|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
Moj kolega z uczelni wracal wczoraj o 21 z kolezanka do domu...jest watly i raczej..metrosexualny, dopadła ich grupka dresiarzy-wiek 14-18 lat i skopali go:| bo wygladal"jak pedał"
![]() caly posiniaczony a gnoje mialy ubaw, przestali go lac jak mamusia jednego z nich z okna krzyczla: Bartus odpusc policja jedzie:| To był blef![]() masakra sie dzieje...a dziewczyna tez oberwała...
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój TŻ mówi, że jestem strasznie przewrażliwiona ale jak tu nie być jak ja przyciągam wszystko co złe, od małego. Nigdy nie zapomnę jak byłam ja wiem... w 1 klasie podstawówki i byłam sama w domu, miałam iść do szkoły gdzies na 11. zadzwonił dzwonek do drzwi, spojrzałam przez wizjer a tu jakaś stara baba, mówię, że nie ma nikogo w domu na to ona, że musi koniecznie pogadać z tatą. Strasznie nalegała, więc zadzwoniłam do taty, głośno mówiąc oznajmiłam mu że ktoś się o niego wypytuje i patrzyłam nadal przez wizjer. Nagle ona się odwraca twarzą do drzwi a to facet miał wąsy. Mówię tacie cicho do słuchawki żeby natychmiast przyjechał a ten facet zrzucił beret (miał na głowie) i zaczął uciekać, widziałam jak wbiegał do bloku naprzeciwko mojego i co najgorsze, że tam mieszkał facet bardzo podobny do niego. Nie wiem co by się stało jakbym otworzyła te drzwi, dobrze, że rodzice mi wpajali od małego, że obcym się nie otwiera.raz też miałam taką sytuację (w wieku jakiś 5 lat) byłam u babci i bawiłam się na dworzu z dziećmi. Koleżanki powiedziały byśmy poszły do nich coś się napić. Weszłyśmy do klatki a koleżanka zobaczyła jakiegoś faceta i się zapytała czy jedzie z nami windą a on się odwrócił zablokował nogą drzwi, rozpiął płasz a pod nim był ubrany w koronkową bieliznę. Zaczęłymy wrzeszczeć i on naszczęście uciekł. Ja to mam szczęście co? takich sytuacji miałam sporo. Podobno są osoby które tak jakby przyciągają takich złych ludzi, że oni w jakiś sposób to wyczuwają. Dlatego teraz staram się chodzić pewnie i z taką miną jakbym miała kogoś zabić. Jak narazie działa
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
o rany dziewczyny jakie historie, dobrze że się wszystko dobrze skończyło
to jakiś psychiczny facet musiał być ja raz w życiu przeżyłam coś naprawdę strasznego i wolę nawet do tego nie wracać,
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
oj.. niebezpiecznie się zaczęło robić na wątku
![]() Ale takie czasy dzisiaj mamy. Wiecie, tak dla rozładowania, moja koleżanka ostatnio szła przez park, w biały dzień. I nagle staje przed nią facet, rozwiera poły płaszcza i pokazuje co tam ma ![]() Na to koleżankę zamurowało, zwątpiła i po chwili rzekła: Ty! ale ja to już większe widziałam ![]() Myślałam że padnę jak to usłyszałam ![]() Acha, chciałam się Was zapytać, gdzie najlepiej przekłuć uszy? Bo chciałabym nosić kolczyki - takie dzisiaj cuda widziałam że szok. Tylko u kosmetyczki 30 zł chcą, drogawo ![]() No i ile taki pierwszy kolczyk trzeba nosić ?
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak poważnie to sobie przebijałam uszy, koleżankom, przebijałam też pępki ale najlepiej pójść do kosmetyczki, najbezpieczniej ale nie powiem Ci ile trzeba nosić te pierwsze, niepamiętam.O Navi fiuuuuuu!
|
|
#2766 | |||
|
Zakorzenienie
|
oreganko oczywiscie ze dasz rade!
