|
|
#1261 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcówki 2016 na urlopie miodowym
Cytat:
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1262 | ||
|
Zadomowienie
|
Hej!
Ale pogoda paskudna! Ja rano zaliczyłam badania, oczywiscie z moim żyłami dwa razy próbowały się wbić i nic... Udało się za trzecim, ale ledwo co im nakazała ta krew, chyba jednak nie do końca się dobrze wbiły :/ cała ręka mnie boli. Zaliczyłam zakupy w lidlu, u mnie dzikie tłumy, ale towaru sporo. Kupiłam body 62/68, spodenki w tym samym rozmiarze i skarpetki 11-14. Wlasnie z tymi skarpeteczkami miałam problem, bo te ki sie wydawały mega malutki, te większe znowu jakieś wielkie jak na dziecia. Wiecej nic nie oglądałam, bo sie spieszyłem bardzo. Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, trzymam kciuki! Nutki - gratulacje ruchów! Ja czekam na nie z niecierpliwoscią
|
||
|
|
|
#1263 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a to jeszcze tyyyyle czasu :PCytat:
Cytat:
Dla siebie mam tylko szlafrok do szpitala :P Cytat:
![]() Ciekawe kiedy ja sie doczekam tego dnia ?? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1265 | |
|
Zadomowienie
|
hejoo !
Ja własnie koncze sniadanie i zastanawiam sie kiedy jechac do kadrowej (umowa do podpisania) Leze jeszcze w łózku :P Kciuki za wizytujace dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
A wieczorem moj M mowi jaki okraglutki :PW pierwszej ciaży to mi sie dopiero brzuch zrobił w 17tc ciazowy mały , a teraz?? Ojjj... |
|
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam na lidla jechać ale jakas bez sił jestem
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Ale duże te body 62-68 Mogłam wziąć mniejsze! Może jeszcze kupie później 😉
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w kolejnym tygodniu - wczoraj oficjalnie skończyłam piętnasty, pora na 16
![]() Lidla odpuściłam, co prawda nawet obudziłam się o 7, ale taaak okropnie mi się nie chciało wstać. Od ostatniego tygodnia zresztą prawie cały czas mi się nic nie chce, w sobotę zmusiłam się do zakupów z mężem - mówią, że to kobiety grymaszą... byliśmy w sumie w czterech centrach handlowych i żadne buty mu się nie podobały Za to prawie całą niedzielę z czystym sumieniem przeleżałam u teściowej na kanapie przestraszyliśmy się trochę, bo byliśmy w kościele i nie było już gdzie usiąść i pod koniec zrobiło mi się tak słabo, że byłam pewna, że zemdleję, dosłownie czarno mi się zrobiło przed oczami i nogi miałam jak z waty. Najwyższy czas przestać rumakować ![]() Brzuch rośnie mi jak szalony, aż wczoraj K. stwierdził, że jak to tempo się utrzyma, to mnie wturla na porodówkę, będzie łatwiej. Ha, ha, ha, bardzo śmieszne. A ja się bałam, że jak jestem gruba, to długo nie będzie nic widać
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie macie, że ogarniacie jakieś ciekawe lumpki w okolicy. Ja nie miałabym pojęcia nawet gdzie jechać...
Na długi rękaw nie kupię już na pewno nic, bo mam już tego tyyyle. Aż któregoś dnia policzę, ale na oko z 30 rzeczy z endo, z 8 ze smyka, 2 z h&m i z lidla 10? A, jeszcze jakiś zestawik z tk maxx... Większość 62, część 68, chyba ze 3 rzeczy nawet 72 bo akurat mi mega w oko wpadły
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Hello poniedziałkowo!
Melduję się w 16t0d ![]() Hanka na szczęście już ok, polazła dziś do przedszkola po kilku dniach nieobecności. Mają dziś bal karnawałowy, więc pewnie to też na nią zadziałało leczniczo ![]() zgadnijcie za kogo się przebrała ![]() Stay, ogromne gratulacje, super, że wszystko wyszło po Waszej myśli!!! Obyście zawsze byli tak szczęśliwi! Podzielisz się fotkami? ))Kamila, nie słyszałam o praniu lateksowego materaca. U nas mam dwa sposoby na materace, każdej zimy jak jest ok -10 stopni, to materace lądują na balkonie i się mrożą [tak 8-10 h przez 3 dni], a latem wystawiam na największe upaly, zeby się tam powypalało wszystko no i oczywiście systematyczne odkurzanie matraca przy zmianie poscieliNutik, pięknie z ruchami ja do Lidla nie wybrałam się w końcu, kolejne zakupy planuję, kiedy poznam dokładnie płeć i tak jak okaże się, że dziewucha, to będzie popylać w chłopięcych ciuchach z Cartersa |
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Raczkowanie
|
Zdjeciami sie oczywiście pochwalę, jak dostanę
na dzień dzisiejszy nie mam ani jednego mogliśmy coś cyknąć ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzielna jesteś, że miałaś taką cierpliwość do męża i jego butów ![]() Brzuch - u mnie to samo
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Rozeznanie
|
Cześć mamuśki kochane!
