skajowymi,sądzę że ktos przede mna musial oddac bo pewnie kupil po wyzszej cenie i schowal sobie
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a masz link do niej? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

a Ty oddałaś czy zostawiłaś?
. Jak byłam ostatnio w pon. to był duży wybór, np. kurtek pekari cały długi wieszak we wszystkich kolorach 

kliknelam z zalu portmonetke w kwiatki,lakierowany czarny pasek,i czarne szorty z serzy w rozmiarze 36(pewnie beda za male). No i kombinezon czerwony i spodnixe ze skory pekari to bede 12 zl do przodu bo kilka dni temu klikalam drozej. Jestem zalamana ze nic nie udalo mi sie upolowac.jutro jade w poludnie stacjonarnie ale watpie by cos z tych rzeczy bylo