Sierpnióweczki 2016! Część II. - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-02-16, 19:08   #1321
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część II.

Cytat:
Napisane przez Piernik Torunski Pokaż wiadomość
i tak szybko się poddałaś? trzeba było przegonić małza po innych sklepach, w koncu jesteś w ciąży i mozna to jakoś wykorzystać
Normalnie by już całe miasto objeździł, ale od 9 był poza domem i myślę, że był już głodny niedawno obiad zjedliśmy kupił mi na pocieszenie inne, ale będziemy szukać tych Carte Dor.

Cytat:
Napisane przez superhuman Pokaż wiadomość
Oj tak uwielbiam to oprócz zachcianek najbardziej to, Ze nie musze teraz wieczorem wychodzić z psem i dzieki temu wychodzę tylko raz dziennie hihihi
A ja wychodzę 2 razy- rano i w południe. Teoretycznie mogłabym TŻ też rano wyganiać (w tygodnie kiedy jeździ do pracy na 9:30), ale skoro i tak jestem na l4 to nie widzę powodu W weekendy chodzi 2 albo czasem i 3 razy dziennie jak mnie się wyjątkowo nie chce

Edytowane przez DobraDusza88
Czas edycji: 2016-02-16 o 19:12
DobraDusza88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 19:16   #1322
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Zaczynam czuć przeszkodę w brzuchu. Do tej pory mogłam się swobodnie schylac itp a teraz co się schylę to cos czuję.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 19:32   #1323
superhuman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Normalnie by już całe miasto objeździł, ale od 9 był poza domem i myślę, że był już głodny niedawno obiad zjedliśmy kupił mi na pocieszenie inne, ale będziemy szukać tych Carte Dor.

A ja wychodzę 2 razy- rano i w południe. Teoretycznie mogłabym TŻ też rano wyganiać (w tygodnie kiedy jeździ do pracy na 9:30), ale skoro i tak jestem na l4 to nie widzę powodu W weekendy chodzi 2 albo czasem i 3 razy dziennie jak mnie się wyjątkowo nie chce

U nas pies jest przyzwyczajony wychodzić max do 5:30 bo TZ na 6 do pracy przeważnie chodzi wiec nawet jak bede na L4 albo juz na macierzyńskim to nie bede z nim rano wychodzić wychodzę albo przed praca jak mam na 12 albo po jak kończę o 16. Czasami tez mi sie zdarzy wyjsc wieczorem jak TZ późno wraca ale sporadycznie. Za to w weekend w niedziele zdarza mi sie pojsc rano jak pies przetrzyma troche dłużej i przeważnie razem chodzimy w weekendy jak TZ jest w domu. Dzis miał na 9 a pies juz piszczał pod drzwiami naszymi o 5:40
superhuman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 19:34   #1324
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zonamojegomeza Pokaż wiadomość
Zaczynam czuć przeszkodę w brzuchu. Do tej pory mogłam się swobodnie schylac itp a teraz co się schylę to cos czuję.

Mam tak przy siedzeniu

Wysprzątałam całą kuchnię, tylko kuchenkę zostawie TŻetowi

Muszę jeszcze wyszorować kibelek, bo dziś go nieźle zmaltretowałam ...
Ja chyba potrzebuję sprzątaczkę:p ala:
W moim domu wygląda jakby wybuchła bomba...
TinkerrBell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 19:41   #1325
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak uwielbiam to oprócz zachcianek najbardziej to, Ze nie musze teraz wieczorem wychodzić z psem i dzieki temu wychodzę tylko raz dziennie hihihi

Cytat:
skosztowałam ich i myślę, że to takie o jakie Ci chodziło - słodko - słone z kawałkami karmelu..
Cytat:
też tak mam, buty ubieram siedząc na podłodze, a ostatnio mąż mi ubierał bo nie mogłam się schylic

Cytat:
Napisane przez TinkerrBell Pokaż wiadomość
Mam tak przy siedzeniu

Wysprzątałam całą kuchnię, tylko kuchenkę zostawie TŻetowi

Muszę jeszcze wyszorować kibelek, bo dziś go nieźle zmaltretowałam ...
Ja chyba potrzebuję sprzątaczkę:p ala:
W moim domu wygląda jakby wybuchła bomba...
cały dzień sprzątasz..rano pisałaś o sypialni, teraz kuchnia, kibelek.. odpuść sobie już i tak pewnie rano zmaltretujesz wc raz jeszcze to się nie opyla sprzątać..