Wróciłam do Was z Krakowa, teraz mnie czeka tyleee nadrabiania wątku, że nie wiem kiedy skończę i czy w pełni dam radę Kraków jest ok, pogoda dopisała, weekend w gruncie rzeczy udany, ale ile nerwów się najedliśmy z tż przy wynajmie mieszkania to nasze... Jak dobrze wrócić do DOMKU
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
nutik gratuluję ruchów
Do Lidla może uda mi się jutro podjechać, bo mam badania rano Gorzej, że zaczyna mnie rozkładać - cieknie mi z nosa i kicham
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
Yousthyna współczuję takiego pobrania, sama doskonale wiem co to znaczy, po moim czwartkowym pobraniu czterokrotnym siniaki mam na obu rękach
![]() Dreamer witaj powekendowo i fajnie, że mimo nerw weekend udany i fajnie spędzony. Elfka kuruj się co by Cię całkiem nie rozebrało Monian współczuję kiepskiego samopoczucia. Mary dobrze, żę Hania już zdrowa pomyka do przedszkola a za kogo przebrana? Już wiem za Elsę Olutka pochwal sie w wolnej chwili jak już posprzątasz :P tymi swoimi wszystkimi zakupami ![]() Elrosa mój brzuch chyba się zatrzymał w miejscu i raczej po południami tylko wygląda na mocno ciążowy od rana na tylko najedzony.
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że się przeliczyłam, byłam w Lidlu przed 10 i myślałam, że wszystko sobie spokojnie wybiorę ale spodenek już nie było szaro-żółtych w rozmiarze 62/68 (50-56 też już chyba nie było) a akurat te chciałam. Z kolei body było dużo, ale nie chciałam ryzykować i brać tych dziewczęcych a te żółte aż tak mi się nie spodobały.. Także wzięłam tylko skarpetki, te biało-szaro-żółte, lampkę i prześcieradełka.
![]() Chociaż ja bym oceniała te dzisiejsze lidlowskie 62/68, zdecydowanie na 68 a 50/56 to wg mnie raczej 56/62.
|
|
#1278 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w 16 tygodniu i kompletnie bez siły
jakaś totalna niemoc mnie dopadła..jeszcze ta pogoda taka dobijająca Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Nutik gratulację pierwszych ruchów Ja się nie mogę już doczekać, kiedy coś poczuję
|
|
#1279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymam kciuki 😚 [QUOTE=StayStylish;5489847 6]Aa i ciuszki wzielam na 62-68, a skarpetki 11-14 i 15-18 bo dalej nie umiem tego ocenić, nie wiem jakiej wielkosci jest niemowlęca stopka ![]() Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia 😘 Też wzięłam 62-68 ale wydają się takie malutkie 😯 [QUOTE=nutik;54899321]Aaaa właśnie dziewczyny, chciałam się pochwalić, że wczoraj po raz pierwszy NA PEWNO poczułam ruchy dziecka! Teraz już wiem, że moje wcześniejsze odczucia się też potwierdziły. To na pewno nie były żadne jelita, tylko mój dzidziuś ![]() Siedziałam sobie grzecznie w kościele w ławce i nagle jak mnie nie bodło coś w dole brzucha, jeden, drugi, trzeci, aż tak trochę podskoczyłam, haha. Oczy mi się zaszkliły, bo ja po prostu wiedziałam że to to Wczoraj była u mnie ciocia z kuzynką na kawie, kuzynka ma prawie że rocznego synka. Tyyyyle mi rad dały, co do wózka, szpitala jaki wybrać, pielęgnacji noworodka, przewijaka, pieluszek....ja nie wiedziałam, że teraz pieluchy tetrowe ktoś nadal używa! I nie brzmi to źle, bo te pieluchy wielorazowe to są w zasadzie drogie, a takie tetrówki to tanizna. Zastanowię się nad tym ![]() No to gratuluję. U mnie lokator zaczyna się ruszać po jedzeniu, może jaki głodomor z niego będzie 😂 |
|
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się po wizycie
![]() Pani doktor sprawdziła dzieciatko z każdej strony. Jak na razie wszystko gra. Jeszcze jest chłopiec ale nadal nie na 100% . Łożysko mam trochę z boku a trochę z przodu. Smieszne. ![]() Żelazo ciągle słabe
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A bierzesz jakieś dodatkowe żelazo? I co z Twoim zwolnieniem?
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Zwolnienie mam. Muszę zanieść ubezpieczalni i już
![]() Nic jeszcze nie biorę na to żelazo bo pani doktor mowila że to jak już będzie bardzo nisko.
|
#1283 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Na ile masz zwolnienie? Wystarczająco długo żeby już było ok z praca?
|
|
|
|
#1285 |
|
Zakorzenienie
|
Do końca ciazy mam zwolnienie. I to jest takie, że moge wychodzić kiedy chce i dokąd chce, nawet do Polski mogę jechać
i płatne 100%
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Zakorzenienie
|
kamila super
|
#1289 |
|
Zakorzenienie
|
no to super Kamila cieszę się, ze Ci sie tak udało z tym zwolnieniem, no to świętujemy soczkiem
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ja sobie Lidla odpuściłam..musiałabym dojechać autobusem...lenistwo wzięło góre ![]() Nutik gratki ruchów Elfka zdrówka...oby Cię nie rozłożyło na dobre.. Kamila super, że na wizycie ok Mary mnie też się zdaje, że pewnie za Elsę się przebrała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

.
dziekuje dziewczyny, kciuki dały radę 

no i oczywiście systematyczne odkurzanie matraca przy zmianie poscieli