Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-11, 13:50   #2041
niepozorna
Zakorzenienie

Dot.: Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11

Jeny czy jak Wy myjecie dzieci w umywalce to też Wam to tak pokracznie wychodzi?

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 13:52   #2042
kasia01987
Wtajemniczenie

Ja się nie wypowiem ^^
kasia01987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 13:53   #2043
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez kasia01987 Pokaż wiadomość
Po 6.5 tygodnia zgłaszam ze juz znam znaczenie slow: osrany po pachy!! Fuck jak to ogarnąć

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ja to pod kran w kuchni lece z Mlodym, bo w lazience prysznic i mala umywalka z niska bateria.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 13:55   #2044
Casaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
Jeny czy jak Wy myjecie dzieci w umywalce to też Wam to tak pokracznie wychodzi?

Nawet bardzo pokracznie wazne by skutecznie
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 13:55   #2045
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

No ja właśnie mam dość głęboki zlew i wysoko kran, bo to jeszcze stara armatura. Tylko młody się wkurzy jak go wyciągnę z ciepłej wody.. Zawsze jest darcie jak go wyciągamy z wody
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 13:56   #2046
mojakaren
Zakorzenienie

Kasia kawaler Ci dojrzewa

My z TZ tez przy przebieraniu Malego jak zaczyna zawodzic duzo mówimy opowiadamy itd

Magsa umywalka ok choc na yt widzialam ze w takiej sytuacji kapia dziecko pod bieżącą woda ale wez to ogarnij

Niepozorna i jakie przewieszki do pandory wybrałas? ja odnalazlam moja i tez chce sobie jakies nowe nabyć

A mój sobie spi grzecznie z jedna krotka przerwa na karmienie a ja w tym czasie ogarnelam sypialnie wstawilam obiad - zapiekanka z ciasta francuskiego z kurczakiem szpinakiem i pomidorami - i czytam sobie azurki:

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 14:02   #2047
kinga1701
Zakorzenienie

ewula wytrwałości

Cytat:
Gorzej niż pokracznie, robiłam to dwa razy i sie modliłam, żeby go nie połamać.

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Kinga i jak? Wyszliscie??
Byliśmy 40 min sie nawet udało

Cytat:
Moje dziecko od 2 godzin leży i zajmuje się całym światem. Nie płacze!! Wowww...wizyta 2 godzinna kumpla przeleciała to się pokazał kawaler z dobrej strony
Zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Moj tesc jest najlepszy. Maz ustawil mu tapete na telefonie ze zdjecie malego i tesciu jak tylko bierze tel to go caluje :P zwlaszcza w nocy jak sie budzi .

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość

Wojtus dzisiaj mnie zaskoczyl, wlozylam go do bujaczka, patrzyl sie na karuzele, ja w tymczasie zrobilam obiad, umylam podloge, nastawilam pranie. Jest coraz lepiej. Moze juz mu skok sie skonczyl.
Następna z grzecznym dzieckiem

To już chyba mój tylko nie potrafi się sam sobą dłużej zająć, a prawie najstarszy.
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 14:09   #2048
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Kinga a u was to chyba kolejny skok jest. U nas chyba sie skonczyl, bo dzisiaj jakos zaskakujaco cudowny jest. Nie wkurza sie jak z nim leze o gadam do niego, albo jak mu grzechotke pokazuje, po prostu jest zainteresowany

Dziewczyny zrobilam kapuste z kielbasa na slodko, tzn taki a'la bigos, tylko ze ze slodkiej kapusty i zastanawiam sie czy moge zjesc. Niby mowia, zeby jesc wszystko, ale mam watpliwosci co do tej potrawy.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
po prostu Mlodego biore na brzuszek na reke i myje mu pupe, a ze mu sie podoba, bo ciepla woda, to tylko nozkami pakazuje co potrafi

"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
Stary 2016-02-11, 14:10   #2049
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Kinga a u was to chyba kolejny skok jest. U nas chyba sie skonczyl, bo dzisiaj jakos zaskakujaco cudowny jest. Nie wkurza sie jak z nim leze o gadam do niego, albo jak mu grzechotke pokazuje, po prostu jest zainteresowany

Dziewczyny zrobilam kapuste z kielbasa na slodko, tzn taki a'la bigos, tylko ze ze slodkiej kapusty i zastanawiam sie czy moge zjesc. Niby mowia, zeby jesc wszystko, ale mam watpliwosci co do tej potrawy.
Właśnie nie wiem czy to skok, wczoraj byłam pewna bo zachowywał się identycznie strasznie jak przy pierwszym. Dziś jest nad wyraz spokojny (żebym tylko nie zapeszyła )

