|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Wszystkim zycze milego dnia! Chorym szybkiego powrotu do pelni sil.
Strachulcu ![]() _______________ A w temacie Cabaret I rozne limitowanki dla milosniczek Lempickiej ![]()
#4772 |
Zakorzenienie
|
Pachnę kapką Artisanowego Absyntu...koty ty lubią.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
Mariolu, dziekuję. Wróciłam zmarznięta i przewiana do szpiku kości brrr.Chyba se łykne likarstwo.
Nie jestem miłośniczką Lempickiej, ale kto wie, kto wie....flakoniki to cacko, bajkowe i w moim ulubionym kolorze ![]() ![]() W Super-Pharm Aptece jest teraz promocja na L de LL women. 30ml kosztuje 100zł bez grosza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Raczkowanie
|
mariolasl bomba! ![]() ![]()
Siła zdolna zmieniać świat (...) jest więc według ciebie Chaosem, sztuką i nauką? Przekleństwem, błogosławieństwem i postępem? A nie przypadkiem Wiarą? Miłością? Poświęceniem? http://www.suwaczki.com/tickers/p19u9n73qxcp5qvv.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Dziewczyny czy któraś z Was testowała już nową Escadę S?
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Skoro ktoś postanowił jednak to skomentować to i ja się odezwę (choć tekst o pielęgniarkach początkowo zakwalifikowałam do kategorii "no comment"). Te "tylko" dwa lata studium to są aż dwa lata - bardzo intensywnej nauki, niewiele ustępującej tej na wydziale lekarskim. Praca po nim jest bardzo ciężka i bardzo, ale to bardzo potrzebna. Moja koleżanka z liceum skończyła położnictwo. "Tylko" trzy lata i "tylko" licencjat. I przez te trzy lata zasuwała na uczelni od rana do nocy (a wiadomości z anatomii musiała przyswoić te same co przyszli lekarze - tylko w krótszym czasie) nie licząc długich godzin praktyk. Mam wielki szacunek dla lekarzy, dla pielęgniarek, dla położnych, dla sanitariuszy z karetek pogotowia. Ich płace uważam po prostu za skandal. Zamiast przepychać się o mundurki i o to kto donosił politycy powinni przede wszystkim zająć się służbą zdrowia, bo tu jest najwięcej do zrobienia. Nie mieści mi się w mojej małej blond główce, że sprzątaczka w NFZ zarabia więcej od pielęgniarki... To totalnie nie w porządku. I dodam, że bardziej imponuje mi pielęgniarka po studium niż magister po zootechnice... Nie obrażając nikogo.
Na razie pachnę tylko szamponem, w planach jest Nu EDP. Nosku, czy mogę prosić o więcej informacji na temat nowej Escady? ![]() edit: Znalazłam. Jaka śliczna buteleczka ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2007-10-13 o 14:04 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Zadomowienie
|
Ambra del Nepal
|
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zadomowienie
|
Wszystkim chorującym-szybkiego wyzdrowienia
![]() Strachulcu- ![]() Zachwycam się właśnie moim nowym nabytkiem-Ambre Sultan Fraiche ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Rozeznanie
|
Dzika truskawko, radziłabym jednak zastanowic się zanim napiszesz slowa, które kogoś mogą urazić. Dla mnie ważne jest tylko jedno - czy ktoś wykonuje swoją pracę porządnie. Może być po zawódówce, studium czy studiach .Nie to jest istotne, ale to jak sie do pracy podchodzi, jaki ma się do niej stosunek. Sama mam serdeczna przyjaciółkę, która jest położną, szanuję jej pracę , ale szanuję też pracę innych. Nie odważyłabym się napisac ,że mniej szacunku czuję do magistra zootechniki czy jakiegokolwiek innego. A płace nie tylko pielegniarki mają niskie.
Zastanawialam sie, czy to napisać , bo aż o 5 stron sie musialam cofnać, by wiedziec, do czego sie odnosisz. Uznalam jednak ,ze nie wystarczy napisac :"I dodam, że bardziej imponuje mi pielęgniarka po studium niż magister po zootechnice... Nie obrażając nikogo.". Szacunek należy się każdemu, kto rzetelnie wykonuje swoją pracę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Pachnę dziś prawdziwą mieszanką wybuchową-trochę Trouble, trochę Euphorii, trochę Eau Star TM.