Tija mam do Ciebie pytanie 0 orientujesz się czy w ciązy można przyjmować lactovaginal? chciałam to stosować prewencyjnie w związku z planem chodzenia na basen.. i teraz - czy mogę? i kiedy - przed/po basenie czy jak? w sam raz mam nieruszone opakowanie w lodówce, ale jest napisane ,że w ciąży skonsultować z lekarzem,,ostatnio pytałam, ale miałam ciśnienie 160 i niewiele pamiętam z tej wizyty poza tym, że mam córcie
Piernik Torunski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 19:43   #1326
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Super! Ja sobie założyłam też pasek, bo mi luźno jest w tym miejscu gdzie się pas ciążowy zaczyna. Chyba musisz być wysoka, bo nie piszesz o za długich nogawkach
Mam 174cm i do tego długie nogi - częściej zdarza się, że wyglądam jakbym miała wodę w piwnicy niż coś za długiego ;p
Te są idealne na mój wzrost
No właśnie też muszę pasek dać ale wyglądaja bardzo fajnie
Dzięki za cynk
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 19:48   #1327
tija93
Zakorzenienie

Cytat:

Tija mam do Ciebie pytanie 0 orientujesz się czy w ciązy można przyjmować lactovaginal? chciałam to stosować prewencyjnie w związku z planem chodzenia na basen.. i teraz - czy mogę? i kiedy - przed/po basenie czy jak? w sam raz mam nieruszone opakowanie w lodówce, ale jest napisane ,że w ciąży skonsultować z lekarzem,,ostatnio pytałam, ale miałam ciśnienie 160 i niewiele pamiętam z tej wizyty poza tym, że mam córcie
Jak najbardziej możesz tak myślę, że przed - jakoś chwile przed by nie zdążyła się rozpuścić i by jej jeszcze trochę zostało po. Bo po to już może być podrażnione od wody.

Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
Mam 174cm i do tego długie nogi - częściej zdarza się, że wyglądam jakbym miała wodę w piwnicy niż coś za długiego ;p
Te są idealne na mój wzrost
No właśnie też muszę pasek dać ale wyglądaja bardzo fajnie
Dzięki za cynk
To wiele wyjaśnia długonoga!
Stary 2016-02-16, 19:48   #1328
LunaLov
Raczkowanie

Cytat:

Wiem, że pytanie do Tiji i nie jestem autorytetem w tej dziedzinie ale dorzucę swoje trzy grosze - ja stosowałam jakieś 3 tyg temu z polecenia mojej gin. Dopatrzyła się zaczerwienienia i nie chciała dopuścić do infekcji. Wyniki po zastosowaniu mam ok więc chyba nie szkodzi, chociaż każda jest inna.
LunaLov jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 19:55   #1329
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Jak najbardziej możesz tak myślę, że przed - jakoś chwile przed by nie zdążyła się rozpuścić i by jej jeszcze trochę zostało po. Bo po to już może być podrażnione od wody.

Cytat:
Napisane przez LunaLov Pokaż wiadomość
Wiem, że pytanie do Tiji i nie jestem autorytetem w tej dziedzinie ale dorzucę swoje trzy grosze - ja stosowałam jakieś 3 tyg temu z polecenia mojej gin. Dopatrzyła się zaczerwienienia i nie chciała dopuścić do infekcji. Wyniki po zastosowaniu mam ok więc chyba nie szkodzi, chociaż każda jest inna.
dzięki dziewczyny
LunaLov
Stary 2016-02-16, 19:58   #1330
TinkerrBell
Zadomowienie

Cytat:

skosztowałam ich i myślę, że to takie o jakie Ci chodziło - słodko - słone z kawałkami karmelu..

też tak mam, buty ubieram siedząc na podłodze, a ostatnio mąż mi ubierał bo nie mogłam się schylic

cały dzień sprzątasz..rano pisałaś o sypialni, teraz kuchnia, kibelek.. odpuść sobie już i tak pewnie rano zmaltretujesz wc raz jeszcze to się nie opyla sprzątać..