a Twoje historie sercowe sa bardzo ciekawe ![]() Cytat:
ja zawsze jak wchodze na ciemna klatke to mam jakies schizy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() slyszalam kiedys cos podobnego. musialo kolesi niezle zamurowac ![]() ![]() no,a z Ines bylo bardzo przyjemnie, ale ten typ jakis nieokrzesany ![]() a na palcu obrączka... ehh
|
|||
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc laseczki
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez ciekawam
![]()
|
|
|
|
#2770 |
|
Wtajemniczenie
|
jeżżżżu baby halloween będzie za niedługo - nie strachajcie.brrryyytttt popijam sobie domowej roboty wiśniówkę taty HEEEjjj na rozgrzanie HEEEjjjjj. dziś miałam cudowny humor, roznosiło mnie i przenosiło ![]() byłam taka radosna i zdystansowana do "wrogów" a oni zachodzili w łeb "co jej jest" ...a ja po prostu ciesze sie zyciem . edit: czeeeeeeeeeeeeeeeeść NAvi ![]() edit2: nie no poszła sobie , co za łobuz
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-10-11 o 23:16 |
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pijaczyno |
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, ale dzisiaj pogoda
![]() Najchetniej bym z łóżka nie wychodziła, nawet przez cały dzien. A tu trzeba wstać do pracy, a w pracy dzisiaj mam głównie kursować więc brrrr.... ![]() Jak pech to pech. Miałam jakiś dziwny sen. Z jednej strony koszmarny, a zdrugiej dający do myślenia...
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
witam Lalunie
co słychać ?? Oreganko własnie doszłam do histroii sercowych i nie nudzą mnie tylko szkoda że nie widziałam tych wszystkich fotek z wesel i TŻ , ktosów ... jestem na 100 stronie Nie martw się Niunia na bank dasz rade w Nowej pracy jestem w 100% pewna Zaradna z Ciebie Babeczka i opowiadaj co Ci szef powiedział Ines i Navi całe szczęście Wam sie nic nie stało matkoo !!! jacy wariaci na tym świecie ja bym chyba zaczełam uciekać ![]() Sweet matko ale Ty masz historie lepiej uważaj na siebie jejciu ![]() guantanamera matko przekichane z tymi Twoimi znajomymi ! ja nie wiem co sie z ludzmi teraz dzieje ?? matkoo !! jakmożna dostać wpierdzielc za ubranie naprawde trzeba przytemperować tą młodzież bo jest coraż gorzej ! ja miałam wczoraj też ni ciekawy dzien, jakas zła byłam grr... wyzyłam sie na biednym TŻ i bracie Tż miał gorzej bo bylismy na spacerku i czepiałam sie o byl co a teraz mam takie wyrzuty sumienia że jejciu ale on jest Kochany wczoraj wieczorem po całym dniu gdzie sie czepiałam zadzwonił jeszcze i zapytał czy wszystko ok i czy już mi przeszło i go przeprosiłam i jest cudddniiie całe szczęści Kochany jest że wytrzymuje z Taką Zołzą jak ja Już sie nie moge doczekać jutro jedzie po autko i w niedziele na giełde bosssieee oby kupił bo obbydwoje czekamy i nie możemy się doczekać a i jeszcze mojego kolegi amstaf urodził małe psiczki aż 6 bo dwa przy porodzie eh... stracił ! gr... i jak tylko Tż przyjedzie w niedziele po mnie do szkoły to jedziemy je zobaczyć hhihih... oki ale sie rozpisałam ![]() aa i jeszcze na 9 znowu mam kurs sekretarzą sądowego grr... jak mi sie nie chce na to chodzic ![]() Ines opowiadaj co to za sen był ??
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
hej Kochaniutkie
wogóle się nie wyspałam, niedość, że mój mąż wrócił dopiero o 1 w nocy bo jeszcze z Warszawy musiał jechać za nią jakieś 100 km, to nade mną mieszka sobie pijak z żoną. Jej ale się kłócili, jak ona płakała ![]() Dziś jak zjeżdżałam windą to on był na dole ale go zjechałam wzrokiem ![]() zawsze jak ma się po nim wejść do windy to się wytrzymać nie da, tak śmierdzi gorzałą ale Ci ludzie są okropni.A pogoda to rzeczywiście pod psem też mi się nie chciało wstać. Dziś mam parapetówę u koleżanki jak byłam ostatnim razem w Warszawie to zajechałam do Ikei i kupiłam pościel, dwustronna, z jednej strony biała w czarne, drobne kwiatuszki a z drugiej czarna w białe kwiatuszki, fajna.wklejam zdjęcie: ale w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
![]() Oreganka na pewno siedzi z tą ''nową'' i przyucza ![]() Oreganus, trzymam za Ciebie mocno kciuki! Rok temu byłam w podobnej sytuacji, od razu Ci szczerze powiem że nie było różowo, był i zgrzyt i płacz, i łzy i bezsilność, że nie umiem, że nie nadaję się. Ale uwierz, to wszystko da się przeżyć i potem jest już tylko lepiej. Do nowej pracy trzeba przywyknąć, nauczyć się jej i każdy to rozumie, wszystko będzie dobrze ![]() Ines kochana, przetrzymaj jeszcze dzisiaj i weekend Karaa, kurs sie zawsze przyda także bez marudzenia idź, jak wrócisz, będziesz miała co czytać u nas :P
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Nie lubię opowiadać snów i słuchać opowieści o snach też nie lubię...
