![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() na sucho też dobra ![]() no to musisz pilnować równowagi ponoć pokrzywa zawiera kadm, a czystek go wypłukuje ![]() więc najlepiej pić na zmianę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
A Ty mieszasz z mlekiem?
#4833 |
Zakorzenienie
|
na opakowaniu piszą, żeby mieszać z mlekiem 1,5%
tutaj, że lepiej z wodą robię różnie, raz z mlekiem, raz z wodą, a raz pół na pół ![]() ale fajnie działa, mięśnie szybko przestają boleć i być zmęczone a nawet mam ochotę powtórzyć trening no i zakwasów prawie nie mam chyba umówię się z dawną koleżanką, bo jest trenerką na siłowni i mi coś doradzi Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-30 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4834 |
Mother of Cats
|
Prawie 18 godzin posuchy barowej?
![]() To na przerwanie: Życiowe lekcje, których udzielają nam koty ![]() Rejcz, jak sytuacja? |
![]() ![]() |
![]() |
#4835 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() No to zachciało się własnego gabinetu Przez ostatni tydzien nie miałam kiedy właczyć laptopa, wracałam do domu, jadłam obiad i padałam spać. Oraz przepracowałam 53 godziny.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |||||
Panaroja
|
snad kothy , jajerkoniaku kawowego i spod wichury
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.ja nie , znaczy lubię dobry dźwięk potrafię ocenić i docenić , ale się o niego nie zabijam , natomiast małż ma przyjaciela audiofila i sam też trochę jest , więc sprzęt mamy niezły , ale na zuote kable nas nie stać niestety , może jak sie kumulacja trafi ![]() o masz , czym sobie wypłukałaś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() chyba se guowę zafarbię... A Śnieszka faworki robi ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
niecnotliwa dziewica
|
Hue hue, tyż dumam nad zafarbieniem
![]() Czemu weekend jest taki krótki? ![]()
#4838 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rejcz - jakie świeżaki a la Escentric? A próbowałaś ESC 01? Cytat:
Mnie tylko nie podobają się takie grubo ciosane manipulacje z głębią ostrości - wg mnie niepotrzebne efekciarstwo (za dużo tego) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() (zdjęcie Dune zlikwidowałqam, bo sprawa już nieaktualnA)
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2016-01-31 o 19:46 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4839 | |||
Zakorzenienie
|
Dzięki, bez zmian, czyli z jednej strony się cieszę niesamowicie, ale też i migdał gigant jak był tak jest.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jutro odpuszczam rodzinną - kalkulacja zysków i strat - nie czuję sie tak źle, żeby kilka godzin wdychać opary grypy w poczekalni i wyjść z zarazą. Za to idę do laryngologa na oględziny. tj planuję. Cytat:
![]() Ale też druga rzecz, to brak doświadczenia. 2. Chyba tak ![]() ![]() ![]() Wczoraj w nocy umierałam na brak tlenu kilka godzin po czym przeszło, nie wiedziaąłm czemu, no ale olałam sprawę, czytam książkę w łóżku i nagle flash za oknem. Sobie myslę, sąsiedzi cykają se foty (mam takich co żyją baj najt) Jedna druga, trzecia focia i cisza. A potem wieeeeelki dłuuuuuuuuugi grzmot burzumburzumburzum ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-01-31 o 21:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4840 |
Zakorzenienie
|
Rejcz Ty kurde zasuwaj do lekarza
![]() Ropa sama z siebie i nie zejdzie bez antybiotach raczej, a jeszcze zabruzdzi cały organizm. Tylko jeden migdal? Jest jednostrona angina Plaut-Vincenta, szwagier miał i tez wylądował na ostrym dyżurze w tym sam szpitalu, co i ja. Ale obeszło się bez cięcia, zastrzyki dostal A przy ropniu laryngolog kazała mi natychmiast jechać do szpitala i ciąć, żeby ropa nie przedostala się do naczyń krwionośnych. .. to już nie przelewki ![]() No a mój ropien to był nietypowy, bo nie siedział sobie na migdalku jak porządny ropien okolomigdalkowy, tylko się wewnątrz podniebienia miękkiego zrobił ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-31 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego też się bałam tak w piątek jak zobaczyłam migdała, ale skoro nic nie boli, to chyba dobry znak? Pójdę do laryngologa. Z bólem nie czekałabym ani sekundy. ![]() Właśnie, zstrzyki, ja o nie nie raz żebrałam wręcz, a i tak nie dawali, tylko tabsy. I się kończyło, jak wielu tutaj osobom, trzeci antybior a choroba nie do ruszenia ![]() ![]() dobra, nie chcę marudzić. Dzięki za rady i w ogóle. ![]() ![]() ![]() Ok. koniec już serio marudzenia. ![]() Poczebny mi na gwałt jakiś serial, ale bez supermocy jednak. Nie potrafię tego przetrawić. ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Bez supermocy: Masters of Sex (o badaniach Mastersa i Johnson) Endeavour (lata 60., Wielka Brytania, śledztwo) Bomb girls (o Amerykankach pracujących w fabryce broni podczas II wojny) Poldark (konie, Kornwalia, klify, kostiumowy) i chyba (jeszcze nie oglądałam) Dickensian (postaci z różnych utworów Dickensa) Edit: The Last Kingdom (IX w., Duńczycy podbijają Wyspy Brytyjskie) - tylko czy ty lubisz historyczne? Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-01-31 o 22:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 |