Bo u mnie w domu jest tak, że jak sprzątam w jednym miescu to robi się bałagan w drugim - ze mnie marna perfekcyjna pani domu
Chyba faktycznie ten kibelek zostawię na jutro.....Bo już mi się nie chce.
Przez Was mam ochotę na lody, a dupa mi rośnie
Stary 2016-02-16, 20:07   #1331
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Bo u mnie w domu jest tak, że jak sprzątam w jednym miescu to robi się bałagan w drugim - ze mnie marna perfekcyjna pani domu
Ty pomyśl ile Ty kalorii dzisiaj spaliłaś przy tym sprzątaniu.. lepiej nie odmawiaj sobie tych lodów, bo znowu będziesz miała głupie sny
Stary 2016-02-16, 20:27   #1332
Orange_tree1
Zadomowienie

Cytat:
Tez tak mam

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ----------

Cytat:
Hahaha całe szczęście, ze są długie bo mam zasadzone udziska ;p I przynajmniej troche się równoważy ;p

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Ja wpierdzieliłam całą pizze z lidla ... dorwałam jakąś taką z papryczkami ostrymi i teraz zionę ogniem ;p
Byla pyszna ale teraz już mogę tylko leżeć
12.12.2015 II kreseczki
23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo
Orange_tree1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 20:36   #1333
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
U nas pies jest przyzwyczajony wychodzić max do 5:30 bo TZ na 6 do pracy przeważnie chodzi wiec nawet jak bede na L4 albo juz na macierzyńskim to nie bede z nim rano wychodzić wychodzę albo przed praca jak mam na 12 albo po jak kończę o 16. Czasami tez mi sie zdarzy wyjsc wieczorem jak TZ późno wraca ale sporadycznie. Za to w weekend w niedziele zdarza mi sie pojsc rano jak pies przetrzyma troche dłużej i przeważnie razem chodzimy w weekendy jak TZ jest w domu. Dzis miał na 9 a pies juz piszczał pod drzwiami naszymi o 5:40
ooo rany to bardzo wcześnie! Nasz jest na szczęście przyzwyczajony do pierwszego spaceru w godzinach 8-10 Wszystko zależy jak szybko się zbiorę;p później wychodzę ok 15-16 i TŻ po 19-20. Zastanawiam się tylko jak to będzie gdy się dzidziuś urodzi, bo nie dam rady wyjść z wózkiem i moim sierściuchem jednocześnie, bo jest zbyt żywiołowym psiakiem

Cytat:

nie dobijaj ja tych lodów nawet nigdzie nie mogę znaleźć w Internecie... ciekawe czy będą we wszystkich sklepach...
Stary 2016-02-16, 20:45   #1334
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
ooo rany to bardzo wcześnie! Nasz jest na szczęście przyzwyczajony do pierwszego spaceru w godzinach 8-10 Wszystko zależy jak szybko się zbiorę;p później wychodzę ok 15-16 i TŻ po 19-20. Zastanawiam się tylko jak to będzie gdy się dzidziuś urodzi, bo nie dam rady wyjść z wózkiem i moim sierściuchem jednocześnie, bo jest zbyt żywiołowym psiakiem

nie dobijaj ja tych lodów nawet nigdzie nie mogę znaleźć w Internecie... ciekawe czy będą we wszystkich sklepach...
ja mieszkam w małej dziurze, są dwie biedy, także napewno znajdziesz
Stary 2016-02-16, 20:50   #1335
chansons
Zadomowienie

