|
|
#4861 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - wymuszone zaręczyny cz.II
ja teeeeż!!!
i jeszcze z przyprawami korzennymi, ale mi narobiłaś smaka ![]() ![]() ![]() dobrze, ze Twój Tż się postawił. mój by chyba spowodowal u deliwenta trwałe ubytki w uzębieniu :P |
|
|
|
#4862 |
|
Zakorzenienie
|
hihi no moze i dobra wrozba
ale co ona ma oznaczac moze ze w naszym malzenstwie cale zycie krew sie bedzie lala hehe bylebysmy sie nie pozabijali
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
Co do daty ślubu, to ja ciepłolubna jestem i dla mnie 40 stopni ciepła nie straszne
![]() I jeszcze jedna zaleta, podobno jak jest ciepło mniej wódki idzie na weselu , zobaczymy |
|
|
|
#4864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no maja ludzie tupet! Nawet nie wiem jak to nazwać. Jak to sie mówi "ręce i majtki opadają"
|
|
|
#4865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas zawsze ciepłoCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj terlewizor prawie rozwalił po 10 min słuchania naszego kochanego premiera. TZ jest potulny jak baranek-ale do czasu. Jak mu ktos za skóre zalezie to nie ma litosci.
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A wino to juz płyneło litrami. Po 3 godzinach imprezki zabrakło białego, bo pili je jak oręzadkę z lodem i świadek musiał biec do sklepu .EDIT Dorinko jakby wszystkie "zajezdzone rozwódki" wygladąły tak jak TY to świat byłby piękniejszy ![]()
|
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hania białe z lodem i cytryną powiadasz? My białe do ryby i krewetek pijemy, bo najbardziej pasuje, a z cytryną nigdy nie piłam! Muszę spróbować. |
||
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dorinka Wodki mniej schodzi jak się goście świetnie bawią
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za miłe powitanie. Kulbit
hihi nas ściągnęła z mężatkowego to nas teraz ma ![]() Zazdroszczę tym które piszą o ciepłej atmosferze w "nowych" rodzinach. Mnie rodzina męża też niby ciepło przyjęła, znaliśmy się i bywaliśmy u nich wcześniej ale się przypadkiem dowiedziałam co myśli i mówi o mnie jego ciotka (nie bezpośrednio do mnie i bezpodstawnie rzuca pewne teksty) to mi się przykro zrobiło, bo niby zawsze taka przyjazna była. Z teściową ochłodziły mi się stosunki po naszym ślubie; wolałaby żebym była uległa wobec jej pomysłów i wpatrywała się w nią jak w obrazek a tu lipa, bo ja mam swoje zdanie i się nie podporządkowuję ![]() A wesele to mieliśmy kiepskie (opinia wujka męża) bo za mało wódki się lało, za mało osób piło i się nie napił jak trzeba, ale nadrobił rok później na ślubie kuzyna hehehe |
|
|
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz będę wiedzieć co mówić, odnośnie rosołu np, barszczu w szklankach, czy tej kawy.Ad kwiatów sama się zastanawiałam, troszkę dużo sztucznych tam. Jak było na tym weselu? Krzesła "gole" czy pokrowce?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam podobną sytuację jak ty z teściową, chyba obie mamy bardzo mocne charektery i każda z nas ma swoje zdanie, tylko że te nasze zdania są zwykle różne A ja szanuje zdanie innych ale w sprawach naszego małżeństwa robię tak jak ja i mąż uważamy Zresztą raz chcieliśmy dla świetego spokoju zrobic tak jak teściwoa sobie wymyśliła (w ważnej dla nas sprawie) i co sie okazało? I tak była niezadowlona Więc teraz już nie popełniamy takich błędów![]() Ale fakt zazdroszczę tez tym osobom, które maja udane stosunki rodzinne bo ja niestety z własnymi rodzicami takich nie mam i nawet z teściami nie za bardzo...
|
|
|
#4873 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie narzekam, bo ja Was wszystkie lubię ![]() Cytat:
Moi Teściowie barrrrrdzo mnie cenia właśnie za charakter, zdecydowanie, pewność siebie i to, że nie ulegam naciskom - Teść aż mi powiedział to kiedyś osobiście - że ceni i podziwia, bo mało osób dzisiaj nie rezygnuje z siebie i nie ugina się pod presją ludzi. A Teściowa mnie jako "sukcesorkę" dorobku intelektualnego widzi Synkowie zupełnie nie w branży, a ja studia kończę w podobnej dziedzinie, co jej się bardzo podoba i wspiera mnie jak może Normalnie czasami mam wrażenie, że wszystko to mi się wydaje, że tak się układa...Cytat:
|
|||
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz a u mnie na odwrót. Jle ja łez wylalam przez mame TZ. Straszna była. Jak zgniłe powietrze mnie traktowała. Po slubie natomiast zmiana o 360 stopni. Kochana jest bardzo.
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki Haniu za komplement Dziewczyny niestety taki jest w społeczeństwie stereotyp rozwódki , niezależnie od okoliczności ....Zwłaszcza jak sie związuje z wolnym facetem, to zawsze parę osób jest oburzonych (np.babcia Tża- ale już przywykła i polubiła....) Co do innych osób to wiele było osób mi nieprzychylnych, które odradzały mojemu Tżowi taki "układ" za to później kilka osób przy mnie te słowa "odszczekało"
|
|
|
|
|
#4876 |
|
Raczkowanie
|
były zwyczajne, myślę, że przy takim ułożeniu stołów to w nicyzm nie przeszkadza. JA też u siebie się zastanawiałam nad pokrowcami, ale będzie tego wszystkiego "za dyużó" moim zdaniem...
