|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLVI
Omg to chyba rekord korektora https://www.instagram.com/p/BBQjhowv5NS/
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#633 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Słodki Jezu, chwilę mnie nie było, a tu nowy wątek! I to na ponad 20 stron!
|
#635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znasz więcej książek tego typu? To tytuł do przełknięcia dla kogoś średniozaawansowanego? |
|
|
|
|
#636 |
|
Przyczajenie
|
Jeżeli kogoś nie razi pokazywanie dzieci we vlogach to polecę kanał parentingowy
![]() |
|
|
|
#637 | ||
|
maskott
|
Cytat:
lubię ładne, pełne i najlepiej pomalowane na mocne kolory, te jakoś mi się nie widzą ![]() Cytat:
zależy jaki makijaż. czasem mi się podoba, czasem wygląda mi to idiotycznie :Ppytanie co do yt: czy u Was też ostatnio jest problem z synchronizacją dźwięku i obrazu? szczególnie na przyspieszonych filmikach? czy to wina mojego kompa? i offtop: pękła mi gumka w zalotce inlotowej: orientujecie się, czy w końcu mają tylko je w sprzedaży albo czy jest jakiś godny zamiennik? czy od razu całą nową zalotkę muszę kupić?
|
||
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pomocy.
Od jakiegoś czasu zaczęły wyskakiwac mi pryszcze, nie wiedziałam o co chodzi, ale dziś do mnie dotarło - mieszanie colorstaya z dermacolem tak się właśnie skończyło. Polecicie mi coś niedrogiego, ale kryjącego bardziej niż Revlon? (bo dla mnie ma on niezbyt duże krycie, bez żadnego wow.) Nie mam zbytnio kasy, a tu taka masakra, te pryszcze mnie już dobijaja.
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ile jest silnych kobiet? Kulturystek? Wiesz, że one wbiegną z szafą na 10 piętro, a jeden z tysiąca chuderlawych facetów nawet bez szafy ich nie dogoni. I teraz tłumaczę Ci to trochę Twoimi kategoriami, choć to ma średni sens, bo piernik ma się nijak do wiatraka. Warto sobie uświadomić, że gdyby nie 'jakieś feministki', to o wolności jakiegokolwiek wyboru mogłabyś pomarzyć. Walka z seksizmem to czysty przejaw feminizmu, bo chcesz być traktowana równo z facetem, który spyta o statyw (i nie chodzi o to, kto jest sprawniejszy fizycznie, a o Wasze mózgi), a nie jesteś, bo Twoja płeć dla niektórych mężczyzn jest równoznaczna z niewiedzą. Czujesz, że to złe. Tyle dobrze. Nie wiem, ile razy to jeszcze napiszę, ale wciąż wierzę,że warto.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2016-02-02 o 07:02 |
|
|
|
|
#640 |
|
Wtajemniczenie
|
https://youtu.be/P573QZITsVs
ThePinkRook i jak rozpoznać podrobioną paletkę
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że to napisałaś, bo zatyka mnie jak widzę, że ktoś piszę o "ślepej równości płci", a zatyka mnie jeszcze bardziej, jeśli pisze to kobieta.
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.rossmann.pl/Produkt/For-Y...4451,6508,5388 |
|
|
|
|
#643 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jedna z Was tutaj pisała, że teraz ma dobry powód do unsuba. Dzisiaj się głębiej nad tym zastanowilam i stwierdzam, że też muszę zrobić czystki i poleci między innymi Kajmanowa. Szkoda bo kiedyś można było zobaczyć coś ciekawego a teraz vlog to w skrócie mycie buzi, robienie twarogu, drama bo Saturn taki zły. Dla mnie to taki przykład zapchajdziury. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, jak oceniacie nowy sezon Pretty Litlle Liars? ;-) Spencer jest jeszcze piękniejsza <3 Mam jeszcze pytanie do hejterek z Torunia, planuję się wybrać niedługo, polecicie miejsca ze smacznym jedzeniem, przytulne kawiarnie? Może są jeszcze jakieś ciekawe miejsca,które warto zobaczyć? Widziałam wszystkie eee.. "popularne" i uczęszczane, a gdzie warto się zapuścić żeby trafić na nieoczywiste perełki?
|
|
#646 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() generalnie to ja juz nie wiem co się tam dzieje, ale uwielbiam ![]() Vlog u Laury powiem Wam, że kiedyś jej nie znosiłam, przypominała mi moją bardzo nielubianą sąsiadkę, hejtowałam ją ostro, a teraz nie mogę doczekać się nowego filmiku i strasznie ją polubiłam, zaskoczyłam sama siebie