No ale tak w skrócie... Koszmar zaczął się od tego, że w wypadku samochodowym zginął mój ukochany wujek. To było coś strasznego . Później ja sie jakos strasznie źle czułam i poszłam do lekarza. Ten lekarz powiedział mi, że niestety jestem smiertelnie chora... I że sa jakieś tam współczynniki czegoś w tej chorobie i że ludzie mający wynik jakiegoś tam badania 16 umierają niemal natychmiast. A że ja mam 18 więc też mało czasu mi zostało . I ja tak chodziłam i rozpaczałam, że życie jest takie piękne, że tak kocham mojego Tż, rodzinę... Że nie chcę umierać itp. No i nie umarłam. Co więcej czułam się coraz lepiej, aż w końcu uznałam, że jestem zdrowa. Postanowilam odnalezc tego lekarza i zapytac o co w tym wszystkim chodzi. A on powiedział, że on wszystkim podaje takie złe wyniki. Ja na niego napadłam że to okrutne i że dlaczego to robi... I wtedy zadzwonił budzik ![]() Ale tak usiadłam na łóżku i pomyslałam, że on to chyba robił po to żeby ludzie docenili życie. Bo chyba nigdy nie wydaje się ono tak cenne i piękne, jak wtedy kiedy jesteśmy tak blisko śmierci...
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
Ines....
Powiem Ci że ja w sny nie wierzę, ani w ich tłumaczenie, bo ktoś tam kiedyś sobie coś wymyślił i poszło w świat że jak komuś przyśnią się np. zęby to oznacza choroy, bzdura ![]() Ale Twój sen był właśnie bardzo pouczający. Taki, abyś dostrzegła to co ważne dla Ciebie. Czasem człowiek docenia coś, kiedy to traci. Taka brutalna prawda, ale tak jest, i każdy z nas tak się zachowuje. Szkoda że czasem zdajemy sobie z tego sprawę, dziękujemy Bogu za to co mamy, ale tylko na chwilę, bo codzienność kolejny raz to przytłacza
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
vibesko dobrze juz nie marudze za niedługo sie zbieram do góry
Ines moim zdaniem chodzi o to żebys doceniła to masz i patrzyła na zycie przez kolorowe okularki bosssiee ale u mnie zaczeło lać gr... i zimno co za pogoda eh....
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardziej moją uwagę przykuła w tym wszystkim postać tego lekarza... Który z jednej strony był zły, bo okłamywał ludzi w tak ważnej sprawie... A z drugiej strony potrafił doprowadzić do pewnych pozytywnych zmian w ludzkim postępowaniu i spojrzeniu na świat. Był bohaterem pozytywnym czy negatywnym ?Powinnam się szykowac do pracy a nie tak zawzięcie analizowac ten sen ![]() edit: Sweet, pościel bardzo fajna. Mnie się ogolnie podobają zestawy pościeli z Ikei więc ten nie jest wyjątkiem. Musze się tam jakoś niedługo wybrać... Chociaż zupełnie mi nie po drodze.