Ja jadłam talerz kapuśniaku nic się nie działo, zjedz może nie obżeraj się jakoś specjalnie tylko tak żeby aby głodnym nie być i zobaczysz co sie będzie działo. Póki nie spróbujemy to ska mamy wiedzieć czy ewentualnie zaszkodzi.
Stary 2016-02-11, 14:21   #2050
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Moje dziecko od 2 godzin leży i zajmuje się całym światem. Nie płacze!! Wowww...wizyta 2 godzinna kumpla przeleciała to się pokazał kawaler z dobrej strony

Mojej kuzynki corka byla identyczna ostatnio po szczepieniu 6w1 przez kilka dni a ogolnie z niej placzka straszna.
Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Ahnessy, u mnie wlasnie caly czas kapie z tego cycka i mysle, ze on nie nadaza z przelykaniem :/ nie wiem co z tym zrobic...

Moj tesc jest najlepszy. Maz ustawil mu tapete na telefonie ze zdjecie malego i tesciu jak tylko bierze tel to go caluje :P zwlaszcza w nocy jak sie budzi

Mlody zasnal na mezu mam nadzieje, ze teraz troszke pospi

Wyslane z Lumia920.
Dzis odciagam przed karmieniem,zeby mlody mial na wieczor jak pojad edo gina i sie nie krztusi! Wiec chyba tak bdde robic czesciej

Cytat:
Czarnula

Ja tez wychodze zaraz po karmieniu, srednio mam jakas godzine spokoju na spacerze

Co do zachowania jak Mlody placze, to staram sie robic wszystko spokojnie. Mowie do niego co robie i co za chwile bede robic. Np jak zakladam mu body i zaczyna plakac, to mowie, teraz glowke przelozymy, raczke do rekawa, albo daj paluszki. Jakos tak uspokaja sie, gorzej jest jak wyczuje, ze sie zaczynam denerwowac, to zaczyna sie wycie.

Wojtus dzisiaj mnie zaskoczyl, wlozylam go do bujaczka, patrzyl sie na karuzele, ja w tymczasie zrobilam obiad, umylam podloge, nastawilam pranie. Jest coraz lepiej. Moze juz mu skok sie skonczyl.
Ja tez staram sie mowic co robic i super,ze taki grzeczny!

Cytat:
Po 6.5 tygodnia zgłaszam ze juz znam znaczenie slow: osrany po pachy!! Fuck jak to ogarnąć

Ja wlozylam malego w skrajnej sytuacji do miski z woda
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Od razu pod kran

Tz dzisiaj idzie na wieczór na parę godzin na fuche coś tam zrobić.. I zastanawiam się jak ogarnąć kąpiel bo nie dzwigne wanienki z wodą myślicie że jak naleje wody do umywalki i wsadze tam młodego to będzie ok?
Chciałabym żeby kąpiel była bo wtedy lepiej zasypia

Ja nie kapie codziennie jakos szkoda mi tej naturalnej flory mu psuc.. A moze to takie glupie gadanie i i tak co drugi dzien mu psuje nie wiem :p
Cytat:

W misce jak go mylam to byla parodia
Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
No ja właśnie mam dość głęboki zlew i wysoko kran, bo to jeszcze stara armatura. Tylko młody się wkurzy jak go wyciągnę z ciepłej wody.. Zawsze jest darcie jak go wyciągamy z wody
Moze za zimno macie w lazience?

Moj maly marudzil, nie mogl zasnac.. Opatulilam go grubym kocem i spi jak zabity. Zimno mu bylo. No mogl powiedziec,ze to o to chodzi no.
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 14:23   #2051
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Mojej kuzynki corka byla identyczna ostatnio po szczepieniu 6w1 przez kilka dni a ogolnie z niej placzka straszna.

Dzis odciagam przed karmieniem,zeby mlody mial na wieczor jak pojad edo gina i sie nie krztusi! Wiec chyba tak bdde robic czesciej

Ja tez staram sie mowic co robic i super,ze taki grzeczny!

Ja wlozylam malego w skrajnej sytuacji do miski z woda

Ja nie kapie codziennie jakos szkoda mi tej naturalnej flory mu psuc.. A moze to takie glupie gadanie i i tak co drugi dzien mu psuje nie wiem

W misce jak go mylam to byla parodia

Moze za zimno macie w lazience?

Moj maly marudzil, nie mogl zasnac.. Opatulilam go grubym kocem i spi jak zabity. Zimno mu bylo. No mogl powiedziec,ze to o to chodzi no.
Tylko ściągasz wtedy 1 fazę po której może go w dużej ilości odciągnietego brzuszek boleć. Wiec z tym późniejszym trzeba wymieszać)

Zobaczymy na jak długo mu ta grzeczność zostanie. Nie musi spać byle nie płakał)

Stary 2016-02-11, 14:29   #2052
niepozorna
Zakorzenienie

Dotrwałyśmy do końca - oczekujemy na brzdąca! Mamusie styczniowe cz.11

Ufff bo już myślałam, że tylko mi nie idzie współpraca na linii dziecko-ja-umywalka

Mojakaren wybrałam z kolekcji walentynkowej z serduszkami różowymi takie mega błyszczące Pokazałabym Wam ale zostawiłam całą bransoletkę u nich do czyszczenia i dopiero we wtorek TŻ pojedzie odebrać

Jak taką zapiekankę robisz?

Kinga spokojnie, mój też się sam sobą nie zajmuje

Prostujemy zą
bki
Stary 2016-02-11, 14:30   #2053
Dotka90
Zakorzenienie

Boże kochany. Przez tą niedouczoną pediatrę ja od miesiaca chodzę zestresowana tak, że ledwo żyję, a nic się nie dzieje.

Przy poprzedniej morfologii już mnie straszyła przetaczaniem krwi lub zastrzykami z żelaza w warunkach szpitalnych. Dla nas szpital to ostateczność i duże ryzyko nabycia innych chorób.

Ja cała w stresie, bo teraz hemoglobina znów spadła i co? A tu nie ma się czym martwić.. Byłam na wizycie w poradni neonatologicznej, przyjęła nas ordynator neonatologii, gdzie Witek leżał. Przemiła kobieta, od razu nas poznała, jest z nas meeega zadowolona, dostaliśmy tyle pochwał No i jak usłyszała, że piersią się karmimy i to z takimi efektami* to nie mogła się nachwalić Nie powiem, obrosłam trochę w piórka "no ale jak ktoś ma tyle determinacji co pani, to co się dziwić' - wspominając jak w szpitalu cisnęłam z rozkręcaniem laktacji no i nawiązując do teraźniejszych efektów.

Wynikami się nie martwić, podawać dalej żelazo, w odpowiedniej dawce! Na wypisie zalecono nam dawkę 0,6mlx2 i tak dawałam, a pediatra nam nie powiedziała, że dawka jest przeliczana na masę ciała!!! Dopiero ostatnio to doczytałam.. Pani dr przeliczyła i Witek powinien teraz dostawać 1,2ml x 2 no to halo, dwa razy więcej!!!!

Dostaliśmy skierowanie na kolejne USG mózgu, które ona będzie wykonywać. USG stawów biodrowych też zrobią nam w szpitalu, więc odmówię w przychodni, gdzie się już zapisałam.

Generalnie była zachwycona, ze Witek taki duży, że się KP,że mamy się dobrze
Pediatra odwleka szczepienia, bo się boi, a tutaj pani dr mówi, że oczywiście, że szczepić i to natychmiast! Że przecież w karcie inf dla pediatry napisali, że szczepienia wg kalendarza szczepień

Tak samo jak pediatra nam zaleciła poziom żelaza zbadać (oczywiście za niski), a tutaj ona mówi, że poziom żelaza zawsze nam wyjdzie za niski póki co i że jak już, to warto zbadać ferrytynę..

*mały waży 4190!!! Także przybiera nawet minimalnie więcej niż górna granica normy. Miód na moje serce (i cycki ).

Uff, trochę mi zeszły nerwy, bo w myślach się już pakowałam do szpitala, nastraszona przez pediatrę..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 14:34   #2054
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Boże kochany. Przez tą niedouczoną pediatrę ja od miesiaca chodzę zestresowana tak, że ledwo żyję, a nic się nie dzieje.

Przy poprzedniej morfologii już mnie straszyła przetaczaniem krwi lub zastrzykami z żelaza w warunkach szpitalnych. Dla nas szpital to ostateczność i duże ryzyko nabycia innych chorób.

Ja cała w stresie, bo teraz hemoglobina znów spadła i co? A tu nie ma się czym martwić.. Byłam na wizycie w poradni neonatologicznej, przyjęła nas ordynator neonatologii, gdzie Witek leżał. Przemiła kobieta, od razu nas poznała, jest z nas meeega zadowolona, dostaliśmy tyle pochwał No i jak usłyszała, że piersią się karmimy i to z takimi efektami* to nie mogła się nachwalić Nie powiem, obrosłam trochę w piórka "no ale jak ktoś ma tyle determinacji co pani, to co się dziwić' - wspominając jak w szpitalu cisnęłam z rozkręcaniem laktacji no i nawiązując do teraźniejszych efektów.

Wynikami się nie martwić, podawać dalej żelazo, w odpowiedniej dawce! Na wypisie zalecono nam dawkę 0,6mlx2 i tak dawałam, a pediatra nam nie powiedziała, że dawka jest przeliczana na masę ciała!!! Dopiero ostatnio to doczytałam.. Pani dr przeliczyła i Witek powinien teraz dostawać 1,2ml x 2 no to halo, dwa razy więcej!!!!

Dostaliśmy skierowanie na kolejne USG mózgu, które ona będzie wykonywać. USG stawów biodrowych też zrobią nam w szpitalu, więc odmówię w przychodni, gdzie się już zapisałam.

Generalnie była zachwycona, ze Witek taki duży, że się KP,że mamy się dobrze
Pediatra odwleka szczepienia, bo się boi, a tutaj pani dr mówi, że oczywiście, że szczepić i to natychmiast! Że przecież w karcie inf dla pediatry napisali, że szczepienia wg kalendarza szczepień

Tak samo jak pediatra nam zaleciła poziom żelaza zbadać (oczywiście za niski), a tutaj ona mówi, że poziom żelaza zawsze nam wyjdzie za niski póki co i że jak już, to warto zbadać ferrytynę..

*mały waży 4190!!! Także przybiera nawet minimalnie więcej niż górna granica normy. Miód na moje serce (i cycki ).

Uff, trochę mi zeszły nerwy, bo w myślach się już pakowałam do szpitala, nastraszona przez pediatrę..
Super wieści!!!!)

Stary 2016-02-11, 14:37   #2055
Casaa
Zakorzenienie

Dotka zarowno dla Ciebie jak i Witka a dla tej pediatry ....

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 14:38   #2056
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Właśnie nie wiem czy to skok, wczoraj byłam pewna bo zachowywał się identycznie strasznie jak przy pierwszym. Dziś jest nad wyraz spokojny (żebym tylko nie zapeszyła )

Ja jadłam talerz kapuśniaku nic się nie działo, zjedz może nie obżeraj się jakoś specjalnie tylko tak żeby aby głodnym nie być i zobaczysz co sie będzie działo. Póki nie spróbujemy to ska mamy wiedzieć czy ewentualnie zaszkodzi.
To sprobuje.

Kinga i Wojtus nie byl taki markotny caly czas, mial takie fazy.

Stary 2016-02-11, 14:38   #2057
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lune1992 Pokaż wiadomość
Biedna ciekawe co mnie jutro z moim wyjcem czeka
wizyta w przychodni, potem usg bioderek i podróż do teściowej.
To bedzie ciężki dzień..]
Może będzie ok? Mój nigdy 'w ludziach' nie wyje
Raz mi wył na spacerze, ale już była godzina jedzenia, no to cóż
A głupia matka myślała, że jak dziecko śpi, to jeszcze w te 20 minut oblecę Zalew

Cytat:

tylko kran/umywalka/wanna

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
]Magsa umywalka ok choc na yt widzialam ze w takiej sytuacji kapia dziecko pod bieżącą woda ale wez to ogarnij
Ja kąpałam kilka razy pod bieżącą wodą W umywalce m.in. albo w wannie

Cytat:
To już chyba mój tylko nie potrafi się sam sobą dłużej zająć, a prawie najstarszy.
Niee, mój jak nie śpi, to tak ze 2-3 minuty polezy i wyje
Stary 2016-02-11, 14:39   #2058
mojakaren
Zakorzenienie

Malwi ja jakos staram sie kapusty unikac choc mam mega ochote na surowke z kapusty i marchewki. Ale po ostatnich przebojach kiedy zjadlam pieczarki i Mlodego mordowalo cala noc to wole sie wstrzymac.

Niepozorna widzialam ta kolekcje piekne sa! Pokazesz fotkenwe wtorek
Zapiekanka prosto i na szynko na ciasto francuskie wrzucam podduszonego kurczaka ze szpinakiem i z cebulka zalewam śmietaną potem druga warstwa ciasta posmarowana jajkiem i plasterki pomidora. Bardzo smaczne

Dotka same wspaniałe wiesci! Jakas nieogarnieta ta pediatra masakra tyle stresu o nic. Piękna waga Witka nic tylko chwalic w takich chwilach wszystkie trudnosci z kp ida w zapomnienie a człowiek dumny jak paw
i kiedy na szczepienie idziecie?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2016-02-11, 14:43   #2059
Dotka90
Zakorzenienie