|
||
|
|
|
#647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Parę lat temu lubiłam Niekrytego, potem odsubskrybowałam. Robiłam do niego jeszcze kilka podejść, no ale już mnie totalnie jego filmy nie interesują, wyłączałam po minucie-dwóch. Niemniej jednak mam do niego jakiś sentyment .Tak w temacie filmów o seryjnych mordercach... Z mojej internetowej randki chyba nici. Jak spoglądasz pierwszy raz na czyjeś zdjęcie i pierwszą i jedyną myślą jaką masz jest "seryjny morderca" to chyba nie wróży dobrze :x. Niestety spoglądając na niego po raz drugi i dziesiąty jeszcze bardziej się w tym przekonaniu umacniam :x. |
|
|
|
|
#648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kajmanowa, nie podcina się gałęzi, na kórej się siedzi. To, że możesz dziś swobodnie dyskutować o statywach to zasługa feminizmu. Gdyby nie feministki, mogłabyś się wybrać do Saturna, o ile po drodze tam byłoby twojemu partnerowi (oh wait, mężowi). Nie musisz wojować, nie musisz nie nosić stanika, nie musisz podkreślać swojej niezależności, ba, możesz być zależna, jeśli chcesz, ale do cholery, nie rób siary kobietom, i przestań gadać o kanapie na czwartym piętrze. Bo to zwyczajnie przykre. |
|
|
|
|
#649 |
|
sajkolidżist
|
Ja vlogi Laury lubię kiedy jest w nich Marzenka
![]() Potrzebuję świeżej jutubowej krwi, wszystko mi się znudziło |
|
|
|
#650 |
|
Wtajemniczenie
|
Osoby zapoznane z koreańskimi towarami / filmiki o tym oglàdajàce! Co koreańskiego warto kupić? Bb kremy, poduszeczkowe podkłady, maseczki z dziurami na oczy - nic mi więcej nie przychodzi do głowy. Pretty please o sygestie w tej kwestii
|
|
|
|
#651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaakby któraś z Was wiedziała czy pasują to dajcie znac,bo moja w Inglocie też się zużyła... A zalotka z inglota moim zgadniem jest lepsza niz rrossmanowa |
|
|
|
|
#652 |
|
Zakorzenienie
|
watpie, one sa bardzo waskie, cienkie, ogolnie lipne. Probowalam wlozyc do mojej elite.
|
#653 |
|
sajkolidżist
|
Wiem, że był już tutaj poruszany temat mycia pędzli, ale nie umiem się do niego dokopać. Mam problem z moim hakuro h50s, za nic nie chce sie domyć, całe to białe włosie mam w podkładzie. Szorowałam mydłem na szczotce do masażu i nic. Myślicie, że isaną zejdzie? A może macie inny pomysł jak doczyścić taki zbity pędzel? Z innymi nie mam problemu, wszystko ładnie schodzi.
|
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny z Niemiec, słyszałyście już ciekawą nowinę?
![]() NYX będzie sprzedawany w wybranych DMach https://www.instagram.com/p/BBMigIdF...y=niinabellina |
|
|
|
#655 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() nie wiem, która tak mocno kciuki trzymała, ale dostałam 4,5 ![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- jesli lecisz do Korei to mi z uszu zazdrość wyplywa własnie :c |
|
|
|
|
#656 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#657 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam :/ Przywieźć Ci coś może? W marcu mogę wysłać z polskich terenów?
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zobaczyłam respons kajmanowej, to mi się odechciało walić w klawisze, no ale munia #munianators
|
|
#659 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#660 |
|
sajkolidżist
|
Aż żałuję, że wyrzuciłam ją do kosza. Wszystko przez ten smrodek
Dzięki, jutro kupię! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

lubię ładne, pełne i najlepiej pomalowane na mocne kolory, te jakoś mi się nie widzą 
zależy jaki makijaż. czasem mi się podoba, czasem wygląda mi to idiotycznie :P

, bo po prostu mają inne warunki fizyczne, ale nie znaczy to, że czy ja czy też faceci mają być gorsi, nie znaczy to, że w sklepie ze sprzętem muszę być traktowana jak głupek tylko dlatego, że jestem kobietą i na pewno się nie znam. To tyle, mam nadzieję, że nie uraziłam nikogo ani nic, bo może i faktycznie w za bardzo luźnym podejściu rzucałam feminizmem i seksizmem 

)