Wpisz tu zomzing
|
Poldark jest paskudny, tylko Kornwalia się broni, a poza tym w pakiecie jest wszystko: zbiegi okoliczności i nagłe pomoce, papierowe postaci, papierowe uprzedzenia społeczne, wszystko dzieje się w jednym pubie/na jednej ulicy (nie celowo), wszyscy płaszcze kupują u tego samego kupca
![]() porzucony bez żalu po 3 odcinie; na bank jest coś lepszego na świecie zawierającego Kornwalię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ale jeśli trafisz na coś innego z zestawem klify, Kornwalia, konie (kolejność obojętna), to chętnie przygarnę ![]() W ramach skojarzeń: przebrnęłam przez dwa odcinki Versailles - kostiumy i scenografia OK, ale jakie to nudne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masters - próbowałam, dobre, ale odstawiłam sobie na później. Na lepszy czas ![]() Reszty nie znam, ale chętnie poznam. Najbardziej kusi mnie Endeavour. To nie jest tak, że nie lubię historycznych, bo jak dobry, to lubię bardzo. Tylko ja, na ten moemnt poszukuję hmmm, kryminalnego mroku ![]() ![]() Obecnie preferuję o współczesnych problemach, dyskryminacjach płci etc. The Top of The Lake, miało bardzo duży potencjał i wspaniały klimat jednak zasłabło pod koniec, i tak jakby zniweczyli coś, co mogło być świetne. Choć i tak mi się podobało, i uważam treść, jako całkiem do rzeczy, całkiem porządnie odegraną, ot końcówkę pomijając. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Big Shorta mieliśmy na liście, ale Ju widziała w kinie, i pisała swoje krótkie wnioski tutaj. Uznałam, że skreślamy z listy wanted. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Mother of Cats
|
I jeszcze: a z seriali to może Broadchurch? (małe miasteczko, na plaży zwłoki chłopca, detektyw przeniesiony za karę do spokojnej [dotąd] dziury). Nie oglądałam, ale na fali Tennanta lecąc, wpisałam sobie tytuł do kajetu
![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2016-01-31 o 23:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Tak samo uważam, i zawsze oglądam tylko po to, żeby samej ocenić, przekonać się. Aczkolwiek spadł z naszej listy upragnionych, zostanie obejrzany, tylko dla celów badawczych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dopiero po wycieczce nad te klify ![]() później sobie obiecywałam, że będę oglądać filmy/seriale przed odwiedzeniem danego miejsca ale nic więcej nie obejrzałam ![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- fogle to spadł śnieg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
Mother of Cats
|
Cóż poradzić, w serialach bez supermocy mam braki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 |
Nindżopesz
|
Ad seriali, warto oglądać Orphan Black?
Właśnie skończyłam Jessicę, sam serial taki sobie (6,5/10) ale główna bohaterka świetna, 10/10 więc ostatecznie 8/10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |||
Zakorzenienie
|
dlategóż nie wycinam migdałków, bo nie mam pewnosci, że ropień nie wróci, skoro był obok. A anginy od jakis 4 lat nie miałam tfu tfu odpukać!
I nie chce, żeby z braku migdałów zarazki wędrowały od razu do oskrzeli, w podstawówce co chwile zapalanie oskrzeli, a nawet płuc łapałam ![]() Cytat:
![]() Mnie w szpitalu kroplówki uratowały, bo nawet przy piciu wody płakałam z bólu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Skończyłam w końcu Hannibala i bardzo podobały mi się ciuchy Bedelii (zwłaszcza te obcisłe czarne kiecki) i Alany (jak fajnie strojem podkreślano zmiane jej charakterku po przejściach ![]() Znalazłam wczoraj w fonie folder wiadomości spam, a tam sms od mojego eksa z września: "powiedz mi coś takiego, żebym cie z nienawidził. Na to co nas łączyło zrób chociaż tyle. Inaczej nigdy cię nie zapomnę..." ja pierdl co za bezczel ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-02-01 o 09:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | |
Zakorzenienie
|
Dobry znad kawusi
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W życiu tyle nie nagotowałam a wcześniej nakupowałam jedzenia co przez ostatnie 4 dni ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||
Panaroja
|
spod nieokreślonej pogody
![]() lepiej zebyś nie znała bo trzeba do tego mieć niedoczynność tarczycy ![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
to się nazywa zgon na imprezie
![]() idę po drugą kawę, dałam się wkręcić w fejka z rana ![]() Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-02-01 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() http://dziennikbulwarowy.pl/136/doma...kosciolem.html ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:39.