Litości kobiety, pięć stron do nadrobienia a ja dopiero obiad zjadłam, bo z pracy po 18 sie dotargalam do domu, potem zabawa z córcią, jej kolacja, spanko i dopiero teraz schabowy ale za to jak smakowalllll

Kropla_deszczu CorecZka ma na imię Hania, żadne inne by do niej nie pasowało

Agus87 miałam podobny dylemat z siłownia, opchnelam karnet koledze

Piernik toruński pewnie sie zdecyduje na wizytę, tylko kiedy znaleźć czas... A jakie kryminały lubisz? Czytałaś Miłoszewskiego? Albo Krajewskiego? Z niepolskich polecam s.j.bolton i jo Nesbo

Navioe na gardło mozna kupic prenalen, poza tym mleko z miodem i masłem no i płukanie sola

ThinkerBell ja w poprzedniej ciazy mogłam jeść litrami pomidorówkę. Teraz moja córka kocha pomidory za to teraz mam fazę na ogórki

LucynkA jaaaaaaaa, ale spotkanie fajnie, ze jesteś i gratuluje w maju to nawet terminy miałyśmy podobne. A tamten wątek jeszcze żyje?

Beatady w pierwszej ciazy tez szalałam z zakupami, teraz tylko symbolicznie kupiłam chłopięce portasy. Resztę pózniej.

1989kasiunia gratulacje
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 20:58   #1336
Piernik Torunski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
Litości kobiety, pięć stron do nadrobienia a ja dopiero obiad zjadłam, bo z pracy po 18 sie dotargalam do domu, potem zabawa z córcią, jej kolacja, spanko i dopiero teraz schabowy ale za to jak smakowalllll

Agus87 miałam podobny dylemat z siłownia, opchnelam karnet koledze

Piernik toruński pewnie sie zdecyduje na wizytę, tylko kiedy znaleźć czas... A jakie kryminały lubisz? Czytałaś Miłoszewskiego? Albo Krajewskiego? Z niepolskich polecam s.j.bolton i jo Nesbo

Navioe na gardło mozna kupic prenalen, poza tym mleko z miodem i masłem no i płukanie sola

ThinkerBell ja w poprzedniej ciazy mogłam jeść litrami pomidorówkę. Teraz moja córka kocha pomidory za to teraz mam fazę na ogórki

LucynkA jaaaaaaaa, ale spotkanie fajnie, ze jesteś i gratuluje w maju to nawet terminy miałyśmy podobne. A tamten wątek jeszcze żyje?

Beatady w pierwszej ciazy tez szalałam z zakupami, teraz tylko symbolicznie kupiłam chłopięce portasy. Resztę pózniej.

1989kasiunia gratulacje
podziwiam, jakbym miała taki dzień jak Ty to chyba bym musiała trzy dni odsypiać..z kryminałów a.christie, larson, cook..polskich nie znam, ale chętnie poznam
Stary 2016-02-16, 21:02   #1337
asiulek8
Wtajemniczenie

Ja to chyba płeć poznam przy porodzie. Takie uparte to moje Bobo. Ale jakoś ciśnienia nie mam

Wiecie co??? A ja nie mam żadnych zachcianek. W pierwszej ciąży sporo leżałam i non stop tv było włączone. Jak tylko jakaś reklamę zobaczyłam musiałam lecieć d sklepu po to. Albo kilka smsow do męża, "kup to, kup tamto" .

Tez czuje jakiś opór przy schylaniu w dolnej części żeber. I jak za bardzo nogi podkule jak śpię

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 21:19   #1338
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniol1985 Pokaż wiadomość
Pytała szwagierke jak sie czuje , czy ma jakieś komplikacje, proponowała sposoby na mdłości doradzała ogólnie i powiedziała , że zadzwoni koło 20tc żeby sie umówić na wizyte.
aa to spoko
Cytat:
Napisane przez kasia_ruda Pokaż wiadomość
Ja znów umieram na ból głowy. Nienawidzę tych je&€@ych migren. Najpierw pół dnia nie widzę praktycznie nic, bo mam taką aurę, a potem zwala się ten BÓL. Średnio dwa razy w tygodniu mnie dopada odkąd jestem w ciąży