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja raczej się opiniami ludzi nie przejmuję, mam swoje zdanie i zdecydowanie lepiej wiem co jest dla mnie dobre niż "uprzejme" koleżanki... A Mój Mąż to tym bardziej kolegę by nokautował (dosłownie, latami bosk trenował ) - co to za kolega, skoro w ogóle taki uwagi robi? Nieważne czy o żonie, czy o dziewczynie - ogólnie raczej się hamować należy...
|
|
|
|
|
#4878 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, też tam myślałam.
Czyli poza wyżej wymienionymi "wpadkami" nie "odradzasz"?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#4879 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywoiście, że nie odradzam Moje czepianie nie wynika z mojej natury Po prostu mam swój ślub i wesele i chcę, zeby bylo zapięte na ostatni guziczek, było bez wpadek, chcoiaż tak naprawdę nie da się ich wystrzec. Bylam uważna, obserwowałam, ale pewnie większość osób te mini wpadki nie obeszły tak naprawdę. Na weselach naktorych dotąd bylam bywało różnie, al enie miało to tak naprawdę wpływu na to jak się bawiłam, bo ważne jest to że jest się na ślubie kogoś z rodziny lub przyjaciół. Ale sama wolałabym nad wszystkim panować Moim zdaniem wystarczy z PAniami pogadać o zostawie stołowej, coś o rosole i kwiatki i będzie wręcz idealnie Aha klima chodziła bez zarzutu! a wódka była zimna
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc HIHI wiesz co mam na myśli ![]() Ja też się nie przejmuję, mój Tż też nie, a jedyną reakcją było poluzowanie stosunków z "uprzejmymi doradzcami" Także wtedy to był kolega a teraz od dwóch lat się nie widzieli, mój Tż jest honorowy i jak ktoś mu zajdzie za skórę to pamiętliwy ![]() EDIT: Dostałam Bronxy!!!!! Piękna skóra, wygodny obcas, świetny czubek tylko mam jeden dylemat- Czy nie są zbyt długie Chyba nie odważę się ich odwinąć, bo sięgają wtedy za kolano i mam jakieś dziwne skojarzenia????![]() Ale podwinięte super, zobaczę dokładnie w domu, bo w socjalnym na szybciora to ciężko powiedzieć???? Muszę skonfrontować widok z lustrem
|
|
|
|
|
#4881 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Przepraszam resztę dziewczyn za zaśmiecanie wątku
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i byłabym zapomniała, w dobrym tonie jest powiedzieć pannie młodej że ma się gdzieś jak się dalej będzie młodym wiodło, bo czeka się tylko na wnuka i przy każdej okazji snuć wizję co ten wnuk nie będzie robił bo babcia ma takie a nie inne plany wobec niego kulbit ja morze łez wylałam przez moją teściową przed ślubem a po ślubie to już ocean. A teraz mam to wszystko gdzieś bo nie muszę jej widywać i unikam kontaktu zresztą ani razu nie zapytała jak się nam wiedzie, czy sobie radzimy, nawet na obiad nie zaprosiła (jak wiesz jesteśmy już ponad rok po ślubie), za to wszystkim obcym na silę wpycha się z pomocą za to moi rodzice są kochani, mojego męża przyjęli jak syna czego on do końca nie może pojąc ale w sumie się nie dziwie patrząc jakie ma układy w rodzinie, |
|
|
|
|
#4883 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się one podobaja, ale raczej te krótsze... Dorinka nie wolno tak kusić i mordować ledwo otrzymanej pensji! No nie wolno! P.S. Odwiń w domku i zdaj szczegółową relację! Cytat:
Dlatego ja nie robiłam wesela, tylko skromny ślub, a zaproszone były osoby które dobrze życzą mi i Mężowi i zależy im na naszym szczęściu... Cytat:
Ja jestem dziecko z naprawdę pochrzanionej rodziny, gdzie się kontaktów z sobą nie otrzymuje, dlatego tak bardzo się cieszę, że Mąż ma normalną, serdeczną i ciepłą rodzinę, która mnie przyjęła z otwartymi ramionami... |
||||
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też myślałam o tych krótszych, tylko cena była taka sama a temte są bez opcji odwinięcia ??? Przecież na dobrą sprawę można nie odwijać a 2 w 1 to zawsze 2 w 1 Jutro zdam dokładną relację, ale skóra pierwsza klasa, i ten znaczek firmowy wyciśnięty na skórze- wyglądają jakby kosztowały z 1000 zł.
|
|
|
|
|
#4885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jakich wy butach rozmawiacie, hę? |
|
|
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buty są najprawdę dobre jakościowo, prawda? Warto zapłacić tyle ile sobie za nie liczą. Agr... dzisiaj idę po spódnicę nie po buty!(nie potrzebuję nowych kozaków, nie potrzebuję nowych kozaków, nie potrzebuję... nie potrzebuję...) Zuzaneczka BRONX www.butyk.pl A co! Też Cię zarazimy sesese! |
|
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kozaków potrzebuje i to bardzo...jest to jedyna rzecz jakiej potrzebuję.....ale nie mam piniążków. Do 1 musze czekac ![]() Dori dobrze że doszły i awantury na poczcie robic nie musiałas
|
|
#4888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przynajmniej później nie będziemy same cierpiały ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
mnie butami nie zarazilyscie
i w ogole nie dalabym ponad 150 zl za buty
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

ale co ona ma oznaczac moze ze w naszym malzenstwie cale zycie krew sie bedzie lala hehe bylebysmy sie nie pozabijali
U nas zimno było jakoś i pochmurno 
. A wino to juz płyneło litrami. Po 3 godzinach imprezki zabrakło białego, bo pili je jak oręzadkę z lodem i świadek musiał biec do sklepu

, niezależnie od okoliczności ....

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)