![]() W efekcie nic nie czuć, bo nos chyba zwariował. ![]()
![]() |
#4781 |
lipiec na maksa!!! :)
|
dzika truskawo, znalazłam wzmiankę o niej w nowym Cosmopolitanie
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skandaliczne zarobki w ochronie zdrowia to już zupełnie oddzielny temat-wiem coś o tym,bo moi oboje rodzice w tej branży pracują.Naprawdę nie jest lekko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale czuję, że rzeczywiście lekarze i pielęgniarki mają w Polsce tzw "gębę" i jest mi z tego powodu przykro moja mama w tym roku była w szpitalu, znany lekarz, który ostatnio był aresztowany przez CBA (albo przez coś innego ![]() pielęgniarki były kompetentne, ciepłe, pomocne i miłe ![]() wiem, że bywa inaczej ![]() ......................... .................... pachnę dalej i mimo kataru, czuję to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zadomowienie
|
O rany, mowy nie ma żebym dała teraz radę wszytko przeczytać
![]() ![]() Aragonte - ![]() Gryx - od wczoraj mam identyczne przemyślenia - mam dość bycia konfesjonałem, spowiednikiem, rozgrzeszaczem i pocieszycielem, nikogo nie obchodzi, że ja czasem też mam gorszy okres i dość swoich problemów (czasem nawet tych urojonych ![]() Hit wczorajszego wieczoru, od kogoś, z kim znam się długo i myślałam, że może wreszcie coś się wykluje - dowiedziałam się, że popełnił jakieś świństwo i "że mam o nim nie myśleć" - i mimo że w odpowiedzi stwierdziłam, że nie chcę wiedzieć co to i ma mi dać, przynajmniej na ten wieczór spokój, bo za dużo miałam ostatnio przykrości i nie chcę kolejnych - i się wyłączyłam. W odpowiedzi dostałam smsa "że chciał się mi wyspowiadać". Tak nawiasem mówiąc zastanawiam się, jaka jeszcze mi cegła na głowę spadnie. W temacie - znowu Opium, wybieram się na koncert muzyki dawnej do kościoła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Rozeznanie
|
Właśnie o to mi chodzilo. Inne wykształcenie - mniej czy wcale szacunku by nie bylo? To skłonilo mnie do wyrażenia tej opinii. Czasem ktoś nie przemysli dokładnie swej wypowiedzi i może obrazić inną osobę. Na słowa należy bardzo uważać, toteż postanowiłam Truskawce przedstwić swoje przemyślenia
A zarobki w wielu zawodach to zupelnie inna bajka , możemy sobie tylko ponarzekać , bo poprawy nie widać. Taka takaodnosimy sie do wypowiedzi Zuziuni , 5 stron do tyłu. Edytowane przez Ondine Czas edycji: 2007-10-13 o 14:37 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ok, tekst o zootechnice był głupi i niepotrzebny... Zawsze coś bezmyślnie przywalę
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zakorzenienie
|
dzis pachnę tumulte
![]()
#4788 |
Rozeznanie
|
A ja 3 dzień pod rząd oswajam Smoka .Niedobry dla mnie
![]() ![]() Edytowane przez Ondine Czas edycji: 2007-10-13 o 15:12 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Wtajemniczenie
|
Joop! Femme
Ach wspomnień czar .. Czy musi ten czar psuć mi fakt, że na allegro allegro pojawiły się Vanilla Fields? |
![]() ![]() |
![]() |
#4790 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myszko ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
To superzaście!!!!! ![]() ![]() ![]() Zapewniam, to nie ja wykupiłam całą partię Chilli, na bogów, to nie ja! ![]() Cytat:
Oj, współczuję, wiem, co to za ból.... ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jak to "chyba jeszcze nie ma czego gratulować"?!?! ![]() ![]() Nie pitol mi tu, że nie ma, jak jest! ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
czyli Endżi
|
a ja dziś pachnę Angel. Krem + EDP
![]() ![]() ![]()
#4792 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja siostra jest neurologiem, przyjaciółka studiuje medycynę. Widzę, ile obie serca i czasu wkładają w to, co robią; ile je to kosztuje. Zabawne, że ludzie zazwyczaj popierają strajk pielęgniarek i lekarzy, dopóki sami tego nie odczują - na sobie, w jakiejś kryzysowej sytuacji. Wtedy zaczyna się utyskiwanie, narzekanie i prychanie, że "co oni sobie myślą i po co im ten protest", albo gorzej "w głowach im się poprzewracało". To chyba hipokryzja właśnie. No ale ja nie o tym. Popieram ich protest, rozumiem czego chcą. --- Annayake Miyako.
![]() |
#4793 |
Czekam na Ragnarok
|
Chyba nigdy nie nadrobię wątku
![]() Wczoraj sprawdziłam w końcu Midnight Poison. Tylko na karteczce, ale bardzo mi się spodobał. Śliwkowy ![]() Wczoraj pachniałam Hypnotic Poison, dzisiaj jeszcze niczym. |
![]() ![]() |
![]() |
#4794 |
Wtajemniczenie
|
znów Innocent
![]()
#4795 |
Zakorzenienie
|
Muszę to wkleić.
Kilka dni temu szukałam w sieci ładnych zdjęć "dymków", i znalazłam: Nie wiem, jak Was, ale mnie zawsze hipnotyzuje leniwie snujący się w powietrzu dymek z kadzidła...
#4796 |
Zakorzenienie
|
Czy można zarazić się chorobą przez internet?
![]() ![]() Dziś rano wyszła za mną na zakupy kropelka In Black J. del Pozo. Trwa do teraz. ![]() Miłej soboty wszystkim. A psik. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzis leniwe Sensi. Musze w poniedzialek oddac czesc teoretyczna pracy mgr ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pachnę - lewa ręka First VC&A, prawa Lalique, Lalique. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magia, Rachelo! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swiezo po ogladaniu zdjec ze slubu kolezanki.... do bajerow sukienka itp sie nie czepiam bo nie moje klimaty, nie znam sie na tym ale jak zobaczylam jakosc tych zdjec to przez chwile myslalam, ze mnie oszukuje ze je ktos 'glupawa' robil... Sprawadzam... nie... aparat niby profesjonalny, lustrzana.. ale szuuuuuuum taki ze hej... se mysle... zdarza sie. Potem kadrowanie... nie tu juz padlam. Gdybym ja zamowila u kolesia zdjecia za spora sumke to wolalabym miec 100 ladnych niz 1000 ... przecietnych lub zwyczajnie kiepskich? Poza tym - wiele godzin temu pisalam odpowiedz do Sabbath, sugarbejb i ogolnie dziewczyn z buziakami i slowami 'dzikuje za troske' ale zaslablam w trakcie ![]() ![]() Dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.