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
mi przeszło po gorzkiej czekoladzie
codziennie lub co drugi dzień jem z dwie kostki
magnez
pije też muszynianke z magnezem

nie masz niedoboru ?

miałam dzisiaj przygody
trafiłam na kolejnej kontroli u gina
na szczescie wszsytko ok
dzieciaczek rosnie, szyjka dluga i zamknieta
musze przestac sie forsowac
Stary 2016-02-16, 21:23   #1339
iweczka
Zakorzenienie

hej wtorkowo
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 21:24   #1340
gosiaczkam
Raczkowanie

Ja z kryminałów mogę polecić Tess Gerritsen oraz Simona Becketa. a wspomnianą wcześniej Camille Läckberg uwielbiam i czekam na kolejne jej książki
gosiaczkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 21:35   #1341
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Chwal się brzucholkiem! Ciąża to dziwna sprawa Ja na minusie nadal 2,5kg - apetyt mam, cycki większe, brzuch powoli rośnie
U mnie apetyt wraca
Aktualnie mam + 2 kg

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Ja znów umieram na ból głowy. Nienawidzę tych je&€@ych migren. Najpierw pół dnia nie widzę praktycznie nic, bo mam taką aurę, a potem zwala się ten BÓL. Średnio dwa razy w tygodniu mnie dopada odkąd jestem w ciąży

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Wspólczuje
Ja dziś w nocy wstałam na siku i potwornie bolała mnie głowa, jakoś usnęłam, ale od rana to samo, a do pracy musiałam iść.
Dopiero koło 12 mnie puściło
Też ostatnio mnie męczą migrenowe bóle

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Pytanie czy to czasem nie było to samo dziecko, bo tak się przemieszczają

Doktor wczoraj chciał dzieciaczka zmusić do zmiany pozycji, szturcha w brzuch, a młode tylko obkładało rękoma i nogami w tę stronę gdzie go szturchali
U Nas było podobnie, wymuszanie zmiany pozycji trwało z 10 minut, a maluch kręcił się okropnie

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
:d co ja się nagibałam brzuchami by jakiegoś niesfornego śpiocha obudzić zazwyczaj dzieci pozostawały niewzruszone
:d

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:
Miło takie słowa czytać Myślałam żeby dla Was napisać takie mini poradniki na różne tematy. Pierwsze z brzegu co mi przyszło do głowy to: KTG, poród SN i CC, połóg i laktacja. Jak oczywiście byście chciały

Ja jestem chętna (mimo, że już rodziłam, ale to się zapomina przez te pare lat )
Także, jestem na TAK
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 22:08   #1342
TinkerrBell
Zadomowienie

Jeśli jesteście zainteresowane:

http://tvn24bis.pl/pieniadze,79/rodz...ko,616028.html
Stary 2016-02-16, 22:13   #1343
Georgia1976
Raczkowanie

