![]() |
#871 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe - część V :-)
Kropcia a ja sanek nie kupilam
![]() Ineso to jest tak ze raczej on mnie nie moze zaspokoic w trakcie normalnego seksu bo aplikuje tapsy ale to nie znaczy ze nie ma innych sposobów, doskonale je zna, ale albo mu sie nie chce albo boi sie mojej spinki brzucha przy orgazmie. Irytuje mnie takie biale małżeństwo ![]()
#872 | |
Zadomowienie
|
Ale poszalałyście z tymi postami. Wróciłam z pierwszeho dnia praktyk trochę zmęczona Ale biorę się do nadrabiania
![]() Cytat:
Cellulit też niestety mam na udach mimo mojej drobnej figury. Rozstępy też mam na pośladkach z czsow dojrzewania. ![]() Polinezyjka mi też już przyszedł meil z deezee ze wysłali paczkę ☺ Trisdom Piękna hemoglobina i fotki Leona! ![]() Ja mam usg we wtorek, ciekawa jestem ile nasza księżniczka waży. Czapeczka Zamierzam zakładać tylko na spacery jeżeli pogoda będzie tego wymagać. W domu nie ma takiej potrzeby. Nie chce przegrzać dziecka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
Ja dodaje kminku do fasolki ale i tak wzdyma mnie
#874 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój mąż to jest jakby wychowany trochę przeze mnie, a ja przez niego. Jak mnie stopy bolą (np wczoraj!) to wystarczy, że nogę wystawię i już rączki mu pracują; jak bolą plecy to tylko lekko się wygnę a rączka już działa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Mikołaj <3 01.04.2016 r. ! Najpiękniejszy dzień w życiu ! <3 Edytowane przez kejka90 Czas edycji: 2016-02-11 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
Będziecie używały ochraniacze do łóżeczka? Ja kupiłam jeden komplet z tym, a zastanawiam się czy drugi wybrać bez
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mój 3 cycek zdecydowanie bardziej wystaje niż Twój ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia w sprawie ceullitu:p jakoś mi lżej z mysla ,ze nie tylko ja mam:p
![]() |
#878 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Zadomowienie
|
Kejka zazdraszczaaam ja na masaż nie mogę liczyć, jak podstawie nogi to minuta i juz mu sie nie chce, co innego w temacie pomagania mi, bo zawsze mogę na niego liczyć - zakupy, sprzatanie domu, we wszystkim mnie wyręcza, tym bardziej teraz gdy jestem w ciąży. Nie lubię miec niezaspokojonego męża, wiec staram sie mu dogadzac jak mogę, ale mógłby tez zrozumieć moje potrzeby, ze właśnie nie chodzi o ten orgazm tylko..
#880 | |
Wtajemniczenie
|
łóżeczko z IKEI
wiem, że oprócz mnie i Gosiaczka któraś ma.. Danika może? kurde nie pamiętam... ale mam pytanie- na stronce IKEI nie jest napisane na jakich wysokościach jest montaż, piszą tylko, że na dwóch.... jeśli któraś posiada i ma rozłożone łóżeczko to mogłabym prosić o zmierzenie tej wysokości na której montuje się dla maleństwa? Bo chcę kupić drugi ochraniacz... ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() A co do masażu, wiesz...u nas od samego początku tak było...po kilku latach to już cieżko faceta przestawić. Bo jakby nie patrzeć nie musi robić nic wokół Ciebie a i tak sobie poużywa i osiągnie orgazm..to po co ma się wysilać?
![]() |
#881 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam 3 ochraniacze do kazdej z poscieli ![]()
![]() |
#882 | |
Zadomowienie
|
Hej.
Czytam na bierząco,ale nie mogłam sie jakoś wbić. Tyle postów,że w zasadzie to i tak nikt się ie kapnął ![]() Dziś ialam wiztytę w zwiazku z łóżyskiem. CC mi nie grozi, podioso się bardzo wysoko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wyjście ze szpitala Mam cienki kombinezon po małej i czapeczkę też.Pod spód body plus pajac. Na pieszo nie pójdę przecież ![]() Szczepienia Szczepię normalnie (pneumokoki są u nas w standardzie) plus ospa. Na rota nie szczepię. temp w domu Mamy ok 20-21 st.Idealnie. Nie lubię jak jest za ciepło, zwłaszcza,że mamy ekstremalnie suche powietrze. Spacerki Jak tylko ie będzie padać i mrozić to wychodzę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A tu nasza bryczka z fotelikiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
Zakupiła któraś nianie elektroniczną?
Jeśli tak to jaką? Zbieram sie do gina powoli... |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
Ojezusie, trzeci raz sie przymierzam do pisania,....