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w sny też nie wierzę, jakbym miała w to wierzyć to chyba bym zbzikowała bo ja non stop mam koszmary
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
witojcie
w ten pochmurny dzien ![]() bardzo ladna a sasiadow wspolczuje serdecznie ![]() Cytat:
faktycznie daje do myslenia a jakim bohaterem byl lekarz to normalnie temat maturalny ![]() ja rzadko miewam sny z przeslaniem.. ![]() Cytat:
sa specjalisci od tlumaczenia snow, to normalnie wielkie oczy sie robi jak sie tego slucha. dziewczyny, zastrzeglam dowod, ale co zrobic z prawem jazdy musze isc do jakiegos wydzialu drogowego, czy co??
|
||
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wıesz co.... Zadzwon do wydziału komunikacji i zapytaj co masz zrobić. Na pewno będą wiedzieli
|
|
#2785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a muszę koniecznie pojechać w grudniu, bo będzie promocja na wagi łazienkowe z wyświetlaczem elektrycznym, już się nastawiłam![]() A ja dziś bardzo szczęśliwa jestem normalnie
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo, a powiesz dlaczego czy to sekret ?
|
|
#2787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to chyba co innego ![]() jezuuu no ze tez musialo mi sie to przytrafic Cytat:
![]() a ja dzis mam urodzinowa impreze podrzutka, musze zrobic tort, a nie wiem jaki ![]() Ines, rajstopki sa boossssskie ![]() zalozylam dzis chyba Salme, maja takie drobniutkie te oczka ze sie balam ze porwę
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie no, żaden sekret, po prostu nie pisałam o tym tutaj, bo miałam doła wielkości Rowu Mariańskiego i w sumie na nic nie miałam siły (swoją drogą, koszmarem jest wtedy zmuszanie się do normalnego zachowania w pracy)... Po prostu odzyskałam mojego naj przyjaciela, a wydawało się, że wszystko spaprałam i 5 lat fajnej znajomości pójdzie do kosza
najgorsze, że faktycznie byłoby to wyłącznie z mojej winy.Ale już jest dobrze, ufff ![]() I dopiero teraz widzę, w jakim stresie żyłam przez ten ostatni tydzień
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio paznokciem załatwiłam sobie zarówno Lucie jak i Salme ale w niewidocznym miejscu (góra uda). No i ich plusem jest to, że nawet jak je lekko zaciągniesz to nie idzie to zaraz po całej nodze... ![]() Ja dzisiaj po raz pierwszy w życiu przyodziałam body... Na zime to na pewno fajna sprawa. Tylko ze ja mam bawelniane (dostalam, wiec juz nie protestowalam) a o niebo lepsze jest z mikrofibry . Prawo jazdy odbiera się w WK, mozliwe ze u Ciebie WK jest w Urzedzie Dzielnicy. Na Mokotowie te wszystkie urzedy są porozdzielane. Rayne, to super że udalo sie wyprowadzic wasze kontakty na prostą
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie bardzo Cytat:
choc takimi paznokciami jak mam teraz to ciezko cokolwiek zalatwic.. ![]() body ![]() i stronke wydzialu WK, masz racje Ines, to chyba miesci sie w tym urzedzie po prostu. a w ogole to marzy mi sie jeansowa spodniczka juz od dawna, ale zadnej fajnej nie moge namierzyc. bardzo fajną miala wczoraj Ines swoja drogą no, ale jak sie ma taaakie nogi to mozna ![]() ![]() edit: o cholera... moglam tam jednak nie wchodzic... ile ladnych rzeczy ![]() Ines, ile zł to jest 1 YTL? ![]() ale wypatrzylam dwie piekne koszulki o jezuuu |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

caly posiniaczony a gnoje mialy ubaw, przestali go lac jak mamusia jednego z nich z okna krzyczla: Bartus odpusc policja jedzie:| To był blef

w moim przypadku to chyba zawał byłby murowany...
Dobrze że nic Ci ten człowiek nie zrobił ...
mój TŻ mówi, że jestem strasznie przewrażliwiona ale jak tu nie być jak ja przyciągam wszystko co złe, od małego. Nigdy nie zapomnę jak byłam ja wiem... w 1 klasie podstawówki i byłam sama w domu, miałam iść do szkoły gdzies na 11. zadzwonił dzwonek do drzwi, spojrzałam przez wizjer a tu jakaś stara baba, mówię, że nie ma nikogo w domu na to ona, że musi koniecznie pogadać z tatą. Strasznie nalegała, więc zadzwoniłam do taty, głośno mówiąc oznajmiłam mu że ktoś się o niego wypytuje i patrzyłam nadal przez wizjer. Nagle ona się odwraca twarzą do drzwi a to facet

pijaczyno 

no, ale jak sie ma taaakie nogi to mozna