Cytat:
Mój chciał być miły i powiedział, ale masz twardy brzuch
I oczywiście zwrócił uwagę na cycki
Oj tak, cycki tez go cieszą
Georgia1976 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 23:03   #1344
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
aha i strasznie mnie nastraszyła
że ona w ciąży ćwicząc jogę - ale codziennie
musiała później leżeć bo przez te wszystkie ćwiczenia zaczęło jej się wszystko otwierać i obniżać
no i co teraz?! chodzć czy nie?!
wykupiłam karnet za 150 zl na 2 miechy!
15 wejść mam, mam cały czas na bieżni pykać ?
moja koleżanka chodziła całą ciążę na jogę i wszystko ok, nawet przenosiła o kilka dni
Cytat:
od pierwszych skurczy do wyjśćia dziecka 3godz? ekspres.. w którym tc rodziłaś?
wg miesiączki był to 37 tydzień, ale to na pewno był 35 (wg usg i tego się trzymam), bo raz to wiem kiedy zaszłam w ciążę (gdyż był to złloty strzał ) a dwa, że położna jak wzięłą Alicję do rąk to mówiła, że na 35 bardziej wygląda, z cech zewnętrznych, zachowania itd. Co do porodu to jutro napiszę więcej, dziś już padam na ryjek
Cytat:
Napisane przez Origa Pokaż wiadomość
Wow, ekspresowy poród jak na pierwiastke!
Do dentysty mozna, a nawet trzeba (sama się na przyszły tydzien te chyba umówię), tylko trzeba powiedziec o ciąży - dostaniesz inne znieczulenie.
już sie zapisałam
Cytat:
Napisane przez Orange_tree1 Pokaż wiadomość
U mnie apetyt owszem wielki ;p Minimalna ilość mdłości
Jednak cera - również nazywam to armagedonem !!
Plecy, dekold same wypustki - ale to się da zakryć, a na twarzy suche czoło z resztą nie tylko .... na czole małe czerwone krosty ale takie wystające i zgrupowane nad prawą brwią nad lewą jakby mniej, na brwiach - generalnie porażka
Bez makeupu nie nadaje się, żeby iść do ludzi :/
Nigdy nie miałam takich problemów ....
ja mam w tej ciąży cerę tragiczną!!! nigdy takiej nie miałam...
Cytat:
mnie też dyńka napikala, więc współvzuję

Cytat:
Napisane przez 1989kasiunia Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj po wizycie termin OM 13t1 a USG 13t4d, dziecko ma juz 8 cm
Pani doktor sprawdziła przezierność i wszystko w porządku. Najprawdopodobniej będzie CHŁOPIEC ale mam nadzieje, że jeszcze się to zmieni, bo tylko Pani dr coś migło między nóżkami

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
ładne imię, ale mój tż od razu mówił, że nie ma szans na to imię
Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja to chyba płeć poznam przy porodzie. Takie uparte to moje Bobo. Ale jakoś ciśnienia nie mam
spoko, ja pierwszą córkę rodziłam 7 sierpnia, a płeć poznałam w połowie czerwca więc masz jeszcze czas
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-16, 23:08   #1345
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:

Ekspresem urodziłaś!

Wytyczne są z mojej własnej dedukcji Muszę mocniej poczytać na ten temat Dziwne, że Ci leczyli paciorkowca w ciąży. To trzymaj się lekarki wyliczeń - najwygodniej
wiem, że teraz raczej nie stosują metody leczenia wcześniej, 5 lat temu było różnie, poza tym mi bardzo zależało, bo bałam się, że nie zdążą mi podać antybiotyku

Cytat:
Napisane przez 1989kasiunia Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj po wizycie termin OM 13t1 a USG 13t4d, dziecko ma juz 8 cm
Pani doktor sprawdziła przezierność i wszystko w porządku. Najprawdopodobniej będzie CHŁOPIEC ale mam nadzieje, że jeszcze się to zmieni, bo tylko Pani dr coś migło między nóżkami

mam potworną zgagę

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 06:48   #1346
Piernik Torunski
Zakorzenienie

witam w środę dziewczynki..ja to chyba nigdy nie pośpię
Stary 2016-02-17, 08:14   #1347
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Już jest środa? Super!!
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 08:16   #1348
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Chansons Tobie rowniez gratuluje bedziemy miec dzidziusie znów z tego samego miesiąca

Co u Was? Jak malutka??

A watek istnieje nadal jak tylko dostane sje do kompa to wysle Ci na priv linka

Witam środowo

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 08:28   #1349
aniula83
Rozeznanie

GG do aniula83 Send a message via Skype™ to aniula83

Witam się i ja środowo

Mi mdlości nie odpuszczają i żołądek ehhh

Pierniczku też mam problemy ze spaniem śpie na jawie ,budze sie cały czas
[*]12.05.2014[*]
Drugi Aniołek
aniula83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-02-17, 08:36   #1350
TinkerrBell
Zadomowienie

Dzień dobry

16t0d ))) zaraz mrugniemy oczami i będziemy w połowie
Macie już daty polowkowych?

Chyba sobie dziś na basen pojadę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości