|
|
#361 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVI
Angel, oczywiście, że dasz radę!
![]() A ja się pochwale: zakupiłam sobie jeansy o dwa rozmiary mniejsze niz do tej pory, i wcale źle w nich nie wyglądam jesień idzie, dlatego nas tak łapie, ale noski do góry
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Ja padam z wkurzenia na swoją roztrzepaną naturę
Słuchajcie zamówiłam sobie diamenciki (w płynie ) na Allegro, dziś dostaję wiadomość od sprzedawcy, że jest za granicą jutro wraca i wyśle jak najszybciej. Na stronie aukcji, nic nie było napisane, że sprzedawcy nie ma. Za to było na stronie "o mnie" nie doczytałam. Nigdy nie czytam tych stron Dziś Flowerbomb EDT, nie pociesza mnie
|
|
|
|
#363 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Margotko, gratulacje ogromne
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie zmylam z siebie intimately tej okropnej Viktorii i zabieram sie za cos innego zeby zabic resztki snujacego sie na mojej szyi smrodku. Chyba znow bedzie to Ange ou demon - tzreba troszke zuzyc, zeby zasluzyc sobie na kolejna flaszke
A jutro lece na dalsze wachanie i chyba jeszcze raz przetestuje EDT Bombke i Diamenty. I moze nowego Cjoparda Happy spirit i Gold DKNY, jak juz bedzie.
|
|
|
|
#365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spójrz w siebie Zuziu, jeżeli nie czujesz się pewnie w obecnym wizerunku to widocznie jesteś "przebrana". Poekseperymentuj z ciuchami, nie trzeba wydawać fortuny, żeby fajnie wygladać ![]() Ja zawsze zazdrosciłam kobietkom na obcasach więc kupiłam 4cm, potem 6cm, a teraz smigam jak stara I to całkiem niedawno się nauczyłam w nich chodzic - w zeszłym roku
|
|
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis jednak pogoda ladna to ubiere kozaki na obcasie. |
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję Margot |
|
|
|
|
#368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry fryzjer potrafi zdziałać cuda Ja przestałam mieć problemy z cerą kiedy odstawiłam większość specyfików pielęgnacyjnych. Przestałam używać wszelkie kremy do twarzy, z pielęgnacji stosuję jedynie żel do mycia twarzy, tonik i krem pod oczy. Blada skóra jest piękna. Ja np. bardzo zazdroszczę bladości naszej Kattarinie. Mówię Wam dziewczyny, kolor jej skóry jest piękny. Ja też jestem blada, ale ze skłonnością do różowości, a Kattarina ma skórę w odcieniu jasnej kości słoniowej Pachnę nostalgicznie, pustynnym wiatrem i suszonymi ziołami, czyli Harmatan Noir ![]() Angel, miło Cię widzieć i czytać Margot, gratuluję zdrowego podejścia do siebie i spodni dwa rozmiary mniejszych
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#370 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dziękuję
jak jeszcze mi się uda kupić ładne, brązowe kozaki na normalnym obcasie, to chyba się poturlam z tej radości ![]() Khy - bardzo fajny przelicznik
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej tu następna śmigająca na obcasach... 7,5
![]() NU pachnę globalnie. |
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Angel witaj
Margot, gratuluję nie tyle jeansów, ile rozmiaru Homyku, dobrze robisz nie używając kremów. Nie każda cera potrzebuje nawilżacza. Nie ma potrzeby paćkać skóry tylko z przyzwyczajenia. Skóra sam upomni się o krem, jak zajdzie taka potrzeba. Nieraz wystawczy sam tonik, oczywiście po dokładnym demakijażu. Ja też tak często robię. ![]() Mnie jak większość z Was dopada od czasu do czasu chandra, którą zwalczam jak mogę i nie daję się. Ostatnio na tapecie miałam swoje włosy. Strasznie mnie wkurzały. Dumałam, czy aby ich drastycznie nie skrócić. Ale po urlopie przeszła mi na to chętka i dzisiaj lecę do fryzjera zrobić jedynie świeże refleksy i je podciąć. Khy świetny przelicznik
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
ja popijam kawę, do której wlałam sobie sporą miarkę estońskiego trunku pod nazwą Vana Tallinn
![]() Dziewczyny, nic nowego nie napiszę, bo wiecie przecież, że poczucie "bycia atrakcyjną" nie ma swojego źródła ani w kiloramach, ani we włosach, ani ciuchach, ani makijażu, ciemnej, czy jasnej cerze to poczucie tkwi w głowie, |
|
|
|
#374 |
|
czyli Endżi
|
Contax, odpisałam na PW
Wiecie co, to ciekawe... Ja też ma wrażenie, że moja cera jest w lepszej kondycji bez kremów niż z nimi - nawet pomimo faktu, że są idealnie dopasowane Mogę używaC tylko oczyszczaczy i nawilżającego żelu na bazie wody Clinique i jest o niebo lepiej niż wtedy używam całej serii Clinique, Vichy, Biothermu czy La Roche Posay ![]() Contax i Homyczku, uspokoiłyście mnie
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze, że producent chyba zdecydował się wycofać z produkcji mój ukochany tonik
|
|
|
|
|
#376 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tak a propos przypomniał mi się tekst z powieści Helen Fielding (tej od Bridget Jones). W książce "Potęga sławy" bohaterka mówi coś takiego: gdyby można było wyprać mózg, wypłukac go dokładnie szlauchem ze wszystkich złych wspomnień" itp. Może to by było rozwiązanie - i napełnić go potem tylko pozytywnymi emocjami w tym górą samoakceptacji
![]() Chociaż osobiście przyznam, że wielu wspomnień, nawet tych smutnych, wolałabym nie wymazywać z pamięci.
|
#377 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem, ze dodatki dużo dają ale ja nie wiem co mi pasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zreszta macie fotkę... moje włosy wołają o pomstę do nieba, a chcę mieć do łopatek. Pachne Mexx Woman |
|||
|
|
|
#378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zaglądam czasami na biochemię i kosmetyczkę ale czuję się potwornie zagubiona w mazidłowych wątkach.Kupuję masę kremow ale zawsze coś jest nie tak Teraz stoją na półce 4 słoiczki a ja szukam piątego nie wiedzić czemu. Może tez zaprowadze minimalistykę w mazidłach
|
||
|
|
|
#379 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
?
|
|
#380 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
masa kremów a z każdym coś nie tak.
|
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
tez uwielbiam ten program ------ a pachne sobie NR edt
|
#382 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie czuję uwędzonej kawy, tylko espresso bez cukru i niesamowitą lawendę... A Jose jest nieco słodsze - to raczej cappuccino osłodzone sporą ilością cukru i boję się, że mogłoby zemdlić. Ale przetestowania warte jak najbardziej - dostępne tylko w Sephorach i tylko w pojemności 100ml. Cytat:
Cytat:
O Asji najwięcej i najpiękniej może napisać E, bo to jej najbardziej zagorzała fanka Vicolo Fiori jest piękne i skoro mówię to ja, nielubiąca z reguły kfiotków w perfumach, coś w tym musi być Koniecznie przetestuj Takuśna. Zapach jest łąkowy, kremowy jakby, miękki, słodkawy, ale nie mdląco, subtelny i taki ... uroczy Lepszego słowa na określenie tego zapachu nie znajdę.A co do Feminite du Bois, to ja też kiedy testowałam ten zapach nadgarstkowo, czułam tylko wstrętnie pachnące na mnie drzewo sandałowe, natomiast wystarczył jeden test globalny, bym zapałała żądzą posiadania Cytat:
![]() Ja wciąż jeszcze niemrawo Asją, ale zaraz zapodam na łapę Cedre. A doustnie najpierw makaron z sosem pomidorowym z tuńczykiem, a potem cappuccino i Milkę z jogurtem truskawkowym...
|
|||||
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
homyku, zapytam bo mnie to bardzo nurtuje z tymi kremami. W takim razie, co używasz wieczorem po oczyszczeniu cery
Bardzo zazdroszczę Wam obcasów Dopachniłam się odrobinką Mira Bai ale chyba już mnie tak nie cieszy jak kiedyś, jestem w szoku bo to był mój jeden z ulubionych zapachów
|
|
|
|
#384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może ćwiczenia fizyczne pomogą w poprawie samooceny Spróbuj ![]() Cytat:
Angelku, to taki tonik Sephora "Zero niedoskonałości" o żelowej konsystencji. Biała butelka z małą czarną nakrętką. Nie widzę go ostatnio na półkach. Moniu, myję wymakijażowaną buzię żel-kremem Czysta Skóra Garnier (jedyny antybakteryjny, który nie podraznia mi oczu), przemywam wacikiem nasączonym tonikiem, o którym wyżej napisałam, nakładam krem pod oczy (ja lubię Bielenda Kawior i Trufle, bo po nim nie mam spuchniętych rano powiek) i to wszystko. Koszt takich zabiegów prawie żaden. Każdy z tych kosmetyków kosztuje mniej niż 20zł. Żadnych filtrów nie stosuję. Rano to samo, ale zamiast kremu pod oczy preparat liftingujący, na buzię bazę pod makijaż, podkład i puder. I wsio
|
||
|
|
|
#385 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję zakupów Cytat:
![]() Ja też mam kłopot z wypadającymi włosami. Dieta fatalna, tryb życia niezbyt zdrowy i mam za swoje Cytat:
całkiem niezły, chociaż słabo czuć ten cynamon Cytat:
Nie wiem już co mam z nią zrobić ![]() Pachnę Glorią Cacharel
|
|||||
|
|
|
#386 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja od kiedy przestałam się przejmować kremami i cerą mam o wiele lepszą cerę niż kiedyś. Myje twarz żelem, toniku nie stosuję, na to delikatny krem typu Nivea, Ziaja czy Dove. Wieczorem to samo. Jak nie zapomnę, wklepuje trochę kremu pod oczy. A jak kupowałam non-stop nowe cudowne kremy, miałam cerę naprawdę nieciekawą.
|
#387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też kiedyś myślałam, że uschnę na wiór Nawet wczoraj od makijażystki usłyszałam komplement, jaką mam młodą skórę. |
|||
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulipanko, jest na allegro ![]() http://www.allegro.pl/search.php?str...ier+cynamonowy |
|
|
|
|
#389 |
|
Zadomowienie
|
Ziuziuniu - śliczna z Ciebie dziewczyna, naprawdę.
Margot - gratuluję, jak ja bym tak chciała ![]() Ja kompleksy i gryzące mnie demony na kilogramy mogę sprzedawać Chce ktoś? ![]() Za to przyszła targowiskowa paczka i pachnę Foliflorą i Rykiel. Na pierwsze niuchy podobają mi się oba, pierwsza faktycznie bardziej na wiosnę, druga chyba na cieplejsze jesienne dni. Zobaczymy, czy mnie nie umordują na dłuższą metę ![]() Butelka różowa - nie jest aż tak bardzo tragiczna
Edytowane przez bieta Czas edycji: 2007-10-18 o 14:43 Powód: literówki |
|
|
|
#390 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziękuje za miłe słowa homyczku, bieto, ale to jak grochem o scianę, słyszę ale nie rozumiem. Bo co ja do cholery mam ładnego, nic Brakuje mi pewności siebie, a samoocena spadła na "-" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

jesień idzie, dlatego nas tak łapie, ale noski do góry

) na Allegro, dziś dostaję wiadomość od sprzedawcy, że jest za granicą jutro wraca i wyśle jak najszybciej. Na stronie aukcji, nic nie było napisane, że sprzedawcy nie ma. Za to było na stronie "o mnie" nie doczytałam. Nigdy nie czytam tych stron

. Nie chce być jedną z wielu. Czy ja już tak zgłupiałam

i spodni dwa rozmiary mniejszych 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)