Niania- maz chce kupić motorola mbp36s Ochraniacz- mam jeden, tzn jeszcze nie cały, bo narazie mam uszyte 2 z 3 części ![]() ![]() Rożek- mam jeden, ale chciałam jeszcze jeden, ale z dresowki. Wlasnie szukam... Moze któraś widziała? Sex--- słucham? Co takiego...? Nie pamietam nawet kiedy cos było na rzeczy... Niestety przed ciąża tez jakoś super często nie było... Polepszyło sie jak przestałam brać tabletki, bo w trakcie brania wogole nie miałam ochoty. Złe znoszę antykoncepcję w formie tabletek, krążek odpada, plastry tez, wkładka tez. Zatem teraz decyduje sie na ostateczność. Ubieranie- wszystko zalezy od pogody w marcu/kwietniu. Mam cieńszy kombinezon, w środku bawełna, na zewnątrz polarek. Czapa na łepek, a pod kombinezon pewnie body i pajac. Nie wiem jeszcze. Nie pamietam co jeszcze... A brzuch i plecy- wczoraj juz przeszło. Maz mi kupił colę i paluszki, na plecy wzięłam w końcu Apap. I nocka była ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() ![]() Dokładnie tak - liczy się satysfakcja i wielki finał, a nie to jak się do tego doprowadziło ![]() ![]() Ale super wygląda to jak stelaż też maxi cosi ![]() Jeszcze nie - kupię jak dziecko będzie większe, bo teraz nigdzie daleko nie będę się oddalać. Na pewno jakąś dobrą markę znaną - znajomi opowiadali, że z tymi tańszymi bywają cyrki bo mają mało częstotliwości i łapią odgłosy od sąsiadów, itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fura no no ja tez już bym złożyła ale nie mam gdzie trzymac.
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
My kupiliśmy uzywaną canpol. Groszowe sprawy, więc myślałam że to niezły badziew a tu miłe zaskoczenie. Zasięg ma większy niż się spodziewałam. Będę mogła zejść na dół domu
#888 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja chce Withings dedykowana do iPhone poluje cały czas na używkę w dobrej cenie bo cholerstwo drogie jest ![]()
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, chyba też tak zrobię bo mam od ściany ![]() Kuźwa znowu mam nawroty lękowe/ nerwicy. Jakiś czas temu bardzo słabo się czułam, miałam czarne myśli, lęki. Okazało się, że mam kiepskie wyniki krwi, anemia, brak witamin. Jakoś to ogarnęłam, do 28 tygodnia ciąży było super a teraz znowu źle się czuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I gratulacje podniesionego łożyska i pięknych wyników ![]() ![]() Wróciłam do domu i czas się zabrać za sprzątania część dalszą i robienie fasolki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#891 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#892 |
Matka Smoka
|
Półka dla chłopca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Wtajemniczenie
|
Martinixx fajnie, że łożysko się podniosło i wszystko jest okej! Fajny fotelik, super wygląda na ramie wózka
![]() lulkaa chorowałaś wcześniej? leczyłaś się? Ineso no mam luksus z mężem ![]() ![]() ![]() Śliczna półka..ale bardziej mi się podobają te skrzyneczki pod łóżkiem ![]()
#895 |
Zakorzenienie
|
Kejka leczyłam się na niedoczynność tarczycy, i leczyłam anemię. To wystarczyło. Ale,teraz to znowu wraca. Myślę, że tez przez pogodę, i głównie przez gorsze wyniki krwi, bo jak były dobre to miałam energię i byłam szczesliwa :/ Witaminy nic mi nie dają, ratuję się magnezem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#896 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
choc biorąc pod uwagę Wasz krótki staż to się nie dziwie ![]() my mieliśm trochę czasu żeby sie wyszaleć wiec jakos musimy wytrzymać teraz Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale cudne, musze to ogarnąc ale na stronie po ang, bo po niemiecku nic nie rozumiem ![]() moze i ja sie przekonam do alli ale ładna hemoglobina a Leon ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mysle ze jeden Ci wystarczy, bo wclae takie tanie nie są ja mam dwa ale obydwa z sh, po jakieś 4 zł, wiec jak za darmo ![]() moze spróbuj dobrać pościel tak zeby pasowała do tego co juz masz ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#897 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na chęci do życia polecam wit D3 ![]()
![]() |
#898 | ||||
Zakorzenienie
|
O mamo, ale cena to obłęd 
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zadomowienie
|
przyszły dziś prześcieradła i zamówienie z hubi
prześcieradła super no może poza kremowym, bo na zdjęciu kolor był trochę jaśniejszy a w realu taki bardzo żółtawy, no ale ujdzie z hubi jestem bardzo zadowolona te niebieskie pieluchy są dośc fajne jakościowo, jakby się któras zastanawiała to polecam pokrowce też ok, tylko w przypadku granatowego kolor przekłamany, bo jest duzo jaśniejszy niż na stronie dodaję foto |
![]() ![]() |
![]() |
#900 | |
Matka Smoka
|
lucy - ta niebieska tetra wygląda jak te białe lux u nich na aukcji - ja kupiłam w hubi i w innym sklepie różne grubości i wielkości i te faktycznie wyglądają na najporządniejsze
![]() Ta flanelka w serca super, mogłam wziąć ![]() ![]() lulka - pomysł Kropci z witaminą D pochwalam, ale ja jednak bym zrobiła najpierw poziom a jak nie to jednak wzięła 1000 dawkę. Cytat:
Jak masz daleko z kuchni do dziecka, to pewnie dla spokoju lepiej mieć od razu a nie latać co chwilę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.