No właśnie chcę jak najszybciej, bo aktualnie jest zdrowy, brak kataru, nic mu nie dolega, a potem jak się coś przyplącze, to będę się martwić.
Stary 2016-02-11, 14:50   #2060
kinga1701
Zakorzenienie

Dotka jakie dobre wieści. Dobrze, że trafiłaś na ta kobietę i z tego co mówisz fajna babka, zna się na tym co robi.
Stary 2016-02-11, 15:02   #2061
mojakaren
Zakorzenienie

Dziewczyny a czy Wy z czekalyscie na wizyte u gina? Bo udalo mi sie umowic ale dopiero na 18.03. To juz bedzie 10 tygodni po porodzie i nie wiem czy trzeba czekac czy jak sie dobrze czuje to mozna cos tam działać

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2016-02-11, 15:02   #2062
lune1992
Zadomowienie

Czemu te moje dziecko samemu nie moze sie popatrzec w sciane? tylko musze go wziac i pokazac sciane wtedy jest spokojne bo sam to wyje
lune1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-11, 15:04   #2063
Dotka90
Zakorzenienie

Karen, ja czekałam, no ale ja byłam u gina równy miesiąc po porodzie i powiedział, że po połogu normalnie można.
Stary 2016-02-11, 15:09   #2064
lune1992
Zadomowienie

Dotka super ze wszystko okej na pewno zszedł z ciebie stres.
Jakas głupia tamta baba, nie cierpie takich lekarzy, wszystko tasmowo, nie podejdzie indywidualnie do pacjenta tylko na odwal
A co jeszcze mi sie przypomnialo do ogarniecia tz z wynikami badan dziecka itp to moj nawet w szpitalu na wypisie zauwazył ze jest inny adres wpisany i łaził zeby zmienili to ja bym nie dojrzała
Stary 2016-02-11, 15:18   #2065
niepozorna
Zakorzenienie

Dotka super informacje! Witek wymiata A pediatra...

Mojakaren będzie fotka we wtorek A zapiekankę muszę wypróbować

Prostujemy zą
bki
Stary 2016-02-11, 15:21   #2066
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu te moje dziecko samemu nie moze sie popatrzec w sciane? tylko musze go wziac i pokazac sciane wtedy jest spokojne bo sam to wyje
To jak mój na zasłonę, jak stoję i trzymam do będzie patrzył jak zaczarowany, ale sam bez mamy to już nie.

A teraz, obudził się przebrałam, zjadł, przebralam i dojadł 2 min i uwaga śpi
Stary 2016-02-11, 15:26   #2067
lune1992
Zadomowienie

Cytat:
To jak mój na zasłonę, jak stoję i trzymam do będzie patrzył jak zaczarowany, ale sam bez mamy to już nie.

Mój tez śpi dzis po kazdym karmieniu, z przerwami na kupe i rozglądanie sie. Potem marudzi, niewygodnie mu w kazdej pozycji, odkladam do wozka, odkurzacz yt,kilka razy zalulac i śpi
Stary 2016-02-11, 15:30   #2068
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:

Super) łaskawca
Cytat:
Mój tez śpi dzis po kazdym karmieniu, z przerwami na kupe i rozglądanie sie. Potem marudzi, niewygodnie mu w kazdej pozycji, odkladam do wozka, odkurzacz yt,kilka razy zalulac i śpi
u mnie szumis daje rade bo za prąd to ładnie by mnie policzyli za te idące sprzęty agd niestety yt nie działa na niego

Stary 2016-02-11, 15:33   #2069
kinga1701
Zakorzenienie

Cytat:
Super) łaskawca

u mnie szumis daje rade bo za prąd to ładnie by mnie policzyli za te idące sprzęty agd niestety yt nie działa na niego
ja się wczoraj zastanawiałam ile to my będziemy płacić za prąd tera, a to suszarka (szumiś nie zawsze daje radę), a to pralka prawie codziennie. Jeszcze mam rachunki do maja, a później się dowiem, aż się boję.
Stary 2016-02-11, 15:35   #2070
kasia01987
Wtajemniczenie

Cytat:
ja się wczoraj zastanawiałam ile to my będziemy płacić za prąd tera, a to suszarka (szumiś nie zawsze daje radę), a to pralka prawie codziennie. Jeszcze mam rachunki do maja, a później się dowiem, aż się boję.
Ja tak samo. Zapłaciłam jednorazowo za pół roku u teraz liczę ze w drugim będzie promocja haha

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Zamiast stanik zamawiać plotkuje pół dnia przez telefon ja pierdziele wygadalam się za wszystkie czasy. Zawsze jeżdżąc autem do pracy nadrabialam plotki a teraz nie było jak aż do dziś.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości